Drac Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 συμφωνα με τους υπολογισμους μου, η ωφελιμη επιφανεια (χωρις τις μαυρες μπαρες) ειναι περιπου 83 εκατοστα στο ιντερνετ. Να ρωτησω, η ελευθερη μνημη για το χρηστη ποση ειναι απο τα 8 γιγα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 7,81gb.. Ναι, κιόμως Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Όχι μου βγάζει τον για ενα αλλο παλιότερο μοντέλο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 πανω που ημουν ετοιμη να παραγγειλω το leagoo elite 5 ειδαι αυτο το οποιο και design πολυ καλλιτερο εχει και φωτιζομενα πληκτρα.Κωστα κανε μας ενα review οταν μπορεσεις.ποιοτητα οθονης-καμερα-μπαταρια . thanks Το κντ δεν το εχω πλεον,παραδοθει στον φιλο-κατοχο.Απλα ναι ειναι καλυτερο απο το 5αρη,εκτος απο το 4g.Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο κατασκευαστικα,και πολυ ομορφο,ειδικα στο λευκο.Δοκιμαστηκε και το gps-κλησεις,κανενα θεμα πουθενα.:) Μπαταρια θα μαθω καποια στιγμη πως τα παει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Το κντ δεν το εχω πλεον,παραδοθει στον φιλο-κατοχο.Απλα ναι ειναι καλυτερο απο το 5αρη,εκτος απο το 4g.Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο κατασκευαστικα,και πολυ ομορφο,ειδικα στο λευκο.Δοκιμαστηκε και το gps-κλησεις,κανενα θεμα πουθενα.:) Μπαταρια θα μαθω καποια στιγμη πως τα παει. οκ ευχαριστω! οποτε μαθεις γραψε μας και για την μπαταρια γιατι οσο και αν εψαξα δε βρηκα κανα review.Moνο ενας στο youtube o οποιος εγραφε οτι ειναι ψιλοαπογοητευμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Για τις επαφες πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη απο το play store....πατα contact sync και θα βρεις την εφαρμογη της google....Δεν το θυμαμαι καλα γιατι δεν το δουλευω τωρα το τηλεφωνο...Παντως θελει ξεψωριστει εφαρμογη.... Το root joy για να σου βγαλει τις rom του pro θελει αναβαθμιση....Λογικα θα σου την βγαλει αυτοματα μολις το ανοιξεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drac Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 το screen protector ειναι πλαστικο ναυλαν ε; οχι tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ε φυσικά.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drac Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Eυχαριστω πολυ Edited March 15, 2016 by Drac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Που στα κοματια ειναι το απντειτ ενημερωση? :worry: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Λοιπόν,μετα από μερικές μέρες,μπαταρία πολυ καλή,ηχος,μέτριος,δεν ακούγεται δυνατά..οθόνη,και η τίποτα εντυπωσιακό.απλά καθαρή αλλά κάπως σκοτεινή.sw..εδω με έχει μπερδέψει.έχω επιλέξει ξεκλείδωμα με τον αισθητήρα και πολλές φορές ενα βάζω το χέρι εκεί μας γράφει κανονικά οπότε πατάω το power button..Επίσης ενεργοποιήθηκαν η Επιλογές για ξεκλείδωμα μέσω οπτικής ίριδας και φωνής,καμία ρυθμίσεις για τονviper x μιας και δώσει λίγο ένταση..κάμερα απλά επαρκές Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barns Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 στο Acer βγάζει ένα πρόβλημα, δεν ξέρω όμως άμα είναι του κινητού ή της κάρτας sd.. Εξηγώ, "SD card unexpectedly removed" αυτό αναφέρει μετά από 5 λέπτα όταν ενεργοποιήσω το κινητό ή μετά από ώρες η μέρες. Η κάρτα είναι Sandisk Ultra 16GB HC I Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Avatar palm pre 3,κατοχος blackberry priv,και πηρες και Nextbit Robin????? Εσυ με ξεπερασες... Η μπαταρια ειναι καλη?...Ξεκλειδωτο,η το ζητησες εσυ γιατι εχει μονο επιλογη AT&T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Περιμένουμε γενικότερες εντυπώσεις μιας και είναι όπως και να το κάνουμε... ιδιαίτερη συσκευή. Σε σχέση με αυτά που λένε στα διάφορα review για σκαλώματα στο software και την "λίγη" κάμερα; Ποιο χρώμα πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Πήρα το κινητάκι αυτό στα 47 ευρώ από ali. Το θέλει ένας φίλος μου που του άρεσε και πάνω που το δουλεύαμε , βλέπω ότι όταν πας να ανοίξεις το κινητό από κατάσταση κλειστής οθόνης επιλέγοντας ή κάμερα ή τις κλήσεις, τα ανοίγει ανάποδα!! Σέρνω το δάχτυλο προς τα δεξιά (κάμερα), αυτό πηγαίνει αριστερά και ανοίγει τις κλήσεις! Όλα αυτά χωρίς να βγάλω την προστατευτική ζελατίνα. Καμιά ιδέα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Μήπως ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει το κινητό; To τηλεφωνο μοιαζει υπερβολικα με το elephone p9000, δηλαδη ειναι σχεδον ιδιο με μονη διαφορα το λογοτυπο της εταιρειας Edited March 23, 2016 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά απο GPS πως πάει;σκέφτομαι να πάρω ενα μονο γι'αυτή τη χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskouts38_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα! Όταν λες εκκινήσεις randoms? αρχιζει να προτεινει εφαρμογες για εγκατάσταση από μόνο του? εχω ένα lenovo A806 από minideal που μου κανει αυτό το πραγμα και δεν ξέρω τι να κάνω... :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Όταν λες εκκινήσεις randoms? αρχιζει να προτεινει εφαρμογες για εγκατάσταση από μόνο του? εχω ένα lenovo A806 από minideal που μου κανει αυτό το πραγμα και δεν ξέρω τι να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα! Όταν λες εκκινήσεις randoms? αρχιζει να προτεινει εφαρμογες για εγκατάσταση από μόνο του? εχω ένα lenovo A806 από minideal που μου κανει αυτό το πραγμα και δεν ξέρω τι να κάνω... :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Όταν λες εκκινήσεις randoms? αρχιζει να προτεινει εφαρμογες για εγκατάσταση από μόνο του? εχω ένα lenovo A806 από minideal που μου κανει αυτό το πραγμα και δεν ξέρω τι να κάνω... Στην κυριολεξια λαθος τοπος και χρονος ! :) Καλως ηλθες φιλε μου! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskouts38_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 ναι! το κατάλαβα λιγο αργα... συγγνωμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Αυτό που πήρα εγώ (το άσπρο - mint), και πλέον το μοναδικό καθότι την CDMA έκδοση την έφαγαν, είναι ξεκλείδωτο - αν δεις δίπλα στο at&t λέει και international. Τώρα, σχετικά με την μπαταρία, την ημέρα την βγάζει άνετα, όχι απλώς οριακά, άνετα και με ένα sot περί τις 4 ώρες (όλα ανοιχτά και max bright). Η κάμερα έχει θεματάκια, κυριως στην ταχύτητα.. παίρνει κανα 2 δευτ. μέχρι να τραβήξει φωτογραφία και είναι κάτι που συμβαίνει και στις 2 κάμερες. Λογικά, καθότι μέχρι στιγμής έχω πάρει 2 s/w updates, θα διορθωθεί και το σχετικό μπαγκ. Γενικά, αυτό που μου έχει αρέσει, βέβαια τρέχει 6άρι, είναι πως με ακριβώς τον ίδιο αριθμό apps/settings κτλ με το Priv, το οποίο όμως τρέχει 5.1.1, δε κολλάει ντιπ.. Το λαγκ είναι υπερσπάνιο και περιορίζεται μόνο όταν γίνεται το offloading κάποιας μεγάλης εφαρμογής στο cloud, που και πάλι είναι αμελητέο. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Παιδιά είδα αυτό το κινητό-τάμπλετ στο skroutz και επειδή είμαι λάτρης των Big Screen phones θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτό το Phablet να σημειώσω πως κάνει 170 ευρώ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 καλησπέρα,εχω ένα umi iron pro και πηγα να βαλω δευτερη sim καρτα.απο την ωρα που το ανοιξα ζηταει έναν κωδικο προστασιας προσωπικων δεδομενων η provace protection password εχψω διαβασει πως είναι σφαλμα τον mtk αλλα δεν μπορω να το φτιαξω γιατι τα αγγλικα μου είναι φτωχα πολύ και εχω ένα αργο pc με w10.1..υπαρχει καποιος από Δραμα σερρες καβαλα η θεσσαλονικη να ερθω να το κανει.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Και μία φωτογραφία μαζί με το πρόβατο :p https://www.instagram.com/p/BDxR7patET2/ Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αν μη τι άλλο... Πολύ ξεχωριστή συσκευή πάντως, μακάρι να μη ξεχαστεί γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts