Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια προβλημα ΑΚΟΥΣΤΕ

02/11/2007 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

29/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

29/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

05/11/2007 Μηνυμα στο κινητο οτι ενεργοποιηθηκε η adsl και κωδικοι προσβασεις.

Μεχρι σημερα δεν συχρονιζεται το router δεν αναβει καθολου το λαμπακι σαν να μην εχω adsl γραμμη.

Πηρα την forthnet δηλωσα προβλημμα αν και αυτοι δεν βλεπουν καποιο προβλημμα .Απο εμενα σιγουρα δεν εχει προβλημμα (Συνδεσεις router κλπ)

Καμια Γνωμη, Βοηθεια?

Να προσθεσω οτι η γραμμη μου ειναι isdn με router linksys wag54gs isdn over adsl και το μονο που χρησιμοποιω απο την παλαια μου συνδεση connx επειδη δεν μου εχει στειλει η forthnet ακομα τον δικο της εξοπλισμο ειναι το splitter.Υπαρχει περιπτωσει να φταιει αυτο?Εγω εκανα και το εξης.Εβαλα κατευθειαν το router στη γραμμη χωρις το splitter χωρις αποτελεσμα.Παιδια εχω τρελλαθει:wacko::wacko:

Καλημέρες :) Απ' τη Forthnet μου λένε οτι ο Ο.Τ.Ε δεν έχει πόρτες και γι' αυτό καθυστερεί η διαδικασία για την ενεργοποίηση μου.Μπορώ μέσω του 134 να μάθω πότε θα μπούν πόρτες στο κέντρο της περιοχής μου;(μήπως λέω βλακείες; :grin: )

Καλημέρες :) Απ' τη Forthnet μου λένε οτι ο Ο.Τ.Ε δεν έχει πόρτες και γι' αυτό καθυστερεί η διαδικασία για την ενεργοποίηση μου.Μπορώ μέσω του 134 να μάθω πότε θα μπούν πόρτες στο κέντρο της περιοχής μου;(μήπως λέω βλακείες; :grin: )

Αν το ADSL που ζητησες ειναι μεσω ΟΤΕ και οχι μεσω ιδιοκτητου Forthnet τοτε εχει βαση αυτο που λες. Μπορεις απο το 134 να μαθεις αν εχει πορτες το κεντρο της περιοχης σου. Πιστευω οτι θα υπαρχουν καποιες και αν ζητησεις conn-x θα το παρεις γρηγορα. Ο ΟΤΕ κραταει γι' αυτον πορτες και δεν τις δινει ολες στους αλλους παροχους.......

Ωραιες πολιτικες....

Μέσω του δικτύου της Forthnet πάω... :( Και απ' ότι έμαθα είναι άσχετες οι πορτες που δεσμεύει η Forthnet με αυτές του Ο.Τ.Ε :( Πήρα και το 134 και μου είπαν πως υπάρχουν κανονικά (αλλα για DSL μέσω Ο.Τ.Ε).Η Forthnet δεν έχει ιδέα πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα πορτών για το δίκτυο της :grin:

Μέσω του δικτύου της Forthnet πάω... :( Και απ' ότι έμαθα είναι άσχετες οι πορτες που δεσμεύει η Forthnet με αυτές του Ο.Τ.Ε :( Πήρα και το 134 και μου είπαν πως υπάρχουν κανονικά (αλλα για DSL μέσω Ο.Τ.Ε).Η Forthnet δεν έχει ιδέα πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα πορτών για το δίκτυο της :grin:

Τους τελειωσαν τα € και δεν εγκαθιστουν νεες?? Κανουν τοσες δαπανες για DSLAM και ενω εχουν κανονικα υποδομες κολλανε στο να τις αναπτυσουν.... Και εδω εμποδιζει ο ΟΤΕ...:X

Τους τελειωσαν τα € και δεν εγκαθιστουν νεες??

οχι, ο ΟΤΕ δε δινει ζευγη καλωδιου.

ton iounio pira tin prosfora me ta 60euro ego kai dyo fili mou

apotelesma i 2 eimaste akoma kai simera eimai sto 1mbps

o 3 tis pareas mpike prin 15 meres me taxitita 3.9mbps i dikeologia oti einai poli makria to spiti tou 4.5 xiliometra lene o komvos

an kano diakopi tha prepi na pliroso ritra 70 euro kai to paketo den girna kai se tilefonia tha prepi prota na kano akyrosi tou paketou na pliroso tin ritra kai meta 2play

apofasi ekana aitisi alou den tous exo pi akoma na me diakopsoun stin forthnet kai molis gyriso ston allo paroxo tha tous stilo na pane na @@@@@ kai tha pliroso me eyxaristisi tin ritra

ayta :mad::mad::mad:

• 2 weeks later...

Καλημέρα παιδιά.

Εδώ και ένα μήνα μου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία της Forthnet που λέει για ταχύτητες εώς 24Μbps.Το μόντεμ μου συγχρονίστηκε στα 17,2Mbps και κατεβάζω το πολύ με 180kb/sec.Σας φαίνεται λογικό αυτό?

Από rapidshare κατεβάζω με 30kb/sec(αδιανόητο).

Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση?Αν ξέρετε βοηθήστε γιατί τα πράγματα είναι τραγικά.

Έχω το LINKSYS WAG200G.

Ευχαριστώ.

σκεφτομαι να παω σε αλλο παροχο γιατι δεν εχω ιντερνετ 2 εβδομαδες και η φορθνετ δεν εχει σκοπο να φτιαξει την γραμμη ουτε καν το εχει δηλωσει βλαβη στον οτε :mad::mad:θα πληρωσω τελη διακοπης η καποιο αλλο τελος? εχω συμπληρωση ενα χρονο.Ποια διαδικασια χρειαζεται? να κανω διακοπη η να παω στον αλλο παροχο και θα γινει μονη της η διακοπη?

Σωστε με παιδες,θα το σπασω...

Εδω και μια βδομαδα η συνδεση μου σερνεται στα 300kbps ενω εδω και ενα μηνα που συνδεθηκα στα ''εως και 10 mbps" επιανε και το 1mbps.Το κακο ειναι οτι το προβλημα συνοδευεται με αμετρητες πτωσεις της γραμμης,και εκνευριστικα κολληματα.

Στη σκεψη και μονο οτι πρεπει να τους τηλ,τρελενομαι..

Σημερα εχωσα κ ενα φορματ, αλλα τιποτα.

Any ideas? Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.

Forthnet προσφορα 1ης ιουνιου στα 10mbps,ρουτερ siemens cl 110.

καλαμαρια θεσνικη.

Σωστε με παιδες,θα το σπασω...

Εδω και μια βδομαδα η συνδεση μου σερνεται στα 300kbps ενω εδω και ενα μηνα που συνδεθηκα στα ''εως και 10 mbps" επιανε και το 1mbps.Το κακο ειναι οτι το προβλημα συνοδευεται με αμετρητες πτωσεις της γραμμης,και εκνευριστικα κολληματα.

Στη σκεψη και μονο οτι πρεπει να τους τηλ,τρελενομαι..

Σημερα εχωσα κ ενα φορματ, αλλα τιποτα.

Any ideas? Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.

Forthnet προσφορα 1ης ιουνιου στα 10mbps,ρουτερ siemens cl 110.

καλαμαρια θεσνικη.

Δωσε μας καποια στοιχεια για την γραμμη σου.Πχ attenuation-noise margin.Εισαι σε δικτυο της forthnet ή του οτε?

οπως βλεπεις παλι με επεσε η γραμμη,τωρα κατορθωσα να συνδεθω.

GGEORGEG ευχαριστω καταρχας για την ανταποκριση σου!!

ειμαι στο ιδιοκτητο δυκτιο forthnet.

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 11865 Kbps 509 Kbps

Attainable Line Rate 12964 Kbps 1229 Kbps

Noise Margin 2.9 dB 27.3 dB

Line Attenuation 45.5 dB 19.9 dB

Output Power 12.4 dBm 19.2 dBm

More I

επισης ειχα μια επιφωτιση να δοκιμασω στο firefox mozilla (που δεινοπαθουσε να κατεβασει κανενα βιντεο στο youtube) τη χρηση proxy server της forthnet για http ftp.

Αλληλουα δουλευει.Και εγενετο συνδεση της προκοπης.

προς το παρον φαινεται να δουλευει αλλα το οξυμορο ειναι οτι εδω και 2-3 βδομαδες που μου ηρθε η συνδεση ολα δουλευαν καλα χωρις να χρειαστει να πειραξω τιποτα.

επιφυλασσομαι για το αν επραξα σωστα,γι'αυτο εξακολουθω να περιμενω τη βοηθεια σας

Επειδή πλέον η πλειοψηφία των χρηστών της Forthnet έχει double play και για να μην υπάρχουν 2 ίδια θέματα και μπλεκόμαστε συνέχεια,κλειδώνω αυτό και θα συνεχιστεί η συζήτηση στο επισημασμένο Forthnet 2 Play

Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...