ektel Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?? Σε άλλα σάιτ διαβάζω οτι αξίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Να γινω πιο σαφης...αγορασα πριν 2 μηνες το eten x500+ απο το πλαισιο,μετα απο χρηση 15 ημερων,μου παρουσιασε το εξης προβλημα.Οταν χρησιμοποιω hands free και μετεπειτα το αφαιρω απο την υποδοχη mini-jack το eten δεν αναγνωριζει οτι εχει αφαιρεθει και να θεωρει οτι εινια ακομη σε hands free κατασταση,με αποτελεσμα να μην μπορω α)να ακουσω ηχο κλησης απο το μεγαφωνο οταν με καλουν β)δεν μπορουν να με ακουσουν(διοτι απαιτειται να τοποθετησω παλι τα hands free) Αφου εψαξα αρκετα στο νετ για καποια λυση,η οποια δεν βρεθηκε,αποφασισα να το παω στο service του πλαισιου.Μου ειπαν οτι επρεπε να παει Γερμανια,οκ τους λεω, και μετα απο 1.5 μηνα(σημερα δηλαδη) το παρελαβα τελικως στα χερια μου(ειχαν κανει software upgraade!!) Να μην τα πολυλογω,βαζω βγαζω ξανα ta hands free και προς μεγαλη μου απογοητευση...ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Τι μου συστηνετε να κανω,καινουριο κινητο ειναι,να μου πουν παλι να περιμενω 1.5 μηνα ...εεε παει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 μετα απο πολυ κοπο δεχτηκαν να μου την αντικαταστησουν την δευτερα με καποια αλλη συσκευη (μου προτειναν την χ800),αλλα με ποια προτεινετε να την αντικαταστησω? Εσεις ποια θα παιρνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Γίνεται να το επιστρέψεις και να πάρεις κάτι μετά από ένα μήνα για παράδειγμα; Εγώ θα πρότεινα το HTC Touch Cruise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 kai go to htc tha sou proteino. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 μα δεν το εχει το πλαισιο...μεθαυριο θα παω απο το καταστημα οποτε πρεπει κατι να παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 μα δεν το εχει το πλαισιο...μεθαυριο θα παω απο το καταστημα οποτε πρεπει κατι να παρω Το Cruise θα αργήσει να έρθει... πολύ! :( Το Χ800 πάντως είναι σίγουρα ανώτερο από το Χ500+ αν και εγώ θα έπαιρνα το Χ600. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 για ρωτα τους αν μπορεις να το αφησεις και να σου δωσουν πιστωτικο ωστε αν αποφασισεις να παρεις το Touch Cruise να περιμενεις,πιστευω οτι μπορει να γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 θα συμφωνησω με τον lagoudaki... ζητα τους να σου κοψουν ενα πιστωτικο και οταν με το καλο ερθει το TC το εξαργυρωνεις.(το κανει γενικα το πλαισιο,οποτ γιατι να μην το κανει και στην περιπτωση σου?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Αν σου άρεσε η VGA οθόνη, πάρε το Χ800. Και εγώ το Χ500+ έχω, αλλά δεν μου έκανε παρόμοιο πρόβλημα. Το Χ800, όπως κάποιο άλλο μέλος ανέφερε, είναι η καλύτερη συσκευή πλοήγησης και ένα καλό PDA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Έχω και εγώ το Χ500+ και μου παρουσίασε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ευτυχώς όμως μετά από 5-6 απανωτά restart βάζοντας και βγάζοντας το hands free, έστρωσε. Άρα κάτι παίζει γενικότερα με την συσκευή. Ευτυχώς δεν μου το παρουσίασε ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Έχω και εγώ το Χ500+ και μου παρουσίασε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ευτυχώς όμως μετά από 5-6 απανωτά restart βάζοντας και βγάζοντας το hands free, έστρωσε. Άρα κάτι παίζει γενικότερα με την συσκευή. Ευτυχώς δεν μου το παρουσίασε ξανά... Είναι γνωστό αυτό το πρόβλημα στα Χ500 και Χ500+ αλλά δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο στο Χ800 το οποίο έχει ούτως ή άλλως πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 ποτε περιπου αναμενεται το cruise...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 ποτε περιπου αναμενεται το cruise...? Από μέσα Ιανουαρίου και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 ειναι αρκετος χρονος...ασε που νομιζω οτι θα κανει πανω απο το χ500+ οποτε θα πρεπει να πληρωσω καμια 100αρα για να το παρω... ποιο θεωρειται καλυτερο τοτε? α)X800 B)HTC PDA-GSM-GPS P3600 Γ)Nokia N95 Deep Plum Δ)Nokia N95 8GB Black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 ειναι αρκετος χρονος...ασε που νομιζω οτι θα κανει πανω απο το χ500+ οποτε θα πρεπει να πληρωσω καμια 100αρα για να το παρω... ποιο θεωρειται καλυτερο τοτε? α)X800 B)HTC PDA-GSM-GPS P3600 Γ)Nokia N95 Deep Plum Δ)Nokia N95 8GB Black To Cruise θα έρθει αρχικά με πακέτο πλοήγησης και θα κοστίζει γύρω στα 800 Ευρώ. :wacko: Από αυτά που έχεις διαλέξει... μακράν καλύτερο το X800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 ειναι αρκετος χρονος...ασε που νομιζω οτι θα κανει πανω απο το χ500+ οποτε θα πρεπει να πληρωσω καμια 100αρα για να το παρω... ποιο θεωρειται καλυτερο τοτε? α)X800 B)HTC PDA-GSM-GPS P3600 Γ)Nokia N95 Deep Plum Δ)Nokia N95 8GB Black Χ800 γιατί η VGA είναι κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Θα συμφωνήσω και εγώ για την οθόνη. Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα να δω το HTC Touch για το οποίο ενδιαφερόμουν πολύ έντονα και το είδα δίπλα στο Χ800. Η αγορά αναβλήθηκε επ' αόριστο...!!! :confused: Μάλλον θα περιμένω να βγει κάτι με αντίστοιχη οθόνη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 τελος καλο ολα καλα...πηρα το χ800...οφειλω να πω μπραβο στο πλαισιο για την εξυπηρετηση του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μάλλον θα περιμένω να βγει κάτι με αντίστοιχη οθόνη...:) Imate Ultimate 9502 - PPC-Phone, VGA screen, 3g, GPS, WiFi!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 eiparxei kapoio link pou mporeis na to vreis? an nai mporeis na to paragkileis h oxi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 εμένα πάλι δε μου αρέσει!!!!!!!:Oκαθόλου μάλιστα!!!:X mia apo ta idia kai gia mena!!!:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 eiparxei kapoio link pou mporeis na to vreis? an nai mporeis na to paragkileis h oxi? δε ξέρω πως και τι αλλά το θέλω!!!!φαντάσου διάλογο: -καθηγήτρια:τι κρατάς εκεί??? -μαθητής τπτ. -ε πως δε μπορεί!μη μου πεις κινητό είναι!!για φέρτο από εδώ!!!! -μα δεν είναι κινητό κυρία έλεος το αυτοκινητάκι μου είναι:baby::baby::baby::tease::lol: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 δε ξέρω πως και τι αλλά το θέλω!!!!φαντάσου διάλογο: -καθηγήτρια:τι κρατάς εκεί??? -μαθητής τπτ. -ε πως δε μπορεί!μη μου πεις κινητό είναι!!για φέρτο από εδώ!!!! -μα δεν είναι κινητό κυρία έλεος το αυτοκινητάκι μου είναι:baby::baby::baby::tease::lol: :lol::lol::lol:kalo!!! tha mporouse pantos na einai aneta kai ksistra!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 φαντάσου διάλογο: -καθηγήτρια:τι κρατάς εκεί??? -μαθητής τπτ. -ε πως δε μπορεί!μη μου πεις κινητό είναι!!για φέρτο από εδώ!!!! -μα δεν είναι κινητό κυρία έλεος το αυτοκινητάκι μου είναι:baby::baby::baby::tease::lol: :lol: :lol: Έξυπνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts