kyrliot Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλημέρες , αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω . Έγινε 3/5 η παραγγελία 5/5 έφυγε απ'το κατάστημα, 9/5 έφτασε Ελλάδα και 11/5 στο κέντρο διανομής . Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτητα αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας . Αντε να δούμε τι θα δούμε .:) Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου.Το έχω στα υπόψιν για αγορά, αλλά περιμένω σχόλια για την μπαταρια και την οθονη :) Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλημέρα . Επειδή το έχω παραγγείλει και εγώ απο pandawill σαν δεύτερη συσκευή ,η θήκη είναι flip?Είχε και screen protector μέσα? Αυτο που παρελαβα εγω απο το ιδιο σαιτ,ειχε μεσα εξαιρετικη θηκη flip απο παρα πολυ καλη δερματινη (ξεκουμπωνεις το καπακι και βαζεις την θηκη) και ζελατινα.Και 2 μπαταριες Κορυφαιο vfm η συσκευη.Οποιος βεβαια περιμενει επιδοσεις Note θα απογοητευτει. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πολύ σωστά ,συμφωνώ Πάντως και σε μένα πολύ μου αρέσει το κινητό και ψηνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εχετε ψωνίσει απο το ali? Ψήνομαι να το πάρω αλλα δεν βρίσκω πολλες επιλογές καταστημάτων. Περιμένω τις πρώτες εντυπώσεις των κατόχων με αγωνία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν έχω ψωνίσει τηλ από εκεί αλλά άλλα προϊόντα Μάλλον από εκεί θα το παραγγειλω αλλά με κανονικό ταχυδρομείο όχι ταχυμεταφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν έχω ψωνίσει τηλ από εκεί αλλά άλλα προϊόντα Μάλλον από εκεί θα το παραγγειλω αλλά με κανονικό ταχυδρομείο όχι ταχυμεταφορα Μετα απο αυτα που διαβασα εδω aliexpresss αλλα με κανονικο ταχυδρομειο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periclein Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Έχω δοκιμάσει ότι hardware και software fix για gps κυκλοφορεί. Στον δρόμο το gps μια χάνεται και μια το βρίσκει καθιστώντας το άχρηστο για πλοήγηση.Αν και δεν το έχω τεστάρει διεξοδικά νομίζω ότι το gps δουλεύει μόνο με google πλοήγηση σε συνδυασμό με internet στο κινητό με ότι αυτό σημαίνει σε έξτρα κόστος 3g. Το μόνο καλό που επιτυγχάνεται με λίγο αλουμινόχαρτο στις επαφές είναι καλύτερο σήμα wifi(δεν έχω τσεκάρει αλλά πιθανολογώ και bluetooth).Έστειλα mail στο κατάστημα που το αγόρασα(merimobiles) και η απάντηση τους ήταν ότι το πρόβλημα είναι γνωστό , δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να το στείλω πίσω και να μου το αλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.Άκυρο δηλαδή λόγω κόστους μεταφορικών. Flashara την τελευταία rom από needrom. Κέρδος μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που μάλλον οφείλεται σε καλύτερη διαχείριση ενέργειας με τη νέα rom. Edited May 12, 2014 by periclein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλημέρες , αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω . Έγινε 3/5 η παραγγελία 5/5 έφυγε απ'το κατάστημα 9/5 έφτασε Ελλάδα και 11/5 στο κέντρο διανομής . Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτητα αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας . Αντε να δούμε τι θα δούμε .:) Απο που εκανες την παραγγελια ? Ενδιαφερουσα ταχυτητα ..Τελωνειο? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από TO2C το πήρα . Σήμερα μετά τις 11 θα παραλάβω και μέχρι τότε δεν λέω τίποτα. Να το ανοίξω να το δω να το δουλέψω και θα δείξει . Τελωνείο με Singapore post δεν παίζει και έχω παραγγείλει πολλές φορές . Όχι τόσο ακριβά πράγματα αλλά δεν έχω ακούσει έναν που να παραπονέθηκε ότι πέρασε τελωνείο με Singapore post . Εκτός αν είναι 5 κιλά δέμα . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Περιμένουμε εντυπώσεις και review! Γιατι ειμαι έτοιμος για παραγγελία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν κυκλοφόρησε ακόμα, αλλά κυκλοφορεί το 'αδερφάκι' του το Α955Τ. AMOI A955Τ 5,5'' OGS IPS FHD 1080p MediaTek MT6591 six-core processor, 1.5GHz, Cortex-A7 2GB RAM, 8GB ROM Mali 450 8000000 +200 million camera F2.2 2500mAh battery http://www.amoi.com.cn/images/upload/Image/A955T/2.jpg http://www.amoi.com.cn/images/upload/Image/A955T/4.jpg http://www.amoi.com.cn/images/upload/Image/A955T/9.jpg Εδώ δείτε και ένα παλαιότερο βίντεο αλλά με τα δοκιμαστικά του specs προφανώς, διότι τώρα φοράει 6-πυρηνο επεξεργαστή και όχι αυτόν που λέει, αλλά και πολύ χαμηλότερη τιμή! Θα το δείτε στο 00:50 περίπου. Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Και εγω το ιδιο περιμενω εικονες και review!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th4n0s Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλησπέρα και από εμένα! Αρκετά καινούργιος στα κινητά του Πλαισίου θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις τις οποίες στο service δε μπορούν να μου απαντήσουν: 1. Ενώ μου ζητάει το λογαριασμό google για να μπορεί να συνδεθεί στις διάφορες υπηρεσίες, συγχρονίζει τα email αλλά όχι τις επαφές. Ψάχνοντας τις ρυθμίσεις λογαριασμών μέσα από τις επαφές, η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι να προσθέσω λογαριασμό exchange. 2. Το GPS δεν λειτουργεί με καμία εφαρμογή χαρτών. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά δε βρίσκει την τοποθεσία μου όση ώρα κι αν περάσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Για το GPS θα πρέπει να είσαι σε εξωτερικό χώρο για να λειτουργήσει και αυτό όχι άμεσα. Για τον συγχρονισμό δεν γνωρίζω για να μπορέσω να σου απαντήσω... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th4n0s Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Το GPS το δοκιμάζω σε εξωτερικό χώρο χωρίς αποτέλεσμα. Από το Πλαίσιο μου είπαν ότι παίζουν ρόλο οι χάρτες αλλά κατέβασα 5-6 διαφορετικές εφαρμογές και δεν είδα καμία αλλαγή. Ο συγχρονισμός υπήρχε στο προηγούμενο μου κινητό (xperia x10 mini) όπως και σε ένα Samsung Galaxy Ace 2 (με Android 2.3.6) και μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει σε μεταγενέστερη έκδοση Android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εγώ από εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS έχω κατεβάσει το Navfree και το Maps With Me Lite. Και τα 2 λειτουργούν ικανοποιητικά αν περιμένεις λιγάκι να κλειδώσουν το στίγμα σου... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th4n0s Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Να υποθέσω ότι τα έχεις δοκιμάσει σε Turbo-x συσκευή? Θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω. Σε ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μιλάμε πάντα για το Turbo X G405... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πρώτες εντυπώσεις ; :music: Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλησπερα ειμαι κατοχος ενος ν002 το οποιο ειναι μπρικαρισμενο, καπου στο ιντερνετ βρηκα οτι μπορει να το επαναφερω φλασαροντας τον bootloader. αν καποιος εχει backup με mtkdroidtools ή μπορει να το κανει και να κανει upload με 4shared το backup θα του ειμαι ευγνωμων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Έχει μήπως κανείς πρόβλημα με τον ήχο; Συγκεκριμένα όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι, μετά από 5-10 λεπτά ο ήχος χαμηλώνει πάρα πολύ μόνος του και δεν επανέρχεται. Μόνο με reboot στρώνει. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periclein Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Αν και δεν το έχω τεστάρει διεξοδικά νομίζω ότι το gps δουλεύει μόνο με google πλοήγηση σε συνδυασμό με internet στο κινητό με ότι αυτό σημαίνει σε έξτρα κόστος 3g. Το τεστάρισα σήμερα με google πλοήγηση σε διαδρομή στο κέντρο και τελικά όυτε έτσι δουλεύει.Πιο πολύ έχανε σήμα με δορυφόρους παρά έβρισκε. F***ing gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μου ηρθε και μενα αλλα χωρις θηκη και προστασια οθονης,μπαταριες ειχε κανονικα δυο,πολυ καλο μπορω να πω γρηγορο,και το gps κλειδωνει,ποιοτητα κατασκευης καλη,σε γενικες γραμμες δειχνει κινητο πιο ακριβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπερα, απο που το παρειγγειλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 περίεργο που δεν υπάρχει ενδιαφέρον για αυτό το τηλέφωνο πάντως,,βλέπω τα topic με τα thl και πηγαίνει σφαίρα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts