Jump to content

Eurobasket 2005


Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι πιστευετε οτι θα κανει η Εθνικη στο Ευρωμπασκετ?  

122 members have voted

  1. 1. Τι πιστευετε οτι θα κανει η Εθνικη στο Ευρωμπασκετ?

    • Θα κατακτησει τον τιτλο.
      57
    • Θα παρει μεταλλιο.
      32
    • Θα μπει στην τετραδα.
      20
    • Θα φτασει μεχρι την οκταδα.
      10
    • Θα αποκλειστει στην πρωτη φαση.
      3


Recommended Posts

Ουπς Στίφεν έπεσες σε δεύτερο φάουλ και δεν το πρόσεξα. :O Οι αυτοκράτορες γεννιούνται, δε γίνονται φίλε. Η αυτοκρατορία εκείνη δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ. Έκαναν εσένα και εμένα να μάθουμε ποια είναι η σπυριάρα που λέει ο Γεωργίου. :cool:
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 528
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσο για το Σκουντη,ισως να θελει να γινει εθνικος ηρωας,αν & δε το νομιζω,γιατι κουβαλαει μια ισττρια & καριερα απο πισω του,οχι σα τον Χελακη που ξεφυτρωσε απ'το πουθενα μεσα σε 20 μερες...

Έτσι

 

OK εν μερει δικαιο εχετε για τον Σκουντη αλλα τουλαχιστον σωνει καπως την μεταδοση απο τον παντελως ασχετο απο μπασκετ Χατζη..αστα να πανε.

Δεν ξερω ποσοι απο εσας παρακολουθειτε μπασκετ απο TV και εχετε πεσει σε μεταδοση Χατζηγεωργιου(σε αγωνα ελληνικου πρωταθληματος κυριως) αλλα ο ανθρωπος ειναι κατι σαν τον Βερνικο του μπασκετ. :X

 

Ο Σκουντης μπορει να το παρακανει λιγο, μπορει εν ετει 2005 να αποκαλει ακομα τον Αρη αυτοκρατορα του ελληνικου μπασκετ...ομως Κατσαρος(ο γνωστος ποδοσφαιρικος σχολιαστης ή αλλιως ενα βημα πριν το εγκεφαλικο και αλτσχαιμερ μαζι) στο σχολιασμο δεν εχει γινει ευτυχως ακομα. Και ισως ειναι απο τους λιγους που ξερουν κατι παραπανω απο τους υπολοιπους για το αθλημα και δεν πουλανε γνωσεις και κουλτουρα οπως ο Συριγος.

 

ps. Αντε κανενας αλλος εμεινε να τον θαψω; :shifty:

 

Τα σέβη μου συμφωνώ μέχρι και τη τελευταια λέξη.

 

Ο Σκούντης μάγκες ειναι ο Διακογιάννης του μπάσκετ.

Όπως και τον Διακογιάννη, αν του έδενες τα μάτια και δεν του ελεγες τπτ για τον αγώνα που θα μετέδιδε, και τον έβαζες με την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο θα μπορούσε πάλι να σου κάνει μια αξιοπρέπεστατη μετάδοση, γιατι είχε τεράστιες γνώσεις.

Ο Χατζηγεωργίου είναι σαν να τα διαβάζει από εγκυκλοπαίδεια. Ακόμα και ο τρόπος που τα λέει, δείχνει ότι τα διαβάζει από το χαρτί που έχει ο κάθε sportcaster μπροστά του.

 

Duke©

Link to comment
Share on other sites

Paidia ta tickets teliosan simfona me ta official ekdotiria.

Alla stin mavri yparxoun panta.Ego piga xthes na do to game me ti rossia kai plakosan 10 atoma gyro mou kai poulousan eisitiria (1000 dinaria =12 evro)

LOgika kai avrio to idio tha ginei alla mallon ligo pio akriva!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

 

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Link to comment
Share on other sites

Paidia ta tickets teliosan simfona me ta official ekdotiria.

Alla stin mavri yparxoun panta.Ego piga xthes na do to game me ti rossia kai plakosan 10 atoma gyro mou kai poulousan eisitiria (1000 dinaria =12 evro)

LOgika kai avrio to idio tha ginei alla mallon ligo pio akriva!

Για πες μας τελικά πόσο έκαναν τα εισιτήρια; Στα πρώτα παιχνίδια μας είπες 20 και μετά κάναν 6€; :blink: Για τον αγώνα με Γαλλία πόσο τιμώνται; :confused:

Link to comment
Share on other sites

Loipon

Ellada - gallia eixa dosei 9 evro

Ellada -israel kostizan 2000DIN (25 evro) alla stin mavri ta plirosa 500DIN (6evro)

Ellada - Russia xthes kostizan apo 1400 eos 1600DIN alla stin mavri ta pira 1000DIN (12 evro)

 

Gia avrio ypologizw 20 me 25 evro to eisitirio...

 

 

p.s mpenw apo net cafe giafto de postara kamia foto ap tous agones.Koryfaia stigmi xthes otan ta yugoslavakia sto imixrono xorevan syrtaki :P

 

p.s 2 Thessaloniki - beograd me treno einai 13 ores (15 ekana egw me kathisteriseis sta sinora)

Me leoforeio einai 12 ores kai me amaksi 10-11...

Osoi pistoi proselthete :P

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

 

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Link to comment
Share on other sites

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η Ισπανία κέρδισε πριν λίγο την Κροατία στην παράταση με 101-85 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Οι Κροάτες σε ένα ρεσιτάλ διαμαρτυριών απέδειξαν τι εστί κωλογιουκοσλάβος. :p Άτιμη ράτσα. Το παιχνίδι ήταν στα ίσα, μέχρι που δέχτηκαν 4-5 απανωτές τεχνικές ποινές με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί στους 16πόντους. Με ντισκαλιφιέ απεβλήθη ο ερειστικότατος Πόποβιτς 2 δεύτερα πριν τη λήξη. :mad:
Link to comment
Share on other sites

Γκούροβιτς: Πάρτε μου μια π...

:w00t: :lol: :rotfl:

Και για να γελασουμε λιγο...οι σερβοι ακομα τρωγονται & μαλιστα,καποιοι προχωρουνε παραπερα... :lol: :p :lol:

Link to comment
Share on other sites

:blink: Μηπως λεμε για αλλον σπικερ? Ο Χατζηγεωργιου εχει απιστευτες γνωσεις για την ηλικια του, και ειναι παρα πολυ καλος στη δουλεια του. Ο δε Σκουντης απλα λεει χαζομαρες για να ακουγεται το ονομα του, αυτα τα σχολια του σπανε κοκκαλα.

 

Μέγα λάθος για τον Χατζηγεωργίου. Ο άνθρωπος είναι ο καλύτερος σχολιαστής αυτή τη στιγμή σε αγώνες μπάσκετ. Σοβαρός, πανέξυπνος, με γνώσεις στο μπάσκετ, με μάτι κλπ κλπ. Απλά τον έφαγαν τα μεγάλα ονόματα (αν μπορεί να λεχθεί έτσι ο Σκουντής ) γιαυτό και δεν μεταδίδει μονος του τους αγώνες, κάτι που θα το ήθελα μιας και ο άνθρωπος είναι πολύ καλός

 

Ναι τελικα πρεπει να μιλαμε για αλλον.

Ο Χατζηγεωργιου λοιπον ξαναλεω οτι ουδεμια σχεση ειχε ποτε ουσιαστικα με το μπασκετ και την μεταδοση την κανει πιο πολυ με το χαρτι οπως σωστα ειπε ο Bayern και με 2-3 ετοιμες ατακες που τις αλλαζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα.

π.χ "jump shoot" εξηγωντας πως ο παικτης πριν σουταρει πηδηξε ελαχιστα.(παγκοσμια πρωτοτυπια για μπασκετ.. :cry: )

ή μια αλλη εκφραση που δεν θυμαμαι και χρησιμοποιουσε συνεχως στο περσινο πρωταθλημα εξηγωντας πως ο παικτης σουταρε με τα ακροδαχτυλα. Προφανως δεν του εξηγησε κανενας πως η ωθηση στη μπαλα δεν γινεται με τη παλαμη αρα προς τι το αξιοθαυμαστο;

Τελος παντων δεν εχει νοημα να κατσω να αναλυσω τι εχει πει κατα καιρους ή οχι. Ο καθενας κρινει. Και να ηταν μονο τεχνικα λαθη στη περιγραφη εστω..

Ομως εχει κανει και χειροτερα. Τελος εδω...δεν αξιζει να παω παρακατω.

 

Ε ναι καλα κανει & τον αποκαλει αυτοκρατορα...ορισμενα πραματα δεν αλλαζουν,ακομα κι αν "αλλοι" σαρωνουν τωρα τα πρωταθληματα

 

Οι αυτοκράτορες γεννιούνται, δε γίνονται φίλε. Η αυτοκρατορία εκείνη δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ.

 

Οσο για τα περι αυτοκρατωρων κλπ, οσα δεν φτανει η αλεπου :alien:

 

 

Οσο για την αλεπου κλπ.. επισης δεν εχει νοημα να κατσω να παραθεσω αριθμους, γεγονοτα κλπ. Προφανως οι Αρειανοι του forum θιχτηκατε με αυτο που εγραψα...δυστυχως ή ευτυχως ομως οι δεκαετιες περνανε και τα πραγματα αλλαξαν. Δεν προκειται να "οπαδοποιησω" την κουβεντα, αν θελετε μπορουμε να το συζητησουμε μετα το τελος του Eurobasket.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον Stephen,ο Χατζηγεωργίου όπως πολύ εύστοχα ειπώθηκε πιο πριν,για μένα είναι ο Βερνίκος του μπάσκετ.Υπάρχουν σημεία που καταντάει κουραστικός σε σημείο να σπάσεις την τηλεόραση(όπως και ο Βερνίκος :p ).Ίσως τώρα στο Ευρωμπάσκετ να τον σώζει κάπως που έχει τον Σκουντή δίπλα του και έτσι δεν χρειάζεται να μιλάει συνέχεια μόνος του.. :worry:

 

Όσοι θέλετε να πάτε πάνω, εισιτήρια επίσημα μπορεί να μην υπάρχουν αλλά φανταστείτε πόσα θα βγουν στη μαύρη αγορά απο τους Σέρβους που είχαν ήδη προαγοράσει.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Προφανως οι Αρειανοι του forum θιχτηκατε με αυτο που εγραψα...δυστυχως ή ευτυχως ομως οι δεκαετιες περνανε και τα πραγματα αλλαξαν. Δεν προκειται να "οπαδοποιησω" την κουβεντα, αν θελετε μπορουμε να το συζητησουμε μετα το τελος του Eurobasket.

Δεν είναι αν θιχτήκαμε ή όχι. Είναι θέμα αλήθειας. Δεν γράφεις την ηλικία σου για να γνωρίζω αν είχες αντίληψη των αθλητικών δρώμενων στην Ελλάδα στο τέλος της δεκαετίας του 80 και στις αρχές του 90. Ο Βασίλης ίσως μπορέσει να σου πει ποιος τον καθήλωνε στην τηλεόραση κάθε Πέμπτη βράδυ και αν τα Σάββατα προτιμούσε να δει το τότε Ολυμπιακός-ΠΑΟ ή το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ... :whistle:

 

Δεν είναι θέμα οπαδισμού ή φανατισμού, είναι φίλαθλο πνεύμα. Καλώς ή κακώς για μερικούς κάποιοι τότε μας κάνανε να αγαπήσουμε αυτό το άθλημα που λέγεται μπάσκετ... Και να το κρατήσουμε για πάντα στην καρδιά μας. Γιαυτό και εκείνη η μεγάλη ομάδα τότε του ΑΡΗ έκανε την μισή Ελλάδα να είναι οπαδοί της. Τα λέω λάθος; :O Το σταματάω όμως εδώ γιατί θα ουρλιάζει ο Βασίλης ως διαχείρηση. :p

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα το βασικο ειναι να καταλαβετε οτι ο Αρης ΗΤΑΝ ο αυτοκρατορας! Τωρα πλεον ειναι απλα μια ΚΑΕ... Επισης δεν το παω οπαδικα μιας και δεν ειμαι οπαδος καμιας ομαδας, απλα αγαπαω το μπασκετακι, το παιζω ανελιπως εδω και 10+ χρονια και το παρακολουθω συνεχως! ;)
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, βλέποντας το θέμα είπα να ρίξω μιά ματιά για τις απόψεις σας και κοντέψαν να μου φύγουν και οι τρίχες απο τα πόδια μου.

 

Ρε παιδιά, και αναφέρομαι κυρίως στους νεότερους, ε όχι και να πιάνουμε στον στόμα μας τον Σκουντή σε θέματα μπάσκετ στην ελλάδα μας. Ε όχι να τον συγκρίνουμε με την λουλού του καναπέ Χατζηαπαυτούλη που το μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα κρατήσει την κούπ στο μαλλί του ανέπαφη απο το κύμα αέρος του πλησιέστερου αρκουδίσιον. Άσε που όπως μιλάει σε κάθε μάτς είναι λες και μιλάει σε παντελώς άσχετους με το άθλημα που δεν ξέρουν τα βασικά του αθλήματος......παναθεμά τον, λες και τα ξέρει αυτός.!!!

 

Άτομα σαν τον Σκουντή και τον Παπαδογιάννη πρέπει να είμαστε τυχεροί που υπάρχουν και ακούγεται και η λέξη μπάσκετ σε αυτή τη χώρα (μιά που οι περισσότεροι "δημοσιογράφοι" γίνονται ποδοσφαιρικοί -το εθνικό μας άθλημα....πανάθεμά μας).

 

Όσων αφορά για τον ΑΡΗ.........τι να πω.....ρίξτε μιά ματιά στις καλύτερες ομάδες του προηγούμενου αιώνα, όπως ψηφίστηκε επίσημα, και δείτε σε ποιά θέση ήταν. Καλό είναι να ξέρουμε και λίγη σύγχρονη ιστορία. Αυτή η ομάδα έκανε ολόκληρη χώρα να "παραλυρεί" σε όλους τους τομείς κάθε πέμπτη, να είναι όλοι "κολλημένοι με την(πορτοκαλί) μπάλα, σε βαθμό που ούτε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κατάφερε με την κατάκτηση του τροπαίου.

Και για το σήμερα, όταν ο ΑΡΗΣ μαζέυει σε έναν αγώνα όσους μαζεύουν και οι τρείς της αθήνας, όντας πολύ πίσω αγωνηστικώς........ε για αυτό είναι ακόμα ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ του ελληνικού μπάσκετ.

Link to comment
Share on other sites

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η Ισπανία κέρδισε πριν λίγο την Κροατία στην παράταση με 101-85 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Οι Κροάτες σε ένα ρεσιτάλ διαμαρτυριών απέδειξαν τι εστί κωλογιουκοσλάβος. :p Άτιμη ράτσα. Το παιχνίδι ήταν στα ίσα, μέχρι που δέχτηκαν 4-5 απανωτές τεχνικές ποινές με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί στους 16πόντους. Με ντισκαλιφιέ απεβλήθη ο ερειστικότατος Πόποβιτς 2 δεύτερα πριν τη λήξη. :mad:

 

Πάντως ήταν καλό,ποιοτικό παιχνίδι

:)

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα το βασικο ειναι να καταλαβετε οτι ο Αρης ΗΤΑΝ ο αυτοκρατορας! Τωρα πλεον ειναι απλα μια ΚΑΕ... Επισης δεν το παω οπαδικα μιας και δεν ειμαι οπαδος καμιας ομαδας, απλα αγαπαω το μπασκετακι, το παιζω ανελιπως εδω και 10+ χρονια και το παρακολουθω συνεχως! ;)
Για σταθείτε βρε παίδες. Η αυτοκρατορία του Γκάλη πρέπει να λέτε ,όχι του Αρη. Ο Γκάλης έκανε τη διαφορά. Αντε και ο Γιαννάκης βοηθούσε. Οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι εως κάκιστοι. Δεν υπήρχε ψηλός. Θυμάστε τι πρόβλημα υπήρχε τότε; Εψαχνε και δεν έβρισκε. Τον Κοκολάκη!!! είχε, τον Λυπιρίδη, εναν άσχετο Καναδό, μετά εναν αμερικανό 2.14(sellers) ο οποίος δεν πήδαγε ούτε εφημερίδα. :cry:
Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Κοιτα το βασικο ειναι να καταλαβετε οτι ο Αρης ΗΤΑΝ ο αυτοκρατορας! Τωρα πλεον ειναι απλα μια ΚΑΕ... Επισης δεν το παω οπαδικα μιας και δεν ειμαι οπαδος καμιας ομαδας, απλα αγαπαω το μπασκετακι, το παιζω ανελιπως εδω και 10+ χρονια και το παρακολουθω συνεχως! ;)
Για σταθείτε βρε παίδες. Η αυτοκρατορία του Γκάλη πρέπει να λέτε ,όχι του Αρη. Ο Γκάλης έκανε τη διαφορά. Αντε και ο Γιαννάκης βοηθούσε. Οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι εως κάκιστοι. Δεν υπήρχε ψηλός. Θυμάστε τι πρόβλημα υπήρχε τότε; Εψαχνε και δεν έβρισκε. Τον Κοκολάκη!!! είχε, τον Λυπιρίδη, εναν άσχετο Καναδό, μετά εναν αμερικανό 2.14(sellers) ο οποίος δεν πήδαγε ούτε εφημερίδα. :cry:

 

Ψήφισα οτι θα κατακτήσουμε το χρυσό,διοτι έτσι που ειναι τα πράγματα,το βλέπω εύκολο. :shifty:

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Για σταθείτε βρε παίδες. Η αυτοκρατορία του Γκάλη πρέπει να λέτε ,όχι του Αρη. Ο Γκάλης έκανε τη διαφορά. Αντε και ο Γιαννάκης βοηθούσε. Οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι εως κάκιστοι. Δεν υπήρχε ψηλός. Θυμάστε τι πρόβλημα υπήρχε τότε; Εψαχνε και δεν έβρισκε. Τον Κοκολάκη!!! είχε, τον Λυπιρίδη, εναν άσχετο Καναδό, μετά εναν αμερικανό 2.14(sellers) ο οποίος δεν πήδαγε ούτε εφημερίδα. :cry:

 

Ψήφισα οτι θα κατακτήσουμε το χρυσό,διοτι έτσι που ειναι τα πράγματα,το βλέπω εύκολο. :shifty:

 

Άψογη άποψη, στα λόγια μου έρχεσαι......γιαυτό προτείνω και εγώ την μετονομασία της εθνικής ελλάδος σε Εθνική Νίκου Γκάλη μια που και αυτή η ομάδα είχε μερικούς απο τους προαναφερθέντες συν κάτι ξυλοκόπους όπως Ανδρίτσος, Καμπούρης, Ιωάννου, Ρωμανίδης, Σταυρόπουλος και κάτι άλλους.

Ήμαρτον!!! :X :X

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά την άμυνα: Οι πρώτοι διδάξαντες λένε σχετικά οτι "Offense sells tickets. Defense wins games". Καμμία δυναστεία είτε στο ΝΒΑ είτε στην Ευρώπη δεν έγινε αυτό που έγινε χωρίς άμυνα.

 

Ελλάδα - Γαλλία και Γερμανία - Ισπανία με άρωμα 1987 και 1989. Έχει κανένας τον ύμνο του '87 (The Final CountDown)? Άντε!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Link to comment
Share on other sites

Έχει κανένας τον ύμνο του '87 (The Final CountDown)? Άντε!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Έλα να αρχίσουμε να πορωνόμαστε σιγά-σιγά! :D

Πάρτε τον ύμνο να τον έχετε.

The Final Countdown.mp3

Link to comment
Share on other sites

Ο Σκουντης και ο Χατζηγεωργιου ξερουν πολυ μπασκετ και οι "πιπερατες" μεταδοσεις τους κανουν καθε αγωνα και πιο απολαυστικο. Δηλαδη προτιματε τον αχρωμο Ιωαννου ? Οι λεκτικοι ακροβατισμοι του Σκουντη και τα "fingeroll" (ακροδαχτυλα) του Χατζηγεωργιου ειναι το αλατι και η εθνικη ενα νοστιμοτατο φαι, καθηστε στο τραπεζι και αφηστε τις γκρινιες !!!

 

Σηκωσε το το γ.... δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω !

 

Υ.Γ. Ο Βερνικος δεν ξερει ποιος παιχτης εχει την μπαλα, μην συγκρινεται ανομοια πραγματα !

Link to comment
Share on other sites

Ο Σκουντης και ο Χατζηγεωργιου ξερουν πολυ μπασκετ και οι "πιπερατες" μεταδοσεις τους κανουν καθε αγωνα και πιο απολαυστικο. Δηλαδη προτιματε τον αχρωμο Ιωαννου ? Οι λεκτικοι ακροβατισμοι του Σκουντη και τα "fingeroll" (ακροδαχτυλα) του Χατζηγεωργιου ειναι το αλατι και η εθνικη ενα νοστιμοτατο φαι, καθηστε στο τραπεζι και αφηστε τις γκρινιες !!!

 

Σηκωσε το το γ.... δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω !

 

Υ.Γ. Ο Βερνικος δεν ξερει ποιος παιχτης εχει την μπαλα, μην συγκρινεται ανομοια πραγματα !

 

Ο Σκουντής μπορεί να ξέρει τα πάντα από παίχτες και γενικώς ξέρει πολύ μπάσκετ,αλλά 3 στα 5 αστεία σχόλια που κάνει είναι κρυάδες. Άλλο αστείος και άλλο γελοίος. Τι προσπαθεί , να μας κάνει να γελάσουμε με τον ίδιο ή με τα σχόλια του ; Έχει τεράστια διαφορά.

Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα. Απλά είναι ένας σχολιαστής που νομίζει ότι κάνει χιούμορ :p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB
Link to comment
Share on other sites

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη! Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θρίλερ ο αγώνας σήμερα... :!:
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!
Link to comment
Share on other sites

Mia dhlosh exo na kano.

Skoynth,eisai o pio gkantemhs sxoliasths poy ksero :mad: .

Endeiktika kapoies fraseis:

1.Xatzhvretta valto (to exase to triponto)

2.Na nai kala h perifereia ton Gallon (soytaran amesos meta tria synexomena,eystoxa triponta)

3.O Papaloykas deixnei apofasismenos na meiosei stoys tesseris th diafora (exase fysika thn eleytherh volh)

4.Diamantidhs soytarei,einai mesa (h mpala omos vghke thn idia stigmh apo to kalathi)

 

Nikh re.Mpravo re magkes...Mpravo :cry: .

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...