Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρελαβα σημερα!

Ομορφη συσκευη! Ειδικα στο <χρυσαφι> μου αρεσε πολυ! Και η καμερα σαν πρωτη εντυπωση με ικανοποιησε για την κατηγορια!

Μια χαρα κινητο ειναι! Αμα εχει και την αξιοπιστια που συνηθιζει η Λαντβο, τοτε...:D

Η συνεχεια προσεχως! :)

Καλημέρα. Το είδα και εγώ το κινητάκι. Καλό φαίνεται και σε καλή τιμή. Η LANDVO είναι όντως αξιόπιστη?

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Το είδα και εγώ το κινητάκι. Καλό φαίνεται και σε καλή τιμή. Η LANDVO είναι όντως αξιόπιστη?

Η εμπειρια μου ειναι απο το μοντελο L200, και ειναι πολυ καλη. Υπαρχει ισορροπία σε ολους τους τομεις. Και αυτος ειναι ο λογος που με εκανε να αγορασω (3) κοματια απο αυτο (απο διαφορα μαγαζια) ! :) Μαζι βεβαια με την εμφανιση οπως ειπα πιο πανω, που οπως και να το κανουμε παιζει σημαντικο ρολο στην επιλογη συσκευης. Αμα δεν σου αρεσει στο ματι, τοτε.....:X

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλησπέρα, έχω το MLS IQ Talk και έχω ένα πρόβλημα με root.

Χρησιμοποίησα το Kingo Root και πλέον μπορώ να σβήσω και να αντιγράψω στην sd που έχω βάλει στο κινητό ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μεταφέρω apps με το Link2SD.

Επειδή δεν ξέρω τι σόι μάρκα είναι αυτό το κινητό που δίνει η MLS και δεν μπορώ να το βρω, αλλά βρήκα ότι έχει την MT6582, σκέφτηκα να κάνω root σύμφωνα με τον επεξεργαστή http://powerboard.basemark.com/device/7942/mls-iq1055#!

Είναι σωστή η σκέψη μου ή θα το καταστρέψω; (εδώ ο οδηγός που βρήκα http://www.gizbeat.com/6244/root-any-china-phone-tablet-mt6592-mt6582-mt6595-mt6732-mt6752-mt6795/)

Άλλη λύση δεν μπορώ να σκεφτώ.

Ευχαριστώ.

Coolpad Note 3 Lite

φεβρ 2016 $105

οθονη 5" (720x1280)

2G/3G/4G (800mhz οχι)

δικαρτο

android 5.1 (cool ui 6.0)

3gb ram, 16gb rom, sd card slot

4πυρηνος επεξεργαστης 1.0ghz mt6735 64bit (antutu 27000)

γραφικα mali t720

καμερες 5 & 13mp

μπαταρια 2500mah (μη αφαιρουμενη)

ραδιοφωνο / fingerprint / πυξιδα /

gps, agps / notification led /

split screen multitasking mode / otg /

battery economy mode / apps floating button / ...

,
,
Edited by telefoneri

Θα είναι καλό, κυρίως αν βρεθεί η Ινδική ρομ (για G-app και ίσως ελληνικά) και μπορεί να περαστεί κανονικά.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Coolpad Note 3 (οχι Lite)

οθονη 5.5" (720x1280)

δικαρτο

2G/3G/4G (800mhz οχι)

android 5.1 (update σε 6.0) (λιγο bloatware)

3gb ram, 16gb rom, sd card slot

8πυρηνος επεξεργαστης 1.3ghz mt6753 64bit

γραφικα mali t720

καμερες 5 & 13mp

μπαταρια 3000mah (μη αφαιρουμενη)

ραδιοφωνο / fingerprint / πυξιδα / gps, agps / ...

Edited by telefoneri

Κι εγω το εχω καμια βδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και. Ποιοτητα και. Ηχος και ακουστικα καλα. Δευτερη ζελατίνα στο πακετο. Κομπλέ λεω εγω

Μπορεις να μου πεις για καμερα και μπαταρια;

Καλησπέρα παιδιά έσπασε η οθόνη του κινητού, ψάχνω να βρω ανταλλακτικό στο internet αλλά μάταια, λόγο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ προφανώς κινητού. .

Γνορίζει κάποιος εάν πουλάνε πουθενά οθόνη για αυτό το κινητό; Η τι άλλο μπορώ να κάνω;

Σιγά το Ελληνικό hardware... Αν λες το Rock Mini, σε κάποια χώρα της Αφρικής φτιάχνεται (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες από τότε που το είχα ψάξει). Στην MLS ρώτα πόσα θέλουν αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν αξίζει ούτε συμφέρει να ασχοληθείς. Πάει ολοταχώς για την ανακύκλωση...

Εχω και εγώ καλή γνώμη για τα landvo και εχω σκοπό να το πάρω για την ανηψιά μου.

Βαγγέλη, πες μας λίγα πράγματα για το κινητό.

Εχει καλό ηχείο και ακουστικό; Το wifi του είναι ικανοποιητικό; Εχει led ειδοποιήσεων; Πόσος είναι ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος; Κάνει καλή διαχείριση κατανάλωσης της ενέργειας;

Για όποιον ενδιαφέρεται η fasttech 5-7 Φεβρουαρίου έχει σε όλα της τα προιόντα 20% έκπτωση και μετά και μέχρι τις 14 του μήνα , 15% με το κουπόνι KUNGHEI.

Εγώ απο εκεί θα το πάρω. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δοκιμασμένο.

Εχω και εγώ καλή γνώμη για τα landvo και εχω σκοπό να το πάρω για την ανηψιά μου.

Βαγγέλη, πες μας λίγα πράγματα για το κινητό.

Εχει καλό ηχείο και ακουστικό; Το wifi του είναι ικανοποιητικό; Εχει led ειδοποιήσεων; Πόσος είναι ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος; Κάνει καλή διαχείριση κατανάλωσης της ενέργειας;

Για όποιον ενδιαφέρεται η fasttech 5-7 Φεβρουαρίου έχει σε όλα της τα προιόντα 20% έκπτωση και μετά και μέχρι τις 14 του μήνα , 15% με το κουπόνι KUNGHEI.

Εγώ απο εκεί θα το πάρω. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δοκιμασμένο.

Ηχειο και ακουστικο κανενα προβλημα.

Wifi, σε δοκιμη που συνηθως κανω στο πιο απομακρυσμενο δωματιο, εχει σημα πανω απο το μεσο ορο που εχω δει.

Λεντ ναι εχει.

4,50 ειναι ο αποθηκευτικος χωρος διαθεσιμος για αρχεια και 0,99 για εφαρμογες.

GPS, κατω του μετριου, χωρις να δοκιμασω μεχρι τωρα να το βελτιώσω με καποιο ματζουνι.

Για μπαταρια δεν θα μιλησω ακομα γιατι εμαθα να περιμενω 4-5 φορτισεις πρωτα.

Επισης φωτεινη οθονη και ομορφα χρωματα.

Καμερα στο μεσο ορο. Καλυτερη παντως απο το vfm Χ5. Εμενα με αφησε ικανοποιημενο.

Γενικα μια αξιοπρεπης συσκευη για να κανεις την δουλεια σου, η για να τη παρεις στο παιδι (χωρις τον φοβο απωλειας κλοπης πεσιματος αλλα και χωρις να του δωσεις την εντυπωση οτι πηρε κατι φτηνιαρικο!).

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το gps δεν με απασχολεί καθόλου αν δουλεύει. Δεν θα το χρειαστεί ποτέ.

Λίγο το 1 gb για τις εφαρμογές, νομίζω. Λύνεται αυτό με κάποιο τρόπο; Καμια δεν μετακινείται στην SD;

Το gps δεν με απασχολεί καθόλου αν δουλεύει. Δεν θα το χρειαστεί ποτέ.

Λίγο το 1 gb για τις εφαρμογές, νομίζω. Λύνεται αυτό με κάποιο τρόπο; Καμια δεν μετακινείται στην SD;

Ανεφερα το GPS γιατι ειναι κατι που εγω το χρησιμοποιω και με ενδιαφερει.

Νομιζω ο χωρος ειναι οσο στα περισσοτερα σε αυτη τη κατηγορια.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Αν δεν σου εσπανε η οθονη, σιγουρα θα ειχες αλλα προβληματα στο μελλον. Οποτε το ξεχνας με συνοπτικες, και πας κινεζικο που δεν μασαει τιποτα.

Κινητο με ασυγκριτη ποιοτητα κατασκευης και καλο σαν συνολο ειναι το Oukitel 4000 το οποιο το εκανε παρουσιαση ενα παιδι και ειναι στην πρωτη σελιδα του φορουμ

Και για να κινηθεί λίγο το καινούριο topic, ιδού και ένα review της συσκευής.

@telefoneri: Μια μικρή διόρθωση: Σύμφωνα με το review, αλλά και με το βίντεο που παραθέτεις παραπάνω, το τηλέφωνο φαίνεται να έχει τον 8-πύρηνο MT6753 και όχι τον MT6735 (ακόμα καλύτερα για τους υποψηφίους αγοραστές, βεβαίως...)

Leago Elite Y

μαρτιος 2016

οθονη 5" (720x1280)

android 5.1

εκδοση 3G (mt6580 1.3ghz) / εκδοση 4G (mt6735p 1.0ghz)

δικαρτο

4πυρηνος επεξεργαστης

1ram/8rom, 2ram/16rom, 3ram/16rom

sd card slot

καμερες: πισω sony 13mp / εμπρος 5mp

χρωματισμοι: εμπρος λευκο και πισω διαφορα χρωματα-καπακια

υπο διευκρινιση:

- μπαταρια 2300-2500mah

- μπαταρια αφαιρουμενη ??

- notification led ??

- tap to wake ??

- σημεια αφης οθονης ??

- ενιαιοποιημενη ρομ ??

- android 6 ??

* η εταιρια σε διαφημιστικα γραφει

1gb ram, 8gb rom, αλλου γραφει 2/16.

ακομα αναγραφει και εκδοση με 3gb (

) Edited by telefoneri

Leagoo Elite X

μαρτιος 2016

οθονη 5" fhd

android

3gb ram, 16gb rom, sd card

4πυρηνος επεξεργαστης

καμερα 16mp με dual flash, περιστρεφομενη

fingerprint scanner

μπαταρια 3000mah

χρωματισμοι (3): λευκο, μαυρο, χρυσο

υπο διευκρινιση:

- notification led ??

- tap to wake ??

- μπαταρια αφαιρουμενη ??

- αισθητηρες καμερας, interpolation ??

- android 6 ??

- ξεχωριστη θεση sd/sim ??

- δευτερη καμερα ??

Edited by telefoneri

Για όποιον την χρειαστεί αυτή είναι η ελληνική ρομ για το Vodafone 888 https://mega.nz/#!QpEkyTAK!lN-7cvzZXc4xcwKj9CPkSjaTGTqMjW-X_Ho6Nf47sXE

Έπεσε χτές παραγγελία από το Banggood χωρίς κουπόνι αλλά με προσφορά για 1 ημέρα στα 165,99 με δυο δώρα!

1ο Original Tempered Glass Screen Protector For UMI IRON Pro UMI IRON και

2ο Original PC Protective Back Cover Case For UMI IRON Pro

αξίας $7.36 & $6.08 αντίστοιχα.

Περιμένω να παραλάβω και θα επιστρέψω με νεότερα...

Αγόρασα στις 20-21/12/2015 μέσω του e-shop της εταιρείας ένα smartphone iQtalk colour.Ενώ όλα πήγαιναν καλά στις 6/1/2016 το κινητό έσβησε και μετά από πολλές προσπάθειες δεν ξαναδούλεψε. Μίλησα τηλεφωνικώς με το service και μου είπαν να παραδώσω το κινητό για επισκευή στο mall αφού ήμουν στην Αθήνα .Έτσι και έγινε το παρέδωσα στις 8/1/2016.

Μετά από ένα μήνα στις 10/2/2016 και μετά από τρία τηλεφωνήματα μου ανέφεραν ότι το κινητό επισκευάστηκε -άλλαξαν την μητρική και έκαναν αναβάθμιση τη ΡΟΜ- και θα το έστελναν με κουριερ άμεσα. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το κινητό με μεγάλη μου χαρά και όταν το ενεργοποίησα, παρατήρησα όταν ενεργοποίησα την φωτογραφική μηχανή ότι υπήρχε μόνο ο μπροστινός φακός και αυτός ανάποδα αφού με έδειχνε ανάποδα, ενώ προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε πίσω κάμερα!!!!!!!!! Υπήρχε μόνο το τζάμι χωρίς κάμερα!!!!!!.Τους τηλεφώνησα και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τί έγινε και να το ξαναστείλω πίσω στο σερβις να το ξαναδούνε!!!

Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πως να κινηθώ, τι να κάνω ,το κινητό ήταν καινούριο!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ

Γειά σας παιδιά, είμαι κάτοχος του oneplus2 και θα ήθελα να σας ρωτησω μήπως ξέρετε ποτέ θα πάρω το andoid 6. Ευχαριστώ..

Μηπως ξερει κανεις σε ποιο κινεζικο βασιζεται το κινητο. Ενας φιλος ψαχνει ανταλλακτικα γιατι του επεσε. Ευχαριστω.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά