MORRISSEY4 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Υπαρχει αλλο site εκτος του Merimobiles που να εχει αποθηκη στην Ελλαδα? Είμαστε σίγουροι γι αυτό; Εννοώ έχει κάνει κάποιο παιδί παραγγελία και του ήρθε μέσα σε δύο-τρεις μέρες; Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Είμαστε σίγουροι γι αυτό; Εννοώ έχει κάνει κάποιο παιδί παραγγελία και του ήρθε μέσα σε δύο-τρεις μέρες; Μπορεις να διαβασεις καποιες εμπειριες απο το σχετικο ποστ. Παντως θεωρειται εμπιστο εννοειται καθως ειναι στο φορουμ μας... Επισης ενημερωθηκα οτι σε λιγοτερο απο 10 μερες θα φερουν κι αλλιες συσκευες (καθως υπαρχει μονο 1 διαθεσιμη για τωρα) και με τον καιρο θα υπαρχει περισσοτερη ποικιλια συσκευων. Να ξερεις ομως οτι πληρωνεις και μεταφορικα με ACS γυρω στα 18 ευρω αν δεν κανω λαθος. Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πολύ καλό κινητό, οκταπύρηνο. Μάλιστα βρήκα και μία παρουσίαση στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2662812 που και εκεί προτείνουν το μαγαζί της coolicool. Τιμή 223$ !!! Το κινητό φυσικά είναι άλλος ένας κλώνος, αλλά φαίνεται για ωραίος κλώνος που αξίζει κανείς να το πάρει εάν ψάχνει κάποιος κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά στα 160€ περίπου που βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μπορεις να διαβασεις καποιες εμπειριες απο το σχετικο ποστ. Παντως θεωρειται εμπιστο εννοειται καθως ειναι στο φορουμ μας... Επισης ενημερωθηκα οτι σε λιγοτερο απο 10 μερες θα φερουν κι αλλιες συσκευες (καθως υπαρχει μονο 1 διαθεσιμη για τωρα) και με τον καιρο θα υπαρχει περισσοτερη ποικιλια συσκευων. Να ξερεις ομως οτι πληρωνεις και μεταφορικα με ACS γυρω στα 18 ευρω αν δεν κανω λαθος. Ναι, μόλις τώρα αυτό διάβαζα...μακάρι να πάνε όλα καλά και να βάλουν και πιο πολλές μάρκες κινητών. 18 ευρώ ε; Ρε την ACS... :lol: Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αυτο δεν το ειχα σκεφτει.Ας περιμενει τοτε οποιος ενδιαφερεται να ερθει το δικο μου σε κανα 20ημερο και θα ενημερωσω. Παρέλαβες τελικά να μας πεις εντυπώσεις?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Φιλε αν ειναι star παρτο αφοβα ειναι πολυ αξιοπιστα.Δωσε και το λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν εχει ερθει ακομα.25 μερες στο Despatched to Overseas...:mad: Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Φιλε μου ειχες ποτε σταρ; Αν ναι. Πια ηταν η εμπηρεια σου; Το s9 ειναι κουκλι....κ επιπλεον εχει nfc 2gb ram,32gb rom,octa core,περνει sd card,full hd με gorilla glass 2,otg. τι αλο να ζητησει κανεις απο ενα κινητο των 250 $\270$; Απλα δεν χερω καπιο γνωστο εμπιστο σιτε να το εχει.. Καλημερα κ καλο μηνα... Να το βρηκα εδω http://www.geekbuying.com/item/Star-S9-5-0Inch-MTK6592-Octa-core-Cell-Phone-IPS-FHD-Screen-2GB-RAM-32GB-ROM-13-0MP-NFC-OTG-Hall-IC-Wifi-display-324863.html Απλα το εχει λιγο ακρηβα.... Edited April 1, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Το να αγοράζουμε μία και δύο κλάσεις κατώτερης ποιότητας κινητά, έχει νόημα μόνο όταν και η τιμή τους είναι 1-2 κατηγορίες κάτω. Τώρα αυτό που κάνει ίδια λεφτά με Zopo, THL, Lenovo κλπ, ποιός ο λόγος να το πάρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Φιλε μου ειχες ποτε σταρ; Αν ναι. Πια ηταν η εμπηρεια σου; Το s9 ειναι κουκλι....κ επιπλεον εχει nfc 2gb ram,32gb rom,octa core,περνει sd card,full hd με gorilla glass 2,otg. τι αλο να ζητησει κανεις απο ενα κινητο των 250 $\270$; Απλα δεν χερω καπιο γνωστο εμπιστο σιτε να το εχει.. Καλημερα κ καλο μηνα... Να το βρηκα εδω http://www.geekbuying.com/item/Star-S9-5-0Inch-MTK6592-Octa-core-Cell-Phone-IPS-FHD-Screen-2GB-RAM-32GB-ROM-13-0MP-NFC-OTG-Hall-IC-Wifi-display-324863.html Απλα το εχει λιγο ακρηβα.... Εxω ενα n8000 πανω απο δυο χρονια χωρις κανενα προβλημα και αρκετοι αλλοι απο δω μεσα οπως και μερικοι φιλοι μου χωρις προβληματα.Τα θεωρω αξιοπιστα κινητα και θα παιρνα αφοβα ξανα ιδια μαρκα .Εκτος και βγει κατι φθηνοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εχεις δικιο... Εγω θα το παραγγειλω. Για το συγκεκρημενο τι γνωμη εχεις ως προς τα χαρακτηριστικα; Εχεις να μουβπροτηνεις καπιο ε σοπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Με 2000mah μπαταρία ποσο θα αντεχει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Με 2000mah μπαταρία ποσο θα αντεχει? Όντως, full HD οθόνη και 2000mAh δεν είναι και ότι καλύτερο... Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Το να αγοράζουμε μία και δύο κλάσεις κατώτερης ποιότητας κινητά, έχει νόημα μόνο όταν και η τιμή τους είναι 1-2 κατηγορίες κάτω. Τώρα αυτό που κάνει ίδια λεφτά με Zopo, THL, Lenovo κλπ, ποιός ο λόγος να το πάρετε? Πολύ σωστός ο Asterisd! Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι! Συν ότι με αυτή τη μπαταρία δε πας πουθενά ειδικά αν έχεις σκοπό να σερφάρεις και να το χρησιμοποιείς αρκετά! Δε θα στο πρότεινα... Πολλά τα λεφτά για Star... Μην τυφλώνεσαι μόνο από χαρακτηριστικά! Να τονίσω ότι δεν είχα ποτέ μου Star κινητό και δεν μπορώ να κρίνω τελείως αντικειμενικά... Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 ειχα το s5 καταπληκτικο κινητο,αψογο σε ολα του,απλα το αλλαξα για κατι πιο νεο,μην φοβηθεις να το παρεις,απλα με την μπαταρια θα ειχα ενα θεμα το s5 ειχε 2500 mah και κραταγε μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Το καινούργιο Xiaocai X9S, ίδιο με τον προκάτοχό του (xiaocai x9) με μόνη διαφορά το καινούργιο Chipset MTK6582 και ποιοτικότερο φακό κάμερας 8.0 MP. Από τα σημαντικά του χαρακτηριστικά είναι οι διαστάσεις του που είναι μόλις 65 χιλιοστά πλάτος και 7.9 πάχος και η πολύ καλή κάμερα. Σε γενικές γραμμές έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το unboxing video παρακάτω και σύντομα θα ανέβει και η παρουσίαση. Χαρακτηριστικά: Screen 4.5” IPS QHD OGS Resolution 960 X 540 pixels Cpu MTK6582 quad core 1.3 GHz Gpu Mali-400 Ram 1GB Rom 4GB + MicroSD OS Android Build Jelly Bean 4.2.1 3G Sim Dual Camera F: 5.0 MP Camera R: 8.0 MP + Flash Baterry: 1800 mAh Dimensions: 134 * 65 * 7.9 mm [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9kLv2tOAuXc]Xiaocai X9S [Eλληνικό unboxing][/ame] Τα βίντεο έγιναν από το TechValue.net σε συνεργασία με το myphone.gr Edited April 1, 2014 by navi55 specs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημερα παιδια.... Στα περησοτερα μαγαζια εχει 2 μπαταριες Στο πακετο... Η συχνωτητες 850-2100 ειναι καλες για την ελλαδα; Τι σημενει που εχει μονο 2 συχνωτητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jigg Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εχω ενα κινεζικο κινητο και εχει προβλημα το ακουστικο για τις κλησεις. Τα ακουστικα του εχουν χαλασει και αυτα. Ο μονος τροπος επικοινωνιας ειναι να ειναι σε ανοιχτη ακροαση καθως ακουγεται απο το αλλο ακουστικο. Οταν συνδεω αλλα handsfree το μικροφωνο δεν λειτουργει, ενω εγω ακουω κανονικα. Υπαρχει καποιος τροπος με συνδεδεμενα τα handsfree να ακουω απο αυτα ενω παραλληλα χρησιμοποιω το μικροφωνο του κινητου? Θα με βοηθουσατε πραγματικα πολυ. Το κινητο εχει android 4.2.2. Δύσκολα τα βλέπω. Ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο γιατί δεν λειτουργούν; Να μιλάς και να ακούς από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δύσκολα τα βλέπω. Ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο γιατί δεν λειτουργούν; Να μιλάς και να ακούς από αυτά. Δεν εχω ιδεα γιατι δεν λειτουργουν. Μπορω να ακουσω κανονικα εγω,αλλα οχι ο αλλος. Οποτε δεν λειτουργει καλα το μικροφωνο των handsfree. Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα και παλι το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ποιό κινητό είναι ? Μήπως υπάρχει ηδη κάποιο νημα, να απευθυνθείς εκεί και να σε βοηθήσουν...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ποιό κινητό είναι ? Μήπως υπάρχει ηδη κάποιο νημα, να απευθυνθείς εκεί και να σε βοηθήσουν...??? Ειναι το HTM A6. To εχω ψαξει στο συγκεκριμενο νημα αλλα δεν εχει κανεις αυτο το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μάλλον δεν έχει κανείς τη συγκεκριμένη συσκευή, γιατί είχες ξανανοίξει θέμα για το πρόβλημα σου και γιαυτό δεν πήρες απάντηση. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μάλλον έχεις hardware θέμα και θα πρέπει να το δει κάποιος τεχνικός. Δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388536 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) εγω παντως που ειχα ενα star H920+ ηταν σκυλι ... και δουλευαν ολα στο φουλ ακομα και το gps που ειναι γνωστο προβλημα στα mtk :D να συμπληρωσω οτι ειχε 2800mah και κραταγε ανετα 2 μερες με αρκετη χρηση Καλημερα παιδια.... Στα περησοτερα μαγαζια εχει 2 μπαταριες Στο πακετο... Η συχνωτητες 850-2100 ειναι καλες για την ελλαδα; Τι σημενει που εχει μονο 2 συχνωτητες; Ναι φιλε, δουλευει κανονικα Ελλαδα Edited April 3, 2014 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsal Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Χαιρετω. Νομιζω οτι το μοντελο που αναφερεις υπαρχει στο φορουμ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351301&page=7). Εκει θα δεις οτι εχει προβλημα στην αναγνωριση των κλησεων. Το σκεφτομουν κι εγω, γιατι τα χαρακτηριστικα του ειναι οντως καλα για την τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παρελαβα σημερα.Δεν υποστηριζει και φυσικα δεν εμφανιζει Ελληνικα σε μηνυματα και επαφες.Εμφανιζει τετραγωνακια.Το ηχειο του ειναι απιστευτης εντασης.Οταν το ενεργοποιησα για πρωτη φορα μ ακουσε ολη η πολυκατοικια.Το εχω στο 1 σε ενταση (απο 7-8 επιπεδα) και ακομα ειναι πολυ δυνατο.Καθαρη η συνομιλια.Το μεγαφωνο το ενεργοποιω και παω σε αλλο δωματιο μεσα στο σπιτι και ακουω τον αλλο πεντακαθαρα. Δεν ξερω ποσο θα αντεξει το ηχειο αν καποιος το χει πανω απ το πρωτο επιπεδο.Το τελευταιο ειναι οτι πρεπει για χρηση μεσα σε κλαμπ:lol: Το ραδιοφωνο με κεραια χωρις ακουστικα πιανει καμπανα. Το συνιστω μονο σε ατομα που δεν ακουν καλα (ηλικιωμενοι κτλ) και για χρηση μονο να δεχονται και να κανουν κληση σε κανα 2 νουμερα (αν ξερουν Αγγλικα και σε παραπανω:lol:) Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts