kostakiss Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 η φωτό είναι αηδία..ποπό..αχ ρε φάγε..και σε είχα σε εκτίμηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Πριν κάποιο καιρό είχα βρει σε οικογενειακό παγωτό της Δέλτα, μια πεταλούδα!!! Καλά που δεν την έφαγα κιόλας, γιατί πηρα το μπολ με το σερβιρισμένο παγωτό κι έβλεπα τηλεόραση. Τέλος πάντων την είδα (την πεταλούδα) έβαλα το παγωτο στο ψυγείο και επικοινώνησα με τη Δέλτα. Την άλλη μέρα έρχονται 2 τύποι, μέ υφος τραμπούκου, αγενέστατοι και προσβλητικοί (υπαινίχθησαν μάλιστα, ότι εγώ έβαλα τη πεταλούδα μέσα) παίρνουν το παγωτό και μου δίνουν ένα κουπόνι να πάρω άλλο. Εν τω μεταξύ, εγώ σαν το ζώον, είχα τόσο παγώσει απο το ύφος τους, που αντί να κρατήσω το ρημάδι το παγωτό, το έδωσα, γιατι ήθελα να ξεκουμπιστούν μια ώρα αρχύτερα απο το σπιτι μου. Κακώς. Πολύ κακώς. Οπως λεει κι ο άντρας μου όμως, "αλλου κι αλλου ξερω να μιλάω, εκεί που πρέπει, δε βγάζω κουβέντα!" :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Πριν κάποιο καιρό είχα βρει σε οικογενειακό παγωτό της Δέλτα, μια πεταλούδα!!! Καλά που δεν την έφαγα κιόλας, γιατί πηρα το μπολ με το σερβιρισμένο παγωτό κι έβλεπα τηλεόραση. Τέλος πάντων την είδα (την πεταλούδα) έβαλα το παγωτο στο ψυγείο και επικοινώνησα με τη Δέλτα. Την άλλη μέρα έρχονται 2 τύποι, μέ υφος τραμπούκου, αγενέστατοι και προσβλητικοί (υπαινίχθησαν μάλιστα, ότι εγώ έβαλα τη πεταλούδα μέσα) παίρνουν το παγωτό και μου δίνουν ένα κουπόνι να πάρω άλλο. Εν τω μεταξύ, εγώ σαν το ζώον, είχα τόσο παγώσει απο το ύφος τους, που αντί να κρατήσω το ρημάδι το παγωτό, το έδωσα, γιατι ήθελα να ξεκουμπιστούν μια ώρα αρχύτερα απο το σπιτι μου. Κακώς. Πολύ κακώς. Οπως λεει κι ο άντρας μου όμως, "αλλου κι αλλου ξερω να μιλάω, εκεί που πρέπει, δε βγάζω κουβέντα!" :( Ε ρε ξεφτίλες... ωραία συμπεριφορά :!: Τους χρειάζεται με το παραμικρό που θα βρίσκουμε να τους κάνουμε ρεντίκολο στα κανάλια :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Πριν κάποιο καιρό είχα βρει σε οικογενειακό παγωτό της Δέλτα, μια πεταλούδα!!! Καλά που δεν την έφαγα κιόλας, γιατί πηρα το μπολ με το σερβιρισμένο παγωτό κι έβλεπα τηλεόραση. Τέλος πάντων την είδα (την πεταλούδα) έβαλα το παγωτο στο ψυγείο και επικοινώνησα με τη Δέλτα. Την άλλη μέρα έρχονται 2 τύποι, μέ υφος τραμπούκου, αγενέστατοι και προσβλητικοί (υπαινίχθησαν μάλιστα, ότι εγώ έβαλα τη πεταλούδα μέσα) παίρνουν το παγωτό και μου δίνουν ένα κουπόνι να πάρω άλλο. Εν τω μεταξύ, εγώ σαν το ζώον, είχα τόσο παγώσει απο το ύφος τους, που αντί να κρατήσω το ρημάδι το παγωτό, το έδωσα, γιατι ήθελα να ξεκουμπιστούν μια ώρα αρχύτερα απο το σπιτι μου. Κακώς. Πολύ κακώς. Οπως λεει κι ο άντρας μου όμως, "αλλου κι αλλου ξερω να μιλάω, εκεί που πρέπει, δε βγάζω κουβέντα!" :( Μια που ειπες για πεταλουδα να πω κι εγω οτι ειχα βρει μια μεσα σε..... ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ. Δεν εδωσα σημασια γιατι πεινουσα κι ετσι εβγαλα την πεταλουδα και συνεχισα να τρωω την σοκοφρετα :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 axaxaxaxaxa kai egw ta idia den paei na exei mesa katsarida den niwto ao ayta egw... ta bgazw kai ta trww lol? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Και μόνο η ιδέα φτάνει... Καλά, πως μπορείτε? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 είστε θεοί παιδιά! :X Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Οχι, το σκεφτομουν αν επρεπε ή οχι και τελικα κατεληξα πως δεν πρεπει. Den katalavaino.Gia poion logo den aneferes to peristatiko sthn etaireia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Den katalavaino.Gia poion logo den aneferes to peristatiko sthn etaireia; Γιατι θα εκαναν οτι εκαναν και στη garfield ;) Προτιμω να πληρωσουν ενα προστιμο που θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερο απο το κοστος ενος τυριου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Γιατι θα εκαναν οτι εκαναν και στη garfield ;) Προτιμω να πληρωσουν ενα προστιμο που θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερο απο το κοστος ενος τυριου! Kαι πολυ καλά έκανες! Τελικά μόνο όταν πληρώνουν μαθαίνουν. Δυστυχώς πράγματα αυτονόητα και να μη τηρούνται στο παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 η ξαδερφη μου ειχε ενα προβλημα που πιθανον εχουμε ολοι αντιμετωπισει καποια στιγμη πιο παλια με το καπακι στις συσκευασιες της amita συνηθως σου εμενε στο χερι ή δεν ανοιγε,ετσι λοιπον πηρε την amita πηγαν απο εκει ηταν ευγενεστατοι και τις εδωσαν και μερικους χυμους δωρο. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 μόνο που εκεί, αντε να κουραζόσουν λίγο περισσότερο στην προσπάθεια σου να το ανοίξεις. Στην περίπτωση του, πιθανώς να κινδύνευε η υγεία σου, σε περίπτωση που το έτρωγες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 sthn periptosh poianou?tou ngr me thn trixa? edo pou ta leme de mporeis na pa8eis kati tragiko an fas kamia trixa..to zhthma einai oti den thrountai kapoioi kanones ugeihnhs giauto kai ginete 8ema.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Εμενα η μητερα μου, μου παιρνει κορν-φλεϊκς για να πινω το γαλα (τα αγοραζει απο τα LIDL) (αυτα τα κορν-φλεϊκς μονο μου αρεσουν!) και εκει με το που ανοιξα την συσκευασια πεταχτηκαν απο μεσα 2 ζωυφια ! Το πεταξα οπως ηταν και ανοιξα αλλη συσκευασια. Δεν εκανα τιποτα... Μηπως θα επρεπε ?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Εμενα η μητερα μου, μου παιρνει κορν-φλεϊκς για να πινω το γαλα (τα αγοραζει απο τα LIDL) (αυτα τα κορν-φλεϊκς μονο μου αρεσουν!) και εκει με το που ανοιξα την συσκευασια πεταχτηκαν απο μεσα 2 ζωυφια ! Το πεταξα οπως ηταν και ανοιξα αλλη συσκευασια. Δεν εκανα τιποτα... Μηπως θα επρεπε ?? Ό,τι πληρώνεις παίρνεις... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 τι να κανουμε.. οποιοι εβγαλαν στο φως της δημοσιοτητας αυτο το σκανδαλο με τη φαγε καλα εκαναν θα παθεναμε χρονια δηλητηριαση!!! :wacko: :alien: Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Εγω παιδια μια φορα ειχα παρει μια σοκοφρετα και δαγκωνω μια μπουκια και νοιωθω κατι,κοιταζω και βλεπω μια τριχα μεσα στην σοκοφρετα...Ειχε μπει μεσα στην σοκοφρετα οχι στην συσκευασια ετσι..Ε αηδιασα και την πεταξα ολη...Μεγαλη ξενερα...Μην το θυμαμαι τωρα... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Συμβαίνουν αυτά. Ειδικά με τις τρίχες. Πριν από κανα χρόνο είχα πάρει πίτσα και όπως δάγκωνα το κομματι δαγκωσα και την τρίχα. Και νόμισα ότι ήταν σχοινί που κάνουν τα τυριά. Μετά καταλαβα τι ήταν όταν μπλέχτηκε στα δόντια μου. Ντάξει την έβγαλα και έφαγα κανονικά την υπόλοιπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Συμβαίνουν αυτά. Ειδικά με τις τρίχες. Πριν από κανα χρόνο είχα πάρει πίτσα και όπως δάγκωνα το κομματι δαγκωσα και την τρίχα. Και νόμισα ότι ήταν σχοινί που κάνουν τα τυριά. Μετά καταλαβα τι ήταν όταν μπλέχτηκε στα δόντια μου. Ντάξει την έβγαλα και έφαγα κανονικά την υπόλοιπη. Αλλο να το παθεις σε μια Πιτσαρια και αλλο σε μια εταιρια με το μεγεθος της φαγε, και οι περιπτωσεις βεβαια σηκωνουν καταγγελια αλλα στη δικη σου αντε να το αποδειξεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Συμβαίνουν αυτά. Ειδικά με τις τρίχες. Πριν από κανα χρόνο είχα πάρει πίτσα και όπως δάγκωνα το κομματι δαγκωσα και την τρίχα. Και νόμισα ότι ήταν σχοινί που κάνουν τα τυριά. Μετά καταλαβα τι ήταν όταν μπλέχτηκε στα δόντια μου. Ντάξει την έβγαλα και έφαγα κανονικά την υπόλοιπη. Αηδιαααα :shock: Εγω αυτο που ειχα παθει, ειχα αγορασει -πρωτη και τελευταια φορα, πιτσα απο το κυλικειο του σχολειου. Να 'ναι καλα ο Κυρ Σπυρος, μου δινει την πιτσα, και βλεπω μια πεθαμενη μυγα κολλημενη πανω στο ζαμπον. Προφανως ειχε ψηθει μαζι με την πιτσα. Την δινω πισω στον Κυρ Σπυρο, αρχιζει το μπιρι μπιρι και τη "δωρεαν" μασαμπουκα, και επειτα απο αναφορα στον Λυκειαρχη, αλλαξαμε κυλει-αρχη. Αυτα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Τελικα πηγα στον ΕΦΕΤ σημερα, εδωσα τη συσκευασια και μου ειπαν και αυτοι οτι εχει γινει κατα τη συσκευασια του προιοντος που μαλλον γινεται στο ιδιο μερος με τη παραγωγη. Οταν τους ειπα "αφου υποτιθεται οτι ολα ειναι αυτοματα" μου απαντησαν "Θα το δουμε συντομα αυτο" :rolleyes: ps Το Ηρακλειο μαμαει και δερνει :up: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 ps Το Ηρακλειο μαμαει και δερνει :up: :D Aρκει βεβαια να μην εισαι εγκλειστος στην ΣΕΑΠ ,γιατι κυριολεκτικα ισχυει ο χαρακτηρισμος :lol: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Aν ειναι δυνατον,πηγα να πιω Coca Cola χτες και βρηκα μεσα ενα κομματακι ασπρη κλωστη!! :wacko: :blink: :confused: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Aν ειναι δυνατον,πηγα να πιω Coca Cola χτες και βρηκα μεσα ενα κομματακι ασπρη κλωστη!! :wacko: :blink: :confused: Πάρε στο τηλ. για τα παράπονα και πες τους το γεγονός!.. να δούμε τι αντανακλαστικά θα επιδείξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Aν ειναι δυνατον,πηγα να πιω Coca Cola χτες και βρηκα μεσα ενα κομματακι ασπρη κλωστη!! :wacko: :blink: :confused: Άμα την έχεις ανοίξει, θα είναι δύσκολο να αποδείξεις πως η κλωστή αυτή είναι δικιά τους και όχι δικιά σου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts