andreas_ku990 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Εγώ πάντως δεν δίνω με τίποτα τόσα λεφτά για ένα κινητό .... μόνο στο htc touch pro που μου αρέσει ποιο πολύ θα έδινα άσχετα αν δεν έχει 8αρα κάμερα ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 yparxei kai h nea cyber shot ths sony me 13,6 mp. kai 329 eurw!!!! teleio prepei na einai to ergaleio.... twra gia kinhto den tha edina oute egw tosa. mexri 400 dinw to poly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 στις εποχές μας με 400 λίγο δύσκολο είναι να βρείς ενα ολοκληρομένο κινητό ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Κοιτάξτε, όλα τα κανονικά κινητά μην γελιόμαστε κατασκευάζονται στην Κίνα μεχρι και οι φορητοί μας υπολογιστές, απλά είναι ένα κλίκ πιο κάτω απο τα εμπορικά ονόματα και αποτελουν κλωνους. Ωστόσο η ελληνική εταιρεια που ειναι ο εισαγωγέας του ελέγχει τις συσκευές και ήδη έχει παραγγελίες. Αυτό ειναι το καλυτερο γιατι ελέγχονται κατά κάποιο τρόπο.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Κατι αλλο που ξέχασα νωρίτερα, για τα 6.1 win mobile. Εχω ένα γνήσιο ipaq 915 μπορω να το αναβαθμίσω καθώς ειναι στην έκδοση 6? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dram25 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 vre pedia exo kai ego to n96 kineziko kai den exi elinika .pos mporo na balo elinika; xeri kanenas; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 0κ...θα είναι η καλύτερη συσκεύη αλλά όχι και τόσα πολλά....πολύ ακριβω....φανταστείτε ποσα θα ειναι σε Ελλάδα και Κύπρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 ελλάδα όχι και τόσο , Κύπρο όμως ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Οι εταιριες, εχουν βαλει τον κοσμο στο τριπακι των Mp,αλλα η ποιοτητα, δεν εξαρταται μονο απ αυτο. Αν ο φακος, δεν ειναι καλος, ουτε τα 5, ουτε τα 8, ουτε τα 18 κανουν διαφορα. Αν ηταν ετσι, τοτε ολες οι ψηφιακες με ιδια Mp, θα εβγαζαν της ιδιας ποιοτητας φωτο. Αλλα δε βγαζουν. Η Nikon πχ, βγαζει τις "φτηνες" σειρας D,(με μικρο αισθητηρα και αλλους φακους), και τις ακριβες, της σειρας F,μεγαλο αισθητηρα και φακους αλλης ποιοτητας, που αν συγκριθουν, δε βγαζουν ιδιες φωτο. Ομως η φωτογραφια, εχει να κανει και εαν μπορεις να τη βγαλεις στις δεδομενες συνθηκες. Και εκει μετραει η ποιοτητα και η τιμη. Με μια ακριβη, μπορεις να βγαλεις τη συγκεκριμενη φωτο,στις συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου, ταχυτητας αντικειμενου,κλπ., τη συγκεκριμενη στιγμη. Με μια φτηνη, δεν μπορεις,οποτε, αποφασιζεις, τι θελεις και τι εισαι αρα αποφασισμενος να πληρωσεις. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishermanos Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Μια χαρα δειχνει...το μονο προβλημα ειναι τα ελληνικα που δεν τα διαβαζει,οποτε δεν μπορω να διαβασω μηνυματα,γιαυτο το καταργησα σαν κινητο και το δουλευω μονο σαν τηλεοραση και ραδιο.εχει καταπληκτικη ληψη και εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 To apaikto einai to voice changer me 8 diaforetika profil pou exei. Apisteutes farses exo kanei! Poly kalo kinitaki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygnusx_1 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Αγόρασα πολύ πρόσφατα το Jencen Jc777s με δυνατότητα dual sim online, παρατήρησα όμως πως αυτό ισχύει μόνο όταν καμμιά απ' τις δύο γραμμές δεν είναι κατειλλημένη. Εάν η μία είναι σε χρήση, τότε η άλλη γραμμή δεν μπορεί ούτε να καλέσει, ούτε να κληθεί (δείχνει σαν να είναι κλειστό). Υπάρχει μήπως κάποια λύση ώστε να γίνεται ταυτόχρονη χρήση και των δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 etsi leitourgoun ta perissotera dual sim, elpizoume se mellontiki anabathmisi tous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygnusx_1 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 παιδία κανένα νεο για τα κινητά ή τιποτα ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Στο κλώνο του iphone Cept C168 αν το εγραψα καλά πως μπρούμε να βάλουμε θέματα και λογισμικό, έχετε καμια ιδέα? Εχει ορσμένα θέματα εξ ορισμού αλλά μπορει να πάρει και άλλα και αναρωτιέμαι που θα βρούμε υλικό.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antileech Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ΟΚ σήμερα το έλαβα από το ταχυδρομείο χωρίς να πληρώσω τίποτα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antileech Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μήπως ξέρεις πως βάζουμε Ελληνικά ? Έχω ένα Κινέζικο και δεν έχει Ελληνικά, υπάρχει τρόπος ? Είσαι Σαμιώτης και έχεις τέτοιο ψευδώνυμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antileech Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Και εγώ το ίδιο ψάχνω. Πως να βάλω Ελληνικά. Πάντως μου κάνει μεγάλη περιέργεια πως είναι δυνατόν να μην έχει Ελληνικά, αλλά όμως στις επαφές που είχα ήδη στις 2 sim μου, εκεί τα ονόματα μου τα δείχνει Ελληνικά. Περίεργο αυτό. Κανονικά έπρεπε να μου τα δείχνει ascii codes ή περίεργες γραμματοσειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antileech Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Γεια σας Για κάποιους λόγους υποχρεούμε να έχω δύο συνδέσεις και άρα δύο τηλέφωνα πράγμα που είναι αρκετά κουραστικό αλλά και λίγο αστείο. Υπάρχει τρόπος να έχω και τις συνδέσεις μου σε μία συσκευή (και να είναι διαθέσημες και οι δυο ταυτόχρονα); Δεν έχω ψάξει βέβαια αρκετά για προηγούμενες συζητήσεις πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φυσικά και γίνεται. Σήμερα μου ήρθε από το ebay που το είχα παραγγείλει ένα κινέζικο κάπου 106€ μου βγήκε όλα μαζί, κινητό και μεταφορικά. Μου λειτουργεί μια χαρά, του έβαλα μια sim cosmote και μια wind. Πανεύκολο στην χρήση του. Και εγώ κουβαλούσα 2 κινητά μαζί μου. Δεν υπήρχε πιο σπαστικό πράγμα. Τώρα όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 πολυ καλο! Ειναι για ολα τα κινητα απο Κινα ομως? λογικά ναι.Δοκίμασε,και το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι απλά να μη πιάσει ο κωδικός...;) Μήπως ξέρεις πως βάζουμε Ελληνικά ? Έχω ένα Κινέζικο και δεν έχει Ελληνικά, υπάρχει τρόπος ? Είσαι Σαμιώτης και έχεις τέτοιο ψευδώνυμο ? Δυστηχώς δε γνωρίζω...(δεν είμαι απ'τη Σάμο αλλά λάτρης των μαθηματικών...:p) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 να παρεις η το v98 η το α968 πολυ καλα και τα δυο στο λεω γιατι το ειχα και εγω ειχα 2 κινητα πολυ σπαστικα τωρα εχω βρει την υγεια μου... και μην φοβασαι που ειναι κινεζικα..το εχω ακουσει και αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Καλά ρε έχετε δει πότε άνοιξε το θέμα; Εχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια. Λετε ακόμα να περιμένει απάντηση; :hypno: Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 φιλε μου ποιο πήρες και πόσο σου κόστισε? Είσαι ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antileech Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 φιλε μου ποιο πήρες και πόσο σου κόστισε? Είσαι ευχαριστημένος? Ναι έμεινα έκπληκτος. Έχω πάρει το C702, αν και βλακεία μου γιατί δεν έχει Ελληνικά. Αυτό είναι το πρόβλημά μου, κατ' άλλα είναι φοβερό. Εύκολο μενού, έχω βάλει 2 sim κάρτες, μια cosmote και μια wind, βλέπω τηλεόραση, ράδιο, mp3 player, video player πολύ καλή εικόνα, πανεύκολο μενού χρήσης, πανεύκολος τρόπος λειτουργίας και μου είχαν μέσα όλα τα έξτρα + δώρο μια κάρτα μνήμης 2GB. Καλώδια, handsfree, 2 μπαταρίες, καλώδια για το αυτοκίνητο (φόρτωση) usb καλώδιο, ειδικό αντάπτορα που να βάζω την memory και να περνάω αρχεία κλπ κλπ. Σκεφτόμουν να το πουλήσω, αλλά τελικά αποφάσισα να το κρατήσω γιατί είναι το καλύτερο κινητό που είχα μέχρι τώρα. Το πολύ πολύ θα φτιάξω ένα έτοιμο μήνυμα που θα λέει να μου στείλετε μήνυμα με Αγγλικούς χαρακτήρες. Έτσι και αλλιώς δεν έχω πάρε δώσε με μηνύματα, οπότε δεν με απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts