xarisp Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Καλήμέρα, ψάχνω και γω για σύνδεση αορίστου χρόνου φτηνή και καλή και μέχρι τώρα οδηγούμαι προς την ΤΕΛΛΑΣ με 17.90 το μήνα στα 384, με δικό μου εξοπλισμό. ( 'εχω ένα modem από τον αδερφό μου μου δεν το χρειάζεται πια).Δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις με την ταχύτητα. Είναι καλή τιμή; Με την ΤΕΛΛΑΣ υπάρχουν προβλήματα; Κυκλοφορε'ι κάτι φτηνότερο; https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Καλήμέρα, ψάχνω και γω για σύνδεση αορίστου χρόνου φτηνή και καλή και μέχρι τώρα οδηγούμαι προς την ΤΕΛΛΑΣ με 17.90 το μήνα στα 384, με δικό μου εξοπλισμό. ( 'εχω ένα modem από τον αδερφό μου μου δεν το χρειάζεται πια).Δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις με την ταχύτητα. Είναι καλή τιμή; Με την ΤΕΛΛΑΣ υπάρχουν προβλήματα; Κυκλοφορε'ι κάτι φτηνότερο; Γιατι σκεφτεσαι την εκδοχη να κανεις συνδεση αοριστου χρονου? Σκεφτεσαι να διακοψεις συντομα? Η τιμη δεν ειναι και η καλυτερη. Να σημειωσω οτι ισχυ για ταχυτητα 768 πλεον μετα τον διπλασιασμο ταχυτητων! Μπορεις να κανεις καποια συνδρομη χωρις εξοπλισμο και να σου βγει φθηνοτερη ανα μηνα σε σχεση με την Tellas. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τελευταία έχω χαθεί λίγο με το τι υπάρχει στην αγορά. Έχω Conn-x 2048 (αναβαθμισμένο) με 47,5 ευρώ ανά μήνα και έχω φτάσει στο σημείο να πληρώνω στον ΟΤΕ 140 ευρώ (χωρίς φωνητικές κλήσεις) το δίμηνο. Επειδή το βλέπω σε βάθος χρόνου, είναι γύρω στα 800+ ευρώ ετησίως. Εντάξει, δε λέω, σε σχέση με τα 700 που πλήρωνα πριν 1 χρόνο για 384 μια χαρά είναι, αλλά ακόμα χτυπιέμαι που δεν περίμενα λίγο ακόμα για να προλάβω εκείνη την προσφορά με τα 25 ευρώ ανά μήνα (OTEnet, FORTHnet). Αυτη τη στιγμή είμαι δεσμευμένος μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά μετά σκέφτομαι αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξω σε "κουτί". Αν και αυτός ήταν αρχικά ο λόγος που με έκανε να πάρω το Conn-x (λόγω του ότι είχα aDSL στο όνομά μου και συνδρομή από FORTHnet, αν κατέφευγα σε λύση "ΟΤΕ" δεν θα έμενα χωρίς Internet), σκέφτομαι έντονα ότι μερικά παραπάνω ευρούλια στην τσέπη μου δε θα με χαλάσουν. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Από εταιρείες τι γνώμη έχετε; Άποψη έχω μόνο για OTEnet, FORTHnet οπότε θα με ενδιέφερε να μάθω κάτι και για τις άλλες. Από παράπλευρη εμπειρία, δεν έχω ακούσει δυσάρεστα για HOL ενώ δεν το συζητώ καν για Altec. Η Vivodi πάλι με μπερδεύει λίγο. 2) Σε περίπτωση διακοπής του Conn-x πρέπει να περιμένω να έρθει ο καιρός ή μπορώ από τώρα να κάνω την αίτηση για τότε; Αξίζει, πιστεύετε, να περιμένω να δω τι θα γίνει μέχρι να Χριστούγεννα (μήπως βγάλει τη super προσφορά και μετά χτυπάω το κεφάλι μου); Τέλος πάντων, πιστεύω ότι καταλάβατε το concept, οπότε περιμένω τις απαντήσεις σας! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Η γνωμη μου χωρις να θελω να σε επηρεασω ειναι FOrthnet χωρις συζητηση θα εχει και ετοιμο το δικο της κεντρο οπτικων ινων σε λιγους μηνες.. Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο αυτην την εταιρια και περιμενω να εξελιχθει σε ακομα καλυτερες υπηρεσιες.. Ψαξτο καλα πριν προβεις σε καποια ενεργεια η επιλογη δικη σου!! Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Κοίτα, όπως προανέφερα ήμουν πελάτης στη FORTHnet (9 χρόνια) χωρίς παράπονο (αν εξαιρέσεις τον σιδηρόδρομο που χρησιμοποιούσα για e-mail). Έφυγα για δύο λόγους. Ο σημαντικότερος ήταν ότι για να μετατρέψω τη σύνδεσή μου σε "κουτί" έπρεπε να καταργήσω την aDSL και να περιμένω πότε θα ξαναενεργοποιηθεί, ενώ μέσω του Conn-x θεωρήθηκα "παλιός συνδρομητής" και δεν έμεινα ούτε μέρα χωρίς... (έμπαινα μέσω FORTHnet μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες της αναβάθμισης της γραμμής από πλευράς ΟΤΕ αλλά και της λήψης των κωδικών από OTEnet και ύστερα με το νέο μου account) Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι μιας κι όλοι με παραπέμπουν στον ΟΤΕ, είπα κι εγώ να έχω έναν να βρίζω κι όχι σαράντα. (δεν ξέρετε πώς βούλωναν τα στόματα oρισμένων όταν μια περίοδο που είχα πρόβλημα με ρωτούσαν "τι σύνδεση έχετε" και τους απαντούσα "OTEnet"....)΄ Βέβαια η OTEnet έχει 1-2 σαχλαμάρες που μου τη σπάνε (όπως πχ. κάτι περιορισμούς στους αποδέκτες των e-mail -να μην είναι πάνω από 20), αλλά συμβιβάζομαι). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Κανεις ενα μεγαλο λαθος οπως και παρα πολυς κοσμος ημουνα και γω αυτος που εκανε αυτο το λαθος πριν μαθω.. Αλλο οτε net και αλλο οτε.. Απλα θυγατρικη ειναι και τιποτα παραπανω και πελατες οτε net εχουν προβλημα με τον οτε που κανει συνεχεια μαλ... Απλα προσπαθουν να σε προξεξουν πιο πολυ δηλ Πρωτα οι αιτησεις οτε net και μετα οι αλλες εταιριες αυτο μονο!! Αυτα τουλαχιστον εγω εχω δει εδω μεσα που δουλευω και ειναι η ote net!! Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Λάθος δεν έκανα, αλλά όπως λέει σοφά ο λαός, "ο παπάς πρώτα τα γένια του ευλογάει". Εξ'άλλου όπως σου είπα ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ λόγος ήταν ότι δεν θα έμενα χωρίς Ίντερνετ ούτε μέρα. Τώρα βέβαια σκεπτόμενος το χρηματικό κέρδος που ενδεχομένως να έχω δεν με νοιάζει. Άλλο 25 το μήνα (ή κάτι κοντά σε αυτό) κι άλλο 47,5. Άσε που αν βάλω κάτω τα πράγματα, εδώ στο γραφείο είχα μια 1024 σύνδεση για 50 άτομα και κανείς ποτέ δεν παραπονέθηκε. Έγώ λοιπόν τι να την κάνω τη 2048;; (με άλλα λόγια αν δε βρω κάτι οικονομικό υπό την έννοια ότι δεν θα δίνω κοροϊδίστικα χρήματα, δεν έχω πρόβλημα να κατεβάσω λίγο τις απαιτήσεις μου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Και γω μαζι σου ειμαι φιλε μου και καλα εκανες.. Το θεμα ειναι οτι δινεις πολλα και πεταμενα λεφτα που θα μπορουσες να γλιτωσεις.. Αλλα κουμαντο στην τσεπη σου κανεις μονο εσυ.. Και μην ξεχνας οτι η ote net ειναι απο τις κορυφαιες εταιριες internet στην Ελλαδα.. Κοιτα εγω ανεφερα το τι βλεπω εδω μεσα... Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Δεν αντιλέγω σε τίποτα. Δυστυχώς όμως όταν έκανα τη σύνδεση δεν ήξερα (όχι πως τώρα ξέρω 100%) τι παίζει με τα "κουτιά" και κατέληξα να πληρώνω τα διπλά χρήματα για κάτι που θα μπορούσα να έχω και διαφορετικά. Αλήθεια, με το OnDSL kit τι ακριβώς παίζει; Έστω ότι επιλέγω αυτό, α) μπορώ να κάνω μια συμφωνία με την OTEnet να δεσμεύσουν το username μου για μερικές μέρες μέχρι να κάνω την αίτηση; β) όταν λήξει η περίοδος αγοράς, τι συμβαίνει; ανανεώνεται αυτόματα ή διακόπτεται; Εξήγησε μου λίγο τον τρόπο λειτουργίας κι αν θες πες μου εν ολίγοις τι προσφορές παίζουν αυτή την περίοδο (και τι τάση έχουν τα πράγματα προς τα Χριστούγεννα) για 1024 ή 2048 συνδέσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Aπο οτι λενε τα παιδια κατω καλο θα ειναι να περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα ερχονται νεες και πιο ελκυστικες προσφορες.. Αλλα μαλλον θα πρεπει να παρεις κουτι.. Θα το διεκπερεωσω.. 801 11 35555 παρε να στα πουνε ολα!! Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Έστω ότι επιλέγω αυτό, α) μπορώ να κάνω μια συμφωνία με την OTEnet να δεσμεύσουν το username μου για μερικές μέρες μέχρι να κάνω την αίτηση; Η προηγούμενη σύνδεσή σου ήταν οτενετ? Αν ναι τότε μπορείς να κρατήσεις το username μέχρι 3 μήνες. Από κει και πέρα αν δεν κάνεις καμία ανανέωση διαγράφεται. β) όταν λήξει η περίοδος αγοράς, τι συμβαίνει; ανανεώνεται αυτόματα ή διακόπτεται; Η ανανέωση γίνεται αυτόματα. Εξήγησε μου λίγο τον τρόπο λειτουργίας κι αν θες πες μου εν ολίγοις τι προσφορές παίζουν αυτή την περίοδο (και τι τάση έχουν τα πράγματα προς τα Χριστούγεννα) για 1024 ή 2048 συνδέσεις... Αν ενδιαφέρεσαι για το κιτ ιδού! Αν θες λεπτομέριες πάρε στο 801 11 35555 όπως είπε και ο Antonio21 και θα σου λύσουν όλες τις απορίες!!!:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Theoni, ναι η τωρινή μου συνδρομή είναι OTEnet (συγκεκριμένα μέσω Conn-x). Όταν λες ανανεώνεται αυτόματα, με τι τιμή ανανεώνεται; Μετατρέπεται όπως και στο Conn-x σε αορίστου χρόνου και παίρνει την τιμή που κοστίζει κανονικά ή πάει πχ. στα 25 ευρώ το μήνα (αν υποθέσουμε ότι είχες αυτή την προσφορά); Όσο για τις προσφορές μέσω του site τις έχω δει. Οι τιμές δε είναι λίγο τσιμπημένες σε σχέση με πριν 1-2 μήνες... Ααα και δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα επιλέξω τα Χριστούγεννα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Theoni, ναι η τωρινή μου συνδρομή είναι OTEnet (συγκεκριμένα μέσω Conn-x). Ωραία. Υπάρχει η περίοδος χάριτος 3 μηνών σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το διάστημα ανανεώσεις τη συνδρομή σου επειτα από κάποια διακοπή που είχες κάνει κι έτσι το username σου παραμένει σε σένα. Όταν λες ανανεώνεται αυτόματα, με τι τιμή ανανεώνεται; Μετατρέπεται όπως και στο Conn-x σε αορίστου χρόνου και παίρνει την τιμή που κοστίζει κανονικά ή πάει πχ. στα 25 ευρώ το μήνα (αν υποθέσουμε ότι είχες αυτή την προσφορά); Μετατρέπεται σε αορίστου και η τιμή είναι αυτή που αναφέρεται στο link που σου έδωσα προηγουμένος για το κάθε προιόν αντίστοιχα. (εκεί που λέει Μηνιαία Χρέωση (5ο μήνα και μετά) ) Όσο για τις προσφορές μέσω του site τις έχω δει. Οι τιμές δε είναι λίγο τσιμπημένες σε σχέση με πριν 1-2 μήνες... Ααα και δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα επιλέξω τα Χριστούγεννα. Κι εγώ θα πρότεινα να περιμένεις μέχρι τα χριστούγεννα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ωραία. Υπάρχει η περίοδος χάριτος 3 μηνών σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το διάστημα ανανεώσεις τη συνδρομή σου επειτα από κάποια διακοπή που είχες κάνει κι έτσι το username σου παραμένει σε σένα. Nice! Μετατρέπεται σε αορίστου και η τιμή είναι αυτή που αναφέρεται στο link που σου έδωσα προηγουμένος για το κάθε προιόν αντίστοιχα. (εκεί που λέει Μηνιαία Χρέωση (5ο μήνα και μετά) ) Αυτό φαντάστηκα κι εγώ! Κι εγώ θα πρότεινα να περιμένεις μέχρι τα χριστούγεννα. Ούτως η άλλως μέχρι τότε, δεσμεύομαι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τελευταία έχω χαθεί λίγο με το τι υπάρχει στην αγορά. Έχω Conn-x 2048 (αναβαθμισμένο) με 47,5 ευρώ ανά μήνα και έχω φτάσει στο σημείο να πληρώνω στον ΟΤΕ 140 ευρώ (χωρίς φωνητικές κλήσεις) το δίμηνο. Epeidh den eime kai toso sxetikos me to sport...mipos 8a mporouses na mou exigiseis giati plironeis 140 euro to dimhno ston OTE? Skeftome na kano kai ego mia syndesh ~768 (den exo para poles apaithseis) kai elega na mhn paro paketo(cube, conex klp) me symferei H' oxi? thx [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobourk Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να βάλω adsl σύντομα και ταυτόχρονα θέλω να ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΩ μια και καλή με τον οτε, δε θέλω να έχω καμία σχέση πια, βαρέθηκα το ξεζούμισμα. Συνεπώς με ενδιαφέρει πακέτο adsl και σταθερής τηλεφωνίας σε νορμαλ τιμές. Γνωρίζετε κάτι; Εμπειρίες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Όταν μιλάμε για adsl η μικρότερη είναι στα 768. otenet: 82euro για τους 4 πρώτους μήνες (προπληρωμένα) και από τον 5ο και μετα 20,50 euro πάγιο.(768kbps) Hol: 189euro για 12 μήνες (προπληρωμένα) (768kbps) altectelecoms:117,81 για 6 μήνες+6 μήνες δωρεάν(προπληρωμένα) (768kbps) (δεν είδα όμως κάπου να λέει για τον εξοπλισμό αν περιλαμβάνεται στην τιμή) H altectelecoms me 117.81 gia (ousiastika) 12 mhnes esto kai xoris exoplismo(logo tou oti ton exo apo ena Vivodi Cube) nomizo oti symferei. Apo taxythta ti leei? file papoulis giati les "ενώ δεν το συζητώ καν για Altec." [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να βάλω adsl σύντομα και ταυτόχρονα θέλω να ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΩ μια και καλή με τον οτε, δε θέλω να έχω καμία σχέση πια, βαρέθηκα το ξεζούμισμα. Συνεπώς με ενδιαφέρει πακέτο adsl και σταθερής τηλεφωνίας σε νορμαλ τιμές. Γνωρίζετε κάτι; Εμπειρίες; Αρχικα πρεπει να ψαξεις αν η περιοχη σου καλυπτεται απο ιδιοκτητο δικτυο καποιας εταιριας. Αν υπαρχει δυνατοτητας συνδεσης με καποιο αλλο δικτυο τοτε μπορεις να εχεις Internet και τηλεφωνο χωρις καμια σχεση με τον ΟΤΕ. Η δευτερη λυση ειναι να συνεχισεις να εισαι συνδρομητης ΟΤΕ και να αγορασεις ενα πακετο adsl που ειναι ολα τα τελη πληρωμενα και μπορεις να εχεις και voip υπηρεσιες τηλεφωνιας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 H altectelecoms me 117.81 gia (ousiastika) 12 mhnes esto kai xoris exoplismo(logo tou oti ton exo apo ena Vivodi Cube) nomizo oti symferei. Apo taxythta ti leei? file papoulis giati les "ενώ δεν το συζητώ καν για Altec." Διότι πέραν του ότι ένας φίλος είναι πρώην υπάλληλος της Altec και δε μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια, ένας πελάτης μου έχει συνδρομή από Altec και έχω ιδία πείρα από την εξυπηρέτησή τους. Αυτή τη στιγμή τους έχω βάλει να δουλεύουν με OTEnet ενώ σε λίγο καιρό θα κάνω την απόπειρα να συνδεθώ πάλι μέσω Altec. Το σημαντικό της όλης υπόθεσης -το έχω ξαναγράψει- είναι ότι και οι δύο φορείς (ΟΤΕ/OTEnet) λειτουργούν πολύ καλύτερα όταν αναφέρεται ο ένας στον άλλον. Μην ξεχνάς ότι η standard ερώτηση του βλαβοληπτικού του ΟΤΕ είναι "τι συνδρομή έχετε;" και μόλις τους αναφέρεις OTEnet αυτομάτος ξεχνάνε την υπόλοιπη λίστα ερωτήσεων (πχ. "μιλήσατε με τον provider μήπως είναι πρόβλημα από εκείνον;") Εκτός αυτού, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, αυτοί οι δύο φορείς ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ -και λογικό είναι- στον βαθμό όπου -αμφότεροι- έχουν "δεσμευμένους" υπαλλήλους οι οποίοι διευθετούν αιτήσεις/απαιτήσεις ο ένας του άλλου. Και για να μην υποτεθεί ότι μεροληπτώ, ξαναθυμίζω ότι ήμουν 9 χρόνια ευχαριστημένος πελάτης της FORTHnet και ο λόγος που έφυγα δεν έχει να κάνει με κάποιο παράπονο αλλά και ότι αν και γράφω "υπέρ" του ΟΤΕ, δεν παύω να έχω μερικά παραπονάκια σχετικά με κάποια μικρά "υποκειμενικά" θεματάκια. (πχ. ότι δε μπορώ να στείλω e-mail σε πάνω από 20 άτομα ταυτόχρονα, ενώ με άλλους πάροχους γίνεται -το οποίο και πάλι δέχομαι ότι γίνεται για λόγους ασφάλειας, αλλά λειτουργικά με εκνευρίζει) Ααα κι αν αποφασίσω να διακόψω το Conn-x (ή έστω να το μειώσω) τα Χριστούγεννα (που το σκέφτομαι) θα είναι για καθαρά οικονομικούς λόγους (47,5 Εβραίοι κάθε μήνα για 2Mbit γραμμή γαρ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Σκεφτομαι να βαλω dsl 768 η 1024 αλλα πρωτα θελω να ξερω κατι.Ολες οι εταιρειες εχουν 12μηνη δεσμευση?Αν ναι εγω που λειπω ολο το καλοκαιρι μπορω να το παγωσω και να συνεχισω απο σεπτεμβρη? Παρακαλω τα φωτα σας.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Σκεφτομαι να βαλω dsl 768 η 1024 αλλα πρωτα θελω να ξερω κατι.Ολες οι εταιρειες εχουν 12μηνη δεσμευση? Δεν έχουν όλες οι εταιρίες 12μηνη δέσμευση. Αν ναι εγω που λειπω ολο το καλοκαιρι μπορω να το παγωσω και να συνεχισω απο σεπτεμβρη? Παρακαλω τα φωτα σας.Ευχαριστω Όλοι λείπουμε το καλοκαίρι λίγο πολυ:p Να το παγώσεις συνεπώς δε μπορείς. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Αυτη την εποχη τι ειναι οικονομικότερο? Με ενα μικρο ψαξιμο που εκανα η 8 μηνη της HOL. Ισχυει? η βοηθεια καλοδεχουμενη! :O Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Αυτη την εποχη τι ειναι οικονομικότερο? Με ενα μικρο ψαξιμο που εκανα η 8 μηνη της HOL. Ισχυει? η βοηθεια καλοδεχουμενη! :O Συμφερε αλλα δυστυχως αντικατασταθηκε απο το hibox που ειναι 99 ευρω οι 4 μηνες 1024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μάλλον η Vivodi είναι πλέον η φθηνότερη, με το DSLCube. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Θέλω να βάλω adsl στην pstn γραμμή που έχω, δεν ξέρω τι προσφορές παίζουν ,αλλά λογικά λόγω Χριστουγέννων πιστεύω οτι οι εταιρείες ''κάτι θα κάνουν''.Δεν εχω πρόβλημα να διατηρήσω την γραμμή του οτε με ενδιαφέρει μια ταχύτητα στα 1024 ,αλλά θα ήθελα ενα ασύρματο router για να μπορώ εντός του σπιτιού να συνδέομαι και με το laptop.Όλα αυτά βέβαια θα ήθελα να συνδυάζονται με την καλύτερη τιμή!Με τα σημερινά δεδομένα έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή προσφορά? Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts