Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

6mp= 6 megapixel k nai vgazei se morfi AVI to video.:p

billy_541 XWRO EXEI 20MB TO kinito alla perneis mia karta tou 1 GB k den exeis provlima.:cool:

oso gia to bluetooth den pisteuw na isxiei kati tetoio apo ti stigmi p to x-cute 1 eixe;)

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ούτε 1 ούτε 2 ούτε 5GB δεν σε σώνουν με τέτοια ανάλυση στις φωτογραφίες και στο βίντεο(ειδικά στο βίντεο).

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οι φίλοι μας οι ιαπωνέζοι θα μας "ξελασποσουν" για άλλη μια φορά,πι8ανόν στον μελλον να βγάλουν και μεγαλύτερες κάρτες.

Minisd?η κανονική SD?

Ρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο να βρω αυτό το κινητό, που στην ευχή μπορώ να το βρω; Μιλάω και για ευρωπαικά online μαγαζιά.

http://www.phoneyworld.com/handsets/specs.aspx?phone=xcute_dv2

edw leei oti den exei bluetooth.Brike kaneis poso 8a kanei peripou? Psinome arketa,krima pou den erxetai kanonika Ellada

Μέσα στο κτίριο του γραφείου μου (ισόγειο, με 2 ορόφους απο πάνω) δεν έχω καθόλου σήμα. Είμαι με ΤΙΜ και για να στείλω SMS πρέπει να είμαι σε συγκεκριμένη γωνία κ να περιμένω κ κάποια λεπτα..

Άκουσα πως υπάρχουν κεραίες που εγκαθιστούνται στην κορυφή του κτιρίου για τοπική ενίσχυση σήματος.

Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτές? Πόσο κοστίζου, πως γίνεται η εγκατάσταση, τι εμβέλεια έχουν και τι επιπτώσεις έχουν από άποψη ακτινοβολίας, αφού φαντάζομαι θα αυξάνεται τοπικά.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ!

Μέσα στο κτίριο του γραφείου μου (ισόγειο, με 2 ορόφους απο πάνω) δεν έχω καθόλου σήμα. Είμαι με ΤΙΜ και για να στείλω SMS πρέπει να είμαι σε συγκεκριμένη γωνία κ να περιμένω κ κάποια λεπτα..

Άκουσα πως υπάρχουν κεραίες που εγκαθιστούνται στην κορυφή του κτιρίου για τοπική ενίσχυση σήματος.

Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτές? Πόσο κοστίζου, πως γίνεται η εγκατάσταση, τι εμβέλεια έχουν και τι επιπτώσεις έχουν από άποψη ακτινοβολίας, αφού φαντάζομαι θα αυξάνεται τοπικά.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ!

γιατί δεν επικοινωνείς με την ΤΙΜ για την τοποθέτηση micro στο μπαλκόνι σου; Δε θα σου κοστίσει τίποτα...είναι τοπικής εμβέλειας 500Μ...Με ενοίκιο φυσικά από πλευράς ΤΙΜ(2000Ε το χρόνο)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

???

Μα από την ΤΙΜ μου είπαν για την παραπάνω κεραία...

και σου είπαν να αγοράσεις κεραία;είναι δυνατόν; μήπως είπαν να έρθουν να βάλουν; Αυτά τα πράγματα δε γίνονται,λίγο κουλό μου φαίνεται...repeater ζήτα να σου βάλουν,είτε με δικό τους κόστος.Για το ενοίκιο συζήτα το...:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα πλήρες Test και πολλές φωτογραφίες, αλλά στα Γαλλικά.

http://www.pdafrance.com/articles/article.php?cat=machinesppc&id=428

ρε παιδια συγνωμη αλλα επειγει το θεμα!!!!οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα και σκοπευω να το αγορασω κινητο αυριο,ξερετε τιποτα σχετικα με αυτο το κινητο?

Η Newgen Telecom Co Ltd , ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 με έδρα την Κορέα και είναι από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες

εταιρείες στο τομέα της τεχνολογίας .

Επενδύει σε έρευνα- σχεδιασμό & ανάπτυξη προιόντων τεχνολογίας της επόμενης γενιάς και όραμα της είναι να αποτελέσει

σταθερή αξία στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας !

Τα προιόντα της διατίθονται στην Ασιατική και Ευρωπαική αγορά και χάρις στην πολύ καλή ποιότητα τους και τον πρωτοποριακό

σχεδιασμό τους, σημειώνουν μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Νewgen στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Corp Com & αποκλειστική διανομέας ο όμιλος Γερμανός .

Τα προιόντα Νewgen είναι πολύ αξιόπιστα και σίγουρα θα αποτελέσουν μια σοβαρή & ελκυστική λύση για τους καταναλωτές

στην ελληνική αγορά!

NEWGEN MEGA X-C1000 :

Μοναδικό-πολυμορφικό design που συνδυάζει στοιχεία mp3 και mini camcorder!

Εσωτερική οθόνη ΤFT LCD 260, 000 χρωμάτων

Εξωτερική οθόνη 4,000 χρωμάτων

Περιστρεφόμενη ψηφιακή κάμερα 1,3ΜΡixels (1280x1024)+δυνατότητα Flash

Λήψη και αναπαραγωγή video με δυνατότητα επιλογής ήχου ή όχι

Λήψη και αναπαραγωγή mp3 αρχείων

Επεξεργασία αρχείων εικόνας , video,ήχου μέσα από ένα πρωτότυπο carousel μενού

wap 1.2.1 & Gprs

Τriband

Mνήμη 109ΜΒ

Δυνατότητα φωνητικής σημείωσης & Φωτογραφική αναγνώριση

Hμερολόγιο , ξυπνητήρι, οrganiser , χρονόμετρο

Διαστάσεις 80.5x48.7x21.8mm & 94γρ.

NEWGEN C800 :

Κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά ....Eκτός από το υπέροχο ρόζ χρώμα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό σε σχήμα ''πουδριέρας'' ..το μοναδικό μενού του είναι πλήρως επικεντρωμένο στο γυναικείο φύλο !!

Ρομαντικά animated μενού , έξυπνα ηχητικά εφέ , με μοναδικά wallpapers !

Εσωτερική οθόνη ΤFT 65, 536 χρωμάτων

VGA κάμερα (640x480)

Εγγραφή και αναπαραγωγή video

wap 1.2.1 & Gprs

Dual Band

Mνήμη 5.5ΜΒ

Φωτογραφική αναγνώριση

Nέα λειτουργία Αvatars, με την οποία μπορείτε να σχεδιάσετε στο μενού του την δική σας φιγούρα !

2 Πρωτότυπα παιχνίδια

64 πολυφωνικοί ήχοι

NEWGEN C620 :

Το πιο μικρό κινητό ..απαραίτητο αξεσουάρ για να εντυπωσιάσετε !!

Εντυπωσιακό μέγεθος που μόλις που αγγίζει τα 59x 53x22.5 χιλιοστά & τα 75 γραμμάρια σε βάρος!

Εσωτερική οθόνη ΤFT LCD 65, 536 χρωμάτων & Εξωτερική οθόνη 256 χρωμάτων

VGA κάμερα (640x480)

wap 1.2.1 & Gprs

Dual Band

Mνήμη 5.5ΜΒ

Φωτογραφική αναγνώριση

Nέα λειτουργία Αvatars, με την οποία μπορείτε να σχεδιάσετε στο μενού του την δική σας φιγούρα

2 Πρωτότυπα παιχνίδια

64 πολυφωνικοί ήχοι

NEWGEN Ε1200 :

Value for money .....Σοβαρός σχεδιασμός σε Εντυπωσιακό μέγεθος, με όλες τις απαράιτητες λειτουργίες!

Εσωτερική οθόνη ΤFT 65, 536 χρωμάτων

VGA κάμερα (640x480)

wap 1.2.1 & Gprs

Dual Band

Mνήμη 5.5ΜΒ

Φωτογραφική αναγνώριση

Nέα λειτουργία Αvatars, με την οποία μπορείτε να σχεδιάσετε στο μενού του την δική σας φιγούρα !

2 Πρωτότυπα παιχνίδια

64 πολυφωνικοί ήχοι

Σύντομα θα υπάρχουν όλες οι φωτογραφίες τους. :ninja:

'70s

:!: :shock: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :up: :yahoo: καταπληκτικα!!!!!! ισως να ειναι νωρις για να κρινουμε αλλα εχουν και τις δυνατοτης και το σχεδιασμο για να τα πανε καλα!!!! αυτο στην φωτογραφια ειναι πολυυυυυυ ωραιο!!!

Βρε παιδιά σιγά μην αγοράσω ολόκληρη κεραία...

Κάτι για μια συσκευή που ανέφεραν που τοποθετείται στην κορυφή του κτιρίου και ενισχύει το σήμα..

Δεν έχετε ακούσει κάτι τετοιο??

ε,αυτό σου λέω,εσύ λες repeater.Αν πας στα καταστήματα να το ζητήσεις θα σε κοιτάνε κάπως λοξά γιατί δε θα έχουν ακούσει ποτέ!!! :lol: Απλά αυτό γίνεται με κόστος της εταιρίας,με δικιά της άδεια,με δικό της κόστος.Αν θες να βάλεις με δικά σου έξοδα απευθύνσου στην ericsson αν και δε νομίζω να σου κάνουν κάτι,πρέπει να ενεργοποιηθεί η κεραία και από το κέντρο της ΤΙΜ...

Δε ξέρω τι εννοούσαν από την ΤΙΜ για κεραία ενίσχυσης σήματος...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά αυτό γίνεται με κόστος της εταιρίας,με δικιά της άδεια,με δικό της κόστος.

Και τι διαδικασία χρειάζεται? Μπορώ να αιτηθώ κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά, ένας απλός εταιρικός πελάτης της ΤΙΜ με x αριθμό συνδέσεων στο όνομα της εταιρείας μου και x μ.ο. λογαριασμών?

• 3 weeks later...

ωραίος κλώνος. :)

Τα ξυράφια κατέχουν πλέον μεγάλο ποσοστό, όλο κάποιο κομμάτι της πίτας θα κλέψει. Τι δλδ, το W220 καλύτερο είναι;

Καλημερα,

εχω ενα Acer Ν30 και στην κυρια μνημη εχω ελευθερα γυρω στα 33 ΜΒ Ram για να τρεχω το Destinator PN που το εχω στην SD καρτα. Δεν εχω αλλα προγραμματα εγκατεστημενα.

Υπαρχει καμμια πατεντα (να σβησω και κατι εστω) που να με φτασει παραπανω?

Εχω ηδη πειραξει την μπαρα sto memory και εχω ριξει το storage στο 6,5.

Ευχαριστώ πολυ.

http://www.pdamapy.cz/img/yakumo.jpg

Για σας αγόρασα πρόσφατα το yakumo από ένα φίλο αλλά είναι στα γερμανικά πως μπορώ να το κάνω να είναι στα ελληνικά ευχαριστώ από τώρα!

Καλησπερα σε όλους.

Εχω αγοράσει ενα GPS REceiver και το δουλευω με το Acer N30 που εχω.

Σημερα προσεξα οτι ο φορτιστης αυτοκινητου για το receiver εχει την ιδια υποδοχή με αυτη που εχει και το καλωδιο φορτιστη του Palmtop (αυτο το καλωδιο με το usb αλλα και το βισμα για το PDA.

To συνδεσα λοιπον και προς μεγαλη μου εκπληξη το PDA φορτιζε κανονικα (αναβοσβηνε το πρασινο και ανεβαινε σε ποσοστο η μπαταρία.

Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι Safe για το PDA να χρησημοποιω αυτον τον φορτιστη (πιο συγκεκριμενα αυτο το καλωδιο τροφοδοσιας),

Ευχαριστώ πολύ

Όταν θέλουμε να κάνουμε κάποια αλλαγή πατάμε το κουμπί τροποποίηση, δεν κάνουμε νέο θέμα :lock: Απο κεί και πέρα, λογικά αν δίνουν και ίδια τάση, δεν θα υπάρχει πρόβλημα :)

Όταν θέλουμε να κάνουμε κάποια αλλαγή πατάμε το κουμπί τροποποίηση, δεν κάνουμε νέο θέμα :lock: Απο κεί και πέρα, λογικά αν δίνουν και ίδια τάση, δεν θα υπάρχει πρόβλημα :)

Νομιζω 5 volt kai ta 2 αλλα ο φορτιστης δινει 3 αντι δυο αμπερ, γινεται αυτο να παιζει (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΠΕΡ)?

Καταρχην καλησπερα σε ολους!Ενας γνωστος μου εχει το yakumo delta 300 και μου ειπε οτι αν τελειωσει η μπαταρια του τοτε αυτο χανει ολα τα δεδομενα(ή και προγραμματα) που εχουν εγκατασταθει μεχρι εκεινη τη στιγμη και οταν το φορτισει και το ανοιξει τοτε αυτο βρισκεται στην αρχικη του κατασταση δηλαδη εχοντας εγκατεστημενο μονο το λειτουργικο.Η ερωτηση μου ειναι αν αυτο ειναι φυσιολογικο και συμβαινει και σε αλλα pda? κανονικα τα δεδομενα που εγκαθισταται στην ROM δεν πρεπει να μενουν αποθηκευμενα ακομη και αν αδειασει η μπαταρια?Τελος ξερει κανεις αν αυτο συμβαινει και στο mio 168 που δειχνει να ειναι ιδιο με το yakumo(τουλαχιστον εξωτερικα)? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα σκεφτομουν να το αγορασω αλλα μολις ακουσα αυτο το περιστατικο το θεωρησα δυσλειτουργια για αυτο και ρωταω.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!

Αυτό που περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλα τα ppc που δεν έχουν το πολύ πρόσφατο Windows Mobile 5 λειτουργικό σύστημα.

Τα Yakumo Delta & Mio 168 έχουν Windows Mobile 2003 SE λειτουργικό που είναι παλαιότερο και δεν διατηρεί τα δεδομένα του ppc αν αυτό μείνει χωρίς μπαταρία.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά