Baniko Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ποιο διαλεξες, το "Clear eMMC"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Αδιαφορο....Τοσα εξαιρετικα και οικονομικα 5.5αρια κυκλοφορουν. οκ δεν ειναι το σουπερ ντουπερ αλλα εμενα μια χαρα μου φαινεται για τα λεφτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ποιο διαλεξες, το "Clear eMMC"; Καλησπέρα, εσυ ακριβώς τι πρόβλημα έχεις?Ναι το Clear eMMC.Προσοχή να κρατήσεις αντίγραφα των αρχείων σου. Βέβαια έπειτα απο επικοινωνία με την υποστήριξη του Coolicool μου είπαν να ξαναπεράσω της Rom Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, το τηλέφωνο έχει έρθει εδώ και μια εβδομάδα και το έχει η γυναίκα μου. Για την ώρα όλα καλά. Είμαι περίεργος για το που θα καταλήξει η μπαταρία μετά από μερικές φορτίσεις. Οι φωτογραφικές του, αξιοπρεπής μέσος όρος. Δεν είναι κακές αλλά δεν είναι και καλές! Τη κυρίως κάμερα θα την ήθελα καλύτερη. Μάλλον είναι 8άρα και γίνεται ιντερπολέΙσιον σε 13. Ρωτάω για το recovery, γιατί θα ήθελα να το ρουτάρω, αλλά πριν αρχίσω τα διάφορα να πάρω πάρω πρώτα μπακαπ. Δεν έχω δει κάπου custom recovery? Edited December 3, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, το τηλέφωνο έχει έρθει εδώ και μια εβδομάδα και το έχει η γυναίκα μου. Για την ώρα όλα καλά. Είμαι περίεργος για το που θα καταλήξει η μπαταρία μετά από μερικές φορτίσεις. Οι φωτογραφικές του, αξιοπρεπής μέσος όρος. Δεν είναι κακές αλλά δεν είναι και καλές! Τη κυρίως κάμερα θα την ήθελα καλύτερη. Μάλλον είναι 8άρα και γίνεται ιντερπολέΙσιον σε 13. Ρωτάω για το recovery, γιατί θα ήθελα να το ρουτάρω, αλλά πριν αρχίσω τα διάφορα να πάρω πάρω πρώτα μπακαπ. Δεν έχω δει κάπου custom recovery? Εμένα το πρόβλημα είναι οτι όταν το παρέλαβα μου έβγαλε μήνυμα για ανάβαθμιση συστήματος και πάτησα αποδοχή.Μετά για κάποιο λόγο δεν έκανε Boot.Το έφτιαξα μεσω του Recovery ,αλλά πλέον δεν λειτουργεί η πίσω κάμερα. Η απάντηση απο την υπόστηριξη του Coolicool είναι να ξαναπεράσω τη Rom. Mου έστειλαν τα αρχεία και τους ζήτησα να μου στείλουν αναλυτικες οδηγιες. Πάντως που είχα προλάβει να τις δοκιμάσω τις κάμερες είναι μέτριες.Πάντως για τηλέφωνο των 110 ευρώ είναι καλό. Εσυ απο ποιό κατάστημα το πήρες? Για ψάξε στήν κοινότητα της KingZone:http://forum.kingzone.cc/portal.php Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spar35 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Φιλε μ το περιμενω να ερθει.λενε οτι ειναι καλο το εχω ψαξει πολυ.ευχαριστως να σου πω οταν το παρω στα χερια μου.με μια ματια παντως ειναι χαμηλο το android του κ λιγο περιεργη η τιμη γι αυτα που κανει.θα δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) αναμενεται Γνωριζει καποιος που θα βρω καμια καλη θηκη; Edited December 5, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Πολλοι ανεφεραν προβληματα στην οθονη μετα απο κανενα 2μηνο, αντιμετωπισε κανεις κατι τετοιο? Edited December 5, 2015 by radicalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MissSunny Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) εχω και γω το ιδιο θεμα..και οχι μονο αυτο..αρχισε να κλεινει μονο του και να μην ανοιγει..το εστειλα στην mls γιατι δεν μπορουσα να κανω τιποτα..οτι και να εκανα μου εκλεινε. Edited December 4, 2015 by MissSunny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) http://www.antelife.com/gionee-elife-s5-5-mtk6592-1-7ghz-octa-core-5-0-inch-amoled-fhd-screen-android-4-4-3g-smartphone-black.html?utm_source=st&utm_medium=email&utm_campaign=st151204 $99.99 http://www.gsmarena.com/gionee_elife_s5_5-6109.php SAR EU 0.38 W/kg (head) 0.33 W/kg (body) GIONEE ELIFE S5 5 1 7GHz Octa Core 3G Smartphone HANDS ON REVIEW https://www.youtube.com/watch?v=bFMIsUenWGc Edited December 4, 2015 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όταν το παραλάβεις, γράψε μας αν θέλεις ποιά ακριβώς έκδοση λογισμικού έχει και σε ποιά έκδοση κάνει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ. :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ρε παιδιά είσαστε ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες που βγάζει νύχτα; Μιλάμε για πολύ κιτρινίλα!!! Έτσι είναι και στα δικά σας; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakistav Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλημέρα σε όλους... Εχθές αγόρασα ένα TURBO-X U.... Προς το παρόν δείχνουν όλα καλά!! :) Έχει κανονικά μέσα και το Play Store! Θα ήθελα όμως να ξέρω πως θα βρω το "πραγματικό μοντέλο" του κινητού για να το βρώ στο ίντερνετ. Θα χρειαστεί να αγοράσω μια σοβαρή θήκη να το βάλω και γενικότερα να είμαι ενήμερος για το πιο μοντέλο είναι σε περίπτωση που χρειαστώ το οποιοδήποτε ανταλλακτικό! Σας ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Αν πας settings - >about γράφει νομίζω το μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakistav Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Δυστηχώς δεν το λέει εκεί.... Έχει πάλι το Turbo-X.... Κάποιος άλλος τρόπος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros28 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Kαλησπερα σαs υπαρχει καποιο τηλεφωνο ,που να εχει ψηφιακο δεκτη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Κοιταξτε παιδια μια κινηταρα που ανακαλυψα και σε τρομερα πολυ καλη τιμη με ολα τα χαρακτηριστικα που αναζητουμε σημερα σε ενα μη επωνυμο αλλα και επωνυμο κινητο.. https://www.indiegogo.com/projects/comet-world-s-first-floating-smartphone#/story Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 ΠΟλυ καλο φαινεται και εμφανησιακα ειναι πολυ ωραιο καλα απο σπεκς ειναι τοπ ... δεν ξερω τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Θεικο ειναι πραγματικα.. Καπως να το προωθήσουμε το θεμα να το δουν και οι πιο ψαγμενοι να μας πουν εντυπωσεις και αν εχει καποια παγιδα το Project. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Eίναι κάτι σαν Kickstarter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 δεν υπαρχει περιπτωση να βγει το προιον αυτο τον Απριλιο του 2016 με τιποτα. Επισης δειχνει να εχει μηδενικα bezels το οποιο ειναι επισης απιθανο να συμβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Eίναι κάτι σαν Kickstarter? Ναι ειναι kickstarter ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρηκα ενα αρθρο στο ιντερνετ αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το πιστεψω διαβαστε τα σχολια οι περισσοτεροι ειναι αρνητικοι http://www.androidauthority.com/the-comet-smartphone-kickstarter-campaign-is-so-bad-its-good-613749/ Edited December 11, 2015 by AbyssD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Δεν το βλέπω να προχωράει. Και να προχωρήσει όμως, σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με τα renders που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Η Bluboo παρουσίασε ένα νέο κινητό με πλούσια χαρακτηριστικά. http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/bluboox9a.png~original http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/bluboox9b.png~original Ένα βίντεο της συσκευής: Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1 Διπλή κάρτα SIM με ταυτόχρονη αναμονή: Μια κανονική κάρτα SIM και μια Micro SIM. Επεξεργαστής: MTK6753 64bit, οκταπύρηνος στα 1.3GHz Κάρτα γραφικών: Mali-T720 Μνήμη RAM: 3GB LCDDR3, ROM: 16GB eMMC 5.0 Εξωτερικός χώρος αποθήκευσης: Micro SD κάρτα έως 32GB Διαθέσιμα δίκτυα: GSM: 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/900/2100MHz 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth v4 Προσδιορισμός θέσης: GPS, A-GPS Οθόνη: IPS 5 σημείων, 5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 (FHD) Οπίσθια κάμερα: 13 Megapixels με flash και αυτόματη εστίαση, F/2.2, κατασκευασμένη από την OmniVision Πρόσθια κάμερα: 5 Megapixels Θύρες: Micro USB, 3.5mm για ακουστικά Αισθητήρες: Βαρύτητας, φωτός, προσέγγισης Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώμάτος Ράδιο FM Μπαταρία: λιθίου πολυμερών 2500mAh Διαστάσεις: 14,5 x 7,15 x 0,79 cm Βάρος: 166 γραμμάρια Google Play προεγκατεστημένο Η πρόσθια και η οπίσθια επιφάνεια καλύπτονται από 2.5D Corning Gorilla Glass 3 ενώ το πλαίσιο είναι μεταλλικό. Η τιμή του ξεκινάει από €136. Edited December 15, 2015 by xux99 Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Σε καθε περιπτωση ειναι αστερι μακαρι να κυκλοφορησει να το γουσταρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts