mol Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 υπαρχουν copies απο ν95,ν96 και αλλα που εχουν και κανονικο πληκτρολογιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEMINOS Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 αν επιθυμεις εχω ετοιμοπαραδοτο το κατω τηλ σου στελνω το σαιτ να το δεις η τιμη του ειναι 180ε το εχω εν<α χρονο δεν εχει το παραμικρο αυτο που θα παρεις ειναι καινουργιο και οχι το δικο μου εγω εχω ακριβως το ιδιο και ειμαι πολυ happy http://www.ecrater.com/product.php?pid=3809062 Παράθεση GEORGE G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Επίσης και εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές :cool: http://www.chinavasion.com/index.php/cName/mobile-phones/ Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 ola ta kinezika exoun ta ellinika stin othoni, sto pliktrologio ta exoun meta ta agglika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 αν επιθυμεις εχω ετοιμοπαραδοτο το κατω τηλ σου στελνω το σαιτ να το δεις η τιμη του ειναι 180ε το εχω εν<α χρονο δεν εχει το παραμικρο αυτο που θα παρεις ειναι καινουργιο και οχι το δικο μου εγω εχω ακριβως το ιδιο και ειμαι πολυ happy http://www.ecrater.com/product.php?pid=3809062 file ligo diskolo na to exeis 1 xrono. edo leme alitheies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν μεγάλο εικονικό πληκτρολόγιο (όχι σαν του v98 που σου βγαίνουν τα μάτια να βλέπεις τα γράμματα και χρειάζεσαι απαραίτητα γραφίδα).. αλλιώς να υπάρχουν τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο κατευθείαν και όχι μετά τα αγγλικά.. υπάρχει κάτι τέτοιο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouvits Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 hi guys.εχω αγορασει αυτο το μοντελο απο chinavasion (CVSC-237) "http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/quad-band-touchscreen-cell-phone-dual-simdual-standby-mobile/" ,ομως δεν μπορω να βρω τι ειδους αρχεια εφαρμογων/παιχνιδιων παιρνει. jar,sis κλπ δεν τα δεχεται...ξερει κανεις τπτ?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEMINOS Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 an gia sena einai dyskolo gia mena einai eykolo ,kai sygnvmh den se ypoxrewsa na pistepseis ayta poy lew ,oute mporeis na ksereis esy tis phges moy Παράθεση GEORGE G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 euxaristo pou mou afineis to perithorio na exo antitheti gnomi... kai mia pou mpika se auto to tripaki rixte mia matia edo: http://www.e-chinashop.com/showproduct.asp?id=155 130 dolaria me tin metafora mazi +10 euro western union kai 6 euro ston courier me tin paralabi peripou dld erxetai 115 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 drouli einai kala pou mas enimeronis peri kinezikon alla sinexeia mas protinis kinita apo 1 site to opio den exi times i ego den mporo na tis do ti na po!To na koitao proionta xoris times mou thimizi tin giagia mou pou psonizi apo tin geitonia xoris na rotai.Den mporis na SIGRINIS se auto to site gia na vris to BEST VALUE!TO mono pou skeftomai einai na perno til.alla mono pou to skeftome kourazome! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grp Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 τις τελευταίες μέρες ψάχνω για νέο κινητό. Σίγουρα τα κινέζικα είναι δελεαστικά, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχουν πολύ μεγάλο sar. Αν δεν είναι έτσι γιατί το κρύβουν? Συγγενικό μου πρόσωπο έχει κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς έχει πρόβλημα σε κινητά με μεγάλη ακτινοβολία. Ένα jaga πρόσφατα του δημιούργησε μια "μίνι κρίση" (βέβαια αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν και μη κινεζικά κινητά, με ελάχιστα μοντέλα όμως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grp Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 kai epeidi ksero tha sou po oti to jaga v23 exei sar 0.876 Απο που το διάβασες ρε φίλε να το μάθουμε και μεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 KATARXIN STIN EPIKEFALIDA EXEI KAI TIN TIMI TOU PROIONTOS OSA DEN EXOUN SIMAINEI OTI DEN EXOUN ELLINIKA IPARXEI STO SITE EIDIKO SECTION ME KINITA POU EXOUN ELLINIKO MENOU OLA AUTA EXOUN TIMI SE USD TO GRAFEI DIPLA APO TO MONTELO h times einai xoris metafora stin ellada pou endeiktika sas anafero pos gia 1 komati einai 30usd kai gia 2 40 usd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Απο που το διάβασες ρε φίλε να το μάθουμε και μεις? katarxin to jaga v23 einai to tintele v22 episinapto loipon ta armodia eggrafa. den pisteua pote oti den tha me pisteuate se oti leo...krima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grp Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 droulis δε το είπα με σκοπό να σε προσβάλω. Αλλά απο τη στιγμή όμως που έχουμε τεκμήρια καλό είναι να τα δείχνουμε. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση Τώρα αν έχω καταλάβει καλά η tintele είναι μια κατασκευάστρια εταιρία της οποίας τα προϊόντα διακινούνται με ονοματα άλλων εταιριών όπως jaga? φτίαχνει και τις μπαταρίες της Νοκια? ξέρουμε για κανένα άλλο κινέζικο κινητό το sar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZIZ Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 DEN BRISKEIS AKRI ME TA SAR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Έπεσαν στα χέρια μου 3 κινεζάκια διαφορετικού προμηθευτή με διαφορά μιας εβδομάδας. Ναι, είναι αλήθεια ότι έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες, αλλά: 1. Η ποιότητα κατασκευής τους δεν ήταν κι η καλύτερη...(δεν έπαιζαν-έτριζαν τα καπάκια σαν τα NOKIA που χρυσοπληρώνουμε, αλλά κάποιο κουμπί βρισκόταν σε χαμηλότερο επίπεδο από τα άλλα, η γραφίδα ξεκόλλησε στα δύο στα χέρια μου σε κινητό μιας μέρας, κ.α.) 2. Κινητό και συσκευασία...ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ μια πλαστικίλα ανυπόφορη, που με έκανε να αφήσω το κουτί του ενός στο...μπαλκόνι. 3. Τα μενού τους δεν έχουν το ραφινάρισμα που έχουν κινητά επώνυμων εταιριών. Θα πείτε κινέζικο είναι, τι περίμενες...Symbian...αλλά το να μην μπορείς να το κάνεις να μην έχει ήχους όταν ανοιγει και κλείνει...Αφού κάνουν τόσες οικονομίες κλίμακας, βάζοντας την ίδια πλακέτα και λειτουργικό σε ΟΛΑ σχεδόν τα κινέζικα, ε, θα μπορούσαν να προσλάβουν και 2 τεχνικούς να τους πουν πως γίνεται... 4. Τι να την κάνω την τηλεόραση εάν δεν μπορώ να βάλω τα κανάλια σε μνήμες; Αν από MEGA (κ.24) θέλω να πάω ΑΝΤ1 (κ.32) παρεμβάλλονται 4 κανάλια...Που να ήθελα και STAR (κ.51). 5. Κάκιστη κάμερα...Τι 2,3,6 megapixel και να γράφει από έξω, η ίδια είναι... 6. Αυτό το..."Επιτεύχθει" μου τη σπάει πια... 7. Χώρια η ακτινοβολία που θα εκπέμπουν... Δανεικά τα κινητά (V98, T9, κι ένα άλλο που μοιάζει με ΝΟΚΙΑ Ν79) από φίλους, που κάποιος μάλιστα πήρε το V98 κοντά στα 200€... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 εγω παντως ρε παιδια εχω ακομα ενα cect p168c που εκλεισε ηδη χρονο,και ιδιαιτερα προβληματα δεν ειχα μεχρι σημερα. το θεμα ειναι τι ζητας απο ενα κινητο των 150 ευρω. εγω π.χ. το πηρα για τους δυνατους ηχους του και για τα 6 ηχεια που εχει και οχι συγκρινοντας το με το nokia 5800 που εχω παρει προσφατα,ειναι λογικο να μην αντεχει συγκριση μεταξυ τους. μεχρι σημερα δεν μου παρουσιασε κανενα απολυτως προβλημα και τα λεφτα του τα εβγαλε και με το παραπανω. ειναι ,πιστευω θεμα απο που θα το παρεις. το μονο που δεν με εξυπηρετει ειναι η ελειψη Ελληνικων γιαυτο το χρησιμοποιω μονο για κλησεις και για να ακουω μουσικη. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 droulis δε το είπα με σκοπό να σε προσβάλω. Αλλά απο τη στιγμή όμως που έχουμε τεκμήρια καλό είναι να τα δείχνουμε. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση Τώρα αν έχω καταλάβει καλά η tintele είναι μια κατασκευάστρια εταιρία της οποίας τα προϊόντα διακινούνται με ονοματα άλλων εταιριών όπως jaga? φτίαχνει και τις μπαταρίες της Νοκια? ξέρουμε για κανένα άλλο κινέζικο κινητό το sar? ego prosopika den exo alla an skefteis oti h plaketa kai to chip einai idia sxedon se ola ta kinezika kai xrisimopoioun 1 dekti simatos dinontas enallax sima stis kartes sim katalabenoume oti kai ta alla einai peripou sta idia epipeda aktinobolias. den ksero an oi mpataries tis nokia ftiaxnontai stin tintele ksero oti to v22 pernei mpataria nokia fortisti nokia kai handsfree nokia basika oloi oi seira v tis tintele Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 2. Κινητό και συσκευασία...ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ μια πλαστικίλα ανυπόφορη, που με έκανε να αφήσω το κουτί του ενός στο...μπαλκόνι. Το ιδιο εχω διαβασει και για τα κινεζικα αυτοκινητα της China motors Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdhgdfds Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 mages poulao to jc 618s+ einai 5 imeron peripou se poli kali timoula xaraktiriastika tou einai : touch screen 2.5", 2 sim energes kai oi dio, 2 kameres i piso einai 1024-768, 1 poli dinato ixiaki,fm,bluetouth,poli kali tv, karta mnimis micro sd 256mb, 2mpataries,kalodio gia to pc, mpriza k akoustika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdhgdfds Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ta perisotera kinita kinezikis texnologia den pernoun java etsi mou ipe mia kineza fili mou ta sigoura einai ta kinita(kinezika) me windows auta pernoun ta panta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 αν επιθυμεις εχω ετοιμοπαραδοτο το κατω τηλ σου στελνω το σαιτ να το δεις η τιμη του ειναι 180ε το εχω εν<α χρονο δεν εχει το παραμικρο αυτο που θα παρεις ειναι καινουργιο και οχι το δικο μου εγω εχω ακριβως το ιδιο και ειμαι πολυ happy http://www.ecrater.com/product.php?pid=3809062 Επίσης και εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές :cool: http://www.chinavasion.com/index.php/cName/mobile-phones/ Παιδια απο τα site αυτα ψωνιζουμε ? Ειναι ενταξει? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdhgdfds Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 exo k ego ena etimo gia polisi einai molis 5 imeron se poli kali timoula einai to jc 618s+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 exo k ego ena etimo gia polisi einai molis 5 imeron se poli kali timoula einai to jc 618s+ iparxei idi section sto forum gia agorapolisies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts