THEjB Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Κατά την διάρκεια του πιλοτικού, ναι. Σίγουρα κάτι τέτοιο έγινε ,γιατί πριν λίγο κατέβαζα με 80:heat: :up: . Δλδ , αν κάνω σύνδεση στην otenet από εδώ και πέρα ,θα πληρώνω για 384 και θα έχω 768? Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Δηλαδή όταν περάσει το πιλοτικό και αναβαθμιστούν όλες οι γραμμές θα έχω γραμμή 1024 και σύνδεση από την forthnet 512? http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Δηλαδή όταν περάσει το πιλοτικό και αναβαθμιστούν όλες οι γραμμές θα έχω γραμμή 1024 και σύνδεση από την forthnet 512? Ακόμα δεν έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση για το τι πολιτική θα ακολουθήσει ο κάθε Isp. Πιθανολογώ οτι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα διπλασιασουν την ταχύτητες των συνδρομητών τους ή αλλιώς θα γίνει αναπροσαρμογή των τιμών. Είναι λίγο νωρίς ακόμα για να μάθουμε τι ακριβώς θα συμβεί καθώς είναι σε πιλοτική φάση η αναβάθμιση των γραμμών απο τον Οτε. http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Ακόμα δεν έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση για το τι πολιτική θα ακολουθήσει ο κάθε Isp. Πιθανολογώ οτι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα διπλασιασουν την ταχύτητες των συνδρομητών τους ή αλλιώς θα γίνει αναπροσαρμογή των τιμών. Είναι λίγο νωρίς ακόμα για να μάθουμε τι ακριβώς θα συμβεί καθώς είναι σε πιλοτική φάση η αναβάθμιση των γραμμών απο τον Οτε. Όπως με διαβεβαίωσε υπάλληλος του τμήματος εξυπηράτησης της forthnet , η εταιρία θα ακολουθήσει φυσικά στην αύξηση της ταχύτητας.Μέχρι τώρα , αυτό γίνεται δοκιμαστικά από τον ΟΤΕ σε κάποιες περιοχές. :!: Για όσους έχουν adsl in a box(όπως εγώ)μετά τη λήξη του , μπορούν με 119 ευρώ και χωρίς καμιά άλλη χρέωση σε ΟΤΕ , να ανανεώσουν για άλλους 6 μήνες:!: Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 paidia epidei ligei i sindromi mou stis 31/7 t5i prepei na kano gia na diakopso me tin forthnet? na rotiso kai kati allo.an diakopso me tin forthnet kai ksanabalo adsl ton september tha prepei na perimeno pali 15 meres ton ote gia energopoiisi tis grammis? thanks Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 paidia epidei ligei i sindromi mou stis 31/7 t5i prepei na kano gia na diakopso me tin forthnet? na rotiso kai kati allo.an diakopso me tin forthnet kai ksanabalo adsl ton september tha prepei na perimeno pali 15 meres ton ote gia energopoiisi tis grammis? thanks Πάρε τους τηέφωνο για να διακόψεις. Εφόσον θα έχεις ήδη adsl γραμμή , δεν νομίζω να περιμένεις τόσο πολύ τον Σεπτέμβριο:O Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 paidia epidei ligei i sindromi mou stis 31/7 t5i prepei na kano gia na diakopso me tin forthnet? na rotiso kai kati allo.an diakopso me tin forthnet kai ksanabalo adsl ton september tha prepei na perimeno pali 15 meres ton ote gia energopoiisi tis grammis? thanks Η διαδικασία θα αρχίσει από την αρχή. Συνεπώς θα σου πούνε 10 εργάσιμες, και θα κάνουν όσο χρειαστεί. Για την προαναφερθείσα τιμή στα 110 ευρώ + για 6 μήνες, αν είστε φοιτητές παίζει έκπτωση 25%. Έδωσα σήμερα 87,75 για να ανανεώσω 6 μήνες την 384 μου. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 paidia tis teleftees 2 meres opote pao na sindetho me ti forthnet mou vgazei oti sindeome me 64mbps!!!!to thema ine oti eno sto utorrent vlepo kanonikes taxitites otan pao na katevaso apo rapidshare katevazo me 20-15 kai merikes fores me 2-5...simvenei afto se kanenan allo?giati ginete afto? http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Για την προαναφερθείσα τιμή στα 110 ευρώ + για 6 μήνες, αν είστε φοιτητές παίζει έκπτωση 25%. Έδωσα σήμερα 87,75 για να ανανεώσω 6 μήνες την 384 μου. Σπύρο μ'έσωσες! Έληγε χθες η συνδρομή μου και είχα σκοπό να διακόψω αλλά μάλλον με αυτό το -25% θα ανανεώσω τελικά! Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Η διαδικασία θα αρχίσει από την αρχή. Συνεπώς θα σου πούνε 10 εργάσιμες, και θα κάνουν όσο χρειαστεί. Για την προαναφερθείσα τιμή στα 110 ευρώ + για 6 μήνες, αν είστε φοιτητές παίζει έκπτωση 25%. Έδωσα σήμερα 87,75 για να ανανεώσω 6 μήνες την 384 μου. kai pires to kanoniko i to foititiko pou sou kobei p2p kai alla tetoia? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 opa opa! Kobei p2p??? Molis katafero epitelous na piaso grammh (aman m'auto to aisxos pia!) 8a frontiso na to dieukriniso! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 opa opa! Kobei p2p??? Molis katafero epitelous na piaso grammh (aman m'auto to aisxos pia!) 8a frontiso na to dieukriniso! an pas se foititiko paketo einai opos to internet tis sxolis.sou kobei merika site kai kobei p2p.den ksero an einai etsi alla dieukrinise to na mas peis kai se emas. kati allo tora giati i forthnet edo kai 4 meres exei trela kollimata kai merikes fores den kanei sindesi? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 καλημερα...στισ9-8 ληγει η συνδρομη με την forthnet....σε περιπτωση ανανεωσης με 1bill ειναι ολα πληρωμενα για 6 μηνες(συνδρομη+παγιο dsl γραμμης) εκτος απο το παγιο της γραμμης του οτε?αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος...ευχαριστω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Δεν κόβει τίποτα, διότι δεν έχει να κάνει με το φοιτητικό δίοδος. Η forthnet από μόνη της αν είσαι φοιτητής σου κάνει αυτή την έκπτωση. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 καλημερα...στισ9-8 ληγει η συνδρομη με την forthnet....σε περιπτωση ανανεωσης με 1bill ειναι ολα πληρωμενα για 6 μηνες(συνδρομη+παγιο dsl γραμμης) εκτος απο το παγιο της γραμμης του οτε?αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος...ευχαριστω... όλα πληρωμένα είναι http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδιά, να κάνω μια μάλλον ηλίθια ερώτηση, αλλά για να είμαι σίγουρος επειδή μόλις ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου με ADSL in a box. Υποθέτω πως είναι όλα πληρωμένα και από εδώ και πέρα δεν θα έχω καμία χρέωση για χρήση internet όση ώρα και αν είμαι συνδεδεμενος και όσα δεδομένα και να κατεβάζω. Δεςν υπάρχει δηλαδή κάτι σαν ΕΠΑΚ όπως στο dial-up. Σωστά; Γιατί το έχω βγάλει τα μάτια και μην έρθει κανένας τρελός λογαριασμός!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 No problemos katebase oti thes:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Παιδιά, να κάνω μια μάλλον ηλίθια ερώτηση, αλλά για να είμαι σίγουρος επειδή μόλις ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου με ADSL in a box. Υποθέτω πως είναι όλα πληρωμένα και από εδώ και πέρα δεν θα έχω καμία χρέωση για χρήση internet όση ώρα και αν είμαι συνδεδεμενος και όσα δεδομένα και να κατεβάζω. Δεςν υπάρχει δηλαδή κάτι σαν ΕΠΑΚ όπως στο dial-up. Σωστά; Γιατί το έχω βγάλει τα μάτια και μην έρθει κανένας τρελός λογαριασμός!:lol: Ότι ήταν να πληρώσεις το πλήρωσες φίλε μου.Τώρα απολαμβάνεις:cool: Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 -σημερα κανονικα εληγε το in a box. , συνεχίζει ομως να συνδεεται κανονικα αποτι βλεπω. -forthnet δε μπορω να πιασω στο τηλεφωνο για να τους πω για διακοπη. -τι να κανω???(μη πληρωνω τσαμπα παγια οτε ή τιποτε αλλα, τωρα που θα φυγω διακοπες) >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Απ' ότι θυμάμαι η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα αν δεν τους ενημερώσεις έγκαιρα (νομίζω δύο μήνες πριν...). Δοκίμασε να στείλεις email/φαξ που να ζητάς διακοπή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Απ' ότι θυμάμαι η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα αν δεν τους ενημερώσεις έγκαιρα (νομίζω δύο μήνες πριν...). Δοκίμασε να στείλεις email/φαξ που να ζητάς διακοπή. Ενός φίλου μου του το έκοψαν που δεν πήρα τηλέφωνο. Πάντως ένα τηλέφωνο είναι ότι πρέπει.... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 -σημερα κανονικα εληγε το in a box. , συνεχίζει ομως να συνδεεται κανονικα αποτι βλεπω. -forthnet δε μπορω να πιασω στο τηλεφωνο για να τους πω για διακοπη. -τι να κανω???(μη πληρωνω τσαμπα παγια οτε ή τιποτε αλλα, τωρα που θα φυγω διακοπες) Περίπου 10 με 15 ημέρες αφ ότου λήξει το in-a-box θα διακοπεί η σύνδεση και θα ξαναγυρίσει η γραμμή σου σε pstn ή isdn (ανάλογα τι έχεις) χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Περίπου 10 με 15 ημέρες αφ ότου λήξει το in-a-box θα διακοπεί η σύνδεση και θα ξαναγυρίσει η γραμμή σου σε pstn ή isdn (ανάλογα τι έχεις) χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Είσαι σίγουρος ότι η γραμμή ξαναγυρνά σε isdn??Δλδ μπορείς μετά να πάς και να ξαναπάρεις adsl in a box???:worry: :confused: Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Είσαι σίγουρος ότι η γραμμή ξαναγυρνά σε isdn??Δλδ μπορείς μετά να πάς και να ξαναπάρεις adsl in a box???:worry: :confused: Νομίζω ότι μπορείς, απλά θα πρέπει να περιμένεις να επανέλθει πρώτα η γραμμή και μετά άλλο τόσο για την ενεργοποίηση του νέου πακέτου in a box, δηλαδή ίσως μείνεις για κανα μήνα χωρίς ADSL. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Νομίζω ότι μπορείς, απλά θα πρέπει να περιμένεις να επανέλθει πρώτα η γραμμή και μετά άλλο τόσο για την ενεργοποίηση του νέου πακέτου in a box, δηλαδή ίσως μείνεις για κανα μήνα χωρίς ADSL. Ναι , κατάλαβα:( Thanks:) Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts