conan1 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 Το αγόρασα μεταχειρισμένο.Ξέρετε πως φεύγει το google discover από τα αριστερά της αρχικής οθόνης;Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 27 minutes ago, conan1 said: Το αγόρασα μεταχειρισμένο. Ξέρετε πως φεύγει το google discover από τα αριστερά της αρχικής οθόνης; Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο GT Master Edition το έβγαλα μέσω adb, δες εδώ https://forum.xda-developers.com/t/2022-09-28-remove-system-apps-on-realme-ui-2-0-using-adb.4115531/ κι εδώ https://www.fonearena.com/blog/292648/how-to-uninstall-apps-realme-without-root.html Νομίζω πως λέγονταν com.google.android.googlequicksearchbox 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Έχω μερικές απορίες.1).Για κεντρική αρχική οθόνη πως μπορώ να ορίσω όχι την τέρμα αριστερά αλλά τη μεσαία αν έχω τρεις για παράδειγμα;Μάλλον δεν γίνεται...2).Ο ήχος του, ακούγεται από το μεγαφωνακι του και από το ακουστικό όταν παίζει μουσική. Αλλά δεν έχουν την ίδια ένταση. Το ακουστικό είναι αρκετά πιο χαμηλό. Έτσι είναι σε όλα; η έχω θέμα;3).Στην προηγούμενη συσκευή μου, το βράδυ είχα 2-3% κατανάλωση μπαταρίαςΚατά τη διάρκεια του ύπνου.Σε αυτή είναι 10-12% τις ίδιες ώρες.Πηγα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας και έκοψα αρκετές εφαρμογές να μην τρέχουν. Φτιάχνεται κάπως;Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Απαντάω μόνος μου.... 1) Δεν γίνεται. 2) Ετσι είναι, το άκουσα και σε άλλη συσκευή Realme. 3) Εντάξει έστρωσε. 2-3% τρώει το βράδυ σε αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2022 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο νέο; Εμένα δεν δείχνει, ενημέρωση λογισμικού σε c21. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο νέο; Εμένα δεν δείχνει, ενημέρωση λογισμικού σε c21.Εγώ την πέρασα με τοπικό αρχείο. Το κατέβασα από XDA. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 7 ώρες πριν, conan1 said: Εγώ την πέρασα με τοπικό αρχείο. Το κατέβασα από XDA. Δεν θέλω από το xda, ( που είναι το μόνο, που εμπιστεύομαι..). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent7 Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 καλησπερα στη παρεα βρηκα ενα μεταχειρισμενο χρονου στα 250 ευρω απο Γερμανο και το τσιμπησα.το μονο πού φοβαμαι ειναι η φθορα της μπαταριας.Αποδειξη υπαρχει να κοιταξω για μια αλλαγη μπαταριας η δεν χρειαζεται.. και αν ειναι ευκολο γνωριζει καποιος το service ποιο ειναι για να εχω μια εικονα για την τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 13 minutes ago, silent7 said: καλησπερα στη παρεα βρηκα ενα μεταχειρισμενο χρονου στα 250 ευρω απο Γερμανο και το τσιμπησα.το μονο πού φοβαμαι ειναι η φθορα της μπαταριας.Αποδειξη υπαρχει να κοιταξω για μια αλλαγη μπαταριας η δεν χρειαζεται.. και αν ειναι ευκολο γνωριζει καποιος το service ποιο ειναι για να εχω μια εικονα για την τιμη. Δεν είμαι κάτοχος της συσκευής αλλά σε έναν χρόνο δεν έχει κάποια φθορά η μπαταρία με απλή καθημερινή χρήση που να χρειάζεται αλλαγή. Χρησιμοποίησε το μερικές μέρες με 2-3 εβδομάδες να δεις αν φεύγει γρήγορα ή όχι και μετά το κοιτάς μήπως και χρειάζεται η αλλαγή μπαταρίας. Αν έχει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ίσως να χρειαστεί έως 2 εβδομάδες ώστε να κάτσει στα μέτρα σου με τις εφαρμογές παρασκηνίου και με την διαχείριση που κάνει το ίδιο το κινητό από μόνο του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paget96.batteryguru Μέτρησε την μπαταρία, (την free έκδοση, ) ( Εγώ δεν εμπιστεύομαι τις εφαρμογές για τις μπαταρίες.., τσεκαρε και με μια διαφορετική εφαρμογή,, θα γράφει τα ίδια (;). (Μπες και στην διαχείριση μπαταρίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 59 minutes ago, athanasios1112 said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paget96.batteryguru Μέτρησε την μπαταρία, (την free έκδοση, ) ( Εγώ δεν εμπιστεύομαι τις εφαρμογές για τις μπαταρίες.., τσεκαρε και με μια διαφορετική εφαρμογή,, θα γράφει τα ίδια (;). (Μπες και στην διαχείριση μπαταρίας) Είναι καταπληκτική η εφαρμογή, δεν την ήξερα. Χρησιμοποιούσα το AccuBattery αλλά δεν τα πάει καλά με τα κινητά που έχουν 2 μπαταρίες ή και έχουν τέτοιες ταχύτητες φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 To firmware c21, δεν το δείχνει, ούτε με VPN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Δεν την έχετε πια την συσκευή; Δεν γράφει κανείς στην σελίδα!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 Εγω πηγα σε gt2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 On 4/11/2022 at 12:06 ΜΜ, greg2310 said: Εγω πηγα σε gt2 Πρέπει να είναι πιο μεγάλο στο πλάτος, και ίσως λίγο καλύτερη οθόνη.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Η οθονη ειναι καλυτερη,η μπαταρια σιγουρα,η καμερα πολυ καλυτερη..πηρα την εκδοση με 12 gb ram και μου φαίνεται οτι ειναι πιο σμουθ..γενικα μια αναβαθμιση σε διάφορα σημεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 Έκανε ενημέρωση λογισμικού σήμερα, στην c25/ OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 Ήρθε και σε μένα, μεγαλουτσικη :) πως φτάσαμε από από τη C20 που είχαμε και τη C21 που είχαν βάλει κάποιοι στη C25... δεν το κατάλαβα!Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 H εφαρμογή mycosmote, δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darmian Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Καλησπέρα σας! Ήθελα να ρωτήσω, έχεις κανείς 5g, με το συγκεκριμένο κινητό στη Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 On 17/11/2022 at 1:32 ΜΜ, Darmian said: Καλησπέρα σας! Ήθελα να ρωτήσω, έχεις κανείς 5g, με το συγκεκριμένο κινητό στη Vodafone? Κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Υπάρχει κάποιο νέο; Κανείς δεν γράφει τίποτα, εδώ στην σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Το νέο; Δόξα τω θεώ όλα καλά πάνε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Έκανα ενημέρωση λογισμικού σε c27. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Θα μας καλομαθουν κάθε μήνα ενημέρωση Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts