sofos7 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 κανεις ρε παιδια? να το στηλεις πισω απο εκι που το πηρες,(εχεις εγγυηση), αν βιαζεσε , το ανοιγεις, και το διωρθωνεις μονο σου!!!(αν ξερεις τιποτα απο ηλεκτρονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios123 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο link για εφαρμογες και παιχνίδια για το sciphone i68+ Παράθεση https://artonweb.gr Μελέτη ,Σχεδιασμός & Δημιουργία Δυναμικών ιστοσελίδων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignisfatuus Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 (edited) Τελικά δεν το έχει πάρει πολύς κόσμος το συγκεκριμένο τηλ.! Εγώ το πήρα στο Η-μπέϋ τα Χριστούγεννα, 65 ευρώ, με 10 σελίδες μενού, χωρίς όμως Ελληνικά δυστυχώς. Έτσι, το χρησιμοποιώ μόνο γιά κλήσεις. Τα μηνύματα τα στέλνω σε γκρήκλις και απο τα εισερχόμενα δεν μπορώ να διαβάσω τα κεφαλαία ελληνικά ΓΔΘΛΞΠΣΦΨΩ (τα μικρά διαβάζονται!!!). Πάλεψα επίσης τώρα τελευταία (με τις προσφορές Wind και Q) τις ρυθμίσεις ίντερνετ, αλλά δεν κατάφερα τίποτε. Αυτόματες ρυθμίσεις δεν δέχεται... Δεν έχω βρει κάποιο λίνκ γιά ελληνικά. Ας ελπίσουμε να φτιάξει κανένας Ρώσος!!! Πάλεψα επίσης τώρα τελευταία (με τις προσφορές Wind και Q) τις ρυθμίσεις ίντερνετ, αλλά δεν κατάφερα τίποτε. Αυτόματες ρυθμίσεις δεν δέχεται... Τελικά βρήκα τις (χειροκίνητες) ρυθμίσεις από το http://www.jaga.gr/?q=node/159, συνδέεται κανονικά στο ίντερνετ και με Wind και με Q, αλλά φυσικά δεν μπορώ να γράψω ελληνικά και ο browser του έχει homepage στην Κίνα (με κινέζικα γράμματα) και το Opera mini v.4.2 (δεν δέχεται το v.5) που έβαλα έχει πρόβλημα στο enter μετά την εισαγωγή κειμένου (διευθύνσεων, password κλπ.). Πάντως συνδέεται ... :wacko: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 1, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoyfhs Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 να το στηλεις πισω απο εκι που το πηρες,(εχεις εγγυηση), αν βιαζεσε , το ανοιγεις, και το διωρθωνεις μονο σου!!!(αν ξερεις τιποτα απο ηλεκτρονικα) το ανοιξα και ελενξα το διακοπτακι ξεκολοντας απο επανω το φλες αλλα τιποτα παλλι τα ιδια οσο για την εγγυηση που εστειλα απο εκει που το πηρα μονο για ενα μηνα το καλλυπτει,ωραια σκεφτομαι τι το κανω τωρα λεω να το δωσο 30ευρω για καποιον που ενδιαφερεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 το ανοιξα και ελενξα το διακοπτακι ξεκολοντας απο επανω το φλες αλλα τιποτα παλλι τα ιδια οσο για την εγγυηση που εστειλα απο εκει που το πηρα μονο για ενα μηνα το καλλυπτει,ωραια σκεφτομαι τι το κανω τωρα λεω να το δωσο 30ευρω για καποιον που ενδιαφερεται. η εγγυηση πρεπει να σε καληπτει για ενα χρωνο!!!!!!!!!!!!! απο που το πηρες????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoyfhs Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 η εγγυηση πρεπει να σε καληπτει για ενα χρωνο!!!!!!!!!!!!! απο που το πηρες????? εχω στειλει επανελημενα στον πωλητη e-mail για επιστροφη και αντικατασταση αλλα δυστυχωσ με εχει γραμενο,ουτε αναφορα μπορω να κανω στο e-bay και στο pay pall γιατι εχουν περασει 45 ημερες απο την αγορα του το site τωρα δεν το εχω αλλα θα το βρω και θα ενημερωσο για τους συγκεκριμενους πωλητες κινεζοι ειναι ,και τον κανουν. καλλη ανασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Το ι9 είναι πολύ καλό τηλέφωνο για τα λεφτά του έχω αγοράσει 4 αν σου πέσουν κάτω ωμός δύσκολα δεν θα σπάσει Για 45 ευρώ αξίζει Τώρα αν χαλάσει καλυτέρα να μην ασχοληθείς να το φτιάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 εχω κι εγω αυτο το κινητο.οντως λεει πως εχει μια καρτα μνημης μεσα 2 γβ.ουτε κι εγω εχω βρει που μπενει να την αλλαξω με μια πιο μεγαλη.το τηλεφωνο ειναι ενας κλωνος του ν97 χωρις πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoyfhs Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Το ι9 είναι πολύ καλό τηλέφωνο για τα λεφτά του έχω αγοράσει 4 αν σου πέσουν κάτω ωμός δύσκολα δεν θα σπάσει Για 45 ευρώ αξίζει Τώρα αν χαλάσει καλυτέρα να μην ασχοληθείς να το φτιάξεις ναι συμφωνο σε αυτα που γραφεις αλλα το αγορασα απο εδω http://www.goodsatdeal.com/ και οχι 45ευρω,αυτο ειναι το κακο και ειναι αχρηστο τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Εχθές μου έφεραν ένα sciphone και είπα να το χρησιμοποιήσω μιας και είναι dual sim και με βολεύει για να μην κουβαλάω δύο συσκευές. Έχω δύο προβληματάκια όμως. 1ον: Όταν έχω συνδεδεμένα τα handsfree με το που χτυπάει κάποια κλήση, η γραμμή ανοίγει από μόνη της μετά από μισό χτύπημα χωρίς να πατήσω εγώ τπτ. Δλδ αν το έχω αφήσει κάπου κι έχω πάνω τα ακουστικά κι εγώ είμαι κάπου αλλού, αυτό θα ανοίξει από μόνο του την γραμμή. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό για να απενεργοποιήσω αυτή την λειτουργία. (έχω σκοπό να το έχω μόνιμα με handfree γιατί δεν ξέρω τι sar έχει) 2ον: Δεν κατάφερα να βρω πουθενά αθόρυβη λειτουργία. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο;; Αν δλδ είμαι κάπου και θέλω να το έχω στο αθόρυβο δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Να διευκρινίσω όσον αφορά το μοντελο του τηλεφώνου, έβγαλα την μπαταρία και από κάτω γράφει sciphone i9+++ Άκυρο αυτό για την αθόρυβη λειτουργία παιδιά! Μένει μόνο το πρόβλημα της αυτόματης απάντησης με το handsfree. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ψαξε στο προφιλ handsfree κατι θα βρεις περι αυτοματης απαντησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimCh Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 μηπως γνωριζει καποιος για ρυθμισεις μμς και πως μπορουμε να δουμε βιντεο απο youtube?ευχαριστω.παρεπιπτοντως εχω τον κλωνο iphone t2000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Δυστυχώς φίλε μου το έχει ψάξει αυτό! Αλλά οι μόνες ρυθμίσεις που έχει σε αυτό το προφίλ (και σε όλα τα άλλα) είναι μόνο για την ένταση του χτυπήματος, επιλογή ringtone, ήχος πλήκτρων κλπ. Το έχω κοιτάξει πάρα πολλές φορές και δεν έχει καμία επιλογή για αυτόματη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 για δες παρακατω απο την ενταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Τπτ απολύτως! Τα έψαξα ακόμα μία φορά. Μόνο την ένταση, τον ήχο κλήσης, τον ήχο για το sms, για τα πλήκτρα και για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής έχει. Και δεν ξέρω και αν μπορώ να του περάσω κανένα άλλο firmware και που μπορώ να βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 φιλε μου πριν απο αυτα καπου γραφει λειτουργια αποκρισης-απαντηαης καπως ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 μηπως γνωριζει καποιος για ρυθμισεις μμς και πως μπορουμε να δουμε βιντεο απο youtube?ευχαριστω.παρεπιπτοντως εχω τον κλωνο iphone t2000. διαβασε το θεμα του κ599,εκι θα βρεις τις πληροφοριες που ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Δεν γνωριζω κατα ποσο αξιζει μου εχει κανει εντυπωση ομως, εχει μεγαλο μεγεθος μοιαζει με παλιοτερο qtek σε στυλ ταμπλετ. http://www.e-mobilo.com/bphone_linux.html http://www.e-mobilo.com/images/BPhone_02.jpg Smart Mobile Phone Smart Phone BPhone Multi-Media Mobile Details Specifications: Model: BPhone Multi-Media Cell phone Network: GSM 850/900/1800/1900 videocall:no available Operating System: RM Linux 2.6 CPU type: Marvell PXA310 624MHz GPS: GPS Built-in Screen: 5.0 inch touch screen, 16000kcolors, 800×480 Ringtone: 128 chord; Support mp3 format ring Language: English, Chinese Radio: stereo radio FM, should play with earphone Music: MIDI, MP3, WMA, WAV. Support background play Movie: AVI, FLV, 3GP,MP4. Support to play in full screen, play/pause Voice recorder: Support E-book: TXT .etc Photo: jpg, gif .etc Memory: 128M RAM, 256M ROM, support TF card up to 8GB TF extended Telephone directories: support Messages: support Power on/off: Support auto power on and off Alarm clock: 3 groups, support mp3 ringtone alarm clock Games: Build in 2 general games. Net Connectivity: WAP, GPRS, WIFI Bluetooth: Bluetooth A2DP V2.0 Insert: Handwritten Other Functions: Linux, WIFI, Opera mini, Trackball, MP3, MP4, Java, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, Handwritten insert, FM, Bluetooth, GPRS, WAP, MMS, Expand memory, E-book, calendar, alarm, calculator, GPS, MSN, Touch flo 3D Data Transfer: USB cable/bluetooth Talk time: 120ïΌ150 minutes Standby time: 50ïΌ80 hours Size: 145*96*26mm Net Weight: 359g Shape: Bar Color: White/Black (Optional) package weight: 680g Package Contains: 1 x BPhone Multi-Media Cell phone 1 x 2800 mAh rechargable battery 1 x Charger 1 x Headset 1 x USB data cable 1 x User Manual 1 x 2GB or 8gb SD http://www.e-mobilo.com/images/bp5.jpg http://www.e-mobilo.com/images/bp6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 τι ειναι αυτο ρε συ κωστα ? τηλεφωνο ή netbook? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambolos Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Αν είναι να πάμε σε κάτι τόσο μεγάλο θα προτιμούσα αυτό http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/mypad-windows-smartphone-with-5-inch-touch-screen/ Αχ. Μα με τι χάρη το κρατάει η κινεζούλα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel24 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Γεια χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα.Είμαι καινούργιος στο φορουμ και ελπίζω να μην γράφω σε λάθος μέρος.Χρειάζομαι απεγνωσμένα την βοήθεια όλων.Αγόρασα έναν κινέζικο κλώνο Ν97 με λειτουργικό Windows Mobile 6.1. Το κινητό μου ήρθε στην Γερμανική εκδοση των Windows Mobile και εγώ μην γνωρίζοντας και πολλά προσπάθησα μέσα απο το pc μου να του περάσω ελληνική γλώσσα και εγκατέστησα το Leng.Για πρώτη φορά ξεκίνησε το κινητό αλλά άρχισε να μου βγάζει μισό το μενού και μου πέταγε κάποιο σφάλμα μάλλον για το πρόγραμμα.Τώρα μετά απο πολλές επαννακινήσεις το κινητό δεν ξεκινάει καθολου.Ανοίγει και κολλαει στο λογότυπο Windows Mobile 6.1. Δοκίμασα να το κάνω και reset με τον συνδυασμό των τεσσάρων πλήκτρων που βρήκα στο ψάχνοντας στο google αλλά τίποτα.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάτι αλλο που μπορώ να κάνω για να φορμάρω το κινητο να μου το πεί αλλιως θα πρέπει να αρχίσω να κλαίω τα λεφτά μου:p.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Συνηθως καθε συσκευη εχει διαφορετικο συνδιασμο πληκτρων για να κανεις hard reset. Ψαξε στο βιβλιαρακι της συσκευης μηπως το αναφερει καπου η εποικοινωνησε με τον πωλητη απ'οπου το αγορασες μηπως μπορει να σε βοηθήσει. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel24 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Βιβλιαράκι δεν μου έστειλαν μόνο κάτι που είναι σαν εγγύηση.Ευχαριστώ για την απάντηση έστειλα κ mail στον πωλητή και μου απάντησε το παρακάτω. Το οποίο δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει. okay, you make as following. Beginning--Attitudes--Put back to the work attitude. The password reads 1234. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Με το Leng μην περιμένεις σοβαρά αποτελέσματα. Κάποιο link σχετικά με την αγορά της συσκευής σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καταρχας παιδια δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να αναφερθω επειδη το τηλεφωνο αυτο δεν ανηκει σε καποια κατηγορια που υπαρχει. Πριν 2 μερες παραλαβα το Machismo,το κινεζικο τηλεφωνο με ενσωματωμενο αναπτηρα. Ολα δουλευουν μια χαρα, το μονο προβλημα ειναι το handwriting. Παω στη δημιουργια μυνηματων και προσπαθω να γραψω ενα μηνυμα με handwriting αλλα εστω και αν φαινεται να γραφει κανονικα, δεν αναγνωριζει κανενα χαρακτηρα. Για να γραψω ενα μηνυμα, πρεπει να χρησιμοποιησω το on screen keyboard. Στις ρυθμισεις τηλεφωνου οι μονες επιλογες που υπαρχουν για το handwriting ειναι ταχυτητα και χρωμα. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts