Exposed_Bone Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (27 Δεκ. 2003 , 13:21) τσάμπα!!! για κάποιον που θέλει απλό PPC χωρίς ίντερνετ είναι μια χαρά :) Νομίζω ότι έχει SDIO σωστά? Θα μπορούσε κάποιος να πάρει μια SDIO ΒΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 δηλαδή 150 ευρώ ακόμα? δεν βλέπω το λόγω γιατί μα μην πάρει ένα 2210 τότε που κάνει μόλις 320 ευρώ. (τιμή αμερικής) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (27 Δεκ. 2003 , 23:51) δηλαδή 150 ευρώ ακόμα? δεν βλέπω το λόγω γιατί μα μην πάρει ένα 2210 τότε που κάνει μόλις 320 ευρώ. (τιμή αμερικής) Δεν το σκεφτικά έτσι Δίκαιο έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bon Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Ακόμα περιμένουμε... Παράθεση What is understood need not be discussed - Loren Adams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Όπως έχω πει και σε άλλα μέλη με τα οποία έχω επαφή... Το .cab δεν κάνει ακριβώς ότι θα έπρεπε... μέχρι τώρα, απλά σβήνει τα παλία, αλλά δεν περνάει από πάνω τα καινούρια γράμματα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω .cab και έχω ήδη ζητήσει την βοήθεια όσον γνωρίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bon Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Επειδή δεν μπορούσα να βρώ σε κάποια πράγματα απάντηση αλλού, το ποστάρω εδώ. Έχω τα εξής προβλήματα με το Mitac μου: 1. Όταν λαμβάνω κάποιο νέο μήνυμα δεν μου δείχνει το όνομα του αποστολέα, ακόμα κι αν το χω αποθηκευμένο στα contacts του κινήτού. Δείχνει πάντα το νούμερο. Υπάρχει λύση; 2. Αν επιλέξω ενώ στέλνω κάποιο μήνυμα "SMS Delivery Notification", καμμία αναφορά δεν μου έρχεται. Ελπίζω να χει κάποιος απο σας απαντήσεις. Αυτά και καλή χρονιά! Παράθεση What is understood need not be discussed - Loren Adams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestrange Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Ego boro na rotiso pou to vrikes to Mitac sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bon Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 to agorasa apo kapoion edw mesa, par'ola afta nomizw pws einai asxeto me to 8ema mas. Παράθεση What is understood need not be discussed - Loren Adams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bon Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Το θέμα με τα ονόματα το έλυσα, μένει το πρόβλημα με την αναφορά... Παράθεση What is understood need not be discussed - Loren Adams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 παιδια γνωριζει κανεις πως θα το κανω cab και τι πρεπει να κανω cab γιατι αν στειλω (πιστευω) την backup registry θα ειναι ολη η registry του mpx200(σωστα?) εκανα αυτα που ειπε ο Σπυρος (@ngel) και ΠΕΤΥΧΕ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Μπορούμε να βοηθήσουμε σε τίποτα; Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 To .cab παιδιά το έχω έτοιμο... όπως εξείγησα όμως σε όσους με ρώτησαν, δεν έχω πλεον SPV για να το δοκιμάσω... SAXOVTS σε περιμένω στο MSN να τα πούμε για το .cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bon Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Boreis na valeis kapou to cab na to dokimasw ki egw sto mitac? Παράθεση What is understood need not be discussed - Loren Adams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος @ngel ( 5 Ιαν. 2004 , 23:38) To .cab παιδιά το έχω έτοιμο... όπως εξείγησα όμως σε όσους με ρώτησαν, δεν έχω πλεον SPV για να το δοκιμάσω... SAXOVTS σε περιμένω στο MSN να τα πούμε για το .cab τα λεμε το απογευμα γιατι εδω στην δουλεια δεν εχω msn Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 A και κατι ακομα παιδια δεν μου απαντησε καποιος για την registry,πως θα κανω εξαγωγη το συγκεκριμενο κλειδι για να το παρετε και να αλλαξετε μονο αυτο και οχι ολη την registry. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Επιλέγεις το κλειδί και το κανεις export... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Κατάφερε να εφαρμόσει κάποιος το παραπάνω στο Motorola mpx200? Και με τι αποτελέσματα; Αν κατάλαβα καλά, για να εισαχθεί για παράδειγμα το Π, πρέπει να πατήσουμε "Μενού>2>6" όταν βρισκόμαστε στη σύνταξη SMS. Σωστά; Με την εισαγωγή κάποιων ελληνικών χαρακτήρων, το μήνυμα γίνεται Unicode (70 χαρακτήρες), ή παραμένει 160 χαρακτήρες; (πολύ σημαντικό)! Το "hack" λειτουργεί και στον τηλεφωνικό κατάλογο (εισαγωγή ελληνικών ονομάτων); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Κατάφερε να εφαρμόσει κάποιος το παραπάνω στο Motorola mpx200? Και με τι αποτελέσματα; Λειτουργεί σε smartphone γενικά... Αν κατάλαβα καλά, για να εισαχθεί για παράδειγμα το Π, πρέπει να πατήσουμε "Μενού>2>6" όταν βρισκόμαστε στη σύνταξη SMS. Σωστά; Ακριβώς ;) Με την εισαγωγή κάποιων ελληνικών χαρακτήρων, το μήνυμα γίνεται Unicode (70 χαρακτήρες), ή παραμένει 160 χαρακτήρες; (πολύ σημαντικό)! Πράγματι είναι σημαντικό... Τα sms παραμένουν 160 χαρακτήρων... Το "hack" λειτουργεί και στον τηλεφωνικό κατάλογο (εισαγωγή ελληνικών ονομάτων); Όχι, αλλα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό, μιας και μπορείς να το γράψεις με αγγλικούς χαρακτήρες στο smartphone και μετά να το διορθώσεις από το Outlook... Δυστυχώς όπως έχετε καταλάβει τα smartphones απαιτούν πολλούς συμβιβασμούς... Παιδιά, να κάνω post τον κώδικα του cab...;;; Υπάρχει κανείς που μπορεί να με βοηθήσει... Έχω βρεί το λάθος... αλλά δεν ξερω πως να το διορθώσω... Το .cab που έχω φτιάξει, απλά σβήνει τις παλιές εγγραφές από τη registry χωρίς να περνάει τις καινούριες από πάνω... Παράδειγμα κώδικα για το Γ: HKCU,Software\Microsoft\Inbox\PresetMsgs,0x00000000,1,"Γ" To λάθος είναι το 0x00000000, άλλά δεν ξέρω ποιό είναι το σωστό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Ανέβασε το αρχείο και γράψε τι πρέπει να κάνουν αυτοί που έχουν τη συσκευή για να σε βοηθήσουν. Εγώ ίσως την έχω σε μερικές μέρες (αν το αποφασίσω :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 ekana tin anavathmisi..den exasa ta contacts apo tin karta sim...oute k kleidose i karta...alla kleidose to application..... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 ekana tin anavathmisi..den exasa ta contacts apo tin karta sim...oute k kleidose i karta...alla kleidose to application..... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chosen21 Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 'Εχω πρόγραμμα για app unlock το οπίο λειτουργεί :cool: (το δοκίμασα στο δικό μου μετά το update) όποιος το θέλει ας μου αφήσει email να του το στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 poia i diafora spv-spv100? Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Η οθόνη (του Ε100 είναι λίγο καλύτερη) και πως το Ε100 διαθέτει μοχλό πλοήγησης (Joystick) ενώ το απλό διαθέτει σταυρό. Επίσης είναι λίγο διαφορετική και η εξωτερική σχεδίαση. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 μεταφέρεται στο φόρουμ "κινητά τηλέφωνα" Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts