Brolas Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Έχεις κάποιο άλλο προϊόν της Logitech?Ποντίκι κτλ?Αν δεν κάνω λάθος,σου επιτρέπει,μέσω της εφαρμογής της,να συνδέσεις πάνω από ένα προϊόν Logitech σε ένα μόνο usb receiver.Το είχα κάνει παλιότερα,όπου στο usb receiver του πληκτρολογίου της Logitech είχα περάσει και το ποντίκι της Logitech. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Δεν εχω κατι δυστυχώς. Ειναι μονο πληκτρολογιο. :( Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Οπότε,εκτός αν κάποιο μέλος έχει κάποια λύση,αναγκαστικά πρέπει να αγοράσεις ένα usb receiver για Logitech K270.Δεν έχω ιδέα να σε καθοδηγήσω σε κάποιο μαγαζί κτλ,αλλά με ένα search στο ebay,amazon κτλ είδα ότι υπάρχουν αρκετά. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Πρόσφατα έσπασε το digitizer μιας συσκευής (από πτώση) και το στείλαμε σε ένα μαγαζάκι για αντικατάσταση και μου έβαλε με επιπλέον €5 ένα tempered glass. Το επόμενο πρωί βρήκα ένα σπάσιμο περίπου πάνω από την εμπρόσθια κάμερα και ένα πλαγιαστό ράγισμα. Το μόνο που ίσως να ακούμπησε το κινητό στην διάρκεια της νύχτας να ήταν ο σκελετός από τα γυαλιά οράσεως. Είναι λογικό να θρυματιστεί το προστατευτικό οθόνης τόσο εύκολα ή μήπως έχει να κάνει με λανθασμένη τοποθέτηση; Μήπως θα πρέπει να αγοράσω ένα πιο ακριβό (ίσως και πιο χοντρό) tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Καλημέρα σας! θέλω να αγοράσω δώρο στην γυναίκα μου το Galaxy Watch Active 2 το οποίο θα συνδεθεί με iPhone 11. έχεις κάνει κάποιος/α το συγκεκριμένο πάντρεμα των συσκευών ώστε να μου πει εμπειρίες? Δυστυχώς δεν θέλει κάποιο από τα iWatch η επιλογή της είναι καθαρά εμφάνιση!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:γυναίκες.....!!!!!! (Η πρώτη ανάρτηση έγινε στην υποενότητα της Samsung αλλά δυστυχώς δεν απαντήθηκε :( οπότε το ανεβάζω και εδώ μήπως κάποιος συμφορουμίτης/τρια γνωρίζει και μου δώσει τα φώτα του.) Σας ευχαριστώ! Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 εχω παραγγειλει το tcl 20 5g και θελω να βαλω θηκη πορτοφολι. δεν βλεπω κανενα ελληνικο σαιτ να εχει για το συγκεκριμενο τηλεφωνο θηκη /γνωριζετε αν υπαρχει κανενα ελληνικο σαιτ .???διοτι μονο σε ξενα σαιτ το βλεπω να υπαρχουν θηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts