Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Με αυτά τα χαρακτηριστικά και 2GB RAM; Εξαιρετικά δύσκολο. Πως να το εμπιστευτείς κιόλας όταν γράφει 2Gbit; :!:

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
ROM 256MB

RAM 512MB

Φοβάμαι ότι ισχύει το ανάποδο αλλά και έτσι να είναι, πάλι πρόβλημα υπάρχει.

@valanths:

Θα σε παρακαλέσω να μην ανοίγεις καινούργιο θέμα για κάθε συσκευή που ξετρυπώνεις (δεν δίνεις και link μάλιστα) μιας και έχουμε γεμίσει με άδεια θέματα χωρίς κανένα ενδιαφέρον όπως το παρόν. Ποιος από το παρόν forum θα αγοράσει εν έτει 2014 συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά; Όποιος αγοράζει ή παραγγέλνει μια συσκευή μπορεί να ανοίγει και ένα θέμα για να προωθείται η συζήτηση αλλά όχι να ανοίγουμε θέμα μιας ξεχασμένης συσκευής απλά για να το ανοίγουμε. Για να μην βγαίνουμε off topic αν έχεις κάποια απορία στα ανωτέρω επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm.

Modpic.gif

• Administrators
Έχουμε διαφορετικά θέματα για προτάσεις συσκευών όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να απευθυνθείτε. Εδώ ας επικεντρωθούμε αποκλειστικά στα της συσκευής του τίτλου.

Modpic.gif

Φαινεται οτι κυκλοφορησε το απλο Goophone V92 εδω http://www.goophone.cc/goophone-v92.html που προφανως ειναι ολοιδιο με το Inew V3.

Τωρα ποιο ειναι καλυτερο, θα το μαθουμε εν καιρω..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Δεν βγήκαν καινούργια σχέδια στα "δυτικά" smartphones και αντιγράφονται μεταξύ τους . Μετά την εμφάνιση του Huawei ascend p6 ήρθαν τα Inew V3 , Haipai P6s , Jiake P6 και τώρα το Γκουφωνο , ανεξαρτήτως τι έχουν μέσα στο κουτί . Το Doogee 2014 κάπως ξεφεύγει .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Εσυ αναφερεσαι κυριως στο "κοψιμο" της κασας. Γιατι σε ολα τα αλλα μονο το Goοphone μοιαζει πιστα με το inew V3. Τα αλλα διαφερουν βλεπω, σε επεξεργαστη, μπαταρια, ROM κλπ. Θα ηθελα να συμπεριλαβω και το αναμενομενο ακομα σε WCDMA, Huawei Honor 3c που μαλλον θεωρειται και το ποιοτικοτερο της ομαδας.

Ομως αναμεσα στα "twins" που ανεφερα αρχικα ποιο ειναι το καλυτερο αραγε?

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Εμένα γνώμη μου είναι να πάρεις ένα x2 που τουλάχστον το έχουμε δει 4-5 άνθρωποι αν όχι ένα neo n003 που το θεωρώ ακόμα καλύτερο...

Στα 129 δολλάρια στο pandawil

που μπορώ να βρω το firmware για το EVOLVEO XTRAPHONE 5.3 QC ?

προσπάθησα να το κάνω ροοτ και κόλλησε στην αρχική οθόνη.

Edited by gblakas

Αν θυμαμαι καλα πηρες και το cubot gt 90?. Γιατι πηρες και αυτο; ειναι πανομοιότυπα τηλεφωνα.

Όχι δεν πήρα και το GT90. Απλά επειδή είναι ουσιαστικά το ίδιο κινητό, ρώτησα στο αντίστοιχο thread για τα handsfree. Περιμένω να μου έρθει το MYSAGA από μέρα σε μέρα.

Σκέφτομαι α παραγγείλω το c1 από το minideal για ένα φίλο που δεν θέλει να δώσει παραπάνω χρήματα. Ο συγκεκριμένος δεν πολυασχολείται με τηλέφωνα και θα το έχει ως επι το πλείστον για τηλέφωνο. Θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο να του το παραγγείλω και αν όχι υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση σε αυτά τα χρήματα;

Το παράγγειλα τελικά από το minideal και είναι καθ οδόν προς Ελλάδα. Όταν με το καλό παραλάβω και πριν του το δώσω θα το περιεργαστώ λίγο και θα γράψω τα συμπεράσματά μου. Εν τω μεταξύ όποιος παραλάβει πρώτος καλό είναι να γράψει δυο λόγια για το τηλέφωνο.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Pipo T1 3G Phone Tablet PC Specifications:

● Display: 6.8",960*540

● Touch panel: Capacitive 5-touch

● CPU: MTK 6572 Cortex A7 Dual-core,1.2GHz

● RAM: 512MB

● Storage: 4GB Flash

● OS: Android 4.2

● Sensor: G-sensor, light sensor

● Camera: Front 0.3M+back 2M

● I/O ports: Micro SD lost,speaker, mic, 2 micro- sim slots

● Wifi: 802.11b/g/n

● Internal 3G built-in: Yes, GSM +WCDMA (voice &data)

● GPS module: Yes

● Bluetooth : Yes

● Battery capacity: 3200 mAh by 3.7V

● Back housing material: metal

Μνήμη 512 και χάλια κάμερα αλλά 74ευρώ 6,8 ίντσες phablet!!!

http://dealsprime.com/tablet-pc/brands/pipo-tablets/pipo-t1-3g-wcdma-tablet-pc-6-8-960-540-mtk6572-1-2ghz-phone-calling-512mb-ram.html

antutu 10000

Πήρα και αυτό

http://www.pipomall.com/original-pipo-t1-cellphone-durable-pu-protective-case-cover-p-1072.html?cPath=580_625

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

• Administrators
Μνήμη 512 και χάλια κάμερα αλλά...

...και ανάλυση οθόνης χάλια και πολλά άλλα. Ακόμα και σε αυτά τα χρήματα αμφιβάλω αν αξίζει.

Modpic.gif

Για GPS στο αυτοκίνητο και καμια κλήση το πήρα κυρίως

από το pda 4,3 ίντσες που έχω θα είναι κάλύτερο

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

Οι ΜΤΚ επεξεργαστές δεν φημίζονται για τις δυνατότητες τους στο GPS.

To γνωρίζω αλλά και το pda 6ετιας που έχω δεν τα πάει πολύ καλύτερα

Με κάποιες τροποποιήσεις νομίζω πιστεύω ότι θα δουλεψει

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

μου το έδωσε,φίλος και δεν εχει εγγύηση.

απο οτι ειδα το e-shop ειναι επίσημος αντιπρόσωπος .

έστειλα μαιλ στην εταιρία στην τσεχια και δε μου το δινουν.

Καλησπερα , γνωριζει καποιος κατι για αυτη την συσκευη; Η μεχρι τωρα εμπειρια μου απο hyundai ταμπετ ειναι πολυ καλη, δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και στα τηλεφωνα.

http://www.pandawill.com/search/result/?c=&q=HYUNDAI+Q5

Edited by kakarame

Τωρα που εχει περασει ενα ικανο διαστημα, μπορειτε οι κατοχοι να μας πειτε,ειστε ευχαριστημενοι απο τη συσκευη, ειναι σταθερη στη λειτουργια της, η μπαταρια βγαζει τη μερα, απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει? Γιατι το θεμα εδω εχει ατονησει, και νομιζω οτι το τηλεφωνο ειναι vfm στην τιμη που βγαινει και αξιολογο!

Το δικό μου δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα αλλά μου έπεσε μία φορά και η οθόνη έσπασε.

Ξέρω ότι τα κινητά δεν πρέπει να πέφτουν αλλά μαθημένος στο motorola defy που δεν παθαίνει τίποτε με στεναχώρησε που έσπασε με το πρώτο πέσιμο.

Σήμερα παρήγγειλα το Xiaomi Hongmi με gorilla glass II καθώς η οθόνη του FAEA είναι ακριβή και δεν το ξαναρισκάρω να έχω τηλέφωνο χωρίς gorilla glass.

Μπα όχι. Άλλη εταιρεία η Xiaocai. Φυσικά δεν έχει το "όνομα" της Xiaomi και την ποιότητα της αλλά έχει φτηνές συσκευές.

Ίσως χρησιμοποιεί αυτό το όνομα προσπαθεί να μπερδέψει μερικούς που θέλουν Xiaomi. :p

Ναι όντως, ο ένας Κινέζος αντιγράφη τον άλλο.. :lol:

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά