Jump to content

Κάτι καλό όσο το samsung galaxy s7 edge σε κάμερα κυρίως.

adais
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να βάζουμε και την ποιότητα φακού στο παιχνίδι,κι οχι μόνο το ois η wide η macro η κι εγώ δεν ξέρω τι.

το s7 ήταν ναυαρχίδα.

Οι σειρές A είναι απλά low budget και midge range συσκευές.

Αναμενόμενο να μην έχουν την απόδοσή της κάμερας του s7 κι ας είναι πιο φρέσκιες συσκευές.

Οτι πληρώνεις παίρνεις.κανόνας αυτό.

Την ήμερα ολα καλά θα βγάλουν,κάποια καλύτερα βέβαια.

Τα δύσκολα αρχίζουν οταν αρχίζει να φεύγει η μέρα η οταν θέλει κάποιος να βγάλει κάποια καλή φώτο σε συνθήκες μέτριου η χαμηλού φωτισμού.

Φυσικά οι κάτοχοι κάτι τέτοιων συσκευών,θα πουν ότι βγάζουν περίφημες φωτογραφίες.αυτό δεν ισχύει σαφώς.

Θες απόδοσή κάμερας;;;βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ειδάλλως ψάξιμο για μεταχειρισμένη πρώην ναυαρχίδα της samsung,με πραγματικά αξιοπρεπέστατη απόδοσή στη κάμερα.

Για άλλες εταιρείες πλην samsung σαφώς και δε θα κοιτούσα.

Για κινεζικό φυσικά και δε το συζητάω.

Ακόμα και στις ναυαρχίδες τους,τα αποτελέσματα της κάμερας είναι μέτρια.δεν πληρώνουν για πατέντες και software και δίνουν μόνο specs χωρίς φυσικά το αναμενόμενο αποτέλεσμά.

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου αυτό με τις κάμερες των κινεζικών δεν ισχύει. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε συσκευές των 150 ευρώ

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι ομως...

Πέρα των huawei πού πλέον την θεωρώ εκτός,καμία κινεζική συσκευή πού να ερχεται επίσημα Ελλάδα και πού έχω δει,δεν ξεπερνάει κάμερα της samsung ας πούμε.

Τα one plus ούτε κατά διάνοια.

Xiaomi?ούτε καν.μόνο το mi10 ultra κάτι κάνει απλά με το zoom κι έχει και καλύτερή απόδοσή σε σχέση με άλλες συσκευές.

Δυστυχώς είναι γνωστό το ότι δεν τα σκάνε για αγορά πατεντών και software.

Εδώ δεν φτιάχνουν ενα σωστό ui βέβαια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κι ομως...

Πέρα των huawei πού πλέον την θεωρώ εκτός,καμία κινεζική συσκευή πού να ερχεται επίσημα Ελλάδα και πού έχω δει,δεν ξεπερνάει κάμερα της samsung ας πούμε.

Τα one plus ούτε κατά διάνοια.

Xiaomi?ούτε καν.μόνο το mi10 ultra κάτι κάνει απλά με το zoom κι έχει και καλύτερή απόδοσή σε σχέση με άλλες συσκευές.

Δυστυχώς είναι γνωστό το ότι δεν τα σκάνε για αγορά πατεντών και software.

Εδώ δεν φτιάχνουν ενα σωστό ui βέβαια.

Φίλε μου τα περισσότερα xiaomi έχουν τη καλύτερη κάμερα στη κατηγορία τιμής τους. Ακόμη και το realme 7 pro ήταν ότι καλύτερο έως 250 ευρώ. Καμία σχέση με Samsung

Έχεις μείνει πίσω στο πόσο καλές κάμερες έχουν οι κινεζιες πλέον. Άλλωστε τα περισσότερα έχουν Samsung η Sony φακούς δεν συγκρίνονται με s7 s8 . Άκομα κ.αν κάποιος πιστεύει οτι δεν τα πάνε καλά σε low light , βάζεις μια gcam κ παίζεις σε άλλο επίπεδο μετά

Ξαναλέω.

Μπορεί να έχουν specs,όπως κάμερες από sony η samsung,ομως δεν έχουν σωστό software για την υποστήριξή της κάμερας με αποτέλεσμά να μην αποδίδουν αυτό πού θα έπρεπε.

Οσο για gcam.βελτιώνει ναι μεν το αποτέλεσμά,ομως και πάλι δε φτάνει.

Χωρίς πληρωμή για αγορά πατεντών από τους καταξιωμένους παίκτες της αγοράς και μελέτη από το κατάλληλο τμήμα ωστε να φτιάξουν το σωστό software,δουλειά δε γίνεται.και δυστυχώς οι Κινέζοι δεν τα σκάνε.

Εδώ βέβαια δεν λένε να φτιάξουν ενα σωστό ui πού είναι κάργα bugs,για κάμερες θα μιλάμε;

Λες και οι αλλοι ήταν χαζοί πού επένδυσαν εκατομμύρια ωστε να εξελίξουν software και πατέντες.

Και σαφώς δεν έχω μείνει πίσω,ούτε κι έχω μαύρα μεσάνυχτα στον συγκεκριμένο χώρο.

Edited by ταξιδιωτης22

Ξαναλέω.

Μπορεί να έχουν specs,όπως κάμερες από sony η samsung,ομως δεν έχουν σωστό software για την υποστήριξή της κάμερας με αποτέλεσμά να μην αποδίδουν αυτό πού θα έπρεπε.

Οσο για gcam.βελτιώνει ναι μεν το αποτέλεσμά,ομως και πάλι δε φτάνει.

Χωρίς πληρωμή για αγορά πατεντών από τους καταξιωμένους παίκτες της αγοράς και μελέτη από το κατάλληλο τμήμα ωστε να φτιάξουν το σωστό software,δουλειά δε γίνεται.και δυστυχώς οι Κινέζοι δεν τα σκάνε.

Εδώ βέβαια δεν λένε να φτιάξουν ενα σωστό ui πού είναι κάργα bugs,για κάμερες θα μιλάμε;

Λες και οι αλλοι ήταν χαζοί πού επένδυσαν εκατομμύρια ωστε να εξελίξουν software και πατέντες.

Και σαφώς δεν έχω μείνει πίσω,ούτε κι έχω μαύρα μεσάνυχτα στον συγκεκριμένο χώρο.

Πάρε ένα mi 8 κ συγκρίνε το με s7, s8 ,s9 σε κάμερες κ ξαναμιλαμε

Αυτό ακριβώς! Τσέκαρε κι αν θες το mi 11 ultra που βγήκε χθες. Ούτε καν πίσω σε λογισμικό κάμερας οι κινεζοι. Εδώ η xiaomi φτιάχνει δικό της φακό "liquid lense"

Επειδή έχω φίλο που είναι ακριβώς σαν τον δικό σου, μόνο Samsung και καλή κάμερα, πήγε σε κουτάτο S9 από το Marketplace και ησύχασε.

Όπως και να το κάνουμε το S7, αν και παλιό, ήταν ναυαρχίδα και είχε τα καλύτερα που μπορούσε να δώσει η Sammy εκείνη την εποχή. Ό,τι και να βρεις σε αυτά τα χρήματα (200€) θα είναι μούφα και μεσαίας κατηγορίας - μπορεί δηλαδή σε κάποιο να του αρέσει η κάμερα και μετά από ενα δυο χρόνια να γκρινιάζει για τις επιδόσεις.

Άλλο παράδειγμα καλύτερο: η δικιά μου είχε το S6 Edge+ και είχε ξετρελαθεί με την κάμερά του. Το ρίχνει μια μέρα κάτω πάνω που πήγε να βγάλει φωτο, της σπάει όλη η οθόνη (καταστράφηκε τελείως) και επειδή δεν ήθελε να ξαναδώσει τόσα χρήματα εκείνη την περίοδο, συμβιβάστηκε με το Α70. Της άρεσε η κάμερα μέσα στο μαγαζί, είχε καλή μπαταρία και το πήρε. Μετά από μερικούς μήνες και μέχρι να της δώσω το iPhone XR, άρχισε να μου πρήζει τα φρύδια ότι κολλάει και ότι δεν είναι τόσο καλό όσο το S6.

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ρίχνοντάς ενα search στα νήματά πού είσαι ενεργός,πήρα την απάντηση μου.

Οσο για τα μοντέλα πού λες;άστο,καραψαγμενο.καλύτερα να δεις καμία πραγματική ναυαρχίδα.

Πάντα φιλικά.

Αυτό ακριβώς! Τσέκαρε κι αν θες το mi 11 ultra που βγήκε χθες. Ούτε καν πίσω σε λογισμικό κάμερας οι κινεζοι. Εδώ η xiaomi φτιάχνει δικό της φακό "liquid lense"

Εχεις δίκιο.θα πεταχτώ μέχρι την Κίνα να το δω.

Πως ακριβώς θα δω κάτι πού δεν κυκλοφόρησε ακόμα.

Ασε να έρθει πρώτα και σίγουρα θα το δω καθώς φαίνεται ενδιαφέρον τηλέφωνο.

Το λογισμικό της κάμερας θα φανεί στη πράξη και οχι από τις ανακοινώσεις η τα άστοχα tests του καραλαδωμενου dxo.

το καινουριο Α72 της Samsung που εχει 64 καμερα Sony και τηλεφακο Omnivision και τα δυο με οπτικο σταθεροπιοιτη, υποσχεται πολυ καλη αποδοση. Επισης η Realme τα μοντελα 8 Pro και GT που εχουν εξαιρετικο λογισμικο καμερας με αισθητηρες Sony, ο καλυτερος συνδιασμος.

Ρίχνοντάς ενα search στα νήματά πού είσαι ενεργός,πήρα την απάντηση μου.

Οσο για τα μοντέλα πού λες;άστο,καραψαγμενο.καλύτερα να δεις καμία πραγματική ναυαρχίδα.

Πάντα φιλικά.Εχεις δίκιο.θα πεταχτώ μέχρι την Κίνα να το δω.

Πως ακριβώς θα δω κάτι πού δεν κυκλοφόρησε ακόμα.

Ασε να έρθει πρώτα και σίγουρα θα το δω καθώς φαίνεται ενδιαφέρον τηλέφωνο.

Το λογισμικό της κάμερας θα φανεί στη πράξη και οχι από τις ανακοινώσεις η τα άστοχα tests του καραλαδωμενου dxo.

Έχουν ακουστεί πολλά για το dxo αλλά προσωπικά πιστεύω ότι μεγαλύτερη προκατάληψη έχεις εσύ φίλε μου. Φιλικά το λεω. Τα κινέζικα στο θέμα κάμερας δεν έχουν σχέση με αυτό που ήταν πριν 6-7 χρόνια κι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Ακόμα και σε οθόνη που υποτίθεται ότι υστερούσαν, πλέον έχουν ανέβει πολύ ψηλά

• 2 months later...

Επανέρχομαι σε αυτό το τοπικ γιατί τελικά κατάφερα να φτιάξω για λίγο το s7 edge ώστε να το κρατήσει λίγο ακόμα ο ιδιοκτήτης του.

Αλλά τώρα έχει αρχίσει και κάνει πολλά νερά οπότε μάλλον δεν την θα την γλιτώσει και θα πρέπει να το αλλάξει αργά ή γρήγορα.

Επειδή πριν μερικές μέρες πέρασα από το mediamarkt για να δω σε τι τιμή κυμαίνονται τα aA51 & A71 και μου είπαν ότι πλέον δεν κυκλοφορούν αυτά τα μοντέλα και έχουν αντικατασταθεί με τα A52 & A72.

Το θέμα είναι όμως ποιο να προτιμήσω πάντα όσο αφορά κυρίως για τις φωτογραφίες/βίντεο.

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να βρω ένα κινητό samsung που να βγάζει σχεδόν ισάξιες φώτος/βίντεο με το s7 edge μέχρι 300 ευρώ.

Και ένα άλλο μείζον θέμα είναι αν μπορώ να βρω τα A52 & A72 σε ένα σκρουτζο-μαγαζο που να δέχεται άτοκες δόσεις.

Αν κάποιος έχει την θέληση & το χρόνο να βοηθήσει σας παρακαλώ πολύ ας μου προτείνει κάτι.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο και τις απαντήσεις σας προκαταβολικά.

Και τα δύο είναι πολύ καλά με πολύ καλές κάμερες που είναι ίδιες. Το Α72 έχει και τηλεφακο που δεν έχει το Α52 που έχει και ποιο μικρή οθόνη. Μπες στο kimovil.com και κανε μια σύγκριση να δεις τις διαφορές.

Εν έτη 2021 τα περισσότερα κινητά άνω των 200 ευρώ εχουν κάμερες ίδιες η καλύτερες του s7

Μεταξύ των α52 και 72 το 72 τα πάει καλύτερα στο κομμάτι της φωτογραφίας, όχι ότι το 52 θα απογοητεύσει

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Μόνο να ξέρεις το α72 είναι βαρύ κινητό , καλό μεν αλλά θα σε χωρίσει στο μέγεθος
All it takes is a swipe...

Και τα δύο είναι πολύ καλά με πολύ καλές κάμερες που είναι ίδιες. Το Α72 έχει και τηλεφακο που δεν έχει το Α52 που έχει και ποιο μικρή οθόνη. Μπες στο kimovil.com και κανε μια σύγκριση να δεις τις διαφορές.

Για συγκρίσεις κινητών εγώ μπαίνω συνήθως στο gsmarena.

Εσείς με ταβάνι τιμής τα 300 ευρώ και με λίγο ζόρι τα 320 ποιο θα προτείνατε και γιατί?

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εν έτη 2021 τα περισσότερα κινητά άνω των 200 ευρώ εχουν κάμερες ίδιες η καλύτερες του s7

Μεταξύ των α52 και 72 το 72 τα πάει καλύτερα στο κομμάτι της φωτογραφίας, όχι ότι το 52 θα απογοητεύσει

Επειδή το κινητό δεν είναι για εμένα αλλά για άτομο που βγάζει αρκετές φώτος και λίγα βίντεο και τον ενδιαφέρει όπως ήδη έχω πει ποιο πολύ να βγάζει ισάξιες αν όχι καλύτερες φώτος με αυτές που βγάζει τώρα το s7 edge με μια και μόνο κάμερα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόνο να ξέρεις το α72 είναι βαρύ κινητό , καλό μεν αλλά θα σε χωρίσει στο μέγεθος

Δεν νομίζω να είναι κατά πολύ βαρύτερο από το s7 edge. 42 γραμμάρια με βάση το λινκ.

Και τώρα μια ερώτηση προς όλους.

Κανένα σκρουτζομαγαζο(Γιατί οι γνωστές αλυσίδες(Πλαίσιο, public, κωτσοβολος, mediamarkt κ.τ.λ. βάζουν τρελό καπέλο στα κινητά της τάξης άνω των 50 - 100 ευρώ ανάλογα το κινητό).

Ποιο θα προτείνατε που να δέχεται άτοκες δόσεις?

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με βάση αυτό που βλέπω από το συγκριτικό του site που πρότεινες λέει ότι το a52 έχει τη καλύτερη κάμερα και από τα τέσσερα(A51, a71, a52, a72).

Και όλα και τα 4 έχουν καλύτερη κάμερα από το s7 edge που έχει τώρα.

Είναι αξιόπιστο αυτό το site?

Edited by adais

Το Α72 έχει τηλεφακο, όλες οι άλλες κάμερες είναι ίδιες. Αφού όμως δεν μπορείς να ξεπεράσεις τα €320 τότε τζάμπα συζητάμε. Το Α52 θα πάρεις, το άλλο είναι αρκετά ακριβότερο. Τα άλλα που αναφέρεις είναι περσινά μοντέλα και αρκετά χειρότερα από τα φετινά.

Παιδιά που γράφουν εδώ μέσα και ασχολούνται με τα φωτογραφικά έχουν γράψει πόσο καλά και αντίστοιχα ναυαρχίδων είναι τα realme 7 και 8 pro σε αυτόν τον τομέα και όχι μόνο!!

Παιδιά που γράφουν εδώ μέσα και ασχολούνται με τα φωτογραφικά έχουν γράψει πόσο καλά και αντίστοιχα ναυαρχίδων είναι τα realme 7 και 8 pro σε αυτόν τον τομέα και όχι μόνο!!
Ισχύει. 7 pro και 8 pro είναι καλές περιπτώσεις

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 1 month later...

Σας έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά το τρέναρε όσο μπορούσε γιατί και λεφτά τελικά δεν υπήρχαν γιατί χρειαστήκαν για κάτι πιο σημαντικό και όσο ψιλό δούλευε το s7 edge το ανεχόταν ο φίλος μου.

Έλα όμως που πλέον το s7 edge έχει αρχίσει και κάνει νερά πολύ ποιο συχνά σε σημείο που το βλέπω να μην ξανά ανοίγει ποτέ.

Και έρχομαι στο προσκείμενο τελικά μέχρι παρασκευή θα πρέπει να έχει πάρει ένα από τα

Samsung a72

Samsung s10

Samsung s20fe

Link σύγκρισης αυτών των 3 μοντέλων.

Όπως έχω πει από το πρώτο μου ποστ τον ενδιαφέρει πρώτιστος να βγάζει πολύ καλές φώτος και μετά βάσει τα νούμερα και μόνο αυτά τις καλύτερες κάμερες τις έχει το a72.

Εσείς τι λέτε γι' αυτό?

Ποιο από τα 3 ποιο πάνω μοντέλα θα προτείνατε να πάρει και γιατί?

Το A72 είναι καλό κυρίως για τις φώτο - βίντεο ή όχι?

Edited by adais

Σας έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά το τρέναρε όσο μπορούσε γιατί και λεφτά τελικά δεν υπήρχαν γιατί χρειαστήκαν για κάτι πιο σημαντικό και όσο ψιλό δούλευε το s7 edge το ανεχόταν ο φίλος μου.

Έλα όμως που πλέον το s7 edge έχει αρχίσει και κάνει νερά πολύ ποιο συχνά σε σημείο που το βλέπω να μην ξανά ανοίγει ποτέ.

Και έρχομαι στο προσκείμενο τελικά μέχρι παρασκευή θα πρέπει να έχει πάρει ένα από τα

Samsung a72

Samsung s10

Samsung s20fe

Link σύγκρισης αυτών των 3 μοντέλων.

Όπως έχω πει από το πρώτο μου ποστ τον ενδιαφέρει πρώτιστος να βγάζει πολύ καλές φώτος και μετά βάσει τα νούμερα και μόνο αυτά τις καλύτερες κάμερες τις έχει το a72.

Εσείς τι λέτε γι' αυτό?

Ποιο από τα 3 ποιο πάνω μοντέλα θα προτείνατε να πάρει και γιατί?

Το A72 είναι καλό κυρίως για τις φώτο - βίντεο ή όχι?

Το καλυτερο απο τα 3 ειναι το Samsung s20fe

Τελικα πηρα το a72.

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις ρυθμίσεις κάμερας δεν έχει σε τι αναλύσεις να αποθηκεύει τις φωτογραφίες και τα βιβτεο όπως έχω δει σε όλα τα κινητά samsung παλιά ή καινούργια μοντέλα.

Edited by adais

Τελικα πηρα το a72.

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις ρυθμίσεις κάμερας δεν έχει σε τι αναλύσεις να αποθηκεύει τις φωτογραφίες και τα βιβτεο όπως έχω δει σε όλα τα κινητά samsung παλιά ή καινούργια μοντέλα.

Συνήθως δεν υπάρχει επιλογή για ανάλυση της φωτογραφίας. Για το βίντεο λογικά πρέπει να πας στο video mode κι εκεί θα υπάρχει κάποια επιλογή. Πως το βλέπεις γενικά.? Ικανοποιημένος?

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι για εμένα το κινητό όπως έχω ήδη πει.

Και εδώ κάνεις λάθος συνήθως μια χαρά υπάρχει να επιλέξεις σε τι ανάλυση να είναι το βίντεο ή η φώτο που τραβάς με το κινητό.

Έχω άλλα 2 κινητά Samsung και μια χαρά μπορείς να επιλέξεις αναλύσεις.

Και όχι αν δεν μπορείς να επιλέξεις ανάλυση φώτο και βίντεο.

Πήρα τηλ. μέχρι και τη Samsung και μου είπαν ότι στις νέες εκδόσεις camera δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάλυσης βίντεο και φώτο που τραβάς.

Τι λογική είναι αυτή ο θεός και η ψυχή της Samsung.

Μου ακούγεται τέρμα παράλογο κάτι τέτοιο.

Έχετε να προτείνετε καμιά εφαρμογή κάμερας που να είναι αρκετά εύκολη και να σου δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάλυσης φώτο και βίντεο?