Βασίλης Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Ξεκινά αύριο το Eurobasket με τις ευχές όλων μας για μια καλή πορεία και αν είναι δυνατόν ένα μετάλλιο.Το πρόγραμμα των αγώνων και οι μεταδόσεις: Α ΟΜΙΛΟΣ 16/09 - 1η αγωνίστική 7μ.μ. Γερμανία - Ιταλία 10μ.μ. Ρωσία - Ουκρανία 17/09 - 2η αγωνιστική 7μ.μ. Ιταλία - Ρωσία ΕΤ1 (μαγνητοσκοπημένο) 10μ.μ. Ουκρανία - Γερμανία 18/09 - 3η αγωνιστική 7μ.μ. Ιταλία - Ουκρανία 10μ.μ. Ρωσία - Γερμανία Β ΟΜΙΛΟΣ 16/09 - 1η αγωνίστική 7μ.μ. Κρατία - Βουλγαρία 10μ.μ. Τουρκία - Λιθουανία 17/09 - 2η αγωνιστική 7μ.μ. Λιθουανία - Κροατία 10μ.μ. Βουλγαρία - Τουρκία 18/09 - 3η αγωνιστική 7μ.μ. Λιθουανία - Βουλγαρία 10μ.μ. Κροατία - Τουρκία Γ ΟΜΙΛΟΣ 16/09 - 1η αγωνίστική 6.30μ.μ. Σλοβενία - Βοσνία 9.30μ.μ. Γαλλία - Ελλάδα ΝΕΤ 17/09 - 2η αγωνιστική 6.30μ.μ. Βοσνία - Γαλλία ΕΤ1 9.30μ.μ. Ελλάδα - Σλοβενία ΕΤ1 18/09 - 3η αγωνιστική 6.30μ.μ. Σλοβενία - Γαλλία 9.30μ.μ. Ελλάδα - Βοσνία ΝΕΤ Δ ΟΜΙΛΟΣ 16/09 - 1η αγωνίστική 6.30μ.μ. Λετονία - Ισραήλ 9.30μ.μ. Σερβία - Ισπανία 17/09 - 2η αγωνιστική 6.30μ.μ. Ισπανία - Λετονια 9.30μ.μ. Ισραήλ - Σερβία 18/09 - 3η αγωνιστική 6.30μ.μ. Ισπανία - Ισραήλ 9.30μ.μ. Λετονία - Σερβία Όμιλοι: Όμιλος Α 1 Γερμανία 2 Ιταλία 3 Ουκρανία 4 Ρωσία Όμιλος Β 1 Βουλγαρία 2 Κροατία 3 Λιθουανία 4 Τουρκία Όμιλος Γ 1 Βοσνία-Ερζεγ. 2 Γαλλία 3 Ελλάδα 4 Σλοβενία Όμιλος Δ 1 Ισπανία 2 Ισραήλ 3 Λετονία 4 Σερβία & Μαυροβ. Το Σύστημα Διεξαγωγής http://www.contra.gr/images/eurobaskettable.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Μήπως τους έχουμε πατήσει τους Γάλλους; :D 32-14 ημίχρονο! Άμυνα φοβερή, επίθεση όχι και τόσο καλή, αλλά ικανή να δημιουργεί τη διαφορά των 18 πόντων. Άντε μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Σλοβενία-Βοσνία 74-65. Καλές ομάδες και οι δυο. Δεν τις περίμενα τόσο καλές. Δεν είναι τόσο χάλια όσο πολλοί θα νομίζαμε... Στα μείον του παιχνιδιού είναι η άθλια μετάδοση της ΕΡΤ που μας είχε 5λεπτά χωρίς να ακούμε απολύτως τίποτα και σχεδόν με πήρε ο ύπνος και το σχεδόν άδειο γήπεδο στο Βελιγράδι... Ας είναι καλά το ελληνικό φοιτηταριό στη Σερβία που δηλώνει βροντερό παρόν. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Θα το σηκώσουμε παιδιά, πετάει η Εθνική! ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Τους φάγαμε τους Γάλλους! Ο Διαμαντίδης οργίασε και πάλι :) Παραδέχομαι τον parker πάντως, αν και δεν ήταν το παιχνίδι του απόψε από 2 - 3 κινησεις που έκανε , έδειξε ότι ξέρει πολύ μπάσκετ. Ωραίο και το κάρφωμα από τον χίπη (δεν θυμάμαι το όνομα του :p ) , προς το τέλος με αριστερό μπάσιμο. Εκεί που έκανε το σχόλιο για τον Γκάλη. Καλά , ας τον μαζέψει κάποιος αυτόν τον σκουντή. Μας φλόμωσε στις κρυάδες κι απόψε :p Αν αποφασίσει ένα παιχνίδι να σχολιάσει σοβαρά είναι πολύ καλός (όχι όπως τον αρχικό σχολιαστή που νόμιζε ότι σχολίαζε κηδεία :p ) μ αλλά δυστυχώς θέλει πάντα να κάνει τα πετυχημένα αστεία του :lol: iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Καλά πλάκα καναμε με τους Γάλλους... Τον κάναμε αδιάφορο τον αγώνα, τόσο που το μόνο που μας διασκέδαζε ήταν η κουταμάρες του Σκουντή, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το «κρατάει την μπάλα σαν μούσμουλο». :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 πράγματι,μαζέψτε αυτόν τον Σκουντή!! το άλλο με τις βολές το είδατε;; πάλι σκατά!!σε κανα σοβαρό αγώνα θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε!! defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Ο Τσακαλίδης τι απέγινε; Έχω καιρό να παρακολουθήσω basket ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Ενα μεγαλο μπραβο κι απο μενα στα παληκαρια που διεσυραν & ρεζιλεψαν τα γαλλακια,αυτους τους υπεροπτες που μας ειχαν δεκατο φαβορι επειδη δεν εχουμε...ΝΒΑερ :lol: :mad: & το ψωνιο τον παρκερ,που νομιζε πως ειναι ασταματητος :lol: ...που να'ξερε πως θα τον κατασπαραξει ο Διαμαντιδης... Ολη η ομαδα επαιξε εκπληκτικα,ισως την καλυτερη αμυνα που εχω δει ποτε τα 19 χρονια που παρακολουθω μπασκετ & στην επιθεση ειχε σωστες & μετρημενες επιλογες.Μοναδικη παραφωνια οι χαμενες βολες απο Παπαδοπουλο-Ντικουδη(ας τους βαλει ο Γιαννακης να κανουν εξτρα προπονηση)& καποια χαζα λαθη του Παπαλουκα(δεν μπορει να κοψει τις κακες συνηθειες... :p ). Οσο για το Διαμαντιδη,τι να πω?Αν αυτος ο παικτης δεν κανει μεγαλη καριερα στο ΝΒΑ,δε θα κανει κανεις απ'τους τωρινους.Εκανε μια μπουκια παρκερ & ριγκοντο & επεται συνεχεια... :D Η διοργανωση των σερβων ψιλοτραγικη,πολλα προβληματα,κολληματα στα ριπλευ κλπ...ας ελπισουμε να βελτιωθουν...σιγουρα ο Σκουντης δε φτιαχνει,αλλα μας χαριζει & στιγμες γελιου(κορυφαιο αποψινο "οι παικτες της Εθνικης μοιαζουν εξαυλωμενοι :lol: :rotfl: :yahoo: ). Προσοχη αυριο στη Σλοβενια,ειναι επικινδυνη ομαδα & εχει συμπαρασταση 4000 οπαδων! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Παιδια με τις ατακες του Σκουντη ("κραταει την μπαλα σαν μουσμουλο" για τον Παπαδοπουλο και τους εξαυλωμενους παιχτες μας στην αμυνα) εριξα πολυ γελιο...! Με τον αγωνα δεν πολυασχοληθηκα αλλα οντως μου εκανε κακη εντυπωση η αστοχια στις βολες (αμαν ρε Ντικουδη...) αλλα κα το οτι ο Μπουρουσης δεν επαιξε αρκετα! Πρεπει να παρει αγωνες και εμπειριες τωρα που μπορει το παλικαρι γιατι μετα αν τον χρειαστουμε θα ειναι... αλλου! Ps: O Διαμαντιδης γιατι δεν παιζει NBA?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Dimitris79 τον Διαμαντιδη δεν τον αφηνουμε να παει στο NBA... :p Σοβαρα τωρα χωρις να εχω δει καποιον αλλο αγωνα αμα συνεχισουμε ετσι πιστευω οτι ειμαστε σιγουρα μεσα στα μεταλλια. Οι Σερβοι παλι τοσο χαλια και φαγανε 20 ποντακια στο κεφαλι;;; :confused: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Ps: O Διαμαντιδης γιατι δεν παιζει NBA?? Iσως επειδη δεν έχει σουτ, δεν ειναι καλός στις βολές και ειναι επιρρεπής στα φάουλ. :O Πάντως αυτό με τις βολές πρέπει να το κοιτάξουμε. Σε πιο σοβαρά παιχνίδια θα μας στοιχίσει σίγουρα :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Iσως επειδη δεν έχει σουτ, δεν ειναι καλός στις βολές και ειναι επιρρεπής στα φάουλ. :O ( Mπα, μαλλον γιατι δεν παιζει στο λιμανι... Σοβαρα τωρα, ο Διαμαντιδης ειναι ο,τι καλυτερο (με διαφορα) εβγαλε το ελληνικο μπασκετ μετα τη γενια του 87. Παικταρας, μπορει να παιξει για πλακα στο ΝΒΑ. Ελπιζω να μην το κανει τουλαχιστον σ'αυτη τη φαση, γιατι το ΝΒΑ εχει μετατραπει σε ενα περιοδευον τσιρκο. Μπασκετικη παιδεια μηδεν, συνεχη ταξιδια και πολλα ντραγκς. Ας κατσει στην Ευρωπη λιγα χρονια ακομη, να μαθει κι αλλα, να αποκτησει κι αλλες εμπειριες και ας παει μετα να τους τα παρει. ΥΓ. Οσον αφορα το σουτ, με μπερδεψες. Ο Φραγκι που ειχε σουτ δεν σου αρεσε, ο Μητσαρας που δεν εχει (κατα τη γνωμη σου) παλι δεν σου αρεσει. Τωρα βεβαια, μπορει να σ'αρεσει καποιος τρομερος αμυντικος, αψογος οργανωτης, καθαρο μυαλο, τελειος αθλητης, απιστευτος σουτερ, κορυφαιος ρημπαουντερ και φοβερος μπλοκερ. Αλλα σορυ, ο Τζορνταν εχει σταματησει, και ο Βασιλοπουλος ειναι μικρος ακομα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Iσως επειδη δεν έχει σουτ, δεν ειναι καλός στις βολές και ειναι επιρρεπής στα φάουλ. :O Πάντως αυτό με τις βολές πρέπει να το κοιτάξουμε. Σε πιο σοβαρά παιχνίδια θα μας στοιχίσει σίγουρα :( O Diamantidhs einai apsogos sthn ektelesh ton volon.Epirrephs sta faoyl einai epeidh markarei PANTA ton pio epikindyno paikth ths antipalhs omadas. Dystyxos to soyt toy einai ontos metrio. Salonicafan TASO,o Tsakalidhs me th symperifora toy ola ayta ta xronia exei deiksei oti den endiaferetai na paizei sthn Ethnikh.Gia ayto alloste kai den klhthhke apo ton Giannakh,parolo poy h omada ton xreiazotan. Oi Galloi pantos moy fanhkan ypodeesterh omada.Htan entelos anorganotoi. Shmera me toys Slovenoys tha einai to dynato test gia thn Ethnikh mas. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 1. Mπα, μαλλον γιατι δεν παιζει στο λιμανι... 2. ΥΓ. Οσον αφορα το σουτ, με μπερδεψες. Ο Φραγκι που ειχε σουτ δεν σου αρεσε, ο Μητσαρας που δεν εχει (κατα τη γνωμη σου) παλι δεν σου αρεσει. Τωρα βεβαια, μπορει να σ'αρεσει καποιος τρομερος αμυντικος, αψογος οργανωτης, καθαρο μυαλο, τελειος αθλητης, απιστευτος σουτερ, κορυφαιος ρημπαουντερ και φοβερος μπλοκερ. Αλλα σορυ, ο Τζορνταν εχει σταματησει, και ο Βασιλοπουλος ειναι μικρος ακομα. 1. Επειδη δεν παίζει στο λιμάνι δεν τον παίρνουν στον NBA? ΟΜG XAXAXAXAX 2. Ειπαμε πρέπει να τα συνδιάζει όλα. Ο Αλβέρτης είχε μονο σουτ. Μην επανρχόμαστε. Στον Διαμαντίδη τώρα. Ειδικά για playmaker (θέσεις 1-2 που παίζει ο Μητσάρας) ειναι απαραίτητο το σουτ. Αμα είχε το σουτ του Αλβέρτη θα έβλεπες τον Πάρκερ των Σαν αντόνιο να ναι αλλαγή του Διαμαντίδη. ;) Και μη βάζεις λόγια στο στόμα μου, είπα ποτέ οτι δεν μου αρέσει; :mad: Απλά είπα ότι ΊΣΩΣ δεν τον παίρνουν στο NBA επειδή δεν έχει σουτ. Ελεος πια, εθνική είναι, όχι Παναθηναικός και Ολυμπιακος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 1. Επειδη δεν παίζει στο λιμάνι δεν τον παίρνουν στον NBA? ΟΜG XAXAXAXAX 2. Ειπαμε πρέπει να τα συνδιάζει όλα. Ο Αλβέρτης είχε μονο σουτ. Μην επανρχόμαστε. Στον Διαμαντίδη τώρα. Ειδικά για playmaker (θέσεις 1-2 που παίζει ο Μητσάρας) ειναι απαραίτητο το σουτ. Αμα είχε το σουτ του Αλβέρτη θα έβλεπες τον Πάρκερ των Σαν αντόνιο να ναι αλλαγή του Διαμαντίδη. ;) Και μη βάζεις λόγια στο στόμα μου, είπα ποτέ οτι δεν μου αρέσει; :mad: Απλά είπα ότι ΊΣΩΣ δεν τον παίρνουν στο NBA επειδή δεν έχει σουτ. Ελεος πια, εθνική είναι, όχι Παναθηναικός και Ολυμπιακος. Εγω απλα κανω χιουμορ με την ταση που εχεις να βρισκεις ψεγαδια σε 'αλλοθρησκους'. Ας τα παρουμε απο την αρχη. Δεν ξερω ποσο παρακολουθεις μπασκετ, αλλα το να λες για ενα παικτη 'εχει μονο σουτ' δειχνει αγνοια. Παικτες που ειχαν μονο σουτ, εκαναν αξιοσεβαστη καριερα (και στο ΝΒΑ), ακριβως γιατι το καλο σουτ ειναι δυσευρετο και σιγουρα οχι αμελητεο. Κατα τα αλλα, θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις καποιον παικτη με τα προσοντα του διαμαντιδη και το σουτ του αλβερτη. Γιατι εγω δυσκολευομαι να βρω. Και ο παρκερ μαλλον ηταν κακο παραδειγμα. Το σουτ του διαμαντιδη επιδεχεται βελτιωσης. Αλλα κι οπως ειναι, παιζει οπου θελει με κλειστα τα ματια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 1. Εγω απλα κανω χιουμορ με την ταση που εχεις να βρισκεις ψεγαδια σε 'αλλοθρησκους'. Ας τα παρουμε απο την αρχη. 2. Δεν ξερω ποσο παρακολουθεις μπασκετ, αλλα το να λες για ενα παικτη 'εχει μονο σουτ' δειχνει αγνοια. Παικτες που ειχαν μονο σουτ, εκαναν αξιοσεβαστη καριερα (και στο ΝΒΑ), ακριβως γιατι το καλο σουτ ειναι δυσευρετο και σιγουρα οχι αμελητεο. 3. Κατα τα αλλα, θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις καποιον παικτη με τα προσοντα του διαμαντιδη και το σουτ του αλβερτη. Γιατι εγω δυσκολευομαι να βρω. Και ο παρκερ μαλλον ηταν κακο παραδειγμα. 4. Το σουτ του διαμαντιδη επιδεχεται βελτιωσης. Αλλα κι οπως ειναι, παιζει οπου θελει με κλειστα τα ματια. 1. E όταν μιλάμε για τα αίτια που ένας παίκτης δεν καλείται στο NBA, τότε μάλλον θα επικεντρωθώ στα αρνητικά του στοιχεία μιας και, προφανώς, αυτά είναι που αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για το μεγάλο άλμα. Το ότι είπα ότι δεν μου αρέσει ο Αλβέρτης δείχνει τάση να βρίσκω ψεγάδια σε αλλόθρησκους; Τη μια και μοναδική περίπτωση που σχολίασα αρνητικά έναν παίκτη αντίπαλης ομάδας την κάναμε τάση. Για την περίπτωση ΔΙαμαντίδη το ειπα πιο πάνω. Λόγους μη συμμετοχής στο NBA ψάχνουμε, άρα αναζητούμε αδυναμίες του παίκτη. Λογικό νομίζω. Κατά τα άλλα τον θέωρω παικταρά με μόνη αδυναμία το σουτ. 2. Δεν είπα ότι ειναι αμελητέο το σουτ, απλά ότι εμένα δεν μου φτάνει. Και συμφωνώ μαζί σου ότι παίκτες που διέθεταν φονικό σουτ και όχι κάποιο άλλο ιδιαίτερο προσόν έκανα μεγάλη καριέρα και εδώ και στην Αμερική. Και φυσικά ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν μεγάλη καριέρα ειναι και ο Αλβέρτης. Αρκετά ασχοληθήκα πάντως με τον Φράνκι στο thread του Εurobasket. 3. Ξέρω αρκετούς ευρωπαίους ΝΒΑres από Ευρώπη με ισάξια αν όχι καλύτερα προσόντα από του Διαμαντίδη που είναι και καλοί σουτέρ. Πάρε 3 για παράδειγμα. Στογιάκοβιτς (καλά αυτός είναι από άλλον πλανήτη, έχει σχεδόν 50% στα τρίποντα :blink: ), «Κaiser Ντιρκ», Γκασόλ. Τον πάρκερ τον ανέφερα ως playmaker των πρωταθλητών του NBA. Aν εσένα σου φαίνεται υποτιμητική μια σύγκριση του Διαμαντίδη με τον playmaker των πρωταθλητών ΝΒΑ τότε πραγματικά πάω πάσο. 4. Συμφωνώ μαζί σου. Ειναι πολυτιμότατο εργαλείο για κάθε ομάδα. Και όποιος δεν τον θέλει στην ομάδα του μάλλον δεν βλέπει/κρίνει καθαρά. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Dimitris79 τον Διαμαντιδη δεν τον αφηνουμε να παει στο NBA... :p Σοβαρα τωρα χωρις να εχω δει καποιον αλλο αγωνα αμα συνεχισουμε ετσι πιστευω οτι ειμαστε σιγουρα μεσα στα μεταλλια. Οι Σερβοι παλι τοσο χαλια και φαγανε 20 ποντακια στο κεφαλι;;; :confused: Η Εθνική έστειλε πολύ ηχηρά μηνύματα στο ''Ακρόπολις''. Επίσης όποιος έχει παίξει μπάσκετ, ή βλέπει μπάσκετ, μπορεί άνετα να δει ότι η ομάδα αυτή δεν έχει καμμιά σχέση με αυτή του 2003... Πιο δεμμένη, με ξεκάθαρο ρόλο για κάθε παίκτη, φρεσκάδα, ενώ και τα συστήματα είναι πολύ δουλεμένα.Ατομικά, 3-4 παίκτες είναι στους καλύτερος του τουρνουά. Προσωπικά βλέπω τετράδα με Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, και τον άγνωστο Χ (Λιθουανια;;;) γιατί δεν τις έχω δει όλες ακόμα... Ο Μητσάρας έχει φοβερά προσόντα, και σε 2-3 χρόνια αν βελτιωθεί σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού του είναι έτοιμος για NBA. Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Η εθνικη θα θυμισε σε πολλους καλες εποχες της οπως 90-91-92 εως και 95.. ελπιζω να παει καλα.. :) παντως τα γαλλακια εφυγαν με το στομα ανοιχτο :w00t: και ειδικα ο παρκερ!!! καποιοι ειπαν πως επρεπε να παιζει ο αλβερτης ρε παιδια 37 χρονων ο ανθρωπος που να παιξει..? :blink:καλη επιτυχια παντως στα παιδια!!! ;) Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Η εθνικη θα θυμισε σε πολλους καλες εποχες της οπως 90-91-92 εως και 95.. ελπιζω να παει καλα.. :) παντως τα γαλλακια εφυγαν με το στομα ανοιχτο :w00t: και ειδικα ο παρκερ!!! καποιοι ειπαν πως επρεπε να παιζει ο αλβερτης ρε παιδια 37 χρονων ο ανθρωπος που να παιξει..? :blink:καλη επιτυχια παντως στα παιδια!!! ;) Αυτός ο Αλβέρτης με την Εθνική δεν έχει παίξει ποτέ καλό μπάσκετ. Μόνο με τον παο ξεκ*λωνόταν. Ας αφήσει τη μαγκιά στην άκρη (την εμφάνιση Ιησού Χριστού) και μετά βλέπουμε. Ποτέ δεν τον θεώρησα μεγάλο παίχτη αυτόν. Πολύ ασταθής στην Εθνική. Μας έχει κάψει άπειρες φορές. :down: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Ε οχι και 37 ο Αλβερτης... :wacko: 33-34 μου φαινεται οτι ειναι... ;) και επειδη μερικοι ξεχνανε ευκολα,να σας θυμισω το ματς με την Ιταλια το 2001 που κερδισαμε στο τελευταιο δευτερολεπτο χαρη σε τριποντο του? :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 3. Ξέρω αρκετούς ευρωπαίους ΝΒΑres από Ευρώπη με ισάξια αν όχι καλύτερα προσόντα από του Διαμαντίδη που είναι και καλοί σουτέρ. Πάρε 3 για παράδειγμα. Στογιάκοβιτς (καλά αυτός είναι από άλλον πλανήτη, έχει σχεδόν 50% στα τρίποντα :blink: ), «Κaiser Ντιρκ», Γκασόλ. Οντως, τρομερα γκαρντ (!!!) και οι τρεις... Εγω θα προσθετα και τον παλιο-καλο Σαμπονις... :w00t: :w00t: :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Ε οχι και 37 ο Αλβερτης... :wacko: 33-34 μου φαινεται οτι ειναι... ;) και επειδη μερικοι ξεχνανε ευκολα,να σας θυμισω το ματς με την Ιταλια το 2001 που κερδισαμε στο τελευταιο δευτερολεπτο χαρη σε τριποντο του? :rolleyes: Νομιζω ειναι γεννηθεις το 74. Αντε βαρια το 73. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Ε οχι και 37 ο Αλβερτης... :wacko: 33-34 μου φαινεται οτι ειναι... ;) και επειδη μερικοι ξεχνανε ευκολα,να σας θυμισω το ματς με την Ιταλια το 2001 που κερδισαμε στο τελευταιο δευτερολεπτο χαρη σε τριποντο του? :rolleyes: Einai gennhmenos ton Ioynio toy 1974. Aksexasto tha moy meinei ekeino to mats.Se olo ton agona den eixe kataferei na skorarei oyte ena triponto kai to ekane kyriolektika sto teleytaio deyterolepto. Bayern7,o Gasol agonizetai sth thesh toy Power Forward-Center,eno o Nowitski mono gkard den einai me ypsos pano apo 2.10.O Stogiacovic einai enas small-forward me efesh sta triponta kai eytyxos gia oloys mas den vriksetai sthn apostolh ths Servias. O Diamantidhs point-guard einai.Den mporei na sygkrithei mazi toys. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Paidia i atmosfera itan monadiki sto gipedo.Imastan ligoi ellines men..(500 leei to contra.gr) alla egw kamia 60ara metrisa.Kai simera me slovenja pame na fonaksoume oso mporoume. TROME PAGOTO STO HALA PIONIR!! :P Grcki i Srbi Brati !!! http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Finn εσυ ησουν που ετρωγες παγωτο?Κατι εδειξε η καμερα χτες... :p αντε καλη επιτυχια & σημερα στην Εθνικη μας & κοιταξτε να ξελαρυγγιαστειτε,γιατι οι σλοβενοι θα ειναι παρα πολλοι... :( Το τελευταιο που γραφεις σημαινει "Ελληνες & Σερβοι αδερφια"? :confused: Χτες δεν ειδα παντως κοσμο στο γηπεδο απο ντοπιους,ας ελπισουμε σημερα να ειναι αρκετοι & να υποστηριξουν εμας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts