Jump to content

menekon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About menekon

  • Ημ. Γέννησης 18/08/1969

menekon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα Nokia N80 και πήρα μια microSD memory card με αντάπτορες 2G. Πήρα backup την παλιά μου κάρτα 1G με το nero και το έριξα στην καινούργια. Από τότε βλέπω μόνο το 1G και στο laptop από το disk manage δεν με αφήνει να διαγράψω τα 2 partition που έχει διμηουργήσει. Υπάρχει λύση ή μας τελείωσε η κάρτα για 2G. Ευχαριστώ
  2. στο site του 5.1 είχε virus γι αυτό δεν άνοιγε. Τώρα είμαι Ο.Κ. το 6 είναι .bin πώς το τρέχω?
  3. Τα Wm5.1 μπορεις να τα κατεβασεις απο εδω. Τα Τα Wm5.1 δεν ανοίγει το link:wacko:
  4. Με, μπορείς να τα κάνεις upload κάπου ( με κάποιες σχετικές οδηγίες εγκατάστσης ? είμαι λίγο άσχετος με τα ppc ).:rolleyes:
  5. κι εγώ έκανα sync κανονικά και ξαφνικά μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση του συγχρονισμού με επιτυχία.Επανασυνδέστε τη συσκευή και δοκιμάστε ξανά...." και όσες φορές και να το ξανασυνδέσω δεν αλλάξει τίποτα. Συνήθως όταν φορτίσει σταματάει, άν βγάλω και ξαναβάλω το βίσμα συνεχίζει την φόρτιση και δεν σταματάει ποτέ. Πάντος το αφήνω ολόκληρη νύχτα (10-12 ώρες ) και δεν μου παρουσίασε θέμα υπερθέρμανσης (ακόμα και χωρίς να έχει σβήσει το λαμπάκι της φόρτισης).
  6. κι εγώ έχω destinator 7 και 6 και Garmιn και λειτουργούν κανονικότατα. Ναι Sync με το activesync έκανα, τώρα δεν μπορώ να κάνω.
  7. έχω από το Πάσχα στην κατοχή μου το ίδιο κινητό-PDA-GPS που αναφέρει ο φίλος μας όμως είναι απ'ευθείας από Κίνα (ipmart) και η μάρκα του αναφέρεται ώς Zhi Zun Bao και το μοντέλο W800. Φορτίζει κανονικά και τις 2 μπαταρίες που είχε μαζί. Η φόρτιση γίνεται από φορτιστή που έχει υποδοχή usb. Δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα σοβαρής υπερθέρμανσης, οτι ζεστένεται λίγο όταν το χρησιμοποιείς είναι γεγονός. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ είναι με τα mms ( Cosmote ) και δεν έχω ενεργοποιημένο το αίτημα pin. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγει το gsm είτε για τηλεφωνική κλήση είτε για sms είτε για gprs ανεβοκατεβαίνει η ένταση της φωνής του ακουστικού και ότι εφαρμογή έχω αντιστοιχίσει στα πλήκτρα ανοίγει. Το πιο καινούριο που παρουσίασε (μάλλον είναι πρόβλημα των win 5. Κάτι χάλασε) δεν μπορώ να κάνω synchronize με το outlook από το activesyng ενώ μπορώ να κάνω browse στους φακέλους του pda της microsd από το pc και δεν μπορώ να εγκαταστήσω ή να απεγκαταστήσω καμία εφαρμογή. Αν μπορούσε και κανένας να βοηθήσει θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα. :rolleyes:
×
×
  • Create New...