evi_zoi Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 "Εχθρούς και βέβαιη κακοτυχία σημαίνουν τα άγρια σκυλιά. Αν όμως τα σκυλιά σας δείξουν αγάπη, αυτό φανερώνει μεγάλη επιτυχία και πιστούς φίλους." Το θέμα είναι ότι άγρια ήταν γενικά, κυνηγιόντουσαν και γάβγιζαν τους άλλους, αλλά ήταν φιλικά μαζί μου. Μπέρδεμα:what: Ε,τοτε εχεις πιστους φιλους προθυμους ακομα και να σκοτωσουν τους εχθρους σου. Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 αυτές τις μέρες είδα μια φίλη μου ντυμένη καλόγρια, και ότι ήμουν έγκυος... κάποιος μου είπε ότι η εγκυμοσύνη σημαίνει ότι θα μου φύγει ένα βάρος, αλλά σε έναν ονειροκρίτη διάβασα και για τα δύο ότι είναι δυστυχία και χωρισμός... το αστείο είναι ότι μεθαύριο έχω επέτειο, λέτε αντί για δωράκι να ετοιμάζομαι για τπτ άλλο??:confused::lol: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εγω παιδια ειδα στον υπνο μου πως πεθανε η μητερα ενος φιλου μου απο καρκινο και στην πραγματικοτητα εχει καρκινο στο συκωτι... στον υπνο μου ειδα πως προχωρησε και αλλου ο καρκινος και μετα εμαθα πως πεθανε η γυναικα... τι λετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εγω παιδια ειδα στον υπνο μου πως πεθανε η μητερα ενος φιλου μου απο καρκινο και στην πραγματικοτητα εχει καρκινο στο συκωτι... στον υπνο μου ειδα πως προχωρησε και αλλου ο καρκινος και μετα εμαθα πως πεθανε η γυναικα... τι λετε; Καρκίνος Αν δείτε στ' όνειρο σας καρκίνο που θεραπεύτηκε μ' επιτυχία, σημαίνει ξαφνική άνοδο από τη σκοτεινή φτώχεια σ' ένα πλούσιο περιβάλλον. Αν ονειρευτείτε καρκίνο, σημαίνει αρρώστια κάποιου κοντινού σας προσώπου και φιλονικίες μ' αυτούς που αγαπάτε. Αν ο άνθρωπος που θα δει αυτό το όνειρο είναι επιχειρηματίας, μπορεί να περιμένει οικονομική κρίση. Ακόμη, ο καρκίνος στο όνειρο είναι προμήνυμα λύπης στην πιο άσχημη μορφή της. Ο έρωτας θα διαλυθεί μέσα σε ψυχρή τυπικότητα, και οι επιχειρήσεις θα καρκινοβατούν και δε θα αποφέρουν κέρδη. θάνατος Αν ονειρευτείτε πως είδατε οποιονδήποτε από τους δικούς σας νεκρό, είναι μια προειδοποίηση ότι επέρχεται διάλυση ή λύπη. Όνειρα τέτοιου είδους ακολουθούνται πάντα από απογοητεύσεις. Αν ονειρευτείτε πως μάθατε το θάνατο κάποιου φίλου ή συγγενή, σύντομα θα έχετε άσχημα νέα για κάποιον απ' αυτούς. Όνειρα που σχετίζονται με το θάνατο ή την επιθανάτια αγωνία, αν δεν οφείλονται σε ψυχικές αιτίες, είναι δύσκολα στην ερμηνεία τους από πρωτόπειρους ανθρώπους. http://www.gozakynthos.gr/gr/zakynthos_dreams_u.php Ή απλά ανγχώνεσαι για την κατάσταση της μητέρας του φίλου σου, και αυτό το άγχος έγινε εφιάλτης:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 οταν ημουν μικρος ειχα ονειρευτει οτι ημουν πολυ μυωδης και σκοτωνα κατι μεγαλα πρασινα μυρμηγκια (που περπατουσαν στα 2 ποδια) στο υψος μ.. εχω ονειρευτει αρκετες φορες οτι με κυνηγανε και οδηγαω για να ξεφυγω, ενα αλλο γαματο ηταν οταν ημουν στον κηπο και προσπαθουσα να πεταξω.. τελικα τα καταφερα, πολυ χαρα.. αλλα ξυπνησα ;s ενα αλλο οτι ειμαι απεναντι απ την υπηρεσια του πατερα μου και κοιταω 2 τυπους που ηταν ληστες (δν ξερω πως το ηξερα) και αυτοι μιλουσαν σε ενα καρτοτηλεφωνο.. οταν επεζα ενα game με κατι πλανητες ειχα ονειρευτει εκεινη την περιοδο οτι πεταω αναμεσα σε πλανητες και σωζω τον γαλαξια.. και εβλεπα αυτα που λεγονταν σε μια μπαρα ιδια με το game :lol: (τρελο καψιμο?) εχω δει αρκετα.. αλλα μ αρεσει πολυ να βλεπω ονειρα.. αν ειναι κακα επιδη ξυπναω.. αν ειναι καλα μ μενει η αναμνηση.. τωρα τελευταιο εχω δει κατι πολυ ακυρα που δεν τα θυμαμαι, θυμαμαι μονο οτι ειναι ακυρα.. ;D Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ειδα τον μπαγιερν 7 στον υπνο μου χαχαχα απο τα πιο ακυρα ονειρα εβερ:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ακουστε οχι μαλλον διαβαστε εγω ειδα οτι ο αντρας μου ειχε μια βαρια αρρωστια και θα πεθαινε σε 2 μηνες και μου ζητησε πριν πεθανει να παντρευτουμε και θυμαμαι μια σκηνη που φορουσα το νυφικο και εκλεγα πολυ εκει ξυπνησα περιμενω εξηγησεις γιατι εμενα με τρομαξε Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 ειδα χτες ολη μου την οικογενεια.ειμασταν λεει στο καθιστικο,ο αδερφος μου καθοταν στον καναπε,ο πατερας μου προς την τηλεοραση,η μανα μου καθαριζε το μπανιο κι εγω ειμουν ορθια μπροστα στην τραπεζαρια και μιλουσαμε. πανω στην τραπεζαρια ειχε ενα μωρο(πολυ ομορφο,μαλλον αγορακι) το οποιο ξαφνικα αρχισε να σκαρφαλωνει το ποδι μου για να ανεβει στην αγκαλια μου. εγω το πηρα αγκαλια και αρχισα να το κανω βολτες μπρος πισω,απο την τραπεζαρια στην κουζινα και παλι πισω. αυτο αρχισε να με σφιγγει τοσο δυνατα που πονεσα και ρωτησα τους δικους μου γιατι με σφιγγει. ο πατερας μου νομιζω μου ειπε(τωρα που το γραφω μου φαινεται αστειο αλλα στο ονειρο μου πονουσα πολυ αο το σφιξιμο του μωρου) πως προσπαθει να ενεργηθει. μετα απο λιγο και αφου ενιωσα πως το μωρο ξαλαφρωσε(φουσκωσε η πανα) το αφησα πανω στην τραπεζαρια για να το αλλαξει η μητερα μου... τι σκατα σημαινει αυτο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 ειδα χτες ολη μου την οικογενεια.ειμασταν λεει στο καθιστικο,ο αδερφος μου καθοταν στον καναπε,ο πατερας μου προς την τηλεοραση,η μανα μου καθαριζε το μπανιο κι εγω ειμουν ορθια μπροστα στην τραπεζαρια και μιλουσαμε. πανω στην τραπεζαρια ειχε ενα μωρο(πολυ ομορφο,μαλλον αγορακι) το οποιο ξαφνικα αρχισε να σκαρφαλωνει το ποδι μου για να ανεβει στην αγκαλια μου. εγω το πηρα αγκαλια και αρχισα να το κανω βολτες μπρος πισω,απο την τραπεζαρια στην κουζινα και παλι πισω. αυτο αρχισε να με σφιγγει τοσο δυνατα που πονεσα και ρωτησα τους δικους μου γιατι με σφιγγει. ο πατερας μου νομιζω μου ειπε(τωρα που το γραφω μου φαινεται αστειο αλλα στο ονειρο μου πονουσα πολυ αο το σφιξιμο του μωρου) πως προσπαθει να ενεργηθει. μετα απο λιγο και αφου ενιωσα πως το μωρο ξαλαφρωσε(φουσκωσε η πανα) το αφησα πανω στην τραπεζαρια για να το αλλαξει η μητερα μου... τι σκατα σημαινει αυτο? :lol::lol: περα απο την πλακα, μηπως οι γονεις σου θελουν να σε αποκαταστησουν (γαμος και παιδια) κι εσυ νιωθεις οτι αυτο θα ειναι κατι που σε πνιγει ή σε σφιγγει οπως σε εσφιγγε το μωρο;; δεν ξερω απο ονειρα, απλως το συνδυασα και σου ειπα τι μου ρθε στο νου... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 αποκλειεται κατι τετοιο:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Λοιπόν,ονειροκρείτες (trela7 κυρίως:p) είδα 2 διαφορετικά όνειρα χθες...Βασικά σας παρακαλώ να μη γελάσετε:p 1)Είδα πως ξαφνικά είχα παχύνει (αρκετά τρομακτικό:p) 2)Είχα τελειώσει το μάθημα αγγλικών (που παρεπιμπτόντως έχω σήμερα στη 1,30) και γύρισα σπίτι.Εκεί όμως με περίμενε ένα χαζό,ηλίθιο παιδί το οποίο με κορόιδευε τόσα χρόνια και με προκάλεσε να παλαίψουμε:p,αλλά μετά τον νίκησα:p Τί σημαίνουν αυτά?Νομίζω για το πρώτο έχω μια εξήγηση...Μήπως επειδή έχασα το καλοκαίρι κιλά και αδυνάτισα αρκετά,μήπως φοβάμαι μη τα ξαναπάρω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 τι σκατα σημαινει αυτο? λενε οτι αμα δεις μωρο στον υπνο σου, αυτο σημαινει ευτυχια:) Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 δεν ξερω απο ονειρα ρε παιδια, ο,τι μου ερχεται στο νου οταν τα διαβαζω λεω... εκτος αν το ειπες για το καθηγητρια αγγλικων... :p εγω που ειδα οτι σφαχνομασταν κυριολεκτικα στην οικογενεια μου τι να πω;; να ανησυχησω;; παντως με την οικογενεια μου μια χαρα τα παω στην πραγματικοτητα... μπορει να ειδα καμια αιμοβορικη ταινια και να μου βγηκε το θριλερ... πολυ σφαξιμο επεσε στο ονειρο παντως!!!:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Aν δείς ότι σου πέφτουν δόντια? Συγκεκριμένα τα δύο μπροστινά... :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Aν δείς ότι σου πέφτουν δόντια? Συγκεκριμένα τα δύο μπροστινά... :confused: οταν πεφτουν δοντια δεν ειναι καλο... αλλα ποσες φορες εχω δει να μου κουνιουνται η να πεφτουν...αμετρητες...δεν παρατηρησα καμια αλλαγη ομως:rolleyes: Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ναι ετσι λενε για τα δοντια..:rolleyes: Εγω παντος δεν πιστευω τιποτα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 όταν βλέπεις ότι ενώ βρίσκεσαι στο δρόμο και αφού προηγηθούν διάφορα...κάποια στιγμή ενώ προσπαθείς να μπεις στο αυτοκίνητο, "σκαλώνεις" στις ρόδες του και σε παρασέρνει άλλο αυτοκίνητο και μετά πεθαίνεις... τι σημαίνεί? ... Να βγώ αύριο από το σπίτι? .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sia_x Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 εγω θυμαμαι οταν ειχα δωσει priliminary proficiency και βλεπω στο ονειρο μου οτι το περασα με 28 ενω ο κολλητος μου οτι δεν το πηρασε..την αλλη μερα που πηγα στο φρο να μαθω τα αποτελεσματα οντως το περασα με 28 ενω ο κολλητος...το ιδιο δυστυχως εγινε και με τις πανελληνιες...ειδα στο ονειρο μου βαθμους για καθε μαθημα...και δυστυχως...βγηκαν οι ιδιοι και στον ξυπνιο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 εγω θυμαμαι οταν ειχα δωσει priliminary proficiency και βλεπω στο ονειρο μου οτι το περασα με 28 ενω ο κολλητος μου οτι δεν το πηρασε..την αλλη μερα που πηγα στο φρο να μαθω τα αποτελεσματα οντως το περασα με 28 ενω ο κολλητος...το ιδιο δυστυχως εγινε και με τις πανελληνιες...ειδα στο ονειρο μου βαθμους για καθε μαθημα...και δυστυχως...βγηκαν οι ιδιοι και στον ξυπνιο μου. Αμα δεις καναν αριθμο για το τζοκερ στειλε μου PM:p. (Δεν σε ειρονευομαι παντως) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Είδα στον ύπνο μου ότι είχε πεθάνει ο φίλος μου και ότι ήταν σαν πνεύμα τριγύρω μου και εγώ τον έβλεπα και τον αισθανόμουν κιόλας. Μετά είδα ότι πέθανα και εγώ και η κολλητή μου.:cry: Η φάση είναι ότι μας είδα και στην κάσα μέσα, σε εμένα άφηναν λουλούδια, (είδα και το πρόσωπό μου, έλειπαν τα μισά μαλλιά μου:scared:) και στην φίλη μου ήταν ένας τύπος που της είχε σκίσει το παντζάκι απ το παντελόνι και πίεζε το πόδι της. Και στο τέλος είδα ότι πήγα στο μπάνιο του σπιτιού μου και στο πάτωμα είχε αίμα και κρέας ωμό.:X:( Δεν ξέρω τι σημαίνει πάντως φοβήθηκα αρκετά...:( Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Πολυ θριλερ ρε παιδι μου... Μηπως ειδες κανενα το βραδυ? Παντως ειναι πολυ κακο ονειρο... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Είδα στον ύπνο μου ότι είχε πεθάνει ο φίλος μου και ότι ήταν σαν πνεύμα τριγύρω μου και εγώ τον έβλεπα και τον αισθανόμουν κιόλας. Μετά είδα ότι πέθανα και εγώ και η κολλητή μου.:cry: Η φάση είναι ότι μας είδα και στην κάσα μέσα, σε εμένα άφηναν λουλούδια, (είδα και το πρόσωπό μου, έλειπαν τα μισά μαλλιά μου:scared:) και στην φίλη μου ήταν ένας τύπος που της είχε σκίσει το παντζάκι απ το παντελόνι και πίεζε το πόδι της. Και στο τέλος είδα ότι πήγα στο μπάνιο του σπιτιού μου και στο πάτωμα είχε αίμα και κρέας ωμό.:X:( Δεν ξέρω τι σημαίνει πάντως φοβήθηκα αρκετά...:( Όπως είπε και η best, μήπως είδες κάποιο θρίλλερ και επηρεάστηκες; Αλλιώς το όνειρο δεν είναι καθόλου καλό... Στεναχώρια, άγχος :worry: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Πολυ θριλερ ρε παιδι μου... Μηπως ειδες κανενα το βραδυ? Παντως ειναι πολυ κακο ονειρο... Όπως είπε και η best, μήπως είδες κάποιο θρίλλερ και επηρεάστηκες; Αλλιώς το όνειρο δεν είναι καθόλου καλό... Στεναχώρια, άγχος :worry: δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. και γι αυτό μου φαίνεται περίεργο αυτό το όνειρο. το παράξενο επίσης είναι ότι και η φίλη μου είδε κάτι περίεργο εκείνη τη νύχτα (δεν θυμάμαι ακριβώς)... είχα ακούσει ότι ο θάνατος στον ύπνο σου είναι μακροζωία, αλλά όπου και αν έψαξα να δω δεν γράφει καλά πράγματα...:( τέλοσπάντων μέχρι τώρα καλά είμαι..:) Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 θελετε να δειτε τωρα καποιο ονειρο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 θελετε να δειτε τωρα καποιο ονειρο? εμενα δεν μου βγαζει τιποτα... μηπως φταινε τα keywords μου;; :D:D δειχνει να τα επεξεργαζεται και μετα κενο... μεχρι και το μηχανημα τα επαιξε με τα ονειρα μου;;:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts