giannis808 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 υπεροχοο :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 υπεροχοο :p:lol: όχι που δε θα σχολίαζες :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 όχι που δε θα σχολίαζες :p δεν μπορουσα να μην σχολιασω!! με ετρωγε ο πισινος μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δεν ξερω την λυση αλλα αυτο που γινεται το ειχα παθει παλια σε ενα κινητο λογω μιας εφαρμογης. Ειχε γινει αυτο που λεμε "bricked" το κινητο και στην δικια μου περιπτωση μονο με αντικατασταση της πλακετας διορθωνοταν. Απο οσο ξερω εμενα ηταν η πιο βαρια περιπτωση μιας και καποιες φορες που γινεται bricked μπορεις να το διορθωσεις χωρις να πας στο service. Καποιος που ξερει παραπανω θα σου πει, δοκιμασε να γραψεις στο google το ονομα της συσκευης σου και bricked μηπως βρεις κατι. α, μαθε ποια εφαρμογη κατεβασε ο φιλος σου. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλησπέρα! Φαίνεται πολύ καλό το τηλέφωνο. Σε διαστάσεις πως είναι σε σχέση με το s4? Τα αξεσουάρ ταιριάζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 καλησπέρα , είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, σκληρή θήκη σίγουρα δεν κάνει, έχω παραγγείλει ελαστική αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα για να σου πω σίγουρα Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση! Στο θέμα της ποιότητας παρατηρείς πχ. να ζεσταίνεται; Η φωτογραφική του, που είναι συχνό πρόβλημα σε τηλέφωνα οικονομικά, πώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html 200 dollars. Γιατί δεν ασχολείται κανεις με αυτό το κινητό απορώ. Φαίνεται πολύ τίμιο σαν πρόταση. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το huawei 3c. Δεν λέει η amoi σαν μαρκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html 200 dollars. Γιατί δεν ασχολείται κανεις με αυτό το κινητό απορώ. Φαίνεται πολύ τίμιο σαν πρόταση. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το huawei 3c. Δεν λέει η amoi σαν μαρκα? 1) Η μπαταρια του κατα πασα πιθανοτατα δεν επαρκει για να σε βγαλει τη μερα. 2100mhA σε FHD οθονη ειναι πολυ λιγα. Με 2-2,5 ωρες οθονη θα σου βγαζει τη μερα, λογικα... 2) Δεν εχει Gapps (Google apps) και δεν ξερω αν υπαρχει καποια ρομ ή αν καποιος εχει φλασαρει gapps στη συσκευη αυτη. Αν μπορεις να τα βαλεις μονος σου τοτε οκ. Παντως σα συσκευη δεν ειναι καθολου δοκιμασμενη, δεν την εχει πολυς κοσμος και δεν μπορεις να ξερεις τα bugs ή αλλα προβληματα που μπορει να εχει. Το inew V3 για παραδειγμα ειναι μια πολυ δοκιμασμενη συσκευη και μια πιο "σιγουρη" επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το Bluetooth σας λειτουργεί κανονικά? όταν το βαζω να αναζητεί άλλες συσκευές δεν βρίσκει καμία... Καμία ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημερα παιδια... Για δειτε αυτο...μου κεντρησε πολυ το ενδιαφερον....http://www.fonearena.com/gionee-elife-s5.5_4761.html Χθες το παρηγκειλα απο το fastcardtech αλλα δεν εχω ακομα tracking number.. :-( Πως το βλεπετε εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το πλήρωσες 418$; Αν ναι τα θεωρώ πάρα πολλά τα χρήματα για κινέζικο άγνωστης μάρκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Συγνώμη αλλά και μόνο από την παρουσίαση που του κάνει το συγκεκριμένο κατάστημα ( το οποίο δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι ) , θα το προσπέρναγα τρέχοντας ....... Η μάρκα λέει για 5.5 , αλλά έχει 5'' οθόνη . Αναφέρει μόνο την RAM , από ROM πόση έχει ; Το WIFI display και το WIFI direct τι είναι ; 64 polyphonic ringtones ;;;;;; Επίσης για την τιμή , λέει '' expected 522,2$ '' . Ένα κάρο καταστήματα υπάρχουν εδώ στο φορουμ , και ένα σωρό τηλέφωνα που τα έχουν αγοράσει και γράφουν τα θετικά και αρνητικά τους οι χρήστες . Κάποιοι μάλλον έχουν αρκετά λεφτά για πέταμα .............. Φιλικά Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html 200 dollars. Γιατί δεν ασχολείται κανεις με αυτό το κινητό απορώ. Φαίνεται πολύ τίμιο σαν πρόταση. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το huawei 3c. Δεν λέει η amoi σαν μαρκα? Γιατι,οπως λεει και ο Νοτης φιλε μου,ειμαστε προβατα.:lol: Η Amoi ειναι εξαιρετικη μαρκα.Απο τις ποιο ποιοτικες Κινεζικες σε οτι μοντελο εχει βγαλει.Ακομα και στο οικονομικοτερο της,το Α862W φαινεται η ποιοτητα.Στα 199$ ειναι εξαιρετικη επιλογη.Απλα θεωρω το Honor πιο ασφαλη επιλογη,λογω κυριως υποστηριξης και συνδυασμου μπαταριας-HD οθονης. 1) Η μπαταρια του κατα πασα πιθανοτατα δεν επαρκει για να σε βγαλει τη μερα. 2100mhA σε FHD οθονη ειναι πολυ λιγα. Με 2-2,5 ωρες οθονη θα σου βγαζει τη μερα, λογικα... 2) Δεν εχει Gapps (Google apps) και δεν ξερω αν υπαρχει καποια ρομ ή αν καποιος εχει φλασαρει gapps στη συσκευη αυτη. Αν μπορεις να τα βαλεις μονος σου τοτε οκ. Παντως σα συσκευη δεν ειναι καθολου δοκιμασμενη, δεν την εχει πολυς κοσμος και δεν μπορεις να ξερεις τα bugs ή αλλα προβληματα που μπορει να εχει. Το inew V3 για παραδειγμα ειναι μια πολυ δοκιμασμενη συσκευη και μια πιο "σιγουρη" επιλογη. Μην μου συγκρινεις ρε φιλε μια μαρκα με την ποιοτητα της ΑΜΟΙ με μια που ειναι γνωστη επειδη εβγαλε ενα μοντελο,που ειναι λεπτο.Οπως μην συγκρινεις ενα κινητο με τα χαρακτηριστικα του A920W με το V3. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα σήμερα μου ήρθε και η θήκη για s4 που είχα παραγγείλει και δυστυχώς για λίγο δεν κάνει, αν θέλεις θήκη δηλαδή πρέπει να πάρεις αυτές τις universal τύπου βιβλίου, η να αρκεστείς σε αυτή που δίνει μαζί.Όσων αναφορά το θέμα ποιότητας που αναφέρεις δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα , το τηλέφωνο δεν υστερεί πουθενά και αυτός είναι και ο λόγος που ανέβασα και εδώ το review. Δεν έχω πειράξει τίποτα γιατί όλα δούλευαν από την αρχή , μόνο το rootαρα .Δεν ζεσταίνετε,δεν crashάρει η κάμερα είναι εξαιρετική για τα λεφτά του. Έχει λίγο θόρυβο στην φωτογραφία αλλά πρέπει να ζουμάρεις για να τον καταλάβεις και επίσης τραβάει και βίντεο full HD, φωτογραφίες και βίντεο μπορείς να δεις στο τέλος του review. Ως την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος φτου φτου μη το ματιάσω. Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Για κάθε ενδεχόμενο βάλε και αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.gr.atcom.ksematiasmaapp&hl=el :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Μην μου συγκρινεις ρε φιλε μια μαρκα με την ποιοτητα της ΑΜΟΙ με μια που ειναι γνωστη επειδη εβγαλε ενα μοντελο,που ειναι λεπτο.Οπως μην συγκρινεις ενα κινητο με τα χαρακτηριστικα του A920W με το V3. Η inew δεν εχει βγαλει ενα μοντελο. Επισης δε μιλησα για την amoi γενικα αλλα για το συγκεκριμενο μοντελο. Το κινητο αυτο δεν υπαρχει σε reviews και γενικοτερα δε βρισκεις πληροφοριες γι αυτο, ακομα και οι roms που εχει στο needrom ειναι σχεδον ολες κινεζικες (κινεζικα - αγγλικα) και χωρις gapps. Μου μιλας για specs: Ο 6589t σε FHD πιστευεις οτι θα τρεχει καλυτερα απο τον 6582 σε 720p? Αυτο απλα δε γινεται. Ο 6589t ζοριζεται στις 1080p αναλυσεις. Επισης θα εβαζες την amoi στην ποιοτητα των meizw, xiaomi, huawei? Εγω παντως σιγουρα οχι. Γι αυτο το λογο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος 100% και ειδικα για ενα κινητο που δεν εχει δοκιμαστει. Επισης αν ηταν τοσο ποιοτικη οσο λες το gps της θα δουλευε καλα σε ολα τα μοντελα της (βλεπε TCL) και ομως αυτο δε συμβαινει... Για να παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα σημαινει πως εχω ηδη δει το κινητο αυτο και μου εχει κινησει το ενδιαφερον. Ψηνομουν για την αγορα του. Δεν μπορω ομως να σπρωξω καποιον στην αγορα του απο τη στιγμη που δεν ειμαι σιγουρος για το συγκεκριμενο μοντελο (οχι λογω μαρκας ξαναλεω). Πλεον, αν θες κινητο στα 1080p πας σε octa που εχουν πεσει πολυ οι τιμες τους. Δεν ειναι μονο οι επιδοσεις που φτανουν και ξεπερνουν τον snapdragon 600, ειναι και οτι μπορει στο μελλον να δεις κανα android 4.3-4.4 κατι που ειναι σχεδον απιθανο για τον 6589t καθως ουτε ουτε τα sources υπαρχουν για να φτιαξουν roms με 4.3 και πανω ουτε η mediatek τον υποστηριζει softwarικα παραπανω απο 4.2. Edited March 27, 2014 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongo Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το geekbuying είναι αξιόπιστο; Παράθεση http://img53.imageshack.us/img53/2640/awaysignature22rncopy1io.gif Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα.[/size] Away.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ολα τα site που ειναι στο forum ειναι και αξιοπιστα. Συνεπαγεται και το geekbuying :D Εχουν επισης παρει πολλα ατομα απο εκει και ειναι αξιοπιστο. Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Επισης θα εβαζες την amoi στην ποιοτητα των meizw, xiaomi, huawei? Εγω παντως σιγουρα οχι. Γι αυτο το λογο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος 100% και ειδικα για ενα κινητο που δεν εχει δοκιμαστει. Επισης αν ηταν τοσο ποιοτικη οσο λες το gps της θα δουλευε καλα σε ολα τα μοντελα της (βλεπε TCL) και ομως αυτο δε συμβαινει... Σε εμένα που έχω το Ν828 και πέρασε από τα χέρια μου και το A862w το Gps δουλεύει και στα δύο τέλεια. Για ποιότητα που λες δεν νομίζω ότι στερείται σε κάτι από τις μάρκες που ανέφερες, πόσο μάλλον από τις ZTE, Thl, Lenovo που μου φάνηκαν κατώτερης ποιότητας, ακόμα και πιο ακριβά μοντέλα. Εντάξει, το φθηνό A862w που έκανε 83€ δεν ήταν καλύτερο από το S750, αλλά σε κατηγορία πάνω κάτω των 100€ είναι πάρα πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπερα και συγνωμη για την.ασχετη ερωτηση.σε ενα haipai p6s......προσπαθω να πεαρσω προγραμμα για πλοηγηση.μεχρι τωρα κανενα δεν δουλευει.εαν γνωριζει κανεις ποιο δουλευει η εαν χρειαζεται καποια ρυθμιση για να δουλεψει.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Για ποιότητα που λες δεν νομίζω ότι στερείται σε κάτι από τις μάρκες που ανέφερες, πόσο μάλλον από τις ZTE, Thl, Lenovo που μου φάνηκαν κατώτερης ποιότητας, ακόμα και πιο ακριβά μοντέλα. Διαβασε στα θεματα amoi και θα βρεις καποια παραπονα για gps. Επισης εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμη το Lenovo Vibe Z. Ξερεις εσυ καποιο Amoi με ποιοτητα κατασκευης αντιστοιχη με το vibe z ή το k900? Εγω παντως δεν εχω δει τιποτα αντιστοιχο. Αλλη κατηγορια τιμης βεβαια αλλα κολλαει στα περι ποιοτητας εταιρειας. Η μια εχει βγαλει κορυφαιες συσκευες σε ποιοτητα και specs και η αλλη οχι. Τελοσπαντων. Αν εσυ αισθανεσαι τοσο σιγουρος για το συγκεκριμενο amoi προτεινε το για αγορα. Εγω δε θα το προτεινα παντως... Σορρυ που γεμιζω το thread με off topic. Αυτα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Συγκρίνεις εντελώς ανομοια κινητα σε χαρακτηριστικα (Snapdragon 800, 2/32GB) και τιμη (450euro). Προφανώς ειναι καλυτερο σε ποιότητα. Απλα νομίζω ότι τα φθηνα Lenovo δεν είναι το ίδιο ποιοτικα με το vibe z. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Συγκρίνεις εντελώς ανομοια κινητα σε χαρακτηριστικα (Snapdragon 800, 2/32GB) και τιμη (450euro). Προφανώς ειναι καλυτερο σε ποιότητα. Απλα νομίζω ότι τα φθηνα Lenovo δεν είναι το ίδιο ποιοτικα με το vibe z. Ναι το ειπα οτι ειναι διαφορετικες οι τιμες (310€ εχει παρεπιπτοντως) αλλα ειναι και ενδεικτικο του τι μπορει να κανει η μια εταιρεια σε σχεση με το τι εχει κανει η αλλη μεχρι στιγμης (καμια high end συσκευη ή που να γνωριζω). Ξαναλεω οτι η amoi συμπαθης μου ειναι ως εταιρεια. Και αυτο το μοντελο μπορει να ειναι καλο αλλα χωρις υποστηριξη κινεζικο δεν αγοραζεις. Υπαρχουν αλλα amoi πολυ πιο δημοφιλη οπως επισης και αλλες εταιρειες σε αντιστοιχες τιμες (σιγουρα οχι Lenovo μιας και δεν ειναι vfm στα αντιστοιχα χρηματα) που εχουν καλες και δοκιμασμενες προτασεις. Edited March 27, 2014 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1972 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το τηλεφωνο,αν γνωριζει καποιος,το εχω παραγγειλει http://dynamic.focalprice.com/MK0051B/HTM_Landvo_H200_5.5_Capacitive_TFT_Touch_Screen_854x480_Android_4.2_SC6825.html?Currency=EUR Edited March 28, 2014 by giannis1972 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts