embrance Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Μετά από τόσο καιρό έχω να πω για την κάμερά του είναι ψιλό χάλια και η εταιρεία δεν έχει βγάλει updates. Για βίντεο είναι καλό αλλά σε σχέση με άλλα κινητά για τον σένσορα που έχει οι φωτογραφίες είναι πολύ μουντές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: •Το έχει δοκιμάσει κανείς με το VoLte & VoWifi τις cosmote; •Σχετικά με την εφαρμογή της κάμερας έχει προσθέσει καμία νέα λειτουργία/βελτίωση μέχρι και με την τελευταία αναβάθμιση; •Ξέρει κανείς αν θα πάρει την έκδοση 8.0 μαζί με τα pixel ή αργότερα όπως έγινε πέρσι με την 7.0; •Μετά από εγκατάσταση "βαριών" εφαρμογών όσον αφορά την μνήμη ram όπως το Facebook και το Viber έχει καμία μείωση στην απόδοση; Edited August 19, 2017 by Cris4524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 OS UMI OS based on Android 7.0 CPU MTK6750T, Octa-core, Cortex-A53, 1.5GHZ GPU ARM MALI-T860 MP2 650MHz RAM 4GB ROM 64GB Card Extend Support TF card up to 256GB Screen Display Size 5.5 Inch Type SHARP® Original Touch Capacitive multi-touch Resolution 1920*1080 pixels Support Format Audio format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 FM Radio Yes Earphone Port 3.5mm Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth/OTG Mobile internet WAP/WiFi General Camera/Picture Resolution Front camera: 5.0MP camera Beauty mode selfie Back camera: 13.0MP + 5.0MP Samsung Dual camera Language English, Deutsch, Spanish, Filipino, French, Italian, Portuguese, Suomi, Svenska, Magyar, Turkce, Polski, Japanese, Chinese (More details please refer to the screenshots) Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad GPS Build in GPS WIFI Yes, IEEE802.11 a/b/g/n Bluetooth Yes, BT4.0 Sensor G-sensor Support P-Sensor Support Light Sensor Support Glonass Support Accelerometer Support Compass Support OTG Support Certification CE/MSDS/UN38.3 Other Feature Notification LED, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Calendar, Calculator, Clock, Camera Battery(Built-in) 3000mAh 4.4V USB connector Type-C Dimensions 141.3*74.8*8.1mm Weight 180g Το βρηκα εδω https://www.banggood.com/UMIDIGI-Crystal-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-MTK6750T-Octa-core-4G-Smartphone-p-1181935.html?rmmds=search και πιστευω οτι ειναι σε αρκετα ελκυστικη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 OS UMI OS based on Android 7.0 CPU MTK6750T, Octa-core, Cortex-A53, 1.5GHZ GPU ARM MALI-T860 MP2 650MHz RAM 4GB ROM 64GB Card Extend Support TF card up to 256GB Screen Display Size 5.5 Inch Type SHARP® Original Touch Capacitive multi-touch Resolution 1920*1080 pixels Support Format Audio format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 FM Radio Yes Earphone Port 3.5mm Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth/OTG Mobile internet WAP/WiFi General Camera/Picture Resolution Front camera: 5.0MP camera Beauty mode selfie Back camera: 13.0MP + 5.0MP Samsung Dual camera Language English, Deutsch, Spanish, Filipino, French, Italian, Portuguese, Suomi, Svenska, Magyar, Turkce, Polski, Japanese, Chinese (More details please refer to the screenshots) Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad GPS Build in GPS WIFI Yes, IEEE802.11 a/b/g/n Bluetooth Yes, BT4.0 Sensor G-sensor Support P-Sensor Support Light Sensor Support Glonass Support Accelerometer Support Compass Support OTG Support Certification CE/MSDS/UN38.3 Other Feature Notification LED, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Calendar, Calculator, Clock, Camera Battery(Built-in) 3000mAh 4.4V USB connector Type-C Dimensions 141.3*74.8*8.1mm Weight 180g Το βρηκα εδω https://www.banggood.com/UMIDIGI-Crystal-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-MTK6750T-Octa-core-4G-Smartphone-p-1181935.html?rmmds=search και πιστευω οτι ειναι σε αρκετα ελκυστικη τιμη αυτος ο τυπος που προσπαθουν να προωθησουν με την οθονη που καλυπτει ολο το μπροστινο μερος, καμερα στο κατω μερος, αρχιζει να μην μου αρεσει. Ασε, που ετσι και πεσει κατω πας καρφι για αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 είναι καλή περίπτωση παιδιά; θέλω κατι bezelless ετσι για πείραμα. σε σχέση με το doogee mix και το bluboo s1 τι γνωμη εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 είναι καλή περίπτωση παιδιά; θέλω κατι bezelless ετσι για πείραμα. σε σχέση με το doogee mix και το bluboo s1 τι γνωμη εχετε; h bluboo πιο τιμια εταιρια απο τις δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 h bluboo πιο τιμια εταιρια απο τις δυο ευχαριστω θα ρωτησω κ πιο ολοκληρωμενα σε αναλογο ποστ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul77gr Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Καλημέρα με ενδιαφέρει και εμενα. Θα ήθελα να ρωτήσω καποιον κατοχο πως τα πάει απο GPS καθως και τη δείκτη SAR έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 παιδια καλησπερα.πηρα το κιν του πατερα μου και εχει το εξης θεμα εκει που μιλαει το κιν κλεινει μονο του.και το κανει συνεχεια ξερει κανεις για ποιο λογο?πηρα την cosmote μηπως ειναι θεμα καρτας και μου ειπαν οχι ειναι στο τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Γεια χαρά δεν μπόρεσα να βρω αν κάποιος έχει γράψει για την συγκεκριμένη συσκευή και κάποια "θεματακια" που δεν ξέρω πως να τα λύσω. Λύση στο πως να βάλουμε ήχο κλήσης σε συγκεκριμένες επαφές να υποθέσω πως πέρα από την εφαρμογή zedge δεν έχει βρεθεί με σκοπό να πιάνει χώρο στον ελάχιστο που έχει η συσκευή; Φόντο με φωτογραφία δικής μας επιλογής ξέρει κανείς πως βάζουμε;Όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα κάπου την επιλογή. Και τέλος,σε λήψη βίντεο που έκανα πρόσεξα ότι δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου αν κάποιος μιλάει,είναι καθαρά λόγο φτηνής συσκευής ή έχει κάποιο θέμα το δικό μου κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: •Το έχει δοκιμάσει κανείς με το VoLte & VoWifi τις cosmote; •Σχετικά με την εφαρμογή της κάμερας έχει προσθέσει καμία νέα λειτουργία/βελτίωση μέχρι και με την τελευταία αναβάθμιση; •Ξέρει κανείς αν θα πάρει την έκδοση 8.0 μαζί με τα pixel ή αργότερα όπως έγινε πέρσι με την 7.0; •Μετά από εγκατάσταση "βαριών" εφαρμογών όσον αφορά την μνήμη ram όπως το Facebook και το Viber έχει καμία μείωση στην απόδοση; Το αγόρασα τελικά, λοιπόν: • Δεν είναι συμβατό με το VoLTE της Cosmote παρόλο που έχει επιλογή για Κλήση μέσω Wifi. • Η κάμερα δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο από λειτουργίες μόνο HDR και εφέ θολώματος. • Τελικά θα πάρει την 8.0 αλλά αργότερα, λογικά μέσα στον Σεπτέμβρη. • Μετά την εγκατάσταση πολλών εφαρμογών το κινητό γίνετε αισθητά πιο αργό αλλά σε λογικά πλαίσια παλεύετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KyrGR Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Αν εχεις μικρο budget πάρε το leagoo kiicaa mix , μεγαλυτερο το maze alpha και αν διαθέτεις πανω απο 200 το elephone s8. Μακρια απο umidigi επίσης το vkworld καιτο doogee έχουν πολλά κουσουρια ενω το bluboo είναι υπερτιμημένο. Εγώ μόλις πηρα το leagoo m8 pro αλλά πάω καρφί για το kiicaa mix , 153gr καλώδιο τύπου c και λεει οτι φορτίζει 60% σε μισή ωρα και 93€ στο Gear best. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KyrGR Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Το έχω δει και δουλέψει, καλη ποιότητα κατασκευής όμως το HD σε 6" είναι ασυγχωρητο. Προτιμώ το doogee y6 max στα ίδια χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_sm Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπέρα.Μετα την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού και μόλις την τελείωσε και έκανε επανεκκίνηση κόλλησε στο powered by android. Παρά τα συνεχή reset (power+ πλήκτρο χαμηλώματος) εδώ και λίγες ώρες δεν ανοίγει. Μπορεί να γίνει κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εχεις πεσει σε bootloop. Οποτε δυο περιπτωσεις, Το πας απο εκει που το πηρες και του λες να το φτιαξουν... με οτι συνεπαγεται. Η βρισκεις το καταλληλο λογισμικο και το περνας εσυ και στις δυο περιπτωσεις χανεις τα δεδομενα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 LEAGOO T5 5.5 Inch Smartphone 13.0MP + 5.0MP Dual Rear Cam 13.0MP Front Cam 4GB 64GB MT6750T Octa Core. Θεωρω οτι ειναι μια συσκευη, πλουσια σε χαρακτηριστικα που ενδιαφερει πολλους φιλους , οποτε και αξιζει να εχει το δικο της θεμα. Highlights 5.5" FHD(1920*1080p)display,capacitive touch screen, 400ppi CPU: 64-Bit MT6750T Octa Core 1.5GHz, GPU: ARM Mali-T860 Android 7.0 OS, 4GB RAM +64GB ROM,can extend to 128GB Dual Cameras, front camera OV 13.0MP, Back Dual camera SONY 13.0MP + OV 5.0MP Dual SIM card dual standby(2 Nano SIM or 1 Nano SIM + 1 TF card) Support 3G/4G/WIFI/Bluetooth/multi-language/Touch ID/VoLTE Networking: 2G:GSM B2/B3/B5/B8; 3G:WCDMA B1/B5/B8; 4G:FDD-LTE B1/B3/B5/B7/B8/B20 https://www.geekbuying.com/item/LEAGOO-T5-5-5-Inch-4GB-64GB-Smartphone-Black-382013.html?source=ShareAsale Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sgus Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Το έχω περίπου καμια 10αρια μέρες, δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Η μέχρι τώρα εντυπώσεις, Καλά Καλή ποιότητα κατασκεύης, καλή κάμερα και καλή οθόνη. Μέτρια Ο ήχος πολύ μέτριος (μονοφωνικός), σαν απόδοση στο antuntu πιάνει 42.000 (χωρίς να ξέρω αν είναι καλό ή κακό) γενικότερα πάει καλά αλλά τρώει κάποια κολλήματα σε κάποια εφέ που και που. Κακά Τέλος άφησα το χειρότερο για το τέλος, η μπαταρία. Πρέπει να έχει πρόβλημα το OS μου είπαν ότι θα κάνουν update και θα το φτιάξουν για να δούμε γιατί μιλάμε ότι με χρήση δεν αντέχει πάνω από 2 ώρες! Γενικότερα, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, βέβαια είναι πολύ νωρίς και μπορεί με ένα Update να φτιάξει, θα το δούμε! Αν έχει κάποιος διαφορετική εμπειρία, θα'θελα να την ακούσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Το έχω περίπου καμια 10αρια μέρες, δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Η μέχρι τώρα εντυπώσεις, Καλά Καλή ποιότητα κατασκεύης, καλή κάμερα και καλή οθόνη. Μέτρια Ο ήχος πολύ μέτριος (μονοφωνικός), σαν απόδοση στο antuntu πιάνει 42.000 (χωρίς να ξέρω αν είναι καλό ή κακό) γενικότερα πάει καλά αλλά τρώει κάποια κολλήματα σε κάποια εφέ που και που. Κακά Τέλος άφησα το χειρότερο για το τέλος, η μπαταρία. Πρέπει να έχει πρόβλημα το OS μου είπαν ότι θα κάνουν update και θα το φτιάξουν για να δούμε γιατί μιλάμε ότι με χρήση δεν αντέχει πάνω από 2 ώρες! Γενικότερα, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, βέβαια είναι πολύ νωρίς και μπορεί με ένα Update να φτιάξει, θα το δούμε! Αν έχει κάποιος διαφορετική εμπειρία, θα'θελα να την ακούσω. Καλα.... Ποτε προλαβες και το χτυπησες? :) Καλοριζικο να ειναι. Πιστευω οτι το προβλημα με την μπαταρια προφανως και ειναι προβλημα λειτουργικου οποτε και μπορει να ... συμαζευτει σε λογικα πλαισια. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sgus Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλα.... Ποτε προλαβες και το χτυπησες? :) Καλοριζικο να ειναι. Πιστευω οτι το προβλημα με την μπαταρια προφανως και ειναι προβλημα λειτουργικου οποτε και μπορει να ... συμαζευτει σε λογικα πλαισια. Το είχα είχα κάνει preorder. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Το έχω περίπου καμια 10αρια μέρες, δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Η μέχρι τώρα εντυπώσεις, Καλά Καλή ποιότητα κατασκεύης, καλή κάμερα και καλή οθόνη. Μέτρια Ο ήχος πολύ μέτριος (μονοφωνικός), σαν απόδοση στο antuntu πιάνει 42.000 (χωρίς να ξέρω αν είναι καλό ή κακό) γενικότερα πάει καλά αλλά τρώει κάποια κολλήματα σε κάποια εφέ που και που. Κακά Τέλος άφησα το χειρότερο για το τέλος, η μπαταρία. Πρέπει να έχει πρόβλημα το OS μου είπαν ότι θα κάνουν update και θα το φτιάξουν για να δούμε γιατί μιλάμε ότι με χρήση δεν αντέχει πάνω από 2 ώρες! Γενικότερα, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, βέβαια είναι πολύ νωρίς και μπορεί με ένα Update να φτιάξει, θα το δούμε! Αν έχει κάποιος διαφορετική εμπειρία, θα'θελα να την ακούσω. Και γω το έχω καμιά δεκαριά μέρες, στιβαρό καλή κατασκευή χωρις κινεζιές μόνο ένα μάρκετ ,φωτεινή καλή οθόνη ,δυνατό ηχείο, μέτριο ακουστικό ,όντως το os έχει κάποια bug παρατήρησα όταν το έχεις στα Ελληνικά και φακέλους κολλάει ώρες ώρες οπότε το χω χωρίς και είναι καλύτερα και επίσης δεν μου δείχνει τα στατιστικά της μπαταρίας δλδ πόσο σοτ εχω και πόσο μπαταρία τρώνε οι εφαρμογές δειχνει μόνο πόσες ώρες από την τελευταία φόρτιση και πόσες απομένουν πάντως μια μερα μου βγάζει σίγουρα δλδ περίπου 3:30 με 4 ώρες σοτ , κακή διαχείριση ραμ αλλά ευτυχώς εχει 4gb ,το δακτυλικό αποτύπωμα αργό δε το λες αλλά θέλει λίγο πιο γρήγορο κάμερες μέτριες δυστυχώς led ειδοποιήσεων δεν έχει παρόλο που οταν φορτίζει ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι ραδιόφωνο έχει. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι ειναι αρκετά τίμιο κινητό για τα 110€ που το πήρα αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δοκίμασε με κάποια άλλη εφαρμογή από το playstore για το led ειδοποίησης Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δοκίμασε με κάποια άλλη εφαρμογή από το playstore για το led ειδοποίησης Sent from my C106 using Tapatalk Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν το κατάφερα να δουλέψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν το κατάφερα να δουλέψει! Εγω χρησιμοποιω το παλιο και δοκιμασμενο noled και ειμαι μια χαρα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 η Λιιγκοο δεν μου αφησε καλη εντυπωση σε οσα τηλεφωνα τις επιασα στα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Εγω χρησιμοποιω το παλιο και δοκιμασμενο noled και ειμαι μια χαρα! Είναι οθόνης αυτό...προσπάθησα να ενεργοποιήσω το led μπαταρίας με κάποια εφαρμογή αλλα δεν συγκινείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts