alupis Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) 👍σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές .Το μόνο που σκέφτομαι επειδή προέρχομαι από zte blade v10, το οποίο έχει στόκ android, μήπως με δυσκολέψει το λειτουργικό του Xiaomi. Edited May 30, 2023 by alupis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 3 ώρες πριν, alupis said: επειδή προέρχομαι από zte blade v10 Eπειδη προερχεσαι απο αυτο...θα δεις το φως το αληθινο... μεγαλο χασμα μεταξυ των δυο συσκευων , τουλαχιστον στα χαρτια. Το MIUI συνηθιζεται κατ'εμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 Παιδιά καλησπέρα, σχετικά με το πρόβλημα του nfc στην τελευταία έκδοση έχουμε κάποια ενημέρωση?Σήμερα δοκίμασα της κάρτα της alpha bank μέσω google pay κ δεν δούλεψε. Τι κάνουμε για να μη χαθεί το ποσό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 Αν έχεις διπλοτυπες εφαρμογές βγαλτες και δοκίμασε , υπάρχουν πολλές αναφορές ότι δούλεψε έτσι. Προσωπικά δεν το έχω κάνει γιατί μου χρειάζονται οι εφαρμογές Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 Xiaomi home σαν διπλότυπη μόνο. Δύσκολο να έχει κάποια σχέση αλλά δεν ξέρω κιολας έτσι όπως τα έχει κάνει η xiaomi. Αν ήταν καμιά άλλη να την έβγαζα αλλά αυτή άντε να βάζω όλες τις συσκευές από την αρχή.Διάβαζα πως κ με το alpha wallet δεν περνάει η κάρτα του market pass.Άρα μόνο χειροκίνητα αν μπορεί να περαστεί σε κάποιο pos ίσως να δουλέψει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 53 minutes ago, xarispgs said: Παιδιά καλησπέρα, σχετικά με το πρόβλημα του nfc στην τελευταία έκδοση έχουμε κάποια ενημέρωση? Σήμερα δοκίμασα της κάρτα της alpha bank μέσω google pay κ δεν δούλεψε. Τι κάνουμε για να μη χαθεί το ποσό? Εγω το ειχα γραψει πρωτος εδω (νομιζω) το προβλημα. Εμενα εφτιαξε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο τοτε ολα λειτουργουν κανονικα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 Έχεις διπλοτυπες εφαρμογές; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 1 minute ago, MAFIA said: Έχεις διπλοτυπες εφαρμογές; εχω 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Μολις μου ηρθε και εβαλα νεα ενημερωση 14.0.8.0 system security patch ειδα στα log ... τωρα αν διορθωσαν το προβλημα με το wallet και NFC πληρωμες θα δουμε ... θα ενημερωσω οταν δοκιμασω Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Μολις μου ηρθε και εβαλα νεα ενημερωση 14.0.8.0 system security patch ειδα στα log ... τωρα αν διορθωσαν το προβλημα με το wallet και NFC πληρωμες θα δουμε ... θα ενημερωσω οταν δοκιμασωΔε μου έχει έρθει ακόμα. Άντε να δούμε αν το διόρθωσαν το nfc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Μόλις το δοκίμασα , επιτέλους το έφτιαξαν. Δουλεύει κανονικά το nfc wallet 1 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delpetro13 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Καλησπέρα. η επέκταση μνήμης που κανείς στην ραμ έως 5gb παρατήρησε κανείς διάφορα στο λογισμικό; Δεν βλέπω καμιά διαφορά και το τηλέφωνο έχει 50gb ελεύθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καλησπέρα.Έχεις κανείς πρόβλημα με το wifi calling της cosmote αυτόν τον καιρό? Θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί παλαιότερα αλλά σε μένα δούλευε κανονικά τότε. 3 μέρες τώρα καθόλου. Μπορώ να κάνω κάποια διαδικασία ή είναι θέματα της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 μια χαρα δουλευει με τη ρομ που φοραω σε κοσμοτε Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Σήμερα "έπεσε νεκρό" το τηλέφωνό της συζύγου. Την 27 Νοεμβρίου κλίνει χρόνια, αγορασμένο (ευτυχώς) από επίσημο μεταπωλητή (germanos) έχει γίνει ήδη επικοινωνία με το Service Center της Ιnfo Quest Technologies και ξεκίνησε η διαδικασία αποστολής με την εταιρία κουριερ που συνεργάζεται. Η τύχη μέσα στην ατυχία! Άντε να δούμε εάν σηκώνει επισκευή, αν όχι βλέπουμε! Σε πόσους έχει "χαλάσει" η συσκευή; είναι η δεύτερη στον στενό κύκλο που νεκρώνει έτσι, η άλλη το έπαθε στο αρχικό διάστημα μετά την αγορά της. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Και το δικο μου 1.5 χρονο μετα την αγορα εκει που χαζευα ιντερνετ εσβησε και ¨επεσε νεκρο" .. το καλυψε η εγγυηση και πηγα στο 13 Lite Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 1 hour ago, MAFIA said: Και το δικο μου 1.5 χρονο μετα την αγορα εκει που χαζευα ιντερνετ εσβησε και ¨επεσε νεκρο" .. το καλυψε η εγγυηση και πηγα στο 13 Lite Δηλαδή όταν γράφεις" το κάλυψε η εγγύηση και πήγα στο 13 lite" αντικατάσταση; Δεν έγινε επισκευή; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: Δηλαδή όταν γράφεις" το κάλυψε η εγγύηση και πήγα στο 13 lite" αντικατάσταση; Δεν έγινε επισκευή; Όχι κάηκε το κινητό και είναι παλιό δεν έχει επισκευή, μου επέστρεψαν όσα λεφτά το είχα αγοράσει έβαλα λίγα ακόμα και πήρα το 13 lite 1 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 1 hour ago, MAFIA said: Όχι κάηκε το κινητό και είναι παλιό δεν έχει επισκευή, μου επέστρεψαν όσα λεφτά το είχα αγοράσει έβαλα λίγα ακόμα και πήρα το 13 lite Άντε να δούμε τι θα γίνει με την δική μου περίπτωση! 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2023 🤔 Απο την Δευτέρα η συσκευή βρίσκεται στο σέρβις, νομίζω ότι αύριο θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται ή βιάζομαι πολύ; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2023 (edited) Δώσε τη βδομάδα , δεν θα έχουν μόνο ένα κινητο. Σε εμένα την 5η μερα με πήραν βέβαια από άλλο μαγαζί Edited November 8, 2023 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2023 2 ώρες πριν, MAFIA said: Δώσε τη βδομάδα , δεν θα έχουν μόνο ένα κινητο. Σε εμένα την 5η μερα με πήραν βέβαια από άλλο μαγαζί 🤔 Οπότε θα το αφήσω για Παρασκευή. Δεν εννοούσα να το έχουν επισκευάσει, αλλά ίσως το είχαν δει. Βέβαια, αν το πιάσουν δεν θα είναι μόνο για έλεγχο, λογικό εάν υπάρχει φόρτος να μην έχω ενημέρωση. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2023 Τελευταία νέα από την ενημέρωση μέσω της σελίδας. Οπότε πάμε για επισκευή. Είδος Smartphone Xiaomi Mi Αρ.Δελτίου Αποστολής PO Ενέργεια / Κατάσταση επισκευής Έχει γίνει παραγγελία του αντ/κου στον προμηθευτή και αναμένεται η παραλαβή του. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2023 (edited) Όταν μάθεις τι αντ/κο ενημέρωσε να μου φύγει η περιέργεια Edited November 9, 2023 by MAFIA 1 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2023 42 minutes ago, MAFIA said: Όταν μάθεις τι αντ/κο ενημέρωσε να μου φύγει η περιέργεια Φυσικά και θα ενημερώσω. Μία οικογένεια είμαστε εδώ μέσα. Μία οικογένεια με τα καλά της αλλά και τις διαφωνίες της 😁 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts