Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 228 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 579 kB)

Download Speed is:: 28 kB/s

Tested From:: http://testmy.net (server1)

Test Time:: Tue Feb 21 2006 21:29:22 GMT+0200

Bottom Line:: 4X faster than 56K 1MB download in 36.57 sec

Diagnosis: May need help : running at only 63.87 % of your hosts average (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-O8B9IQZWT

Δεν μου φένεται και τόσο καλά!

Τις τελευταίες μέρες σέρνεται, ειδικά το πρωί μέχρι το απόγευμα πάνω από 13Kbps δεν πιάνω!:(:mad:

Μήπως να πάρω κανένα τηλέφωνο στο 134 ή την forthnet;

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και τι περιμένεις να σου πουν??? Όλες οι τηλεφωνήτριες εκεί είναι για να περνάει η ώρα τους μόνο για να πάρουν το μεροκάματο... Θα προτιμούσα πάντως να είναι άντρες για να τους τα χώσω ανοιχτα ρε γ@μώτο!!!!!

Παιδιά πολλά γέλια με τη forthnet... Στις 11/1/06 έστειλα την αίτηση ενεργοποίησης με φαξ. λογικά θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί γύρω στις 27/1 δηλαδή μετά από 12 εργάσιμες...Μέχρι το προηγούμενη Κυριακή 19/2 δεν είχε ενεργοποιηθεί και μετά από άπειρα τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα αποφάσισα να τους στείλω ένα mail διαμαρτυρίας. Δεν πήρα καμία απάντηση και προχθές τη δευτέρα 20/2 ξαναέστειλα το ίδιο ακριβώς mail αλλά αυτή τη φορά το κοινοποιούσα σε ΙΝΚΑ και στη γενική γραμματεία καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης. Αποτέλεσμα: μέσα σε δέκα λεπτά με πήραν τηλέφωνο από τη Forthnet ζητώντας συγγνώμη και προσφέροντας ένα μήνα παραπάνω δώρο. Σήμερα 22/2 και μετά από 30!!! εργάσιμες η σύνδεση επιτέλους ενεργοποιήθηκε...Δεν ξέρω αν βοήθησε το mail αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στο πρώτο mail με έγραψαν κανονικά και μόλις πριν λίγο και μετά 3 μερες έλαβα απάντηση ενώ στο 2ο mail με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο αλλά με κοινοποίηση στους παραπάνω φορείς με πήραν μέσα σε 10 λεπτά με το ρολόι και μάλιστα μου πρόσφεραν και 1 μήνα παραπάνω....γιατί έπρεπε να φτάσω σε αυτό το σημείο για να μου δώσουν σημασία ρε παιδια??...Και ο Άγιος φοβέρα θέλει τελικά...

lick START to re-test

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.04Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 193.87kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

Καλα παμε!!!

SV9PFY

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 319 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 579 kB)

Download Speed is:: 39 kB/s

Tested From:: http://testmy.net (server1)

Test Time:: Wed Feb 22 23:34:54 UTC+0200 2006

Bottom Line:: 6X faster than 56K 1MB download in 26.26 sec

Diagnosis: May need help : running at only 89.36 % of your hosts average (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-SW5TCA90F

not bad...

σημερα πηρα το πακετακι plus...αντε να παρουμε μια ανασα...:heat:

p.s. ευχαριστω τον lewton για τη βοηθεια :)

Λοιπόν, αγόρασα κι εγώ το DSL in a box, και εδώ και ένα μήνα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εντάξει έκανε 10 μέρες ο ΟΤΕ να ενεργοποιήσει την γραμμή αλλά τι να κάνουμε?

Συνήθως έχω σταθερά 37KB's και είναι μια χαρά για μένα.

Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής: Ωραία και καλά, πληρώσαμε 130 ευρώ και όλα προπληρωμένα για 6 μήνες. Μετά τους 6 μήνες τί γίνεται?

Θα ανανεώσω την συνδρομή μου, και θα συνεχίσω με 384 γραμμή, από ότι είδα η Forthnet έχει ανανέωση συνδρομής με 60-70 ευρώ το εξάμηνο.

Στον ΟΤΕ θα έχω να πληρώνω κάτι πέρα απο το πάγιο της ISDN γραμμής μου?

Γιατί στις ανανεώσεις, δεν είδα να λέει κάπου όλα προπληρωμένα..

Πείτε καμιά γνώμη όσοι ξέρετε τι παίζει!

Λοιπόν, αγόρασα κι εγώ το DSL in a box, και εδώ και ένα μήνα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εντάξει έκανε 10 μέρες ο ΟΤΕ να ενεργοποιήσει την γραμμή αλλά τι να κάνουμε?

Συνήθως έχω σταθερά 37KB's και είναι μια χαρά για μένα.

Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής: Ωραία και καλά, πληρώσαμε 130 ευρώ και όλα προπληρωμένα για 6 μήνες. Μετά τους 6 μήνες τί γίνεται?

Θα ανανεώσω την συνδρομή μου, και θα συνεχίσω με 384 γραμμή, από ότι είδα η Forthnet έχει ανανέωση συνδρομής με 60-70 ευρώ το εξάμηνο.

Στον ΟΤΕ θα έχω να πληρώνω κάτι πέρα απο το πάγιο της ISDN γραμμής μου?

Γιατί στις ανανεώσεις, δεν είδα να λέει κάπου όλα προπληρωμένα..

Πείτε καμιά γνώμη όσοι ξέρετε τι παίζει!

Μετα τους 6 μηνες θα διακοπει αυτοματα, εκτος και αν τους πεις οτι θελεις να συνεχισεις. Αν θελεις να συνεχισεις, τοτε παιρνεις το 1-bill, στο οποιο ειναι επισης ολα προπληρωμενα εκτος απο το παγιο της isdn. Στον πΟΤΕ πληρωνεις μονο αυτο το παγιο, οπως και τωρα. Εναλλακτικα, μπορεις να κανεις και συνδρομη αοριστου χρονου.

::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 583 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 579 kB)

Download Speed is:: 71 kB/s

Tested From:: http://testmy.net

Test Time:: Thu Feb 23 2006 12:08:35 GMT+0200 (GTB Standard Time)

Bottom Line:: 10X faster than 56K 1MB download in 14.42 sec

Diagnosis: Awesome! 20% + : 63.31 % faster than the average for host (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-4U2ZCOBH6

πάντως δεν πρεπει να ειναι ιδαίτερα αξιοπιστο το τεστ!

δείτε τι μου έβγαλε με 384 γραμμή:lol: :lol: :lol: :lol: :wacko: :wacko: :wacko:

Occupational Therapist

Κατάλαβα.. Ακούγεται ωραίο το 1-bill ειδικά για μένα που βαριέμαι να πληρώνω άλλα πάγια εδώ κι άλλα εκεί. Οκ, το πάγιο της ISDN εκ των πραγμάτων πληρώνεται στον ΟΤΕ βέβαια!

Θα δω τώρα και τις χρεώσεις του αορίστου χρόνου!

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 583 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 579 kB)

Download Speed is:: 71 kB/s

Tested From:: http://testmy.net

Test Time:: Thu Feb 23 2006 12:08:35 GMT+0200 (GTB Standard Time)

Bottom Line:: 10X faster than 56K 1MB download in 14.42 sec

Diagnosis: Awesome! 20% + : 63.31 % faster than the average for host (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-4U2ZCOBH6

πάντως δεν πρεπει να ειναι ιδαίτερα αξιοπιστο το τεστ!

δείτε τι μου έβγαλε με 384 γραμμή:lol: :lol: :lol: :lol: :wacko: :wacko: :wacko:

Επειδή, ίσως λέω, σως δοκίμασες με τo medium test 579kb, για δοκίμασε με το largest test 3mb ;)

Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να πάρω και εγω το ADSL in a Box, αλλά στις αρχές Μάρτη, γνωρίζει κανείς αν θα αλλάξουν οι προσφορές μετά τις 28/2?

Παιδιά, έχουμε καταντήσει το thread σε μετρητή ταχύτητας:p

Οι τελευταίες σελίδες έχουνε γεμίσει με speedTests. Ίσως καλύτερο θα ήταν αν κάποιος mod δημιουργούσε ένα διαφορετικό thread όπου μπορούμε να βάζουμε εκεί τα speedTests , ώστε να μένει αυτό καθαρό , για απορίες, ερωτοαπαντήσεις και πληροφορίες σχετικά με την Forthnet.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Παιδιά, έχουμε καταντήσει το thread σε μετρητή ταχύτητας:p

Οι τελευταίες σελίδες έχουνε γεμίσει με speedTests. Ίσως καλύτερο θα ήταν αν κάποιος mod δημιουργούσε ένα διαφορετικό thread όπου μπορούμε να βάζουμε εκεί τα speedTests , ώστε να μένει αυτό καθαρό , για απορίες, ερωτοαπαντήσεις και πληροφορίες σχετικά με την Forthnet.

simfono apolitos.oi taxitites einai mia xara.idika stis 10 to proi i forthnet petaei.

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Οι ταχύτητες είναι μια χαρά. Εξαρτάται όμως από την ώρα της ημέρας που σερφάρουμε. Κάποιες ώρες δηλ. το δίκτυο είναι περισσότερο φορτωμένο απο χρήστες και κατά συνέπεια πέφτουν και οι ταχύτητες. Όσο για τα τεστς, αυτά είναι ενδεικτικά γιατί η ταχύτητα σύνδεσης δεν είναι πάντα σταθερή. Οπότε χαλαρώστε λίγο!

Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να πάρω και εγω το ADSL in a Box, αλλά στις αρχές Μάρτη, γνωρίζει κανείς αν θα αλλάξουν οι προσφορές μετά τις 28/2?

afoy plhsiazei ayth h hmeromhnia,perimene ligo ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

eixa diabasei se 1 selida oti i forthnet prosferei 50% ekptwsi gia atoma me anapiria.

epsaksa ligo alla den tin breika.exei ksana anaferthei.

αρκετα ενδιαφερον αν ισχυει. εχω ψαξει μεγαλο μερος του site της φορθνετ αλλα δεν ειδα κατι τετοιο.

Ακριβώς και ήδη είμαι στην forthnet 384 adsl με 30% έκπτωση στο 3+3. Μια χαρά μου ήρθε...για να μην τα δώσω στην Otenet που έχει την ίδια έκπτωση.

Ακριβώς και ήδη είμαι στην forthnet 384 adsl με 30% έκπτωση στο 3+3. Μια χαρά μου ήρθε...για να μην τα δώσω στην Otenet που έχει την ίδια έκπτωση.

πλακα κανετε :(

ισχυει και στα κουτια; :O

υπαρχει καπου αυτο να το δω;

Νομίζω πως είναι μόνο για συνδρομές και όχι για κουτιά. Το καλύτερο είναι να τους πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις του ίδιους.

Πάρε και ΟΤΕ αν θέλεις καθώς και Vivodi, παρέχουν και αυτοί έκπτωση στις ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ dsl για ΑΜΕΑ. ΟΧΙ όμως και στο πάγιο του ΟΤΕ.

Υ.Γ ΟΤΕ και Φόρθνετ δίνουν 50% έκτπωση στην ογκοχρέωση.

σε πολύτεκνους δίνουν;; :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...