Jump to content

Η ΦΑΓΕ ξαναχτυπά!

Nrg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 151
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ego anoiksa ena sakoulaki garidakia pou exei mesa doro aytokolhta kai tapes...kai den eixe!!!! :mad:
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις... :whistle:

Αυτο ισχυει αλλα εμενα μονο αυτα μου αρεσουν δεν μου αρεσουν αλλα !

Αυτο το περιστατικο ειχε γινει πριν καιρο αλλα παρολα αυτα συνεχιζω και τρωω την ιδια μαρκα κορν-φλεικς.

Δεν εχει ξαναδημιουργηθει προβλημα με τα κορν-φλεικς απο τοτε

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• 3 weeks later...
Τελικα πηγα στον ΕΦΕΤ σημερα, εδωσα τη συσκευασια και μου ειπαν και αυτοι οτι εχει γινει κατα τη συσκευασια του προιοντος που μαλλον γινεται στο ιδιο μερος με τη παραγωγη. Οταν τους ειπα "αφου υποτιθεται οτι ολα ειναι αυτοματα" μου απαντησαν "Θα το δουμε συντομα αυτο" :rolleyes:

ps Το Ηρακλειο μαμαει και δερνει :up: :D

Τι έγινε τελικά; Σου είπαν τίποτα άλλο απο τον ΕΦΕΤ;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Το Καλοκαίρι είχαν παρουσιαστεί εκατοντάδες περιστατικά με μουχλισμένα γιαούρτια Becel στα supermarket αλλά δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω... :X

info, από γνωστό στην Ελαίς.

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

Τι έγινε τελικά; Σου είπαν τίποτα άλλο απο τον ΕΦΕΤ;

Δεν εχω κανενα νεο καθως εφυγα στο εξωτερικο.

Πρόσφατα άνοιξα ένα χυμό μήλο από τα Lidl (αυτό που έχει και σφραγίδα καλής ποιότητας) και εκτός του ότι μύριζε απαίσια είχε και υπολλείμματα από κάτι μαύρο (σα στάχτη). Είχα πάρει μια κάσα χυμούς και κανείς άλλος δεν είχε πρόβλημα. Μόνο το συγκεκριμένο.

Το πέταξα και ησύχασα. Ποιος τρέχει σε οργανισμούς κλπ. Άλλωστε πώς να αποδείξω ότι δεν το έκανα εγώ αφού ανοίχτηκε η συσκευασία;

Πήρα από ζαχαροπλαστείο στον Εύοσμο μπακλαβά (α ρε Ναζλί). Δυο προβλήματα, το καρύδι πρέπει να είχε αλασμένα τσόβλια μέσα, και σε 2-3 κομμάτια είχε συνδετήρες από συρραπτικό. Αν έκανα καταγγελία πως θα μπορούσα να αποδείξω ότι οι συνδετήρες υπήρχαν από πριν και δεν έβαλα εγώ; (αντε με το καρύδι κάτι γίνεται...)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

• 2 months later...
Επαναφέρω το θέμα καθώς μου έτυχε το εξής περιστατικό.Αγόρασα προχθές απο γνωστή αλυσίδα Super Market gouda τριμμένο (ΦΑΓΕ).Μόλις πάω σπίτι πρίν προλάβω να ανοίξω την συσκευασία βλέπω οτι σε κάποια σημεία ήταν μουχλιασμένο.Βλέπω την ημερομηνία λήξης νομίζοντας οτι θα είναι ληγμένο εδώ και μήνες και με έκπληξη διαπιστώνω οτι λήγει στις 16/02/2006.Φυσικά δεν το άνοιξα.Ποιά είναι η διαδικασία που προτείνεται σε τέτοιες περιπτώσεις;Να κυνηγήσω το Super Market (ίσως να οφείλεται σε κακή συντήρηση) ή την ΦΑΓΕ;Αν βέβαια είναι χάσιμο χρόνου και τίποτα παραπάνω να το ξέρω για να μην χαλιέμαι Χριστουγεννιάτικα...

Δεν νομίζω να μπορείς να κυνηγήσεις τιποτα δικαστικώς μιας και μπορεί να το άφησες εσύ έξω από το ψυγείο και να μούχλιασε.

Εγώ θα το πήγαινα πίσω στο super και θα έπαιρνα άλλη συσκευασία.

Τώρα ότι καταλαβαίνεις κάνεις. Είτε μέσω http://www.efpolis.gr κινηθείς (όπως πρότεινε ο woudoulis) είτε όπως πρότεινα εγώ, καλή τύχη. :p

λοιπον....νεο περιστατικο,οχι της φαγε

αγορασα εχτες 6 προφιτερολ απο ζαχαροπλαστειο-αλυσιδα μαλιστα- της 8εσσαλονικης.

πηγαμε σπιτι,βγαλαμε τα γλυκακια,πηραμε τα κουταλακια μας και ξεκινησαμε

εντυπωση 1η ¨η σοκολατα ειναι σκληρη,αρα μπαγιατικη

εντυπωση 2η με το που περνω με το κουταλακι και λιγη απο την κρεμα - ξινιλααααααααααααααα!!!

το εφτυσα αμεσως...

πηρα τηλεφωνο στο ζαχαροπλαστειο και τους λεω¨"πριν λιγο πηρα προφιτερολ και ειναι ξινα.."

-"μα δεν ειναι δυνατον,πριν 10 λεπτα μας τα φερανε"

-" εγω τα αγορασα πριν 15 λεπτα"

-" ααα..λυπαμαι..φερτε τα πισω να σας τα αλλαξω με αλλες παστουλες"

και ερωτω εγω...

τι μπορω να κανω τωρα??

να κραξω το ζαχαροπλαστειο?(να πω το ονομα εδω η δεν κανει?)

να παρω τον ευαγγελατο τηλεφωνο??

ποιος με υπερασπιζετε??

υγ.μετα απο αυτο μου εφυγε κα8ε λαχταρα για προφιτερολ...

λοιπον....νεο περιστατικο,οχι της φαγε

αγορασα εχτες 6 προφιτερολ απο ζαχαροπλαστειο-αλυσιδα μαλιστα- της 8εσσαλονικης.

πηγαμε σπιτι,βγαλαμε τα γλυκακια,πηραμε τα κουταλακια μας και ξεκινησαμε

εντυπωση 1η ¨η σοκολατα ειναι σκληρη,αρα μπαγιατικη

εντυπωση 2η με το που περνω με το κουταλακι και λιγη απο την κρεμα - ξινιλααααααααααααααα!!!

το εφτυσα αμεσως...

πηρα τηλεφωνο στο ζαχαροπλαστειο και τους λεω¨"πριν λιγο πηρα προφιτερολ και ειναι ξινα.."

-"μα δεν ειναι δυνατον,πριν 10 λεπτα μας τα φερανε"

-" εγω τα αγορασα πριν 15 λεπτα"

-" ααα..λυπαμαι..φερτε τα πισω να σας τα αλλαξω με αλλες παστουλες"

και ερωτω εγω...

τι μπορω να κανω τωρα??

να κραξω το ζαχαροπλαστειο?(να πω το ονομα εδω η δεν κανει?)

να παρω τον ευαγγελατο τηλεφωνο??

ποιος με υπερασπιζετε??

υγ.μετα απο αυτο μου εφυγε κα8ε λαχταρα για προφιτερολ...

Το προφιτερόλ για να είναι ωραίο πρέπει οπωσδήποτε να είναι και φρέσκο. Νοθεία και μπαγιατιά κάνει μπαμ στο προφιτερόλ. Απορώ με τον ζαχαροπλάστη. Να τον κράξεις βέβαια και να ενημερώσεις την γραμμή καταναλωτή στο 1520. Αίσχος πια με την αισχροκέρδεια και τα μπαγιάτικα! Παραέγινε το κακό. :cry:

Υ.Γ. BTW ωραίο καλωσόρισμα σου έκανε η Θεσσαλονίκη. :p

ααααααααααααχ

ασε ασε

κρουσμα 2ο σημερα

πηγα να αγορασω μελομακαρονα-γιατι ποσα να φτιαξω πια μονη μου; και η κοπελα που με σερβιρε εφτιαχνε τα μαλλια της,φοροντας το γαντι αυτο με το οποιο σερωιρουν απο το προι ως το βραδυ, και μετα επιασε τα μελομακαρονα...

τα αφησα,εφυγα και με ειπε και υποχονδρια!!!

επισης σε γνωστη αλυσιδα τυροπιταδικου της 8εσσαλονικης τα ποτηρια τουσ εχουν αλλαξει χρωμμα απο τα αλατα...

ααααααααααχ...τι υποδοχη ειναι τουτηηηη με σκλαβωνουν λευκορωσε μου!!!

αλήθεια τώρα και σόρυ αν βγαίνω οφφ τοπικ αλλά πως βγαίνουν τα άλατα απο τα ποτήρια γιατί δουλεύω σε καφετέρια και εχω κανα δυο ποτήρια που τα λιώνω στο πλυσιμο αλλα εξακολουθούν να ειναι θαμπά προφανώς απο τα άλατα:)
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

ααααααααααααχ

ασε ασε

κρουσμα 2ο σημερα

πηγα να αγορασω μελομακαρονα-γιατι ποσα να φτιαξω πια μονη μου; και η κοπελα που με σερβιρε εφτιαχνε τα μαλλια της,φοροντας το γαντι αυτο με το οποιο σερωιρουν απο το προι ως το βραδυ, και μετα επιασε τα μελομακαρονα...

τα αφησα,εφυγα και με ειπε και υποχονδρια!!!

επισης σε γνωστη αλυσιδα τυροπιταδικου της 8εσσαλονικης τα ποτηρια τουσ εχουν αλλαξει χρωμμα απο τα αλατα...

ααααααααααχ...τι υποδοχη ειναι τουτηηηη με σκλαβωνουν λευκορωσε μου!!!

Mήπως τα παραλές βρε FREAK; Μήπως σε επηρέασε πολύ ο Ευαγγελάτος; :p

αλήθεια τώρα και σόρυ αν βγαίνω οφφ τοπικ αλλά πως βγαίνουν τα άλατα απο τα ποτήρια γιατί δουλεύω σε καφετέρια και εχω κανα δυο ποτήρια που τα λιώνω στο πλυσιμο αλλα εξακολουθούν να ειναι θαμπά προφανώς απο τα άλατα:)

Προφανώς λυπούνται στις καφετέριες να βάλουν CALGON για τα άλατα στο πλυντήριο σε κάθε πλύση. :down: :cry:

σε ενα φουρνο που πηγα χτες ειχε καποια σαντουιτς εξω απο το ψυγειο,μεσα σε κατι καλαθια!:w00t:

με παριζα,τυρι,μαρουλι και τα συναφη!!!παμε καλα?:blink: :blink:

isos na exo ephreastei kai apo ton euaggelato...alla einai gegonota ayta re paidia...

xtes sto giortino trapezi mesa sto loukaniko(xoriatiko) masousa kati kai otan to eftysa eida pos htan ena kommataki prasino plastiko 1x1....

mhpos eimai gantemo?

isos na exo ephreastei kai apo ton euaggelato...alla einai gegonota ayta re paidia...

xtes sto giortino trapezi mesa sto loukaniko(xoriatiko) masousa kati kai otan to eftysa eida pos htan ena kommataki prasino plastiko 1x1....

mhpos eimai gantemo?

Γκαντέμω δεν είσαι, απλά έχεις την κλασική γυναικεία καχυποψία. :p

Εκτός από σένα είχα κι εγώ κρούσμα όμως χθες. :O Διαβάστε και θα καταλάβετε.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1156216#post1156216

• 1 month later...

λοιπον χτες αγορασα μια τριαδα total ανοιξα λοιπον ενα και το εφαγα,αργοτερα παω να ανοιξω και δευτερο και βλεπω εκπληκτος οτι ειχε μουχλα.πηρα τηλ στη φαγε και μιλησα με εναν ανθρωπο και μου ειπε οτι σημερα θα επικοινωνουσε μαζι μου καποιος υπευθηνος,οντως αφησα τηλ και σημερα κατα τις 10 με πηραν τηλ και μου ειπαν να τους πω το περιστατικο μου,μου ζητησαν οδο και μετα απο λιγη ωρα μου εστειλαν εναν τυπο και πηρε το χαλασμενο γιαουρτακι και μου εφερε 6 τριαδες total.

δεν ξερω αν επρεπε να κινηθω διαφορετικα πιστευω ομως οτι εκανα το σωστο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

kata th gnomh moy eprepe na eidopoihseis kai thn prostasia katanaloton(pos legete telos panton)

me 6 triades giaourtakia(18 giaourtia dld) aytoi kaluf8hkan tora kai den akousthkan "diafora kaka" gia thn etaireia tous