cosmix Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Βασικα το θεμα με τα κινεζικα ειναι οτι κοιτανε να βγαλουν βιαστικα στο εμποριο ενα μοντελο χωρις να ψαχνουν αρκετα για προβληματα bugs κτλπ. Προχειροδουλειές δλδ... Πριν κανα 2μηνο επειδη μου αρεσε πολυ το iphone και ηθελα να το παρω βρηκα ενα Link το οποιο πουλαγε στην ελλαδα to CECT P168. Κλώνος iphone με λίγα λεφτα.........και το πηρα........ενα απο αυτα που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι δεν μπορουσε να λαθει mms μεγαλυτερο απο 17kb. Στην περιπτωση αυτη κολλαγε το mms inbox............δεν χρησιμοποιησα την συσκευη πανω απο 15 μερες. Πηρα iphone και πραγματικα ουτε 20% δεν ηταν κλωνος του. :p Τωρα το εχω κρατησει για ειδικες περιπτωσεις........για καμια δολοφονια κι ετσι!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 απο ηχο ομωs και μπαταρια σκιζει,δεν το φθανει κανενα κινητο . εγω το παρηγγειλα σημερα για δευτερη συσκευη και κυριωs για αυτουs τουs λογουs,για τα υπολοιπα εχω το viewty και αργοτερα το omnia. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Ότι χαρακτηριστικά και να έχει δεν παίζει να το φορέσει κάποιος και να μην φάει το δούλεμα της αρκούδας από γνωστούς και φίλους.Αυτό μόνο σε παιδάκι μέχρι 7 χρονών θα μπορουσα να το φανταστώ. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevek Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Γεια χαρά! Μου ήρθαν και εμένα δύο τέτοια (δικό μου και φίλου μου) προχτές αλλά ο φίλος μου δεν το θέλει. Αναγκάζομαι να το βγάλω στο σφυρί σε τιμή κόστους. Όποιος ενδιαφέρεται από Αθήνα ας απαντήσει με PM. Πάντως είναι φτυστό με το μαύρο N95. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 σεβαστη η γνωμη σου αγαπητε φιλε, το χεις δει απο κοντα? βασικα ειναι για gadget-maniacs αυτου του ειδους τα κινητα.:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Kalhspera pedia :) Peite re sis kamia pliroforia gia to pws leitourgei to kinito.H o8onh tou einai kalh?Peite kamia plhroforia... Parepiptontos ti ginete me tin aktinobolia auton ton thlefonon?Mhn to parw k pa8w k kamia nila sto telos e... Ti gnwmh exete gia auto? http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10450&catid=76 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Μα σε ένα τέτοιο forum είναι πάρα πολλοί οι γκατζετάκηδες.Αλλά όποιος ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι τύπος που ψάχνει το όμορφο εκτός από το διαφορετικό.Ε μόνο για όμορφη δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αυτή την πλαστικουριά,πραγματικά στο μάτι δεν διαφέρει από τα ρολόγια του πάγκου που φοράνε τα 8χρονα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Kai pou mporoume na vroume auto to iperoxo roloi-kinito ? Sto ebay vrisko alla montela pou de nomizo na anagnorizoun ellinikous xaraktires sta SMS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Kai pou mporoume na vroume auto to iperoxo roloi-kinito ? Sto ebay vrisko alla montela pou de nomizo na anagnorizoun ellinikous xaraktires sta SMS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 γεια σας παιδια εχει κανεις το κινητο ενδιαφερομαι να το παρω... + και - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 μπορει να μας πει καποιος που το εχει γενικα για το κινητο; thanks:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janestop Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Πουλαω ενα ολοκαινουργιο με 2gb μνημη και θηκη σιλικονης 190 ευρω στο κουτι του οποιος ενδιαφερεται 210-3218579 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Eγω θυμαμαι ειχα δει ενα κινεζικο που τα ειχε ολα.Περα απο PDA με GPS κλπ ειχε και τηλεοραση και 2 θεσεις για SIM μονο 200ευρω!!!Αλλα επειδη το εκοψα για χειρομβοβιδα εδωσα 250 ευρω και πηρα το Ρ3300 μεταχειρισμενο.Αυτα τα κινητα περα απο ολα τα αλλα προβληματα ειναι και ψευτικα.Τα πλαστικα τους ειναι εντελως χαλια ποιοτητας,οπως δηλαδη κατι αμαξακια πλαστικουρες που πουλαν σε πανηγυρια οι γυφτοι,οποτε μακρυα απο τετοια κινητα.Απο ολες αυτες τις λειτουργιες που προσφερουν ουτε οι μισες δεν δουλευουν και κατα 99% η μπαταρια η θα φουσκωσει(δηλαδη θα ανοιξει και θα βγουν τα υγρα) η θα εκραγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 καλο θα ηταν να εκφερουμε γνωμη εφ'οσον το εχουμε στην κατοχη μαs και μετα απο δοκιμη ευλογου χρονου,γιατι ετσι μπερδευομαστε. στα διαφορα sites που μπαινω και διαβαζω κριτικεs για τα κινεζικα ,οι γνωμεs διιστανται. εχω καταληξει οτι εξαρταται τι θελει κανειs. εαν θελει ενα απλο κινητο για να μιλαει,να στελνει sms,και να ακουει δυνατα μουσικη,πιστευω οτι ειναι μια καλη αγορα. εαν παλι θελει καποιοs να εχει εφαρμογεs τυπου smartphone,ειναι λογικο να απευθυνθει σε κατι αλλο. εκει πιστευω οτι βρισκεται η αληθεια,γιαυτο και οι αντιφασειs. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menekon Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 έχω από το Πάσχα στην κατοχή μου το ίδιο κινητό-PDA-GPS που αναφέρει ο φίλος μας όμως είναι απ'ευθείας από Κίνα (ipmart) και η μάρκα του αναφέρεται ώς Zhi Zun Bao και το μοντέλο W800. Φορτίζει κανονικά και τις 2 μπαταρίες που είχε μαζί. Η φόρτιση γίνεται από φορτιστή που έχει υποδοχή usb. Δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα σοβαρής υπερθέρμανσης, οτι ζεστένεται λίγο όταν το χρησιμοποιείς είναι γεγονός. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ είναι με τα mms ( Cosmote ) και δεν έχω ενεργοποιημένο το αίτημα pin. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγει το gsm είτε για τηλεφωνική κλήση είτε για sms είτε για gprs ανεβοκατεβαίνει η ένταση της φωνής του ακουστικού και ότι εφαρμογή έχω αντιστοιχίσει στα πλήκτρα ανοίγει. Το πιο καινούριο που παρουσίασε (μάλλον είναι πρόβλημα των win 5. Κάτι χάλασε) δεν μπορώ να κάνω synchronize με το outlook από το activesyng ενώ μπορώ να κάνω browse στους φακέλους του pda της microsd από το pc και δεν μπορώ να εγκαταστήσω ή να απεγκαταστήσω καμία εφαρμογή. Αν μπορούσε και κανένας να βοηθήσει θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosmix Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Πολυ απλα περασε αλλη version windows γιατι αυτη που ειχε απο την μανα του δεν ειναι και πολυ σοϊ.......Αρχικα εγω του ειχα περασει τα windows mobile 5.1 , και στην συνεχεια του περασα τα 6.1 και δουλευε κανονικοτατα..μεχρι και destinator 7 σήκωσε.!!!! Sync κανεις με activesync? :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menekon Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 κι εγώ έχω destinator 7 και 6 και Garmιn και λειτουργούν κανονικότατα. Ναι Sync με το activesync έκανα, τώρα δεν μπορώ να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosmix Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Τι ακριβος σου βγαζει? support code 8010001. Εγω δεν μπορουσα να κανω sync με Windows Mobile 6.1 .Με 5.1 δεν ειχα προβλημα. Να σε ρωτησω στην δικια σου συσκευη η μπαταρια φορτιζει συνεχως η οταν φορτησει full σταματαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menekon Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 κι εγώ έκανα sync κανονικά και ξαφνικά μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση του συγχρονισμού με επιτυχία.Επανασυνδέστε τη συσκευή και δοκιμάστε ξανά...." και όσες φορές και να το ξανασυνδέσω δεν αλλάξει τίποτα. Συνήθως όταν φορτίσει σταματάει, άν βγάλω και ξαναβάλω το βίσμα συνεχίζει την φόρτιση και δεν σταματάει ποτέ. Πάντος το αφήνω ολόκληρη νύχτα (10-12 ώρες ) και δεν μου παρουσίασε θέμα υπερθέρμανσης (ακόμα και χωρίς να έχει σβήσει το λαμπάκι της φόρτισης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 μηπωs θα επρεπε να απομυθοποιησουμε το SAR; http://news.pathfinder.gr/health/488535.html Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 μηπωs θα επρεπε να απομυθοποιησουμε το SAR; http://news.pathfinder.gr/health/488535.html lete na einai kai auti pliromeni ereuna tis siemens:):):):):)....exei tromaksei to mati mas me auta pou blepoume kai akoume kathimerina.... anyway makari na einai alithis i ereyna gia to kalo mas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosmix Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Φιλε menekon θα μπορουσες σε παρακαλω να εβγαζες φωτογραφια την μπαταρια του δικού σου W800 και να την εκανες upload? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menekon Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 η μπαταρία πρέπει να είναι ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosmix Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Ιδια ειναι μονο που στην περιπτωση μας δεν ειχε serials......................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Ιδια ειναι μονο που στην περιπτωση μας δεν ειχε serials......................... me lyph se pliroforo file oti kai stis kopies(w800 einai kopia artemis),iparxoun kakes ekdoxes. dld to w800 den to ftiaxnei mono ena ergostasio stin kina. iparxoyn oi kales kai oi kakes kopies distixos. gi'auto prepei na exoume ta matia mas orthanoixta otan agorazoume apo eksoteriko kai otan eimaste ikanopoihmenh apo mia agora na min allazoume politi giati xtizete sxesi empistosinis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts