Tr3LaRaS Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 τπτ ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Μέχρι και factory reset έκανα και πέρασα μόνο το vpn και τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickornothing Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Γούστο θα έχει να απέσυραν την global και να μείνω να ψάχνομαι εγώ γιατί δεν παίζουν τα ringtone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Μήπως αν δοκιμάζετε και από Ασία μεριά να συνδεθείτε και μετά πάλι πίσω σε Ευρώπη μήπως ξεκολλήσει? Είναι και αυτό ένα workaround Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Αν μπορείς ανέβασε vpn asia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 (edited) Δοκιμάστε από Ασία και μετά γυρίστε και ξαναδοκιμάστε με ότι έδωσα χθες από Ευρώπη. Ασία: IP: sg1.sshagan.us Username: sshagan Password: agan2021 Edited January 8, 2022 by nyor Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Ούτε με Ασία ..μήπως το απέσυραν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 (edited) Όχι δεν το απέσυραν, μια χαρά εμφανίζεται. Δεν θα το έβλεπα και εγώ. Και χθες το είδα και σήμερα. Δεν ξέρω τι παίζει. Αναγκαστικά αν δεν το βλέπετε πλέον θα περιμένετε. Edited January 8, 2022 by nyor Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Κοίταξα, δεν το δείχνει. Το πλεονέκτημα είναι ότι ΟΤΑ, είναι το official firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 1 ώρα πριν, athanasios1112 said: Το πλεονέκτημα είναι ότι ΟΤΑ, είναι το official firmware. Ανέκαθεν. Προτιμότερο θα ήταν να το δίνανε να το κατεβάσεις ωστόσο. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 τελικα το βρηκε κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Από ότι δείχνει από ότι λέτε, οχι Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Just now, nyor said: Από ότι δείχνει από ότι λέτε, οχι με ποιο vpn απο ολα τα το εβγαζε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Εμένα με όλα μου το βγάζει και Ευρώπη και Ασία. Τώρα εσείς τι σκάλωμα φάγατε, δεν ξέρω. Σας παρέθεσα και βίντεο χθες για τους δύσπιστους που είμαι με 11, συνδεομαι με VPN Γαλλίας και το εμφανίζει. Όποιος θέλει του το ξανακάνω. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Παίδες το μόνο θέμα είναι ότι δεν παίζει καθόλου η επιλογή aod. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό το θέμα έχω εντοπίσει μόνο. Όλα τα άλλα κομπλέ και η κατανάλωση μπαταρίας καλύτερη. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 2 minutes ago, fantomXxXx said: Παίδες το μόνο θέμα είναι ότι δεν παίζει καθόλου η επιλογή aod. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό το θέμα έχω εντοπίσει μόνο. Όλα τα άλλα κομπλέ και η κατανάλωση μπαταρίας καλύτερη. δλδ δεν παιζει καθολου η AOD του ?την εχεις ανοιξει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 (edited) Δοκίμασε να κάνεις Clear Cache του AOD App και όλα τα δεδομένα, reboot και τεσταρε ξανά. 5 minutes ago, fantomXxXx said: Παίδες το μόνο θέμα είναι ότι δεν παίζει καθόλου η επιλογή aod. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό το θέμα έχω εντοπίσει μόνο. Όλα τα άλλα κομπλέ και η κατανάλωση μπαταρίας καλύτερη. Edited January 8, 2022 by nyor Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickornothing Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Εγώ δεν έχω θέμα με το AOD εκτός του γνωστού που προϋπήρχε. Αν λήξει το screen timeout ενώ είσαι σε 3rd party εφαρμογή και όχι στον launcher το AOD φαίνεται για 5 secs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 3 ώρες πριν, nyor said: Δοκίμασε να κάνεις Clear Cache του AOD App και όλα τα δεδομένα, reboot και τεσταρε ξανά. Τπτ πάλι δυστυχώς. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 22 minutes ago, fantomXxXx said: Τπτ πάλι δυστυχώς. Αν έκανες hard reset? Για να παίζει όπως τον @Nickornothing μήπως είναι bad behavior λόγω εγκατάστασης Android 12 over 11 Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Κατέβασα το express vpn, free trial για 7 ημέρες, δεν βρίσκω android 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 34 minutes ago, fantomXxXx said: Τπτ πάλι δυστυχώς. Factory reset ειναι η λυση μαλλον...σε αλλαγες μεγαλες συνήθως καλο ειναι να γίνεται.. Για εμας τους υπόλοιπους ,περιμενουμε.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 5 minutes ago, athanasios1112 said: Κατέβασα το express vpn, free trial για 7 ημέρες, δεν βρίσκω android 12. Μη κατεβάζεις ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από VPN apps Αφού δεν το βρίσκει, κάποια στιγμή θα έρθει. Εδώ δεν το είδατε με 8 διαφορετικούς free VPN servers. Το ξέρουμε ότι δεν το βλέπετε. Υπομονή. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.openvpn.openvpn Σε αυτήν την εφαρμογή, έχεις δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Για να πω την αληθεια δε ξερω τι παραπάνω να περιμενω απο το 12 ..ηδη το κινητό ειναι πολυ smooth, και ειναι ο λογος που το πηρα ,και με μια gcam που μου φτιαξανε με τα κατάλληλα xml αρχεια ,ειμαι ικανοποιημενος απολυτα ...οι απαιτήσεις μου ηταν ταχύτητα στη καθημερινή χρηση,και ικανοποιητικες καμερες .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts