Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα ok, παιδιά! Του είπα να βάλει το «@.otenet.gr» και έφτιαξε! Σας ευχαριστώ! :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων την Παρασκευη για να ρωτησω τι ταχυτητες υπαρχουν στην περιοχη μου(Ιστιαια Ευβοιας).Μου ειπε οτι υπαρχει και στα 8 και στα 24mbps!Εγω τωρα εχω 2 και τους ρωτησα ποσο κοστιζει να αναβαθμισουν την γραμμη μου στα 8!Και μου λενε ΧΩΡΙΣ καμια οικονομικη επιβαρυνση και μαλιστα μπορει να γινει και τωρα!Εδωσα λοιπον τα απαραιτητα στοιχεια και μου ειπαν μεχρι το βραδυ(της Παρασκευης) θα εχω 8mbps.Ακομη και αυτη τη στιγμη δεν εχει γινει κατι τετοιο.Το κυριοτερο ομως ειναι,τελικα οντως ειναι δωρεαν?Μαλλον με κοροιδεψαν!

Και κατι αλλο:μου ειπαν οτι μπορει να διατιθεται 24αρα στην περιοχη μου,αλλα η ταχυτητα ειναι πλασματικη και οτι μεχρι 8 θα φτανει!Ενας φιλος μου ομως εβαλε 24 και του κλειδωνει γυρω στα 20 το router!Παλι βλακειες μου ειπαν?:wacko:

Ευχαριστω προκαταβολικα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αναβάθμιση ταχύτητας είναι δωρεάν μόνο σε περίπτωση διπλασιασμού. Δηλαδή εσύ που έχεις 2Mbps, μπορείς να πας στα 4Mbps πληρώνοντας τα ίδια με τώρα. Για μεγαλύτερη ταχύτητα, λογικά, θα σου αλλάξουν και την ταρίφα.

Ότι έχει ανέβει και στα 24Mbps ο ΟΤΕ, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά μην περιμένεις να πιάσεις download speed ανάλογο της 24αρας. Θεωρητικά, να ξέρεις ότι η 24αρα είναι στην ουσία 24.576Mbps με maximum download speed 3.072KB/sec.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ευχαριστώ για την απάντηση!Καλά το είχα καταλάβει ότι θα αυξηθεί η τιμή αλλά εντάξει αν είναι να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στην ταχύτητα δεν πειράζει!Αυτό που αναρωτιέμαι είναι το πόσο θα καθυστερήσει η αναβάθμιση γιατί εχω κακή πείρα απ'τον οτε σ'αυτα τα θέματα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
εχετε ακουση για καμια προσφορα γιαυτους που εχουνε πανω απο ενα χρονο connex ...δινουν λεει αν ανανεωσεις παιρνεις δωρο ενα gps mls δωρο?
Γιαννης

Είμαι στο δίκτυο του ΟΤΕ αλλά έχω internet Tellas, σκέφτομαι να βάλω CONNEX γιατί η Tellas μου έχει σπάσει τα νεύρα με τις χαμηλές ταχύτητες, θέλω να ρωτήσω από τη στιγμή που θα κάνω αίτηση για CONNEX εγώ θα πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία για διακοπή από την Tellas, η τα αναλαμβάνει όλα ο ΟΤΕ;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

καλεις το 134 και ολα γινονται αυτοματα.

Δεν θα μεινεις χωρις ιντερνετ ουτε στιγμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν κανεις αιτηση υπογραφεις και καποιου τυπου εξουσιοδοτηση προς την καινουρια εταιρεια για να κοψει την παλια σου συνδεση.

Αυτό είναι σίγουρο? Εγώ δηλαδή που είμαι στο ιδιόκτητο Forthnet (ιντερνετ)?

Θα μείνω χωρίς ιντερνετ? Who knows :wacko:

Θα μείνω χωρίς ιντερνετ? Who knows :wacko:

Θα μεινεις χωρις ιντερνετ λιγες ημερες μεχρι να σου ενεργοποιησουν την adsl.

Samsung S21 Ultra

Τι γνώμη εχετε για το νεο ασυρματο(ασπρο χρωμα) ρουτερ της baudtec??

Ειχα μικροπροβληματα με το sagem,και μου δωσαν αυτο τώρα,μεχρι στιγμής καλυτερο μου φαινεται και με καλυτερη εμβέλεια στο ασυρματο...:)

Τι γνώμη εχετε για το νεο ασυρματο(ασπρο χρωμα) ρουτερ της baudtec??

Ειχα μικροπροβληματα με το sagem,και μου δωσαν αυτο τώρα,μεχρι στιγμής καλυτερο μου φαινεται και με καλυτερη εμβέλεια στο ασυρματο...:)

κι εγώ είχα ενδοιασμούς για τα baudtec αλλά μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει και το μαύρο ενσύρματο και τώρα δουλεύω με το άσπρο ασύρματο και πραγματικά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. μην σου πω κιόλας ότι είναι καλύτερα από άλλα που τα παρουσιάζουν ως τα καλύτερα(βλ. thomson speedtouch etc)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Όσοι σκέφτεστε να φύγετε για ΟΤΕ ή οπουδήποτε, να κοιτάξετε το τρέχον συμβόλαιο σας μήπως και έχετε κάποιον περιορισμό που κοστίζει.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

ρωτάω εκ μέρους της κοπέλας μου:

1) υπάρχει κανά γνωστό θέμα/πρόβλημα, αν κάνω conn-x στα 2 Mbps?

2) το ρούτερ που προσφέρεται μέχρι τις 14/3/2010, είναι αξιόλογο, η μήπως αξίζει να αγοραστεί ξεχωριστά κάποιο άλλο? το θέμα είναι ότι χρειαζόμαστε ασύρματο κ το σπίτι είναι παλιού τύπου, δλδ από πέτρα...

3) η 12μηνη παραμονή είναι υποχρεωτική?

4) τα 16.5 € πάγιο, είναι μόνο για την παροχή, ή κ για την γραμμή? θα υπάρχουν δλδ επιπλέον χρεώσεις εκτός από το πάγιο τηλεφώνου κ τα 16.5 €?

Edited by mpempoulinos

1) Μια χαρά είναι, λογικά θα κατεβάζεις με 200ΚΒ/s.

2) Το baudtec λογικά θα είναι, κάνει τη δουλειά του αν και ζεσταίνεται λίγο. Για την πέτρα δε μπορεί να σου εγγυήθεί κανείς. Ένα καλό δείγμα είναι αν έχεις ασύρματο τηλέφωνο που πιάνει καλά σε όλο το σπίτι.

3)Η 12μην παραμονή σίγουρα ισχύει αν πάρεις το modem και δώρο το τέλος σύνδεσης. Αν δεν τα πάρεις δε ξέρω μήπως μπορείς να την απφογύγεις.

4) Δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις. Μόνο το πάγιο του τηλεφώνου που πληρώνεις και σήμερα + του connx + τις όποιες κλήσεις. Στον πρώτο λογιαριασμό θα πληρώσεις λίγο παραπάνω επειδή ουσιαστικά θα πληρώσεις κάποια αναδρομικά, αλλά είναι σωστό. Δες μόνο μήπως σου χρεώσουν τέλος ενεργοποίησης, αυτό είναι λάθος.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

τί τιμές παίζουν τωρα ρε παιδια ;

εχω ΗΟΛ, με τα 39...λεω να κατεβασω, καθως δε μιλαω και πολυ...μου φτανει να εχω αξιοπιστο κ γρηγορα ιντερνετ.

μιλαω εντος ελλαδος 140 λεπτα περιπου,

εξωτερικο 30 λεπτα

κινητα 60 λεπτα...

ιντερνετ να ειναι τουλαχιστον στα 6... Ο ΟΤΕ τί προσφέρει ; το σιτε τους (connx) ειναι πολυ χαλια...ελεος !

κατι προχειρα που ειδα ξεκιναει με χρονο ομιλιας απο 43 ευρω;; τοσο μεγαλη διαφορα εχει τη στιγμη που η ΗΟΛ δινει πακετο με 24 ευρω ?

Edited by pateras
δουλεια δεν είχε ο διάολος....

τί τιμές παίζουν τωρα ρε παιδια ;

εχω ΗΟΛ, με τα 39...λεω να κατεβασω, καθως δε μιλαω και πολυ...μου φτανει να εχω αξιοπιστο κ γρηγορα ιντερνετ.

μιλαω εντος ελλαδος 140 λεπτα περιπου,

εξωτερικο 30 λεπτα

κινητα 60 λεπτα...

ιντερνετ να ειναι τουλαχιστον στα 6... Ο ΟΤΕ τί προσφέρει ; το σιτε τους (connx) ειναι πολυ χαλια...ελεος !

κατι προχειρα που ειδα ξεκιναει με χρονο ομιλιας απο 43 ευρω;; τοσο μεγαλη διαφορα εχει τη στιγμη που η ΗΟΛ δινει πακετο με 24 ευρω ?

43,90 το φθηνότερο πακέτο douple-play στον ΟΤΕ.

43,90 το φθηνότερο πακέτο douple-play στον ΟΤΕ.

κι αυτό είναι προσφορά που κανείς δεν ξέρει πότε θα την αποσύρει

Γνωρίζει κανείς στην ανάλυση του λογαριαμού στην κατηγορία τηλεφωνική κίνηση που λέει αστικές κλήσεις,υπεραστικές,κλήσεις προς κινητά παρακάτω αναφέρει και τα εξής:

1.Πρός άλλα σταθερά δίκτυα

2.Άλλες κλήσεις

3.Προς σύντομους κωδικούς

Πού αναφέρονται αυτά;

Για το "Προς άλλα σταθερά δίκτυα" να υποθέσω εννοεί κλήσεις σε άλλους παρόχους;Εδώ γιατί χρεώνει κάποιες κλήσεις;Δεν εντάσσονται στις αστικές κλήσεις και άρα με το απεριόριστες αστικές & υπεραστικές δε θα έπρεπε να είναι δωρεάν;

Αν γνωρίζει κανείς και για το "άλλες κλήσεις" και το "προς σύντομους κωδικούς" ας δώσει μερικές πληροφορίες!

Εχω conn-x στα 8..

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος,κατεβαζω παντα πανω απο 850

Απο περιεργεια, τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι καλα? Για να δω αν γινει αναβαθμιση στα 24 τι θα πιανω περιπου...Γιατι παλια με τελλας στα 24, επιανα 0,24 :P :P

Downstream ---------------------------------- Upstream

SNR Margin:12.3 -------------------------------- 21.7 db

Line Attenuation:20.8 -------------------------------- 12.8 db

Data Rate :8192 --------------------------------- 381 kbps