kyr920 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ευχαριστω αλλα τι ειναι το τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 υπαρχει και με 1g αλλα και με 2g.εγω πηρα με τα 2g.μετα απο ενα μηνα εχω να πω οτι το κινητο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα αλλα κινεζικα που τα πουλανε 180-200 ευρω.η τιμη του οταν το πηρα 135 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros1966 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αν προχωρήσεις στην 3 σελ. θα δεις ότι υπάρχει ήδη θέμα: iocean x8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το πήρε κανένας; Σε τέτοαι τιμή είναι πολύ καλή περίπτωση... Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Δυο διαφορές που εντόπισα: Στο pandawiil: 1) δεν αναφέρει για gorila glass και 2) λέει ότι υποστηρίζει καρτούλα μέχρι 16 gb ενώ στα άλλα μαγαζιά λένε για καρτούλα 64 gb. Ισχύουν αυτά η να είναι απλά τυπογραφικό λάθος; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Δυο διαφορές που εντόπισα: Στο pandawiil: 1) δεν αναφέρει για gorila glass και 2) λέει ότι υποστηρίζει καρτούλα μέχρι 16 gb ενώ στα άλλα μαγαζιά λένε για καρτούλα 64 gb. Ισχύουν αυτά η να είναι απλά τυπογραφικό λάθος; το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκεις σε κανένα από τα σοβαρά μαγαζιά σε αυτή την τιμη του panda και από ότι διαβάζω το μαγαζί το συγκεκριμένο δεν είναι και από τα καλύτερα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Όμορφο τηλέφωνο.. Ο φίλος όμως έχει να φανεί από τις 13 Μαΐου για να μας πει εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ελληνικο site με τιμη 290 ευρω ,Το ξερει κανενας το συγκεκριμενο? Αρχιζω και ψηνομαι , ολα τα review στο youtube ειναι ικανοποιητικα. http://my24shop.gr/pc-tablets-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/iocean/iocean-x8-detail Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Λεει πως ειναι επισημως προμηθευτης και οτι παρεχει εγγυηση 1 χρονο για συσκευη και 2 για λογισμικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το περιμένω εγώ,αλλά ακόμα ούτε tracking number δεν έχω λάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSavvas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εγω παιδια θελω να παρω το https://www.skroutz.gr/s/4661377/Vivaco-V-Tower-5-7-16GB.html?from=account_favorites αλλα δεν ξερω αν συμφερει μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αυτο εδω ειναι,120 Ευρω φθηνοτερα http://www.to2c.com/elephone-p8-mtk6592-octa-core-smartphone-5-7-inch-ips-screen-1920-1080-android-4-2-2gb-16gb-13-0mp-camera-otg.html Αν ειναι να δωσεις 300 Ευρω,πανε δωστα σε μαγαζι αξιοπιστο που προυπαρχει και θα υπαρχει για χρονια ωστε να εισαι σιγουρος για την εγγυηση σου και παρε το LG G2. Αυτα που πωλουν το Vivaco δεν εχουν αξιολογησεις και δεν ξερουμε τι εγγυηση μπορουν να προσφερουν. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Καλησπερα.σημερα το πρωι παρελαβα!λοιπον εχουμε και λεμε..το κινητακι για τα λεφτα του ειναι υπερσουπερ!! Η οθονη ειναι IPS με γωνιες θεασης απλα τελειες και στον καθετο αξονα και στον οριζοντιο.πολυ καλα χρωματα και ευκρινεια.. Το WiFi του πολυ δυνατο!και το ηχειο του επισης! Παρα πολυ ελαφρυ και πολυ λεπτο! Η φωτογραφικη του με εντυπωσιασε..εβγαλε πολυ καλες φωτογραφιες,θα ανεβασω αυριο να δειτε δειγματα.. Στο antutu εβγαλε 27443 Και φαινεται και στις λειτουργιες αφου ειναι απιστευτα γρηγορο σε οτι και να του εβαλα!! Αν θελετε κατι να ρωτησετε ελευθερα... Καλησπέρα, θέλω μια τεραστια χάρη, πήρα κ γω το star z2 το οποίο είναι το ίδιο κινητό κ πήγα να κάνω ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου κ δεν πήρα backup κ το brickara κ θέλω τη Ρομ να την ξαναφλασαρω, μπορείς να κανεις ενα backup τη Ρομ κ να την ανεβασεις κάπου πχ dropbox ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSavvas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 σε ευχαριστω πολυ κανενα αλλο κινητο που να θεωρεις σωστο και ωραιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ισχύει δες εδώ:http://www.iocean.cc/Dealer.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ελληνικο site με τιμη 290 ευρω ,Το ξερει κανενας το συγκεκριμενο? Αρχιζω και ψηνομαι , ολα τα review στο youtube ειναι ικανοποιητικα. http://my24shop.gr/pc-tablets-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/iocean/iocean-x8-detail Ειχα εγώ μια αγορά από το κατάστημα που αναφέρεις, αλλα το Iocean X7S, για ένα φίλο. Στις λίγες μέρες που έχει το τηλέφωνο, είναι ικανοποιημένος (υπερ το δέον) και δεν λυπήθηκε που πλήρωσε κάποια χρήματα παραπάνω, προκειμένου να έχει την ελληνική "εγγύηση"... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Sold out στο Pandawill!!! http://www.pandawill.com/mlais-mx59-smartphone-mtk6589t-2g-32g-50-inch-ips-fhd-screen-android-42-otg-black-p89554.html Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Καλησπέρα, θέλω μια τεραστια χάρη, πήρα κ γω το star z2 το οποίο είναι το ίδιο κινητό κ πήγα να κάνω ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου κ δεν πήρα backup κ το brickara κ θέλω τη Ρομ να την ξαναφλασαρω, μπορείς να κανεις ενα backup τη Ρομ κ να την ανεβασεις κάπου πχ dropbox ; Δεν νομίζω να γίνετε αυτό.. Πρέπει να πάρω backup να σου το δώσω, να μπεις από recovery του κινητού σου και να κάνεις restore.. Αλλά πρέπει με το recovery που θα πάρω εγώ backup με το ίδιο recovery να κάνεις restore εσύ...αλλά από ότι μου λες το κινητό δεν ανοίγει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εγω παιδια θελω να παρω το https://www.skroutz.gr/s/4661377/Vivaco-V-Tower-5-7-16GB.html?from=account_favorites αλλα δεν ξερω αν συμφερει μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει ? φιλε μου φαινεται οτι αυτο ειναι το elephone p8 :blink: τι vivaco ? και αν το παρεις απο κινα εχει γυρω στα 170 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Θελει πολυ σκεψη, μια και η διαφορα (80Ε +) ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ !!!!! Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δεν νομίζω να γίνετε αυτό.. Πρέπει να πάρω backup να σου το δώσω, να μπεις από recovery του κινητού σου και να κάνεις restore.. Αλλά πρέπει με το recovery που θα πάρω εγώ backup με το ίδιο recovery να κάνεις restore εσύ...αλλά από ότι μου λες το κινητό δεν ανοίγει.. το έχω ξανακάνει, στο recovery μπορώ να μπώ, απλά δεν υπάρχει πουθενά στο νετ η ρομ του για να τη flashαρω, αν δεν σου είναι μεγάλος κόπος και μπορέσεις να πάρεις ένα backup θα σου είμαι υπόχρεος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 το έχω ξανακάνει, στο recovery μπορώ να μπώ, απλά δεν υπάρχει πουθενά στο νετ η ρομ του για να τη flashαρω, αν δεν σου είναι μεγάλος κόπος και μπορέσεις να πάρεις ένα backup θα σου είμαι υπόχρεος.. τι recovery εχεις? να βαλω το ιδιο και να παρω backup.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 το στοκ που έχει δεν το εχω πειράξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Θελει πολυ σκεψη, μια και η διαφορα (80Ε +) ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ !!!!! Συμφωνώ, αλλα τα 55 ευρώ είναι ο ΦΠΑ (το τίμημα της νομιμης πώλησης...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuruki Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το παρήγγειλα από χθες το πρωί, πριν γίνει sold out, αλλά κατά τη συνηθισμένη τακτική των Κινέζων, προφανώς το στοκ τους είχε τελειώσει (ή δεν υπήρχε καν...) πριν την υπόδειξη για sold out.... Αυτή είναι η σημερινή μου συζήτηση με το chat τους... 15:53:50 Hi,welcome to Pandawill ! What can I do for you ? PS: sorry,i only speak in English Me 15:53:57 Hi, yesterday i made an order for the phone MLAIS MX59 with number 100786506. Are you planning to send it this week? It should be in stock according to what you wrote to me in many emails... Thank you 15:55:41 pls wait for a moment,i'll check it for you. Me 15:55:48 ok :) 16:02:13 pls kindly wait for 3-5 days 16:02:24 the item is not available right now Me 16:02:57 What do you mean is not available? I had confirmation from at least 2 different employees of you that it is actually in stock right now... 16:03:45 sorry, it is not in stock 16:03:55 we need 3-5 days to restock it Me 16:04:39 ok, if it is not in stock and sent by next week, i am afraid i will have to ask you for a refund. I specifically ordered it because they assured me many times that it IS in stock. Is that ok? 16:04:54 ok, pls wait till next week 16:04:59 we'll ship it out asap Me 16:05:06 Ok thank you, have a nice evening 16:05:25 bye have a nice day Οπότε περιμένουμε... εάν δεν το στείλουν την επόμενη βδομάδα (θα συνεχίσω να τους ενοχλώ) θα ζητήσω refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts