Jump to content

alupis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alupis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

alupis's Achievements

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως σχετικά με τις αναβαθμίσεις που πλέον δεν υπάρχουν, εγώ είμαι από το 2020 με ένα zte blade v10 το οποίο η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας ήταν την άνοιξη του 2019 και έχει android 9.Μεχρι τώρα το κινητό ανταποκρίνεται πολύ καλά χωρίς κολλήματα, πλην του Gboard που δεν ανταποκρίνεται σωστά στο you tube τον τελευταίο καιρό. Μερικές φορές μια αναβάθμιση μπορεί να αποτελέσει αιτία προβλημάτων και να βγάλει κολλήματα εκεί που δεν υπήρχαν.
  2. Παιδιά εν έτει 2023 η αγορά του στα 171€ (καινούργιο) αξίζει ή καλύτερα να κοιτάξω αλλού;Το μαγαζί είναι από το scroutz και η διετής εγγύηση παρέχεται από το κατάστημα αγοράς.
  3. 👍σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές .Το μόνο που σκέφτομαι επειδή προέρχομαι από zte blade v10, το οποίο έχει στόκ android, μήπως με δυσκολέψει το λειτουργικό του Xiaomi.
  4. Οκ.ευχαριστώ. Αν κάποιο άλλο μέλος βλέπει αν θέλει ας μου πει.
  5. Ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Το επίσης σημαντικό που θέλω να ρωτήσω είναι σε πιο android πλέον βρίσκεται το κινητό και αν με τις έως τώρα ενημερώσεις λειτουργεί απροβλημάστιστα χωρίς κολλήματα.
  6. Εντάξει για μια μπαταρία δεν θα αποχωριζόμουν ένα καλό τηλέφωνο.Εκτός και αν το κόστος είναι απαγορευτικό.
  7. Λόγω παύσης ενημερώσεων;
  8. Με δεδομένο ότι το μοντέλο είναι πλέον διετίας θέλω να ρωτήσω τους κατέχοντες αν αξίζει να το αγοράσω ελαφρώς μεταχειρισμένο στα 150€ Το κινητό θα κρατηθεί τουλάχιστον 3 χρόνια.Ή μήπως να πάω σε κάτι πιο... φρέσκο;
  9. alupis

    ZTE blade V10

    Το πήρα εδώ και μια εβδομάδα. Μου αρέσει πολύ αλλά παρουσίασε τα εξής:1.όταν βάλεις το ακουστικό στο τέρμα για να ακούσεις τον συνομιλητή κάνει μικροτριξήματα, και 2.και πιο σημαντικό σε ορισμένες ιστοσελίδες με πολλές φωτογραφίες πχ.car.gr, το ζουμ πάνω στις φωτό δεν ακούει πάντα. Το καλό είναι πως το πήρα από Γερμανό με DOA 15ημερών και έτσι θα το επιστρέψω για αντικατάσταση. Το ανησυχητικό είναι πως και το εκθεσιακό κομμάτι που είχαν στο μαγαζί παρουσίαζε το ίδιο... Ελπίζω να μην είναι όλα έτσι! γιατί κατά τα άλλα είναι ωραίο κινητό.
  10. Αν όμως σου κάτσουν δύο στενά διαδοχικά προς την ίδια κατεύθυνση, παίζει να στρίψεις νωρίτερα. Εγώ το έχω πάθει γιατί πήγαινα μόνο με την φωνητική καθοδήγηση,και μου λέει "στρίψε τώρα" και βρέθηκα αλλού... Θέλει δηλ.οπωσδήποτε να κοιτάς και τον χάρτη στο κινητό γιατί στο χάρτη φτάνεις πιο αργά από την φωνή. Παλιότερα, (και το θυμάμαι πολύ καλά), η φωνητική εντολή δίνονταν λίγα μόλις μέτρα πρίν την στροφή, ώστε συχνά δεν κοίταζα καν τον χάρτη,ο οποίος δεν είχε όμως και χρονική καθυστέρηση.
  11. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να συμφωνεί η φωνητική καθοδήγηση με το σημείο που βρίσκεσαι. Αν πχ.υπαρχει διαφορά ενός ολόκληρου τετραγώνου τότε αρχίζει το πράγμα να γίνεται επικίνδυνο. Παλιότερα το Google maps ήταν ακριβέστερο.Τωρα πλέον όχι.Δεν ξέρω αν είναι θέμα δορυφόρου, αλλά εμένα εκεί πάει το μυαλό μου, γιατί το here που κατέβασα για δοκιμή, έχει καλύτερη ακρίβεια. Ίσως να παίρνει σήμα από άλλο δορυφόρο.
  12. Κατέβασα και το here και λειτουργεί με την σωστή ακρίβεια.Οχι δύο στενά νωρίτερα "στρίψτε τώρα"... Άρα κάτι "παίζει" με την εφαρμογή;
  13. Όποιος ξέρει ας μας πει:η πλοήγηση με τους χάρτες Google έχει χάσει την ακρίβεια που είχε.Δηλαδη η εντολή για να στρίψεις κάπου, τώρα πλέον δίνεται πολύ νωρίτερα και συχνά σε πάει ένα στενό πιο πριν. Πρόβλημα εφαρμογής, πρόβλημα κινητού ή κάτι αλλο,; Σημειώνω ότι στο υπάρχον κινητό δούλευε καλύτερα παλιότερα.
  14. alupis

    Cubot Note Plus

    Η κάμερα του κινητού είναι η Sony IMX135 Exmor RS. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι,4208×3120 και13.13MP. Είναι λοιπόν μια 13αρα κάμερα και ανεβαίνει στα 16MP με interpolation. Μπαίνοντας εδώ: https://www.devicespecifications.com/en/model/d1134520, υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία. Αλήθεια το ήξερε κανείς; Εγώ για να πω την αλήθεια το βρήκα τυχαία. Σαν εντύπωση δεν μου άρεσε και πολύ, γιατί το να μιλάς για 16MP, χωρίς να αναφέρεται πουθενά ότι προέρχεται μέσω interpolation είναι ένα τρικ του μάρκετινγκ. Πες ευθέως ότι είναι 13αρα δεν είναι κακό. Όπως και η μπροστινή,η omnivision ov 12830. Είναι 12.7MP ,και όχι 16MP. Όποιος γκουγκλαρει omnivision ov 12830 θα το δει . Ο παραπάνω σύνδεσμος λανθασμένα την αναφέρει 13.38MP.
×
×
  • Create New...