nyor Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 16/12 κυκλοφόρησε Κίνα... 27/12 Ινδία και EU λίγες μέρες μετά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να βγάζει κινέζικα. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Το device info μου βγάζει αυτό στον system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 3 minutes ago, nyor said: 16/12 κυκλοφόρησε Κίνα... 27/12 Ινδία και EU λίγες μέρες μετά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να βγάζει κινέζικα. οποτε την κανω η περιμενουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 It's up to you man, όπως επιθυμεις Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 2 minutes ago, nyor said: It's up to you man, όπως επιθυμεις το κακο ειναι οτι πατησα εγκατασταση και τωρα μου ζηταει επαναφορα και δε ξερω πως μπορω να τη βγαλω και να περιμενω την ota ειναι αυτη η σωστη γιατι γνωστου μου που εχει παρει το 3 γραφει 29-12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Τι device info τη αναγνωρίζει σαν EEA.σε μένα δουλεύει καλά και το aod και τα πάντα ...εμένα μου έκατσε "καλά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 6 minutes ago, Tr3LaRaS said: το κακο ειναι οτι πατησα εγκατασταση και τωρα μου ζηταει επαναφορα και δε ξερω πως μπορω να τη βγαλω και να περιμενω την ota ειναι αυτη η σωστη γιατι γνωστου μου που εχει παρει το 3 γραφει 29-12 Παιδιά, τα λέω, αλλά επειδή κάποιοι τσατιζονται ε ας μη μιλάω καλύτερα. Τώρα δεν μπορείς να την βγάλεις. Rollback σε 11 μόνο. Μόνο αν βρεις την EU σαν zip και την περάσεις από πάνω. ΟΤΑ δεν γίνεται. Του γνωστού σου γράφει 29.12 γιατί έχει πάρει την Ευρωπαϊκή λογικά. Αφου του Γρηγόρη έκατσε καλά, προχωρά. Γιατί για να βγει δεν βγαίνει. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Just now, nyor said: Παιδιά, τα λέω, αλλά επειδή κάποιοι τσατιζονται ε ας μη μιλάω καλύτερα. Τώρα δεν μπορείς να την βγάλεις. Rollback σε 11 μόνο. Μόνο αν βρεις την EU σαν zip και την περάσεις από πάνω. ΟΤΑ δεν γίνεται. Του γνωστού σου γράφει 29.12 γιατί έχει πάρει την Ευρωπαϊκή λογικά. Αφου του Γρηγόρη έκατσε καλά, προχωρά. Γιατί για να βγει δεν βγαίνει. και αυτη ειναι κινεζικη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Aod επιλογές που δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Κοίταξα τώρα με το protonvpn, και τα Europe VPN, δεν δείχνει τίποτα. Αυτό το .zip , που έχει στο link, δεν εμπιστεύομαι, τι μπορεί πιθανώς να έχουν πειράξει, . Το πιο καλό είναι το ΟΤΑ, και αν ανεβάσουν στο official site, το firmware .zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Τι να έχουν πειράξει; Αν απλά είχε πειραχτει δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει εγκατάσταση στο τηλέφωνο θα έβγαζε σφάλμα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 https://www.realme.com/eu/support/software-update Δεν αξιώνονται να ενημερώσουν το site, παλιά με f2 pro, κατέβαζα τα . zip. Δεν έχω γνώση πληροφορικής, πάντως πιστεύω ότι μπορούν να πειράξουν κώδικα, δεν τα θεωρώ ασφαλή. Δεν κατεβάζουμε firmware, από όπου να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 οταν μου στελνουν viber ενω κανει ηχο και εμφανιζετε πανω πανω το μυνημα στο εικονιδιο δεν δειχνει αριθμο πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Διαχείριση Γνωστοποίησεων-Σηματα-Αριθμος Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickornothing Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Προς όσους φίλους πέρασαν την 3.0, παρακαλώ δείτε αυτό με τον ήχο. Βαλτε custom ringtone Χαμηλωστε τελείως τις γνωστοποιήσεις ενώ έχετε δυνατά το κουδουνισμα. Δείτε αν ακούγεται ο ήχος όταν σας καλούν. Ευχαριστώ:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 26 minutes ago, nyor said: Διαχείριση Γνωστοποίησεων-Σηματα-Αριθμος fb,messenger δειχνει κανονικα στο viber οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Clean install έχεις κάνει η όχι? Αν όχι, uninstall Viber, reboot, install πάλι και check. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 7 minutes ago, nyor said: Clean install έχεις κάνει η όχι? Αν όχι, uninstall Viber, reboot, install πάλι και check. ναι περασα την αναβαθμιση εκανε επαννεκινηση και μετα μπηκα με power off volume down και εκανα factory reset απο κει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Uninstall Viber, reboot, install πάλι και check. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Just now, nyor said: Uninstall Viber, reboot, install πάλι και check. το εκανα πριν και αυτο σε σας παιζει κανονικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Εγώ ξαναλέω, δεν την έχω βάλει. Θα στρώσει κάνα δίμηνο και μετά. Θα είχε αναφερθεί νομίζω αν υπήρχε θέμα. Όποιος την έβαλε μπορεί να σου το επιβεβαιώσει. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 1,στελνω φωνητικο μυνημα στο messenger οταν βγω απο το messenger ανοιξω αλλη εφαμορφη και μετα ξαναμπω να στειλω φωνητικο ενω το στελνει δεν ακουγετε τπτ και δειχνει να μη το ηχογραφει ενω στο 11 παλι οταν εκανες το ιδιο παταγες να στειλεις δευτερο και δε παταγε καν να στειλει 2,οταν σου στειλουν ενα συνδεσμο στο messenger απο youtube στο 11 επρεπε να επιλεξεις και στο messenger και στο youtube vanced να ανοιγει υποστηριζομενους συνδεσμους εδω τωρα στο 12 δε σε αφηνει να πατησεις 3.βαζω καποιες εφαμοργες σπασμενες που στο11 πηγαιναν τρενο ενω στο 12 ανοιγουν και παγωνουν ενω λενε οτι ειναι για το 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Η μπαταρία δείχνει να έχει καλύτερη απόδοση .στα 120 με bt συνέχεια ανοιχτό λόγω smart band ,wifi και δεδομένα και hotspot είμαι στο 50%με 3:30 ώρες οθόνη. Θα επανέλθω όταν το δω καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickornothing Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Τα ringtone σας παίζουν αν έχετε χαμηλώσει την ένταση των γνωστοποιησεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 1 ώρα πριν, greg2310 said: Η μπαταρία δείχνει να έχει καλύτερη απόδοση .στα 120 με bt συνέχεια ανοιχτό λόγω smart band ,wifi και δεδομένα και hotspot είμαι στο 50%με 3:30 ώρες οθόνη. Θα επανέλθω όταν το δω καλύτερα τσεκαρες με αυτα που εγραψα απο πανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts