Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχο μπερδευτει βρε παιδια. Εχω μπει σε σοβαρο πειρασμο να βαλω 1024 συνδεση forthnet sta 250 ευρω. ξεφτιλα τιμη! Ομως θα την βαλω και θα κατεβαζει με 20 kb? Etsi vlepo oti grafetai oloi edo! exo 512 syndesi se alli etaireia tora kai eimai eyxaristimenos. Omos me ta idia lefta pairno tin 1024 stin forthnet. Why not leo...

Omos tha douleuei telika??? Opoios exei 1024 ή gnorizei to thema qas voithisei!

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σημερα μου ενεργοποιησε ο ΟΤΕ τη γραμμη, μετα απο αιτηση στη 4net στις 31/1!!! :) :)

Ζητησα ενα demo απο 4net μιας και δεν τους εχουν ειδοποιησει ακομα για την ενεργοποιηση.

Και ιδου τα αποτελεσματα του test:

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 322 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 1496 kB)

Download Speed is:: 39 kB/s

Tested From:: http://testmy.net (server1)

Test Time:: Fri, 03 Feb 2006 14:34:53 GMT+0200

Bottom Line:: 6X faster than 56K 1MB download in 26.26 sec

Diagnosis: 90% + Okay : running at 91.22 % of your hosts average (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-1GPLW0A5V

Σημειωνω οτι βρισκομαι κεντρο Θεσσαλονικης.

Δεδομενου και των προβληματων τελευταια στη 4net, μηπως (λεω μηπως) πρεπει ναιωθω πολυ τυχερος?? :p :p

Χαίρεται! Σήμερα ψώνισα κι εγώ το πακέτο 3+3 της Forthnet.

Μάλιστα σε 10 λεπτά, ούτε στοιχεία δεν έδωσα:)

Τους είπα τα παλιά μου στοιχεία και το username δεν ήταν πιασμένο so..έχω πάλι το ίδιο account. Μάλιστα κάποιες σελίδες που είχα ανεβάσει στον server της Forthnet, είναι ακόμα up!

Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα :

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.26Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 365.41kb/s

Μέτρια θα έλεγα προς το καλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχω γραμμή ΟΤΕ 512.

Ελπίζω να δούμε και πάλι τα 430αρια που μας είχε συνιθίσει.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Speed Test Results

Your connection rating is:

Your connection is: 232 Kbps (about 0.2 Mbps)

You downloaded at: 28 kB/s

Your TRuSPEED: ^info^ 248 Kbps :: 30 kB/s (7% overhead factored)

Bottom Line: You are running: 4 times faster than 56K and can download 1 megabyte in 36.57 second(s)

Diagnosis: ^info^ May need help : running at only 65.72 % of your hosts average (forthnet.gr)

eleos me 384:/

ffs dn mporw na pe3w kanena paixnidi giati to lag parea me to delay me petane synexeia panw apo 1000 ms ping!!!! FFS!!!

Connection is:: 221 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 579 kB)

Download Speed is:: 27 kB/s

Test Time:: Fri Feb 03 2006 16:19:39 GMT+0200

Bottom Line:: 4X faster than 56K 1MB download in 37.93 sec

Diagnosis: May need help : running at only 62.61 % of your hosts average (forthnet.gr)

δεν την παλεύω άλλο... από τότε που έχω dsl είμαι έτσι και τις περισσότερες φορές χειρότερα...πάω να δοκμάσω και ένα demo της (Π)OTEnet και της Ηοl για να βγάλω και ασφαλή συμπεράσματα...

μπράβο στη forthnet που προέβει σε αναβάθμιση και συνεχίζει ακάθεκτη;Η μήπως καθήμενη;:lol: που να μην είχαμε και 384:lol:

Connection is:: 192 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 1013 kB)

Download Speed is:: 23 kB/s

Test Time:: Fri Feb 3 16:29:28 UTC+0200 2006

Bottom Line:: 3X faster than 56K 1MB download in 44.52 sec

Diagnosis: May need help : running at only 54.55 % of your hosts average (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-BJ9OY1IPN

To Know the Cause Of Things!

Και για οποιον ενδιαφερεται, περασα τελικα σημερα απο Forthnet!

Περιμενα στο σαλονακι, εμφανιστηκε μια κοπελα, μου πηρε το Linksys, περιμενα αλλα 2-3 λεπτακια και ηρθε με μια τσαντουλα στο χερι και μεσα ειχε...

D-Link DSL-G604T

Wireless ADSL Router!

Σφραγισμενο μεσα σε κουτακι, ετσι ακριβως οπως θα το παιρναμε απο το πλαισιο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να τα κάνουμε τα τέλεια μόντεμ, όταν έχουμε χάλια ταχύτητα???? :(

Ας ήταν εντάξει η ταχύτητα και το μόντεμ το αγοράζαμε και μόνοι μας :O

:) TECHNOMANIAC :)

Geiasas pedia!I katastasi apo tis 2 to mesimeri mexri kai tora einai tragiki!Ayti ti stigmi sto test tis forthnet bgazo 248kbs eno me to testmy.net mou bgazei 122kbs !!!To gegonos ayto den eiani tixeo kathos to exo dikimasei arketes fores simera kai i apoklisi parameni toso megali!!!Episis oi taxutites sto download sinigoroun iper tou testmy.net !!!Kati mou mirizei poli asxima!!(Episis ti proti mera tis anabathisis epiasa gia proti fora 40 kai 41 sto download alla mexri to apogeuma,meta ola itan mono mia anamnisi!)perioxi:salonika kedro!

Προβλήματα σε εφαρμογές VoIP & Multicast

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε ορισμένους χρήστες ADSL παρουσιάζονται καθυστερήσεις και ιδιαίτερα υψηλοί χρόνοι απόκρισης , τα αποτελέσματα των οποίων γίνονται ιδιαιτέρως αισθητά σε εφαρμογές που λειτουργούν με χρήση πρωτοκόλλων VoIP & Multicast. Τα συγκεκριμένα προβλήματα φαίνεται πως παρουσιάζονται ανεξαρτήτως παροχέα υπηρεσιών Internet. Η FORTHnet έχει μελετήσει από την πλευρά της το πρόβλημα και στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον ΟΤΕ του έχει κοινοποιήσει όλες τις σχετικές πληροφορίες. Ο ΟΤΕ μελετά το πρόβλημα και περιμένουμε σχετική ενημέρωση. Τέλος τα στοιχεία που έχει η FORTHnet σχετικά με το πρόβλημα έχουν κοινοποιηθεί και στην ΕΕΤΤ.

Το Σάββατο 4/2 στις 07:00, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης του ΟΤΕ, αναμένεται ολιγόλεπτη διακοπή στην παροχή υπηρεσιών ADSL σε ορισμένους χρήστες ADSL. Η διακοπή αναμένεται να διαρκέσει περίπου 10 λεπτά και θα επηρεάσει χρήστες περιοχών της Aττικής, Κρήτης, Δωδεκανήσου και Πελοποννήσου.

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

Εχω παρατηρήσει το εξής :

Ξεκινώντας απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 3-4 το βραδυ..

Απο 6-10 η ταχ πλησιαζει τα ικανοποιητικα επιπεδα των 300kb/s

απο τις 10-15.00 παμε στα 200-250kb/s

και μετα απο τις 15.00-2.00 αστα βραστα......στα 170 μεγιστο.....

Τώρα τις πταει δεν ξερω...Το εχετε παρατηρήσει κιαλλοι??

Επιπλεον την αποκλιση του testmy με forthnet την εχω παρατηρήσει και γω......Μαλλον η αλήθεια ειναι καπου στην μέση......συνήθως το adslguide.org.uk ειναι στην μέση........

Πολυ ουσιαστικό σχολιο.....Είχα την αίσθηση πως η forthnet ειναι γενικα πολυ σοβαρή........τωρα τι γίνεται δεν ξέρω

Σημειωνω οτι βρισκομαι κεντρο Θεσσαλονικης.

Δεδομενου και των προβληματων τελευταια στη 4net, μηπως (λεω μηπως) πρεπει ναιωθω πολυ τυχερος?? :p :p

Ναι....;)

Geiasas pedia!I katastasi apo tis 2 to mesimeri mexri kai tora einai tragiki!Ayti ti stigmi sto test tis forthnet bgazo 248kbs eno me to testmy.net mou bgazei 122kbs !!!To gegonos ayto den eiani tixeo kathos to exo dikimasei arketes fores simera kai i apoklisi parameni toso megali!!!Episis oi taxutites sto download sinigoroun iper tou testmy.net !!!Kati mou mirizei poli asxima!!(Episis ti proti mera tis anabathisis epiasa gia proti fora 40 kai 41 sto download alla mexri to apogeuma,meta ola itan mono mia anamnisi!)perioxi:salonika kedro!

Πές τα μεγάάάλε:p :p:lol: Αλοίοίοίψουουου:D :lol: :p Bactrobaaaan:lol: :p Εγώ θα βγάλω το router και θα βάλω κανονικό modemάκι πάντως γιατί το linksys δεν την παλεύει...

Προβλήματα σε εφαρμογές VoIP & Multicast

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε ορισμένους χρήστες ADSL παρουσιάζονται καθυστερήσεις και ιδιαίτερα υψηλοί χρόνοι απόκρισης , τα αποτελέσματα των οποίων γίνονται ιδιαιτέρως αισθητά σε εφαρμογές που λειτουργούν με χρήση πρωτοκόλλων VoIP & Multicast. Τα συγκεκριμένα προβλήματα φαίνεται πως παρουσιάζονται ανεξαρτήτως παροχέα υπηρεσιών Internet. Η FORTHnet έχει μελετήσει από την πλευρά της το πρόβλημα και στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον ΟΤΕ του έχει κοινοποιήσει όλες τις σχετικές πληροφορίες. Ο ΟΤΕ μελετά το πρόβλημα και περιμένουμε σχετική ενημέρωση. Τέλος τα στοιχεία που έχει η FORTHnet σχετικά με το πρόβλημα έχουν κοινοποιηθεί και στην ΕΕΤΤ.

Aυτή η είδηση υπάρχει εδώ και κανά 5μηνο στη συγκεκριμένη σελίδα. Απορώ γιατί βάλαν τη νέα είδηση για την αναβάθμιση (όχι εσύ Wappy, οι της Φορθνετ) κάτω από την πολύ παλιά για τις Voip εφαρμογές. :confused:

εδω και 3 μηνες που εχω forthnet εχω παντα σταθερα τα παρακατω αποτελεσματα

Connection is:: 425 Kbps about 0.4 Mbps (tested with 2992 kB)

Download Speed is:: 52 kB/s

Test Time:: Sat Feb 04 2006 02:47:03 GMT+0200 (GTB Standard Time)

Bottom Line:: 8X faster than 56K 1MB download in 19.69 sec

Diagnosis: Awesome! 20% + : 20.4 % faster than the average for host (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-4ITER9YQW

καλα δεν ειναι? οσες φορες επεφτα κατω απο αυτα τα νουμερα δεν εφταιγε η συνδεση αλλα καποιος ιος που αρπαζα.τον καθαριζα και αμεσως ανεβαινε η ταχυτητα.για καντε κανα scan οσοι εχετε προβλημα.

Εχω παρατηρήσει το εξής :

Ξεκινώντας απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 3-4 το βραδυ..

Απο 6-10 η ταχ πλησιαζει τα ικανοποιητικα επιπεδα των 300kb/s

απο τις 10-15.00 παμε στα 200-250kb/s

και μετα απο τις 15.00-2.00 αστα βραστα......στα 170 μεγιστο.....

Τώρα τις πταει δεν ξερω...Το εχετε παρατηρήσει κιαλλοι??

Επιπλεον την αποκλιση του testmy με forthnet την εχω παρατηρήσει και γω......Μαλλον η αλήθεια ειναι καπου στην μέση......συνήθως το adslguide.org.uk ειναι στην μέση........

Πολυ ουσιαστικό σχολιο.....Είχα την αίσθηση πως η forthnet ειναι γενικα πολυ σοβαρή........τωρα τι γίνεται δεν ξέρω

Μια από τα ίδια και εγώ... Χρειάστηκε να πάει 03:00 για να έχω για πρώτη φορά ικανοποιητική ταχύτητα...

Connection is:: 328 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 2992 kB)

Download Speed is:: 40 kB/s

Test Time:: Sat Feb 04 2006 03:01:49 GMT+0200 (GTB Standard Time)

Bottom Line:: 6X faster than 56K 1MB download in 25.6 sec

Diagnosis: 90% + Okay : running at 92.92 % of your hosts average (forthnet.gr)

geia sas,

stis 20 toy mhna lhgei h syndesh moy me th forthnet in-a-box 384/128

8a mporoysa na parw pali neo paketo?h mono ananewsh mporw na kanw?

Efxaristw e....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι φορτσατη η forthnet,αρκετα γρηγορη η συνδεση μου αυτη τη στιγμη,επιτελους αναστηθηκε και ελπιζω να μη μας φερει σε δυσκολη θεση αλλη φορα:D

Ειναι φορτσατη η forthnet,αρκετα γρηγορη η συνδεση μου αυτη τη στιγμη,επιτελους αναστηθηκε και ελπιζω να μη μας φερει σε δυσκολη θεση αλλη φορα:D

Άμα μπαίνεις κάθε φορά τέτοιες ώρες, και την χειρότερη εταιρεία να πάρεις, και στο πιο πιτταρισμέο κέντρο ΟΤΕ να ανήκεις, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.

που πέρνω τηλ. για να μου δώσουν demo??

μπορώ να μπω απο τη στιγμή που θα μου δώσουν κωδικό ή πρέπει να περιμένω ενεργοποίηση?? απλά πάω να πάρω το Сonnex και είπα μήπως μπορώ να έχω dsl μέχρι την ενεργοποίηση.

Για βοηθείστε λίγο...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

που πέρνω τηλ. για να μου δώσουν demo??

μπορώ να μπω απο τη στιγμή που θα μου δώσουν κωδικό ή πρέπει να περιμένω ενεργοποίηση?? απλά πάω να πάρω το Сonnex και είπα μήπως μπορώ να έχω dsl μέχρι την ενεργοποίηση.

Για βοηθείστε λίγο...

Στέλνεις ένα μέιλ στο: internet-sales@forthnet.gr λέγοντας ότι θέλεις ντέμο και δίνοντας τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Αριθμό Αστυνομικής, Τηέφωνο επικοινωνίας). Λογικά σε 1 εργάσιμη έχεις την ντέμο. Γίνεται και με τηλέφωνο νομίζω στο 801 100 8000 ή 211 100 8000. ;)

Άμα έχεις ενεργοποιημένη γραμμή από ΟΤΕ, βάζεις απλά τους κωδικούς και μπαίνεις.

Σημείωση για όσους παίζουν το RPG Lineage 2 και συγκεκριμένα συνδέονται σε server των deviant realms. Σε περίπτωση που βάλετε forthnet την πατήσατε καθώς για κάποιο λόγο με τον συγκεκριμένο isp δεν ανοίγει ούτε η σελίδα http://www.deviantrealms.com πόσο μάλλον το παιχνίδι :( . Μέχρι στιγμής την έχουν πατήσει 3 φίλοι μου... Τί κουλό είναι αυτό? :blink:

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Σημείωση για όσους παίζουν το RPG Lineage 2 και συγκεκριμένα συνδέονται σε server των deviant realms. Σε περίπτωση που βάλετε forthnet την πατήσατε καθώς για κάποιο λόγο με τον συγκεκριμένο isp δεν ανοίγει ούτε η σελίδα http://www.deviantrealms.com πόσο μάλλον το παιχνίδι :( . Μέχρι στιγμής την έχουν πατήσει 3 φίλοι μου... Τί κουλό είναι αυτό? :blink:

lol blepeis auta pa8eneis otan pezei LA2 :< :/

Egw pantws mia xara pezw WoW!!!

me 4thnet kai egw....

Apla WoW Rules .....

:>

Και για οποιον ενδιαφερεται, περασα τελικα σημερα απο Forthnet!

Περιμενα στο σαλονακι, εμφανιστηκε μια κοπελα, μου πηρε το Linksys, περιμενα αλλα 2-3 λεπτακια και ηρθε με μια τσαντουλα στο χερι και μεσα ειχε...

D-Link DSL-G604T

Wireless ADSL Router!

Σφραγισμενο μεσα σε κουτακι, ετσι ακριβως οπως θα το παιρναμε απο το πλαισιο!

γιατί είχες πρόβλημα με το Linksys; Νομίζω ότι το D-link είναι κλάσεις χειρότερο...Ειδικά η σηματοδοσία του στο wifi! Επειδή χρησιμοποιώ LINUX το σήμα στο φορητό μου είναι συνήθως στο 96% με linkysy(-30dbm περίπου)ενώ ένας φίλος μου που έχει D-link G604T ποτέ δεν έχω ξεπεράσει το 91%...Υπάρχει διαφορά(σημειωτέων το linksys έχει φτάσει 99%!!!)

όσον αφορά τα κολλήματα,το linksys ναι,χρειάζεται κάποια restart αλλά το θεωρώ φυσιολογικό...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί είχες πρόβλημα με το Linksys; Νομίζω ότι το D-link είναι κλάσεις χειρότερο...Ειδικά η σηματοδοσία του στο wifi! Επειδή χρησιμοποιώ LINUX το σήμα στο φορητό μου είναι συνήθως στο 96% με linkysy(-30dbm περίπου)ενώ ένας φίλος μου που έχει D-link G604T ποτέ δεν έχω ξεπεράσει το 91%...Υπάρχει διαφορά(σημειωτέων το linksys έχει φτάσει 99%!!!)

όσον αφορά τα κολλήματα,το linksys ναι,χρειάζεται κάποια restart αλλά το θεωρώ φυσιολογικό...

Διαφωνώ.. Έχω το D-link G604T και η σηματοδοσία του είναι κορυφαία.Από bugs έχει ένα μικρό που μάλλον έχει να κάνει με το web interface του και θα λυθεί στην επόμενη Fw update. Είδα σε 2 φίλους τα χουνέρια του linksys και μπορώ να πώ ότι 1000 φορές το G604T με το bug στο portforwarding , παρά το linksys με τα κολλήματα του.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...