Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

$50 κουπόνι: Tronsmart PS7

Hi All,

Good News.

Have you noticed that GeekBuying has listed a 7.0 inch mtk6592 octa core smart phone?

That is the Tronsmart PS7.

Some specifications:

• 7.0inch LTPS capacitive touch screen,WUXGA,1920*1200pixels
  • MTK6592 Cortex A7 Octa core CPU,1.7GHz
  • 2GB RAM +16GB ROM
  • Dual camera:5.0MP front camera and 13.0MP back camera with flashlight
  • Dual SIM Card Dual Standby
  • Bluetooth V4.0

Now, we have a special offer for you to buy Tronsmart PS7. You only need to pay $3 to get a $50 coupon for Tronsmart PS7.

Get the $50 coupon here: http://www.geekbuying.com/item/325089.html

Justin

Αγορασα το Malata I60 Smartphone απο pandawill για μονο 37ευρω...του περασα μια custom rom

http://blog.ilverdevafuori.it/index.php/component/k2/item/143-malata-i-60-rom-100-mb-free-cwm-recovery-root-gapps

και το κινητο πεταει!!

Το εχω απο τα χριστουγεννα κανενα προβλημα...hardware!

Η μπαταρια το πολυ μιαμιση μερα,facebook,viber,email,whats up,internet full!!

Απλα δεν χωραει πολλες εφαρμογες,προσπαθω να κανω mount να δει την καρτα για εσωτερικο χωρο αλλα ανεπιτυχως!!

Εχω δοκιμασει

Root External 2 Internal SD.apk

Link2SD.apk

ext-s.zip

Ungaze_Data2sd_v4b5.zip

... τα φωτα σας?

Για πες εντυπωσεις φιλε μου.Η κατασκευη ειναι ποιοτικη?Η οθονη εχει καλες γωνιες θεασης ,το touch ειναι ακριβες στην πληκτρολογηση?Το ηχειο στις κλησεις ειναι καλο?Ακους τον αλλο καθαρα?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλημέρα

Παρέλαβα και εγω προχτές το ιδιο τηλέφωνο στα απο pandawiil στα 48,5$ (ειχα

Το τηλέφωνο ήρθε root ,με υποστήριξη ελληνικών χωρίς να έχει εγκατεστηνενο το CWM

Αν και δεν εχω εμειρια (ειναι η 2η συσκευή που πάνων στα χερια μου ) οι πρωτες εντυπωσεις ειναι μάλον μετριες.

Ποοτητα κατασκευής καλή

Γωνίες θεασης κατα την γνωμή μου καλες.

Το touch screen ειναι ακριβές μεν αλλά δεν ειναι πολύ ευαίσθητο και θέλει περισσοτερη "πίεση" ιδιως τα navigation keys

Ο ηχος τους ειναι μάλον λιγο χαμηλης εντασης αλλά ποιοτικά καλός και καθαρός και κατα την συνομολία αλλά και στην αναπαραγωγή

Ολα αυτα ειναι ανεκτά

Αυτο που με στεναχώρησε ειναι οτι με 256ΜΒ Μνημη RAM η τελική ελευθερη μνήμη για εγκατασταση εφαρμογών ~ 60MB με την εργοστασιακή rom και 93 ΜΒ με άλλη custom rom

Οπως ειπα δεν εχω εμπειρία σε Android smartphone και οταν το παρείγγειλα υπεθεσα οτι μπορω να χρησιμοποιησω την sdcard σαν internal memory αλλά οπως κατάλαβα μάλλον αυτό δεν γινετε.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορουμε να κάνουμε για να αυξησουμε την μνήμη

Νέο τηλέφωνο coolpad 7295C από την γνωστή στην Κίνα Coolpad και έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στη χώρα αυτή.

http://shop.coolpad.cn/goods/2183.htm

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι σχετικά μικρές διαστάσεις ως προς το μέγεθος της οθόνης και η όμορφη εμφάνιση.

MT6582M

4GB ROM

1GB RAM

οθόνη IPS 540*960

διαστασεις 138*70.5*7.5mm

Το παράγγειλα σήμερα από εδώ http://www.yangbuy.com/team.php?id=4698 (αν και στο site αυτό δεν αναφέρει τα σωστά χαρακτηριστικά στις περιγραφές, στις εικόνες όμως είναι τα σωστά).

Εάν φτάσει στα χέρια μου θα κάνω μία αναλυτική παρουσίαση.

Νέο τηλέφωνο coolpad 7295C από την γνωστή στην Κίνα Coolpad και έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στη χώρα αυτή.

http://shop.coolpad.cn/goods/2183.htm

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι σχετικά μικρές διαστάσεις ως προς το μέγεθος της οθόνης και η όμορφη εμφάνιση.

MT6582M

4GB ROM

1GB RAM

οθόνη IPS 540*960

διαστασεις 138*70.5*7.5mm

Το παράγγειλα σήμερα από εδώ http://www.yangbuy.com/team.php?id=4698 (αν και στο site αυτό δεν αναφέρει τα σωστά χαρακτηριστικά στις περιγραφές, στις εικόνες όμως είναι τα σωστά).

Εάν φτάσει στα χέρια μου θα κάνω μία αναλυτική παρουσίαση.

επαιρνες το thl t5s με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα (απο το to2c ) με λιγοτερα απο οσα εδωσες για αυτο,το εχει προσφορα 128 δολλαρια

επαιρνες το thl t5s με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα (απο το to2c ) με λιγοτερα απο οσα εδωσες για αυτο,το εχει προσφορα 128 δολλαρια

Η δική μου άποψη:

1. Πολλά προβλήματα στο thl

2. Στην Κίνα η coolpad θεωρείται πολύ καλή εταιρία (πολύ ανώτερη από thl)

3. Έχει 5in οθόνη σε διαστάσεις μικρότερες του thl.

4. Ομορφότερο (υποκειμενικό)

5. Ε, να ξεχωρίζουμε και λίγο...

Η δική μου άποψη:

1. Πολλά προβλήματα στο thl

2. Στην Κίνα η coolpad θεωρείται πολύ καλή εταιρία (πολύ ανώτερη από thl)

3. Έχει 5in οθόνη σε διαστάσεις μικρότερες του thl.

4. Ομορφότερο (υποκειμενικό)

5. Ε, να ξεχωρίζουμε και λίγο...

1. Δεν νομιζω το t5s να έχει τοσα προβλήματα όπως λες, ένα μονο αναφέρεται και αυτό ειναι ο χαμηλός ήχος στα βίντεο. Εγω το έχω παραγγείλει πάντως :p

2. Αυτό δεν ίσχυει με τίποτα όμως

3. Σε αυτό δεν θα πω όχι αν είναι έτσι οπως τα γράφεις.

4. Όντως υποκειμενικό.

5. Είχες iphone Πριν? :p:lol::p

Φιλικά πάντα όλα αυτά. Με το καλό να σου έρθει.

1. Δεν νομιζω το t5s να έχει τοσα προβλήματα όπως λες, ένα μονο αναφέρεται και αυτό ειναι ο χαμηλός ήχος στα βίντεο. Εγω το έχω παραγγείλει πάντως :p

2. Αυτό δεν ίσχυει με τίποτα όμως

3. Σε αυτό δεν θα πω όχι αν είναι έτσι οπως τα γράφεις.

4. Όντως υποκειμενικό.

5. Είχες iphone Πριν? :p:lol::p

Φιλικά πάντα όλα αυτά. Με το καλό να σου έρθει.

1. H αξιοπιστία μένει να αποδειχτεί...

2. Περί πωλήσεων κλπ εδώ http://www.techinasia.com/now-coolpad-outselling-apple-iphone-in-china/

3. Για τις διαστάσεις δε χωρά αμφιβολία.

4. Σαφώς είναι πολύ εμφανίσιμο.

5. Προηγούμενα τηλέφωνα μόνο κινέζικα (lenovo, zoppo), για τα λεφτά τους πολύ καλά.

Γεια σας ενας φιλος εχει το Caterpillar B15 και θελει να βαλει ως ηχο κλησης Mp3 τραγουδι το οποιο κατεβασε ο ίδιος στο κινιτο του. Πως μπορει να το κανει?

παιδιά ήρθε πριν λίγες μέρες το δικό μου,το πήρα από το ahappydeal.com και παρ ό,τι άργησε λίγο επειδή έπεσα σε κινέζικη πρωτοχρονιά εντούτοις αξίζει κάθε μέρας αναμονή!

Είναι ρουταρισμένο έτοιμο,στη συσκευασία είχε 2 μπαταρίες ΚΑΙ θήκη ίδια με του S (θεωρώ πως είναι αντιγραφή αλλά ίσως καλύτερη!) προστατευτικό οθόνης και φορτιστή ο οποίος μου φάνηκε λίγο ψεύτικος αλλά δε με νοιάζει,έχω 500 φορτιστές οπότε κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Το κινητό άπαιχτο,το έχω ταράξει 5 μέρες τώρα που το έχω και είναι τέλειο! Όποιος το βλέπει ψαρώνει λέμε!! (χεχεχε)

η μπαταρία κρατάει σκάρτη μια μέρα, αλλά ετσι και αλλιώς όταν κοιμάμαι δεν το χρειάζομαι :)

Root πως??

Τελικά φίλε agganis κατάφερες να το κανεις root? Αν ναι πως το έκανες?

παιδιά ήρθε πριν λίγες μέρες το δικό μου,το πήρα από το ahappydeal.com και παρ ό,τι άργησε λίγο επειδή έπεσα σε κινέζικη πρωτοχρονιά εντούτοις αξίζει κάθε μέρας αναμονή!

Είναι ρουταρισμένο έτοιμο,στη συσκευασία είχε 2 μπαταρίες ΚΑΙ θήκη ίδια με του S (θεωρώ πως είναι αντιγραφή αλλά ίσως καλύτερη!) προστατευτικό οθόνης και φορτιστή ο οποίος μου φάνηκε λίγο ψεύτικος αλλά δε με νοιάζει,έχω 500 φορτιστές οπότε κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Το κινητό άπαιχτο,το έχω ταράξει 5 μέρες τώρα που το έχω και είναι τέλειο! Όποιος το βλέπει ψαρώνει λέμε!! (χεχεχε)

η μπαταρία κρατάει σκάρτη μια μέρα, αλλά ετσι και αλλιώς όταν κοιμάμαι δεν το χρειάζομαι :)

Α είσαι προνομοιούχος! και root και 2 μπαταρίες?? Με γεια!

Το δικό μου βρίσκεται στο ταχυδρομείο, αύριο παραλαμβάνω και εγω.:cry:

οπως εγραψα πιο πανω εβαλα custom rom..

κ τωρα εχει office,gps,viber,facebook,whatsup,weather,multilink keyboard κ κανα 4αρι ακομα.

καλη κατασκευη δεν το λες φτηνο.τα κουμπακια αριστερα δεξια αρκετα ομορφα,η καμερα αν ειναι 2mp...τι κανει τη δουλεια της.το μονο που δεν εχω λυσει ειναι να μεγαλωσω το χωρο.οσο για την μπαταρια το πολυ μια μιαμιση μερα. το κινητο αποωτην μανα του με την ρομ που εχει...μονο για κανα τηλεφωνημα.θελει πειραγμα..κ για 37ευρω θα μεινετε υπερικανοποιημενος.παραγγειλα αλλα δυο..(αν κμε την pandawill θα τα ψιλοσπασω…δες w9002)ελπιζω και τα επομενα malata ναβγουν τοσο καλα κοχι απλα να ημουν τυχερος…θα ενημερωσω.

Τελικά φίλε agganis κατάφερες να το κανεις root? Αν ναι πως το έκανες?

Α είσαι προνομοιούχος! και root και 2 μπαταρίες?? Με γεια!

Το δικό μου βρίσκεται στο ταχυδρομείο, αύριο παραλαμβάνω και εγω.:cry:

Ευχαριστώ φίλε μου! με το καλό και το δικό σου! περιμένω εντυπώσεις και περιγραφή της συσκευασίας!

Το πρωί παρέλαβα και εγώ το δικό μου. Μου ήρθε απο geek buying. Το παρηγγειλα στις 15-2-2014, ταχυδρομηθηκε στις 21-2-2014 και παρέλαβα 11-3-2014 (θα μπορούσα να το παραλάβω απο χθες αλλα ο ταχυδρομος αντι για το πακέτο έφερε χαρτάκι ειδοποίησης)

Πολυ καλο το πακέτο απο geek. Πολυ καλή συσκευασία. Μέσα υπήρχαν δυο μπαταρίες, μια πολυ όμορφη θήκη flip cover, ακουστικά, φορτιστής ευρωπαϊκός και φιλμ οθόνης.

Πρώτες εντυπώσεις;

Θετικά: μεγάλη οθόνη, φωτεινή χωρίς να φαίνονται pixels, γρηγορο wifi (αν και λίγο αδύναμο ως προς την λήψη ), γενικά γρήγορο, καθόλου καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών και στην περιήγηση στα menu. Η rom του φαίνεται πολυ καλή, επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί η sd ως ο κύριος αποθηκευτικός χώρος. Όμορφο εξωτερικά.

Αρνητικά: πολύ μέτρια ποιότητα κατασκευής (απολύτως κατανοητό για τα χρήματα που στοίχισε) τριξήματα στο κάτω μέρος ιδίως στα κάτω κουμπιά.

Τα υπόλοιπα σε σχέση με gps, μπαταρία, 3g εν καιρώ...

Α επίσης ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι ήρθε ρουταρισμένο!

Καλημέρα

Ο χωρος ειναι οντως λιγος , με καποιες δοκιμές με Link2SD.apk καταφερα και εβαλα αρκετα πράγματα

Οπως είπα αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με το touchscreen.Τα bouton Home ,Back ,Menu δεν ειναι τοσο "ευαισθητα" ειδικά το back

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξησω το touschscreen sensivity.

Επισης παρατήρησα οτι αν το τηλεφωνο δεν το κραταω με το χερι αλλά το εχω ακουμπησει στο τραπεζι κα πατήσω τα τα bouton Home ,Back ,Menu δεν λειτουργουν ενω αν το βαλω στην παλάμη τοτε λειτουγουν αλλά με μειωμένη ευαισθησία οπως ειπαμε παραπάνω . Δεν ξέρω αν αυτό ειναι προβλημα η ειναι κάποιο ειδος ασφάλεια απο λαθος πάτημα

http://en1.data.coolicool.com/images/MHJKX3S/MHJKX3S_edd4b2f0327475e3a61e89d0e7f87c08.images.650x650.jpg

http://www.coolicool.com/jiake-x3s-mtk6592-17ghz-octa-core-50-inch-hd-screen-3g-smartphone-g-33064

• 5 inch IPS Screen, 1280*720 pixel display
  • MTK6592 1.7GHz Octa core
  • Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/2100 MHz
  • 2 GB RAM + 16GB ROM
  • 8MP back camera + 5MP front camera
  • Android 4.2

OS and CPU

CPU Type Octa Core

CPU 1.7GHz

Hardware Platform MTK6592

Operating System Android4.2

Languages

Malay, Portuguese, Vietnamese, Turkish, Russian, Arabic, Thai, Chinese (simplified), Chinese (traditional), Indonesian Language, Greek, English, German, Spain, French, Italian

MEMORY

RAM 2GB

Internal 16GB

Max Storage Expansion 32GB

NETWORKING 3G

Support SIM Card

Dual Sim Dual Standby

Network Frequency WCDMA 850/2100MHz, GSM 850/900/1800/1900MHz

CAMERA and VIDEO

Flash Ligh Support

Front Camera 5MP

Rear Camera 8MP

CONNECITIVITY and COMMUNICATION

Bluetooth

Support

GPS

Support

WIFI

Support Gravity Induction

Support Light Sensor

Support Distance Sensor

Support Data Cable

Micro USB

DISPLAY

Screen Type Capacitive Screen

Screen Resolution 1280*720

Screen Size 5inch

Multi-point Touch 5 Points Touch

WHAT IS IN THE BOX

Accessories

2* Original Battery, Original Charger, Data Cable, Instruction Book, Leather Case, Original Earphone

Unboxing

Review

Edited by orlox
videos
[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.desoon.com/pic/other/2014-03-05-14-20-497.jpg

http://www.desoon.com/pic/other/2014-03-05-14-21-099.jpg

http://www.desoon.com/pic/other/2014-03-05-14-25-290.jpg

http://www.desoon.com/pic/other/2014-03-05-14-25-354.jpg

http://www.desoon.com/pic/other/2014-03-05-14-25-411.jpg

MTK6572 Dual Core 1.2GHz

- 4.5 Inch 854 * 480 Pixel FWVGA Screen

- 512MB Ram 4GB Rom

- 5.0MP Back Camera 2.0MP Front Camera

- Support 3G, WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, Play Store, etc

TIMH 52 E

Επισης παρατήρησα οτι αν το τηλεφωνο δεν το κραταω με το χερι αλλά το εχω ακουμπησει στο τραπεζι κα πατήσω τα τα bouton Home ,Back ,Menu δεν λειτουργουν ενω αν το βαλω στην παλάμη τοτε λειτουγουν αλλά με μειωμένη ευαισθησία οπως ειπαμε παραπάνω . Δεν ξέρω αν αυτό ειναι προβλημα η ειναι κάποιο ειδος ασφάλεια απο λαθος πάτημα

Πολλα κινητα,και πολυ ακριβοτερα συμπεριφερονται το ιδιο ,ειτε τα touch buttons ειτε στην πληκτρολογηση οταν δεν ειναι σε χερι.Πιθανων δυσλειτουργια...Αν και δεν ξερω σιγουρα...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Πολλα κινητα,και πολυ ακριβοτερα συμπεριφερονται το ιδιο ,ειτε τα touch buttons ειτε στην πληκτρολογηση οταν δεν ειναι σε χερι.Πιθανων δυσλειτουργια...Αν και δεν ξερω σιγουρα...

Η οθόνη λειτουργεί κανονικά και τα εικονιδια ενεργοποιουνται ειτε είναι στο χέρι ειτε οχι

Δεν ενεργοποποιουνται μόνο τα bouton Home ,Back ,Menu μονο οταν το εχεις ακουμπησμενο στο τραπέζι. αν το βαλεις στην παλαμη τοτε ενεργοποιούνται

Φιλε valanths εισαι πολυ μυστηριος,φιλικα παντα.Καθε φορα πετας ενα αγνωστο κινητο (πολυ καλο VFM παντα) κανα 2 χαρακτηριστικα μια τιμη σε ευρω και εξαφανιζεσαι.Και καμια μεταφραση απο Google Translate που και που...

Ουτε αν εχει δοκιμασει κανενα ουτε τιποτα αλλο.

Μηπως εισαι Κινεζος? :p

Edited by arisg90

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά