Jump to content

Bon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Bon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγω απο τοτε που βαλα το 512MB patch εχω μεγαλο προβλημα. ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ROM, ακομα και τη στοκ το κινητο κολλαει πολυ συχνα και θελει να βγαλω τη μπαταρια για να ξεκολλήσει.... Καμμια ιδέα...?
  2. Μια πολύ σοβαρή ερωτηση και θα εκτιμούσα μια άμεση απάντηση. Εάν έχω περάσει το patch για τη μνήμη, πώς μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ώστε να το παω στη Wind για επισκευή αντικατάσταση? ΕΥχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. To link... Επίσης, αν είμαι ήδη στην μαμά ROM χρειάζεται να ξανεπεραστεί?
  4. Το link για την μαμα ROM δεν βλέπω να παίζει ή κάνω κάτι λάθος... Υπάρχει κάποιο άλλο?
  5. Έχω το imate Jam και το εξωτερικό του μπρός πίσω έχει φθαρεί πάρα πολύ. Μπορώ απο κάπου να αλλάξω όλο το εξωτερικό καπάκι ρε παιδιά? Ευχαριστώ.
  6. Έχω τo Ι-Mate Jam και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μέσω του topkey κατάφερα να στέλνω και 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Θα με ενδιέφερε να έχω μια πιο πλήρη ελληνοποίηση όμως. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? Μπορεί να περαστεί η Rom της ACE Hellas στην συσκευή μου? Άν ναι, ποια τα πλεονεκτήματα του να την περάσω? Υποστηρίζει κατευθείαν 160 χαρακτήρες στα μηνύματα? Γενικά "παίζει" καλά σαν Rom? Οποιαδήποτε συμβουλή απο τους guru του forum θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  7. αυτό το έχετε δεί? http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000048&PHPSESSID=uorvsingrqnibajrdhdrhim9p4
  8. Έχω ένα Pocket Pc phone, το Anextek, SP-230.Τρέχει την τελευταία έκδοση (2003) Pocket Pc και μοιάζει πάρα πολύ και με το αντίστοιχο Qtek. Αγόρασα την ελληνοποίηση του από την penreader.com και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν στέλνω sms στα ελληνικά, μου το στέλνει σε 3 μέρη. Έχετε καμμία πρόταση;;; Τι λέτε να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Έχω ζητήσει τα πακέτα #7 και #8, ΑΝ φυσικά γίνεται, πρόσθεσε και το #9, καθώς και οποιοδήποτε παλιότερο καθώς δεν έχω κανένα. Username: Bon_Gr Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  10. username: Bon_Gr Nokia Pack #7, Nokia Pack #8 Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...