NetSurfer_g7 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Τα προηγουμενα χρονια ,συνηθως καθε χρονο τετοιον καιρο ανοιγα καινουριο θεμα για την νεα τηλεοτικη σεζον.Ομως επειδη τα τελευταια χρονια η συμμετοχη και η κινητικοτητα του forum θυμιζει ερημικη παραλια της Σεριφου στα μεσα του Δεκεμβρη,δεν θα κανω τον κοπω να ανοιξω καινουριο θεμα,αλλα μεσα απο αυτο το γενικο thread περι τηλεοπτικων προγραμματων θα ηθελα να απευθυνω στους ελαχιστους "δεινοσαυρους" που επισκεπτονται αραια και που το forum την εξεις ερωτηση: Ποια ειναι η γνωμη σας για τις φετινες σειρες? Εγώ διαπιστωνω οτι απο την μια υπαρχουν αρκετες σειρες σε ποσοτητα,δηλ. η μυθοπλασια εχει ξανα το πανω χερι μετα απο μια μακρα περιοδο κυριαρχιας των ριαλιτυ αλλα σαν ποιοτητα ειναι ολες κατω του μετριου και μια απ'τα ιδια.Πηξαμε στα δραματα εποχης και τις σαπουνοπερες,και οι ελαχιστες κωμωδιες που βγαινουν ειναι νεροβραστες,κρυες και βγαζουν ελαχιστο εως καθολου γελιο.Πηγα προχθες να δω την "Καταρα της τζελας δελαφραγκα" και αλλαξα καναλι στα πρωτα 10 λεπτα,προτιμησα να δω ριαλιτυ.Κριντζαρε η ψυχη μου.Να μην αναφερω και την αλλη πατατα της ΕΡΤ,το Αρχελαου 10 που πραγματικα δεν βλεπεται.Περιμενω να δω και το αλλο του ant1,το "Καλα γεραματα" που ξεκιναει την επομενη εβδομαδα αλλα φοβαμαι μην ειναι κι αυτο καμια κρυαδα σαν το Παρουσιαστε και το Εκτος υπηρεσιας,αφου ειναι του ιδιου σεναριογραφου.Τι φταιει και δεν βγαινουν πλεον καλες κωμωδιες?Φταιει η υπερβολικη εμμονη με την πολιτικη ορθοτητα,φταιει το οτι πλεον παρεξηγουνται τα παντα,φταιει το οτι δεν υπαρχουν πλεον νεα ταλεντα στην συγγραφη κωμικων σεναριων και οι παλιοι εκπροσωποι του ειδους εχουν ξεμεινει απο εμπνευση?Παντως εχω να δω καλη κωμωδια απ'το Πετα την φριτεζα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Το Εχω παιδια μου αρεσε μικρα επεισοδια και βγαζουν γελιο ειδικα η οικογενεια με τα παιδια εχουν πολυ καλη χημεια. Βλεπω και τα vip γεραματα αλλα δεν με εχει πεισει για την ωρα κατι δεν μου καθεται καλα και δεν βγαζει σχεδον καθολου γελιο μονο 1-2 χαρακτηρες οι υπολοιποι απλα δεν. Απο τις δραματικες ελληνικες σειρες εννοειται δεν βλεπω καμια. Απο παιχνιδια συνεχιζει να προσφερει διασκεδαση το 5x5 και το φετινο stil standing με φερεντινο μου αρεσει και αυτο. Απο εκει και περα το deal οκ κλισε ολα τα χρονια αλλα με διαφορετικο παρουσιαστη φετος το βλεπω και περναω καλα με φερεντινο ειχα χρονια να το δω μιας και τον ειχα βαρεθει στο deal αλλα στο still standing ειναι δυνατος. Εκατομμυριουχος επισης ο γρηγορης ειναι πολυ αγαπητος απο τον κοσμο και μαθαινουμε και τιποτα περναω καλα και με αυτο. Τροχο της τυχης δεν εβλεπα ποτε αλλα και chaser το σταματησα φετος ενω περσι το εβλεπα πιο φανατικα. Απο εκει και περα τιποτα ουτε φαρμα ουτε roadshow κτλ μενω μακρια. Ξενες σειρες και ταινιες αρκετες αυτες που θελω να δω εγω και οχι αυτες που δειχνει το καναλι στην τηλεοραση. Οπως και να εχει, εχει ανεβει πολυ τα τελευταια χρονια η ελληνικη τηλεοραση λειπουν σειρες οπως 50-50 η καφε της χαρας η ευτυχισμενοι μαζι η εισαι το ταιρι μου αυτα ειναι διαχρονικα αλλα σε τηλεπαιχνιδια κτλ προγραμματα η ποικιλια ειναι τεραστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosAngelos Δημ. Πέμπτη στις 01:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:07 μμ (edited) On 27/9/2024 at 10:36 ΠΜ, NetSurfer_g7 said: Τα προηγουμενα χρονια ,συνηθως καθε χρονο τετοιον καιρο ανοιγα καινουριο θεμα για την νεα τηλεοτικη σεζον.Ομως επειδη τα τελευταια χρονια η συμμετοχη και η κινητικοτητα του forum θυμιζει ερημικη παραλια της Σεριφου στα μεσα του Δεκεμβρη,δεν θα κανω τον κοπω να ανοιξω καινουριο θεμα,αλλα μεσα απο αυτο το γενικο thread περι τηλεοπτικων προγραμματων θα ηθελα να απευθυνω στους ελαχιστους "δεινοσαυρους" που επισκεπτονται αραια και που το forum την εξεις ερωτηση: Ποια ειναι η γνωμη σας για τις φετινες σειρες? Εγώ διαπιστωνω οτι απο την μια υπαρχουν αρκετες σειρες σε ποσοτητα,δηλ. η μυθοπλασια εχει ξανα το πανω χερι μετα απο μια μακρα περιοδο κυριαρχιας των ριαλιτυ αλλα σαν ποιοτητα ειναι ολες κατω του μετριου και μια απ'τα ιδια.Πηξαμε στα δραματα εποχης και τις σαπουνοπερες,και οι ελαχιστες κωμωδιες που βγαινουν ειναι νεροβραστες,κρυες και βγαζουν ελαχιστο εως καθολου γελιο.Πηγα προχθες να δω την "Καταρα της τζελας δελαφραγκα" και αλλαξα καναλι στα πρωτα 10 λεπτα,προτιμησα να δω ριαλιτυ.Κριντζαρε η ψυχη μου.Να μην αναφερω και την αλλη πατατα της ΕΡΤ,το Αρχελαου 10 που πραγματικα δεν βλεπεται.Περιμενω να δω και το αλλο του ant1,το "Καλα γεραματα" που ξεκιναει την επομενη εβδομαδα αλλα φοβαμαι μην ειναι κι αυτο καμια κρυαδα σαν το Παρουσιαστε και το Εκτος υπηρεσιας,αφου ειναι του ιδιου σεναριογραφου.Τι φταιει και δεν βγαινουν πλεον καλες κωμωδιες?Φταιει η υπερβολικη εμμονη με την πολιτικη ορθοτητα,φταιει το οτι πλεον παρεξηγουνται τα παντα,φταιει το οτι δεν υπαρχουν πλεον νεα ταλεντα στην συγγραφη κωμικων σεναριων και οι παλιοι εκπροσωποι του ειδους εχουν ξεμεινει απο εμπνευση?Παντως εχω να δω καλη κωμωδια απ'το Πετα την φριτεζα. Μπραβο που το εθιξες. Μπορεί να είναι και όλα μαζί. Κάνω λάθος; Edited Πέμπτη στις 01:08 μμ by EvangelosAngelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. Πέμπτη στις 01:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:45 μμ On 26/10/2024 at 10:16 ΜΜ, king2009 said: Το Εχω παιδια μου αρεσε μικρα επεισοδια και βγαζουν γελιο ειδικα η οικογενεια με τα παιδια εχουν πολυ καλη χημεια. Βλεπω και τα vip γεραματα αλλα δεν με εχει πεισει για την ωρα κατι δεν μου καθεται καλα και δεν βγαζει σχεδον καθολου γελιο μονο 1-2 χαρακτηρες οι υπολοιποι απλα δεν. Απο τις δραματικες ελληνικες σειρες εννοειται δεν βλεπω καμια. Απο παιχνιδια συνεχιζει να προσφερει διασκεδαση το 5x5 και το φετινο stil standing με φερεντινο μου αρεσει και αυτο. Απο εκει και περα το deal οκ κλισε ολα τα χρονια αλλα με διαφορετικο παρουσιαστη φετος το βλεπω και περναω καλα με φερεντινο ειχα χρονια να το δω μιας και τον ειχα βαρεθει στο deal αλλα στο still standing ειναι δυνατος. Εκατομμυριουχος επισης ο γρηγορης ειναι πολυ αγαπητος απο τον κοσμο και μαθαινουμε και τιποτα περναω καλα και με αυτο. Τροχο της τυχης δεν εβλεπα ποτε αλλα και chaser το σταματησα φετος ενω περσι το εβλεπα πιο φανατικα. Απο εκει και περα τιποτα ουτε φαρμα ουτε roadshow κτλ μενω μακρια. Ξενες σειρες και ταινιες αρκετες αυτες που θελω να δω εγω και οχι αυτες που δειχνει το καναλι στην τηλεοραση. Οπως και να εχει, εχει ανεβει πολυ τα τελευταια χρονια η ελληνικη τηλεοραση λειπουν σειρες οπως 50-50 η καφε της χαρας η ευτυχισμενοι μαζι η εισαι το ταιρι μου αυτα ειναι διαχρονικα αλλα σε τηλεπαιχνιδια κτλ προγραμματα η ποικιλια ειναι τεραστια. Και εγω απο σειρες σε αυτα τα 2 εχω καταληξει.Το "Εχω παιδια" ειναι αρκετα ευχαριστη εκπληξη,δεν το περιμενα,και εχει μικρης διαρκειας αυτοτελη επεισοδια που βολευουν και δεν σε κουραζουν.Το VIP καλα γεραματα μου φανηκε αρκετα αστειο στα πρωτα 2 επεισοδια,ομως στα επομενα σαν να μην βγαζει τοσο πολυ γελιο οπως στην αρχη,αλλα βλεπεται ευχαριστα,και ειναι καλο που παιζει μονο μια φορα την εβδομαδα γιατι στις περισσοτερες κωμωδιες παιζουν 2-3 φορες την εβδομαδα κατανταει να "νερουλιαζει" το σεναριο για να βγουν παραπανω επεισοδια.Τα δραματα και εγω δεν τα μπορω.Απο παιχνιδια παρακουλουθω φανατικα τον Εκατομμυριουχο,γιατι,αν και καποιες φορες κουραζει ο Αρναουτογλου με την φλυαρια του, με βοηθαει να εμπλουτιζω τις γενικες γνωσεις μου και μου βγαζει και μια γλυκια νοσταλγια απο τοτε που το εβλεπα παλια με τον Παπαδοπουλο.Εξισου ευχαριστο και το Money drop με τον Μουρατιδη.Το εβλεπα και παλια που το παρουσιαζε ο Αρναουτογλου,και νομιζω οτι και του Μουρατιδη του ταιριαζει αρκετα ο ρολος του παρουσιαστη σε αυτο το παιχνιδι.Συχνα παρακουλουθω και το still standing του Φερεντινου και το βρισκω πιο διασκεδαστικο σε σχεση με τον περσινο Μονομαχο.Τα υπολοιπα καθημερινα (5x5,deal,τροχος κτλ)τα εχω βαρεθει.Απο ταξιδιωτικες εκπομπες μου αρεσει το Happy traveller και το Roadshow,καμια φορα οποτε το πετυχω βλεπω και τις Εικονες στο open,δεν μου αρεσει το Reunion λογω του αντιπαθητικου Τανιμανιδη.Απο ριαλιτυ τα εχω βαρεθει ολα,μπορει να χαζεψω αποσπασματικα το Tempting fortune ή το Survivor αν δεν εχει κατι αλλο καλυτερο να δω εκεινη την ωρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. Πέμπτη στις 02:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:55 μμ 54 minutes ago, NetSurfer_g7 said: Και εγω απο σειρες σε αυτα τα 2 εχω καταληξει.Το "Εχω παιδια" ειναι αρκετα ευχαριστη εκπληξη,δεν το περιμενα,και εχει μικρης διαρκειας αυτοτελη επεισοδια που βολευουν και δεν σε κουραζουν.Το VIP καλα γεραματα μου φανηκε αρκετα αστειο στα πρωτα 2 επεισοδια,ομως στα επομενα σαν να μην βγαζει τοσο πολυ γελιο οπως στην αρχη,αλλα βλεπεται ευχαριστα,και ειναι καλο που παιζει μονο μια φορα την εβδομαδα γιατι στις περισσοτερες κωμωδιες παιζουν 2-3 φορες την εβδομαδα κατανταει να "νερουλιαζει" το σεναριο για να βγουν παραπανω επεισοδια.Τα δραματα και εγω δεν τα μπορω.Απο παιχνιδια παρακουλουθω φανατικα τον Εκατομμυριουχο,γιατι,αν και καποιες φορες κουραζει ο Αρναουτογλου με την φλυαρια του, με βοηθαει να εμπλουτιζω τις γενικες γνωσεις μου και μου βγαζει και μια γλυκια νοσταλγια απο τοτε που το εβλεπα παλια με τον Παπαδοπουλο.Εξισου ευχαριστο και το Money drop με τον Μουρατιδη.Το εβλεπα και παλια που το παρουσιαζε ο Αρναουτογλου,και νομιζω οτι και του Μουρατιδη του ταιριαζει αρκετα ο ρολος του παρουσιαστη σε αυτο το παιχνιδι.Συχνα παρακουλουθω και το still standing του Φερεντινου και το βρισκω πιο διασκεδαστικο σε σχεση με τον περσινο Μονομαχο.Τα υπολοιπα καθημερινα (5x5,deal,τροχος κτλ)τα εχω βαρεθει.Απο ταξιδιωτικες εκπομπες μου αρεσει το Happy traveller και το Roadshow,καμια φορα οποτε το πετυχω βλεπω και τις Εικονες στο open,δεν μου αρεσει το Reunion λογω του αντιπαθητικου Τανιμανιδη.Απο ριαλιτυ τα εχω βαρεθει ολα,μπορει να χαζεψω αποσπασματικα το Tempting fortune ή το Survivor αν δεν εχει κατι αλλο καλυτερο να δω εκεινη την ωρα. Ναι ειναι αθωα σειρα εχει και το σουρεαλιστικο με το ζευγαρι των πλουσιων εχει και το φυσιολογικο ζευγαρι και καθε επεισοδιο εχει και ενα main theme πχ προχθες με το sex η με την εκδρομη κανουν πολυ ωραια αντιθεση πριν και μετα με τα παιδια. Το VIp οπως λες δεν βγαζει γελιο καμια σχεση με το εχω παιιδα. Ειναι 55λεπτα τα επεισοδια αρκετα μεγαλα αλλα δεν το λες καθαρη κωμωδια βαζει μεσα και αρκετα δραματικα θεματα πχ στο τελευταιο με το νεφρο. Σειρα για μεγαλυτερους ενω το εχω παιδια ειναι για καθε ηλικια. Τα ελληνικα δραματα ετσι ακριβως δεν τα αντεχω καποτε προ 20ετιας γουσταρα Μανουσακη οτι εβγαζε ηταν διασκεδαστικες σειρες σημερα too much δραμα και φλυαρια απλα δεν. Ο Αρναουτουγλου μιλαει πολυ αλλα ποσο ευχαριστη φυσιογνωμια ειναι ετσι? Συν περνουμε γνωσεις εχει καθε λογης ερωτηση πιανει τα παντα ειναι διαχρονικο τωρα βλεπω παλι θα εχουμε Αρβιλα οποτε δεν ξερω μην το κοψουν παλι γιατι τους βαρεθηκα αυτους εδω και χρονια. Το money drop 2 επεισοδια ειδα με τα παιδια που πηραν τα 20k ειναι οκ απλα οχι κατι για να παιξει καθημερινα. Το still standing φετος ανεβηκε επιπεδο ο Φερεντινος το απογειωσε οσο για το μονομαχο οπως λες δεν το εβλεπα ουτε εγω το βαριομουν χαιρομαι που φετος δεν μπηκε στο κεντρικο προγραμμα και εχουμε τα αλλα που αναφερουμε. Το deal φετος ισως επειδη ειχα χρονια να το δω με το Φερεντινο το ειχα βαρεθει μου βγαζει κατι διαφορετικο και το βλεπω φανατικα. Ειναι μια παρεα ολοι αυτοι οι 22 εκει δεν λειπουν και οι ομορφες υπαρξεις και γενικα δινει μια αλλη αυρα ο νεος παρουσιαστης συγκριτικα με το ιδιο κλισε χιουμορ του Φερεντινο με το deal ολα τα χρονια. Το 5x5 το βλεπω κανοντας και κατι αλλο ο Σφηνος δεν ειναι κακος κατι διαφορετικο απο Σεφερλη απλα το βλεπουμε χρονια και αυτο και εχει λιγο πλατιασει. Φετος εβαλαν το final twist στο τελος εδωσε κατι διαφορετικο. Ταξιδιωτικες εκπομπες καλο ειναι που βλεπεις εγω πιο σπανια αν πετυχω κυριως οι Εικονες πολυ δυνατη παραγωγη ανεβασμενο budget συγκριτικα με Happy Traveller που το καταγραφει ολο ο Ευτυχης με τη γυναικα του. Για το survivor φετος ετσι οπως το εκαναν ανεβηκε απο αλλες χρονιες δεν εχουμε χαζους στοχους η διασημους πιο δυσκολα αθληματα κτλ απλα στον κεντρικο πυρηνα παραμενει ιδιο καμια σχεση με το Αμερικανικο. Tempting fortune δεν εχω δει καθολου και απο φαρμα κανα 2 επεισοδια δεν με τρελανε. Γενικα το πανε καλα πεφτει πολυ χρημα τα τελευταια χρονια στην τηλεοραση πανε τα Τουρκικα κτλ χαζα και ανεργοι ηθοποιοι οι παρουσιαστες δεν υπαρχουν πια εχει δουλειες για ολους. Μπραβο να πουμε ασχετα αν παιζει απο πισω ξεπλυμα των μεγαλων που εχουν τα καναλια ως Ελληνες ειναι ωραιο να ανοιγεις τηλεοραση και να βλεπεις ποιοτικα ελληνικα προγραμματα. Βλεπω και πολλες ξενες ταινιες+σειρες αλλα και τα ελληνικα εχουν αλλη χαρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts