Jump to content

Τιμολόγια ADSL – Συγκρίσεις ISP - Προσφορές

Κοινοποίηση

Recommended Posts

αξίζει να περιμένει κανείς μέχρι τα χριστούγεννα για προσφορά ή όχι??
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

• Απαντήσεις 965
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω να βάλω adsl στην pstn γραμμή που έχω, δεν ξέρω τι προσφορές παίζουν ,αλλά λογικά λόγω Χριστουγέννων πιστεύω οτι οι εταιρείες ''κάτι θα κάνουν''.Δεν εχω πρόβλημα να διατηρήσω την γραμμή του οτε με ενδιαφέρει μια ταχύτητα στα 1024 ,αλλά θα ήθελα ενα ασύρματο router για να μπορώ εντός του σπιτιού να συνδέομαι και με το laptop.Όλα αυτά βέβαια θα ήθελα να συνδυάζονται με την καλύτερη τιμή!Με τα σημερινά δεδομένα έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή προσφορά?

poli kali erotisi.auto akrivos skeftomoun na rotiso k ego.

osoi mporeite voithiste...

αξίζει να περιμένει κανείς μέχρι τα χριστούγεννα για προσφορά ή όχι??

Εχω μια υποψια οτι θα εχουμε ανοδο τιμων οσο και αν αυτο ακουγεται απιθανο. Μιλαω για DSL μεσω ΟΤΕ LLU. Εχουν συνενοηθει να μας τρελανουν οι εταιριες αν κρινω απο τις τιμες που ανακοινωσε προσφατα η HOL!

Θέλω να βάλω adsl στην pstn γραμμή που έχω, δεν ξέρω τι προσφορές παίζουν ,αλλά λογικά λόγω Χριστουγέννων πιστεύω οτι οι εταιρείες ''κάτι θα κάνουν''.Δεν εχω πρόβλημα να διατηρήσω την γραμμή του οτε με ενδιαφέρει μια ταχύτητα στα 1024 ,αλλά θα ήθελα ενα ασύρματο router για να μπορώ εντός του σπιτιού να συνδέομαι και με το laptop.Όλα αυτά βέβαια θα ήθελα να συνδυάζονται με την καλύτερη τιμή!Με τα σημερινά δεδομένα έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή προσφορά?

Η HOL και η FORTHNET εχουν καλο εξοπλισμο στα πακετα τους αλλα με δωδεκαμηνη δεσμευση στα 1024. Δινουν το fritz και το linksys αντιστοιχα. Στη HOL πρεπει να ζητησεις wifi fritzbox προεραιτικα με επιπλεον χρεωση ενω στη forthnet ειναι σιγουρα wifi το linksys. Σαν ποιοτητα προτεινω με διαφορα τη HOL αν και ειναι λιγο πιο τσουχτερη στις νεες τιμες αξιζει πιστευω σαν ποιοτητα αλλα και το frtitz ειναι κορυφαιο router και για wifi. ;)

1 Mbps 4μηνες πρωπληρωμη(99 ευρω) 23,44€ (για τους υπόλοιπους 8 μήνες)

Συνολο: 286.5 ευρω/ετος (Με τις παλιες τιμες 246 ευρω) :mad:

Geia sas, gia tin vivodi dslcube ti lete, nomizw einai kali eykairia me 99 E gia 5 mhnes 1024.

Δεν ειναι και τρομερη η τιμη! Εχει 12 μηνη δεσμευση? Ρωτησε το αυτο και αν εχει τι ποσο θα πληρωνεις ανα μηνα για τους αλλους 7

Molis milisa me vivodi kai isxioun ayta pou sas eipa prin, efiga gia vivodi!!! Meta to telos twn 5 minwn milame pali mazi tous gia kamia allh prosfora. pisteyw oti einai i kaliterh ayti tin stigmi ean kano lathos na mou to peite grigora (molis irthe dsl stin perioxi mas)

• 2 weeks later...

παιδια θα ηθελα μια βοηθεια.θελω να κανω μια συνδεση 3μηνη ή 6μηνη και αυτο γιατι προκειται να φυγω απο το σπιτι που μενω μεσα στους επομενους 6 μηνες το πολυ.πηγα στο γερμανο μονο και ρωτησα και μου προτειναν το conn-x στα 768 (4 μηνες+2μηνες δωρο)απο τον γερμανο +μια δωροεπιταγη 50 ευρω.δυστυχως ομως παρολου που μενω κεντρο θεσ-νικης δεν εχει ανοιχτες πορτες αυτην την στιγμη,θα ανοιξουν γυρω στις 10 μερες το πολυ μου ειπε.τι μου προτεινετε να κανω?να το παρω?εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο πακετο που να μου ταιριαζει?εαν φυγω πιο νωρις απο το σπιτι μπορω να μεταφερω τον λογαριασμο μου σε αλλο τηλεφωνο?

βοηθειστε με γιατι ξερω ελαχιστα απο dsl:(

δυστυχως ομως παρολου που μενω κεντρο θεσ-νικης δεν εχει ανοιχτες πορτες αυτην την στιγμη,θα ανοιξουν γυρω στις 10 μερες το πολυ μου ειπε.τι μου προτεινετε να κανω?να το παρω?εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο πακετο που να μου ταιριαζει?εαν φυγω πιο νωρις απο το σπιτι μπορω να μεταφερω τον λογαριασμο μου σε αλλο τηλεφωνο?

βοηθειστε με γιατι ξερω ελαχιστα απο dsl:(

Θελεις οπωσδηποτε να μενεις στον ΟΤΕ? Δεν υπαρχει καλυψη εκει που μενεις απο καποιο ιδιοκτητο δικτυο εταιριας? Teledome ή vivodi? Ρωτα σ' αυτες τις εταιριες μηπως μπορεις να συνδεθεις απευθειας χωρις χρονικους περιορισμους συνδρομης! Η Forthnet νομιζω καλυπτει μονο Τουμπα και οχι κεντρο!

προσφορα dslcube 2mbs για 5μηνες παρατηνεται οπως αναφερει το πλαισιο ως τις 15/12. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog...;product=806668

ΩΣΤΟΣΟ να αναφερουμε πως η vivodi αναφερει ακομα πως η προσφορα ειναι μεχρι 12/11 sto site: http://www.dslcube.gr

αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει...

• 2 weeks later...

Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!! :)

Θέλω να πάρω ένα κουτι προπληρωμένου ADSL και έχω καταλήξει ανάμεσα σε HOL Hi Box και Vivodi DSL Cube. Aν κρίνω από τις τελευταίες προσφορές περισσότερο συμφέρει το δεύτερο (99 ευρώ/8 μήνες).

Ανεξάρτητα όμως από το ποιό είναι οικονομικότερο, ποιοτικά, μιλώντας πάντα για ποιότητα α)δικτύου β)περιλαμβανόμενου εξοπλισμού γ)εξυπηρέτησης, ποιό αξίζει πιο πολύ? :worry:

Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!! :)

Θέλω να πάρω ένα κουτι προπληρωμένου ADSL και έχω καταλήξει ανάμεσα σε HOL Hi Box και Vivodi DSL Cube. Aν κρίνω από τις τελευταίες προσφορές περισσότερο συμφέρει το δεύτερο (99 ευρώ/8 μήνες).

Ανεξάρτητα όμως από το ποιό είναι οικονομικότερο, ποιοτικά, μιλώντας πάντα για ποιότητα α)δικτύου β)περιλαμβανόμενου εξοπλισμού γ)εξυπηρέτησης, ποιό αξίζει πιο πολύ? :worry:

Πάντως αν είναι να βάλεις το cube πρέπει να βιαστείς γιατί είναι μέχρι τις 16/12(δηλ. μέχρι τότε να έχεις στείλει τα απαραίτητα χαρτιά)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα δικτυα δεν μπορει κανεις να τα κρινει αντικειμενικα. Η Hol ειναι πολυ καλη και ο εξοπλισμος ειναι σιγουρα καλυτερος απο της vivodi αλλα επιστρεφεται μετα το τελος της συνδρομης.

• 2 weeks later...
Έκανα συνδεση ADSL (στα 1024 )αγοράζοντας το πακέτο conex του ΟΤΕ μου είπαν οτι περίπου σε δέκα ημέρες θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου ,μαζί αγόρασα και ενα router της linksys (wi fi) για να συνδέσω το desk top και το pap top.Ας μου πεί κάποιος χρειάζεται να κάνω εγκατάσταση του cd του router ή οποιες άλλες ρυθμίσεις στα pc?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Έκανα συνδεση ADSL (στα 1024 )αγοράζοντας το πακέτο conex του ΟΤΕ μου είπαν οτι περίπου σε δέκα ημέρες θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου ,μαζί αγόρασα και ενα router της linksys (wi fi) για να συνδέσω το desk top και το pap top.Ας μου πεί κάποιος χρειάζεται να κάνω εγκατάσταση του cd του router ή οποιες άλλες ρυθμίσεις στα pc?

εγκατασταση οχι, το pc δε βλεπει καθολου το ρουτερ, βλεπει απλα το δικτυο, οποτε δε χρειαζεται κατι τετοιο. χρειαζεσαι ομως να το διαβασεις για οδηγιες, ρυθμισεις κλπ :)

Το ρουτερ εχει μια διεθυνση IP την οποια αν δε ξερεις θα βαλεις το cd για να ακολουθησεις τα βηματα και θα την βρεις. Αφου την μαθεις μπορεις να την κανεις στατικη μεσα απο το web interface του ρουτερ που ειναι ενα site ουσιαστικα! Μετα θα την πληκτρολογεις στη διευθυνση του explorer και θα το βλεπεις. Απο κει γινονται ολες οι ρυθμισεις ;)

Το ρουτερ εχει μια διεθυνση IP την οποια αν δε ξερεις θα βαλεις το cd για να ακολουθησεις τα βηματα και θα την βρεις. Αφου την μαθεις μπορεις να την κανεις στατικη μεσα απο το web interface του ρουτερ που ειναι ενα site ουσιαστικα! Μετα θα την πληκτρολογεις στη διευθυνση του explorer και θα το βλεπεις. Απο κει γινονται ολες οι ρυθμισεις ;)

Σας ευχαριστώ και τους δυο!!!Εννοείς την διεύθυνση 192.168.1.1

Σας ευχαριστώ και τους δυο!!!Εννοείς την διεύθυνση 192.168.1.1

Το θέμα είναι οτι μπηκα έδωσα τους κωδικούς αλλα στην μάσκα (set up) εχει τόσες πολλές ρυθμίσεις (προεπιλεγμένες)που χάνεις τον μπούσαλα αν δεν ξέρεις.Αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει είναι να μην μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την δική μου την γραμμή, (κεφάλαιο ασφάλεια) να αλλάξω τους προεπελεγμένους κωδικούς -και όνομα,να μπορώ να μπαίνω στο internet μέσω desk top και lap top χωρίς να κάνω σύνδεση μόνο με το άνοιγμα των υπολογιστών.Αυτά.........

Kαι εγω φιλε μου το ιδιο ρουτερ εχω...

Σημερα μαλλον θα το συνδεσω...

Για την ασφαλεια που ανεφερες εχει μια επιλογη που λει wireless security

και εκει εχει δυο ρυθμισεις μια για να βαλεις κωδικο και αλλη μια...

Αν μπορει καποιος ας μας δωσει τα φωτα του...

Αφου βαλουμε τους κωδικους συνδεομαστε αυτοματα ε...?

Nova only Edge SA For Ever.. 

Kαι εγω φιλε μου το ιδιο ρουτερ εχω...

Σημερα μαλλον θα το συνδεσω...

Για την ασφαλεια που ανεφερες εχει μια επιλογη που λει wireless security

και εκει εχει δυο ρυθμισεις μια για να βαλεις κωδικο και αλλη μια...

Αν μπορει καποιος ας μας δωσει τα φωτα του...

Αφου βαλουμε τους κωδικους συνδεομαστε αυτοματα ε...?

Οταν βαλετε τους κωδικους, η συνδεση γινεται αυτοματα και δεν κλεινει ποτε. Αρα το ρουτερ θα ειναι συνδεμενο συνεχεια και οταν ανοιγετε οποιοδηποτε υπολογιστη τοτε αυτος θα εχει ιντερνετ. Καλο ειναι να μπει και ενα κλειδι στο wifi για να μην εχει αλλος προσβαση απο την επιλογη security αλλα και κωδικος εισοδου στο interface του router!

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...

Αν ητανε ευκολο να μας πεις λιγα παραπανω για το securuty εχει δυο επιλογες η μια ειναι να βαλεις ενα κωδικο που θελεις εσυ και αλλη μια σωστα τα λεω...

Ευχαριστω και παλι!!!

Απο πληροφοριες μεσα απο την otenet μου ειπανε τα παιδια οτι ο οτε μετα τις γιορτες ετοιμαζει ταχυτητα 8 m bit....

Αντε να δουμε!!!

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...

Αν ητανε ευκολο να μας πεις λιγα παραπανω για το securuty εχει δυο επιλογες η μια ειναι να βαλεις ενα κωδικο που θελεις εσυ και αλλη μια σωστα τα λεω...

Ευχαριστω και παλι!!!

Το security σχετικα με το wlan ειναι ενας 10ψηφιος κωδικος που πρεπει να το εισαγει καθε υπολογιστης για να συνδεθει ασυρματα με το router. WEP Key

Σε καποια κατηγορια "administrator" πρεπει να υπαρχει πεδιο για κωδικο. Εκει ο κωδικος που θα χρησιμοποιηθει, ζητηται απο το ρουτερ καθε φορα που θελει καποιος να μπει στο web interface του router για να αλλαξει ρυθμισεις και να δει σχετικες πληροφοριες!

Πιστευω οτι καταλαβες πως θα ρυθμισεις..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...