dimitris213 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Παιδια, απο οτι φαινεται ειναι θεμα της εφαρμογης. Βρηκα την προηγουμενη εκδοση, την εγκατεστησα και μεχρι στιγμης ολα καλα. Θα το παρακολουθησω και θα σας πω. Σας ευχαριστω για την βοηθεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris213 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Τελικά τζίφος....πάλι μία από τα ίδια. Δούλεψε λίγο στην αρχή και μετά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 (edited) Καλημέρα. Το τηλέφωνο μου, όταν δέχεται κλήσεις, δεν ανάβει η οθόνη του, και πρέπει να πάω στις κλήσεις για να δω ποιος με καλεί. Πως λύνεται το ζήτημα? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Edited February 4, 2022 by MPOMP Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Παιδιά το redmi note 8 2021 έχει εγγραφή κλήσεων; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 7 ώρες πριν, sot20 said: Παιδιά το redmi note 8 2021 έχει εγγραφή κλήσεων; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχει Google dialer δεν έχει εγγραφή κλήσεων λογικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Συνδέω το κινητό με το pc μέσω καλωδίου και δε μπορώ να μεταφέρω αρχεία (εικόνες και βίντεο κυρίως που με ενδιαφέρουν) Επίσης βλέπω ότι το whatsapp, το viber και καναν2 ακόμη εφαρμογές καταναλώνουν 5-8gb η κάθε μία! Πώς να εξοικονομήσω χώρο στο τηλέφωνο γιατί έχει 1gb ελεύθερο μόνο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ark4n1s Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Εχει κανεις θεμα με το σημα ρε παιδια?Το συγκρινω με το δικο μου παναρχαιο redmi note 4x και ακριβως στο ιδιο σημειο εχει αρκετα λιγοτερο σημα με οποιο τροπο και να το μετρησω, ειτε με εφαρμογες ειτε αν κοιταξω μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου.Ακομα και εμπειρικα το note 8 της κοπελας μου ζοριζεται στο σερφαρισμα σε σχεση με το δικο μου.Και οι δυο με cosmote ειμαστε οποτε δεν ειναι θεμα εταιρειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts