Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρες , αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω . Έγινε 3/5 η παραγγελία 5/5 έφυγε απ'το κατάστημα, 9/5 έφτασε Ελλάδα και 11/5 στο κέντρο διανομής . Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτητα αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας . Αντε να δούμε τι θα δούμε .:)

Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου.Το έχω στα υπόψιν για αγορά, αλλά περιμένω σχόλια για την μπαταρια και την οθονη :)

Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα .

Επειδή το έχω παραγγείλει και εγώ απο pandawill σαν δεύτερη συσκευή ,η θήκη είναι flip?Είχε και screen protector μέσα?

Αυτο που παρελαβα εγω απο το ιδιο σαιτ,ειχε μεσα εξαιρετικη θηκη flip απο παρα πολυ καλη δερματινη (ξεκουμπωνεις το καπακι και βαζεις την θηκη) και ζελατινα.Και 2 μπαταριες

Κορυφαιο vfm η συσκευη.Οποιος βεβαια περιμενει επιδοσεις Note θα απογοητευτει.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εχετε ψωνίσει απο το ali? Ψήνομαι να το πάρω αλλα δεν βρίσκω πολλες επιλογές καταστημάτων. Περιμένω τις πρώτες εντυπώσεις των κατόχων με αγωνία!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Δεν έχω ψωνίσει τηλ από εκεί αλλά άλλα προϊόντα

Μάλλον από εκεί θα το παραγγειλω αλλά με κανονικό ταχυδρομείο όχι ταχυμεταφορα

Δεν έχω ψωνίσει τηλ από εκεί αλλά άλλα προϊόντα

Μάλλον από εκεί θα το παραγγειλω αλλά με κανονικό ταχυδρομείο όχι ταχυμεταφορα

Μετα απο αυτα που διαβασα εδω aliexpresss αλλα με κανονικο ταχυδρομειο :)

Έχω δοκιμάσει ότι hardware και software fix για gps κυκλοφορεί. Στον δρόμο το gps μια χάνεται και μια το βρίσκει καθιστώντας το άχρηστο για πλοήγηση.Αν και δεν το έχω τεστάρει διεξοδικά νομίζω ότι το gps δουλεύει μόνο με google πλοήγηση σε συνδυασμό με internet στο κινητό με ότι αυτό σημαίνει σε έξτρα κόστος 3g.

Το μόνο καλό που επιτυγχάνεται με λίγο αλουμινόχαρτο στις επαφές είναι καλύτερο σήμα wifi(δεν έχω τσεκάρει αλλά πιθανολογώ και bluetooth).Έστειλα mail στο κατάστημα που το αγόρασα(merimobiles) και η απάντηση τους ήταν ότι

το πρόβλημα είναι γνωστό , δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να το στείλω πίσω και να μου το αλλάξουν με κάποιο

άλλο μοντέλο.Άκυρο δηλαδή λόγω κόστους μεταφορικών.

Flashara την τελευταία rom από needrom. Κέρδος μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που μάλλον οφείλεται σε καλύτερη διαχείριση ενέργειας με τη νέα rom.

Edited by periclein

Καλημέρες , αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω . Έγινε 3/5 η παραγγελία 5/5 έφυγε απ'το κατάστημα 9/5 έφτασε Ελλάδα και 11/5 στο κέντρο διανομής . Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτητα αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας . Αντε να δούμε τι θα δούμε .:)

Απο που εκανες την παραγγελια ? Ενδιαφερουσα ταχυτητα ..Τελωνειο?

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Από TO2C το πήρα . Σήμερα μετά τις 11 θα παραλάβω και μέχρι τότε δεν λέω τίποτα. Να το ανοίξω να το δω να το δουλέψω και θα δείξει . Τελωνείο με Singapore post δεν παίζει και έχω παραγγείλει πολλές φορές . Όχι τόσο ακριβά πράγματα αλλά δεν έχω ακούσει έναν που να παραπονέθηκε ότι πέρασε τελωνείο με Singapore post . Εκτός αν είναι 5 κιλά δέμα .
Letv x800 - US version cuoco 14s

Περιμένουμε εντυπώσεις και review! Γιατι ειμαι έτοιμος για παραγγελία

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Δεν κυκλοφόρησε ακόμα, αλλά κυκλοφορεί το 'αδερφάκι' του το Α955Τ.

AMOI A955Τ

5,5'' OGS IPS FHD 1080p

MediaTek MT6591 six-core processor, 1.5GHz, Cortex-A7

2GB RAM, 8GB ROM

Mali 450

8000000 +200 million camera F2.2

2500mAh battery

http://www.amoi.com.cn/images/upload/Image/A955T/2.jpg

http://www.amoi.com.cn/images/upload/Image/A955T/4.jpg

http://www.amoi.com.cn/images/upload/Image/A955T/9.jpg

Εδώ δείτε και ένα παλαιότερο βίντεο αλλά με τα δοκιμαστικά του specs προφανώς, διότι τώρα φοράει 6-πυρηνο επεξεργαστή και όχι αυτόν που λέει, αλλά και πολύ χαμηλότερη τιμή! Θα το δείτε στο 00:50 περίπου.

free yourself

Καλησπέρα και από εμένα!

Αρκετά καινούργιος στα κινητά του Πλαισίου θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις τις οποίες στο service δε μπορούν να μου απαντήσουν:

1. Ενώ μου ζητάει το λογαριασμό google για να μπορεί να συνδεθεί στις διάφορες υπηρεσίες, συγχρονίζει τα email αλλά όχι τις επαφές. Ψάχνοντας τις ρυθμίσεις λογαριασμών μέσα από τις επαφές, η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι να προσθέσω λογαριασμό exchange.

2. Το GPS δεν λειτουργεί με καμία εφαρμογή χαρτών. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά δε βρίσκει την τοποθεσία μου όση ώρα κι αν περάσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Για το GPS θα πρέπει να είσαι σε εξωτερικό χώρο για να λειτουργήσει και αυτό όχι άμεσα.

Για τον συγχρονισμό δεν γνωρίζω για να μπορέσω να σου απαντήσω...

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Το GPS το δοκιμάζω σε εξωτερικό χώρο χωρίς αποτέλεσμα. Από το Πλαίσιο μου είπαν ότι παίζουν ρόλο οι χάρτες αλλά κατέβασα 5-6 διαφορετικές εφαρμογές και δεν είδα καμία αλλαγή.

Ο συγχρονισμός υπήρχε στο προηγούμενο μου κινητό (xperia x10 mini) όπως και σε ένα Samsung Galaxy Ace 2 (με Android 2.3.6) και μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει σε μεταγενέστερη έκδοση Android...

Εγώ από εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS έχω κατεβάσει το Navfree και το Maps With Me Lite.

Και τα 2 λειτουργούν ικανοποιητικά αν περιμένεις λιγάκι να κλειδώσουν το στίγμα σου...

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

καλησπερα ειμαι κατοχος ενος ν002 το οποιο ειναι μπρικαρισμενο, καπου στο ιντερνετ βρηκα οτι μπορει να το επαναφερω φλασαροντας τον bootloader. αν καποιος εχει backup με mtkdroidtools ή μπορει να το κανει και να κανει upload με 4shared το backup θα του ειμαι ευγνωμων .

Έχει μήπως κανείς πρόβλημα με τον ήχο;

Συγκεκριμένα όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι, μετά από 5-10 λεπτά ο ήχος χαμηλώνει πάρα πολύ μόνος του και δεν επανέρχεται.

Μόνο με reboot στρώνει.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Αν και δεν το έχω τεστάρει διεξοδικά νομίζω ότι το gps δουλεύει μόνο με google πλοήγηση σε συνδυασμό με internet στο κινητό με ότι αυτό σημαίνει σε έξτρα κόστος 3g.

Το τεστάρισα σήμερα με google πλοήγηση σε διαδρομή στο κέντρο και τελικά όυτε έτσι δουλεύει.Πιο πολύ έχανε σήμα

με δορυφόρους παρά έβρισκε.

F***ing gps

Μου ηρθε και μενα αλλα χωρις θηκη και προστασια οθονης,μπαταριες ειχε κανονικα δυο,πολυ καλο μπορω να πω γρηγορο,και το gps κλειδωνει,ποιοτητα κατασκευης καλη,σε γενικες γραμμες δειχνει κινητο πιο ακριβο

περίεργο που δεν υπάρχει ενδιαφέρον για αυτό το τηλέφωνο πάντως,,βλέπω τα topic με τα thl και πηγαίνει σφαίρα..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά