Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως γνωριζει καποιος για ρυθμισεις μμς και πως μπορουμε να δουμε βιντεο απο youtube?ευχαριστω.παρεπιπτοντως εχω τον κλωνο iphone t2000.

διαβασε το θεμα του κ599,εκι θα βρεις τις πληροφοριες που ζητας.

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν γνωριζω κατα ποσο αξιζει μου εχει κανει εντυπωση ομως, εχει μεγαλο μεγεθος μοιαζει με παλιοτερο qtek σε στυλ ταμπλετ.

http://www.e-mobilo.com/bphone_linux.html

http://www.e-mobilo.com/images/BPhone_02.jpg

Smart Mobile Phone Smart Phone BPhone Multi-Media Mobile

Details Specifications:

Model: BPhone Multi-Media Cell phone

Network: GSM 850/900/1800/1900

videocall:no available

Operating System: RM Linux 2.6

CPU type: Marvell PXA310 624MHz

GPS: GPS Built-in

Screen: 5.0 inch touch screen, 16000kcolors, 800×480

Ringtone: 128 chord; Support mp3 format ring

Language: English, Chinese

Radio: stereo radio FM, should play with earphone

Music: MIDI, MP3, WMA, WAV. Support background play

Movie: AVI, FLV, 3GP,MP4. Support to play in full screen, play/pause

Voice recorder: Support

E-book: TXT .etc

Photo: jpg, gif .etc

Memory: 128M RAM, 256M ROM, support TF card up to 8GB TF extended

Telephone directories: support

Power on/off: Support auto power on and off

Alarm clock: 3 groups, support mp3 ringtone alarm clock

Games: Build in 2 general games.

Net Connectivity: WAP, GPRS, WIFI

Bluetooth: Bluetooth A2DP V2.0

Insert: Handwritten

Other Functions: Linux, WIFI, Opera mini, Trackball, MP3, MP4, Java, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, Handwritten insert, FM, Bluetooth, GPRS, WAP, MMS, Expand memory, E-book, calendar, alarm, calculator, GPS, MSN, Touch flo 3D

Data Transfer: USB cable/bluetooth

Talk time: 120ïΌ150 minutes

Standby time: 50ïΌ80 hours

Size: 145*96*26mm

Net Weight: 359g

Shape: Bar

Color: White/Black (Optional)

package weight: 680g

Package Contains:

1 x BPhone Multi-Media Cell phone

1 x 2800 mAh rechargable battery

1 x Charger

1 x Headset

1 x USB data cable

1 x User Manual

1 x 2GB or 8gb SD

http://www.e-mobilo.com/images/bp5.jpg

http://www.e-mobilo.com/images/bp6.jpg

Αν είναι να πάμε σε κάτι τόσο μεγάλο θα προτιμούσα αυτό http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/mypad-windows-smartphone-with-5-inch-touch-screen/

Αχ. Μα με τι χάρη το κρατάει η κινεζούλα:rolleyes:

Γεια χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα.Είμαι καινούργιος στο φορουμ και ελπίζω να μην γράφω σε λάθος μέρος.Χρειάζομαι απεγνωσμένα την βοήθεια όλων.Αγόρασα έναν κινέζικο κλώνο Ν97 με λειτουργικό Windows Mobile 6.1. Το κινητό μου ήρθε στην Γερμανική εκδοση των Windows Mobile και εγώ μην γνωρίζοντας και πολλά προσπάθησα μέσα απο το pc μου να του περάσω ελληνική γλώσσα και εγκατέστησα το Leng.Για πρώτη φορά ξεκίνησε το κινητό αλλά άρχισε να μου βγάζει μισό το μενού και μου πέταγε κάποιο σφάλμα μάλλον για το πρόγραμμα.Τώρα μετά απο πολλές επαννακινήσεις το κινητό δεν ξεκινάει καθολου.Ανοίγει και κολλαει στο λογότυπο Windows Mobile 6.1. Δοκίμασα να το κάνω και reset με τον συνδυασμό των τεσσάρων πλήκτρων που βρήκα στο ψάχνοντας στο google αλλά τίποτα.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάτι αλλο που μπορώ να κάνω για να φορμάρω το κινητο να μου το πεί αλλιως θα πρέπει να αρχίσω να κλαίω τα λεφτά μου:p.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνηθως καθε συσκευη εχει διαφορετικο συνδιασμο πληκτρων για να κανεις hard reset. Ψαξε στο βιβλιαρακι της συσκευης μηπως το αναφερει καπου η εποικοινωνησε με τον πωλητη απ'οπου το αγορασες μηπως μπορει να σε βοηθήσει.
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Βιβλιαράκι δεν μου έστειλαν μόνο κάτι που είναι σαν εγγύηση.Ευχαριστώ για την απάντηση έστειλα κ mail στον πωλητή και μου απάντησε το παρακάτω. Το οποίο δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει.

okay, you make as following.

Beginning--Attitudes--Put back to the work attitude. The password reads 1234.

• Administrators
Με το Leng μην περιμένεις σοβαρά αποτελέσματα. Κάποιο link σχετικά με την αγορά της συσκευής σου;

Modpic.gif

Καταρχας παιδια δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να αναφερθω επειδη το τηλεφωνο αυτο δεν ανηκει σε καποια κατηγορια που υπαρχει. Πριν 2 μερες παραλαβα το Machismo,το κινεζικο τηλεφωνο με ενσωματωμενο αναπτηρα. Ολα δουλευουν μια χαρα, το μονο προβλημα ειναι το handwriting. Παω στη δημιουργια μυνηματων και προσπαθω να γραψω ενα μηνυμα με handwriting αλλα εστω και αν φαινεται να γραφει κανονικα, δεν αναγνωριζει κανενα χαρακτηρα. Για να γραψω ενα μηνυμα, πρεπει να χρησιμοποιησω το on screen keyboard. Στις ρυθμισεις τηλεφωνου οι μονες επιλογες που υπαρχουν για το handwriting ειναι ταχυτητα και χρωμα.

Ευχαριστω πολυ.

Ορίστε το λινκ της εταιρείας που το πήρα αλλά απο ότι βλέπω τώρα δεν το πουλάει.

http://www.mrdragons.eu/

Πρώτη φορά ανεβάζω και μια εικόνα για να δείτε που κολλαει η συσκευή μετα την εγκατάσταση του Leng. Ελπίζω να έδωσα το σωστό link.

http://www.xariseto.gr/img/images/36278908231165027037.jpg

Καταρχας παιδια δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να αναφερθω επειδη το τηλεφωνο αυτο δεν ανηκει σε καποια κατηγορια που υπαρχει. Πριν 2 μερες παραλαβα το Machismo,το κινεζικο τηλεφωνο με ενσωματωμενο αναπτηρα. Ολα δουλευουν μια χαρα, το μονο προβλημα ειναι το handwriting. Παω στη δημιουργια μυνηματων και προσπαθω να γραψω ενα μηνυμα με handwriting αλλα εστω και αν φαινεται να γραφει κανονικα, δεν αναγνωριζει κανενα χαρακτηρα. Για να γραψω ενα μηνυμα, πρεπει να χρησιμοποιησω το on screen keyboard. Στις ρυθμισεις τηλεφωνου οι μονες επιλογες που υπαρχουν για το handwriting ειναι ταχυτητα και χρωμα.

Ευχαριστω πολυ.

απλα δεν γινεται να χρισιμοποιησεις handwriting σε ολες τις γλωσσες!! αν δοκιμασεις σε αλλες γλωσσες θα δεις οτι δουλευει το handwriting

Φιλε sofos7,

Δοκιμασα ολες τις γλωσσες αλλα δεν τα αναγνωριζει..

Μηπως πρεπει να αλλαξω την γλωσσα του τηλεφωνου? :s

οταν λες δεν τα αναγνωριζει, τα αναγνωριζει λαθος η δεν εμφανιζει τιποτα??, αν ειναι ετσι τοτε μαλλον δεν γινετε να γραψεις με αυτον των τροπο. για δοκιμασε και μια επαναφορα εργωστασιακων ρυθμισεων.

Απλα οταν γραφω στην οθονη βλεπω οτι αναγνωριζει το hand writing αλλα μετα δεν εμφανιζει καποιο χαρακτηρα,δεν τα αναγνωριζει..

Μολις δοκιμασα επαναφορα αλλα το ιδιο αποτελεσμα :(

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Μιας και το πήρες και είσαι ο πρώτος χρήστης,πες μας κάποια πράγματα για το κινητό

斯塔夫罗斯 :O

Παιδια το κινητο καλο ειναι. Ο αναπτηρας του δουλευει μια χαρα, αλλα η καμερα του εχει αναλυση 0,3 Mp και οχι 1,3 οπως γραφει στο chinavasion. Η οθονη αφης εχει πολυ καλη ανταποκριση και το μεγαφωνο του ειναι πολυ δυνατο και αρκετα καθαρο. Μονο στην τελευταια σταθμη της εντασης χαλαει λιγακι ο ηχος. Γενικα ειναι καλο κινητακι, αλλα οπως ανεφερα και πιο πανω αντιμετωπιζω προβλημα με το handwriting και με το bluetooth. Αναγνωριζει μονο τον υπολογιστη μου. Κανενα αλλο τηλεφωνο :s. Μηπως μπορω να κανω κατι για αυτο, αν γνωριζετε?

Παιδιά καλημέρα.

Μήπως γίνεται να εγκαταστήσεις Ελληνικά σε i68+ ;

https://artonweb.gr Μελέτη ,Σχεδιασμός & Δημιουργία Δυναμικών ιστοσελίδων.

Καλώς σας βρήκα (καινούριος στο χώρο).

Ήθελα πληροφορίες/απόψεις/προβλήματα κτλ σχετικά με το HERO H806. Μου άρεσε εμφανισιακά και με ενδιαφέρoυν κυρίως η dual sim και το wifi, καθώς και το ότι δεν είναι iPhone clone.

Το έχεις στην κατοχή σου?

Βασικά ήθελα να μάθω αν έχει καλή λήψη το wifi του και πόσο καλά λειτουργεί ο internet browser που έχει εγκατεστημένο. Φαντάζομαι ότι σε μενού, διάρκεια μπαταρίας και λοιπά χαρακτηριστικά όλα σχεδόν τα κινέζικα είναι πάνω-κάτω ίδια (εξαιρουμένων windows&android phones).

για δειτε αυτο : http://solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3795 , ειναι μια αντιγραφη του iphone,γραφει πως εχει Windows Mobile 6.5 and Dual UI(iphone UI). τι ακριβως θελει να πει;;;; παντος εχει και 800αρι επεξεργαστη!!!

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά