johnthegreek Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Έχει ο ΟΤΕ κάποιο φθηνό πρόγραμμα που να δίνει μόνο internet εώς 4Mbps χωρίς δωρεάν λεπτά ομιλίας κλπ; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Τα 4mbps καταργηθηκαν. 2 - 8 - 24. Conn-x 2mbps 16.5 ευρω τον μηνα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Conn-x Internet & Ομιλία Μοναδική Προσφορά Internet + Ομιλία Για πρώτη φορά το Conn-x προσφέρει σε μία ενιαία τελική τιμή απεριόριστο γρήγορο Internet σε υψηλές ταχύτητες, και επιπλέον απεριόριστες κλήσεις, συμπεριλαμβανομένου του παγίου τηλεφωνικής σύνδεσης! Χαρακτηριστικά - απεριόριστο Internet στα 8 Mbps - απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλους - πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεση - Δωρεάν ενσύρματος εξοπλισμός - μόνο €43,90/μήνα τελική τιμή με πάγιο! * Αφορά οικιακούς πελάτες. Απαραίτητη προϋπόθεση η 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία. Η τιμή περιλαμβάνει το πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεσης (€14,76) http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Όσοι τα έχουμε ήδη internet 8 + ομιλία τί πρέπει να κάνουμε για να πληρώνουμε τόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Παρε στο 134 και ρωτα. ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι ουσιαστικα για νεους συνδρομητες. Παντως απ'οτι ακουσα και να μην ειναι, πρεπει να διακοπει αυτο που εχεις και να γινει απο την αρχη αιτηση για το double play του ΟΤΕ. Αλλα παρε 134 και ρωτα για σιγουρα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Τους παλιούς σε όλα τα δίκτυα αντί να τους επιβραβεύουν μάλλον τους περνάνε για @@λάκες. Θα πάρω αύριο τηλ να μάθω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Επιτέλους η πρώτη καλή προσφορά από ΟΤΕ! Σε κινητά δεν υπάρχει δωρεάν χρόνος, σωστά? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Να ρωτησω κατι που με απασχολει...Εχω 24 συνδεση conn-x αλλα οσες φορες μπηκα στο speedtest.net για να μετρησω την ταχυτητα μου δεν μου εχει βγαλει ποτε πανω απο 10Mbps..Κανω κατι λαθος?Διαλεγω λαθος server? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Εχεις ΕΩΣ 24. Δηλαδη δεν κλειδωνεις υποχρεωτικα 24. Μπες στο ρουτερ σου και πες μας στα ποσα κλειδωνει. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Να ρωτησω κατι που με απασχολει...Εχω 24 συνδεση conn-x αλλα οσες φορες μπηκα στο speedtest.net για να μετρησω την ταχυτητα μου δεν μου εχει βγαλει ποτε πανω απο 10Mbps..Κανω κατι λαθος?Διαλεγω λαθος server? Τι ρουτερ εχεις; μηπως εχεις ενεργοποιημενο κανενα firewall που τρωει ταχυτητα; Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Τι ρουτερ εχεις; μηπως εχεις ενεργοποιημενο κανενα firewall που τρωει ταχυτητα; Eχω ενα MATR-X οπως επισης εχω ενεργοποιημενο και το conn-x secure... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Eχω ενα MATR-X οπως επισης εχω ενεργοποιημενο και το conn-x secure... Ακου μπορει το ρουτερ σου να εχει καποια ρυθμιση για εξτρα firewall. Ψαξε μηπως αυτο ειναι ενεργοποιημενο. Τωρα δοκιμασε και να απενεργοποιησεις το conn-x secure μηπως τρωει αυτο ταχυτητα.? Αν δεν πιασει τιποτα, στειλε στοιχεια του ρουτερ σε ποια ταχυτητα κλειδωνει Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Μιας και μιλάτε για router, τώρα που ξαναγύρισα στον ΟΤΕ και μάλιστα με υπερπλήρες πακέτο, μου έδωσαν την επιλογή για ενσύρματο router + πολυμηχάνημα ή μόνον ασύρματο router. Διάλεξα το ασύρματο router αλλά δεν τους είπα ποιό θέλω να μου στείλουν. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μάρκας και αν ναι, ποιο είναι στην πράξη (κι όχι στα χαρτιά) το καλύτερο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Νομίζω ότι για να επιλέξεις μάρκα θα πρέπει να πληρώσεις διαφορά τιμής. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondaglx52 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Λοιπον παιδια εβαλα φοιτητικο connx 8mbps απ'την diodos.gr πηγα στον οτε εκανα εγγραφες κλπ κλπ μου δινουν σημερα το μοντεμ ote-connx sagem κανω εγκατασταση το ρουτερ ολα καλα,βαζω τον κωδικο admin που θελει και μετα μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης....το ονομα χρηστη ειναι xxxxx.aegean@otenet.edudsl.gr αλλα στο πεδιο ονομα χρηστη λεει πως πρπεει να τελειωνει σε @otenet.gr οποτε οπως καταλαβαινετε δε μπορω να συνδεθω γι'αυτο τον περιεργο λογο....Ξερετε τιποτα εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Θα δω τι ταχύτητες θα πιάνω μόλις το πάρω και θα πράξω αναλόγως. Μένω κάπου 10 μέτρα από τον ΟΤΕ, οπότε η 24ρα λογικά θα πιάνει τουλάχιστον 18+. Για να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Δεν είχες πριν καθόλου γραμμή adsl από άλλο πάροχο; Εαν όντως μένεις 10 μέτρα από το dslam (και όχι απαραίτητα από τον ΟΤΕ (oteshop κτλ)) τότε θα πιάνεις 24 εάν δεν υπάρχει εσωτερικό καλωδιακό πρόβλημα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Νομίζω ότι για να επιλέξεις μάρκα θα πρέπει να πληρώσεις διαφορά τιμής. Modem router sagem του ΟΤΕ στα 64 ευρω. Στην ιδια τιμη απο ΠΛ#ΣΙΟ modem router BELKIN WIRELESS G. Ποιο απο τα δυο θα διαλεγατε?:lol::lol: Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Λοιπον παιδια εβαλα φοιτητικο connx 8mbps απ'την diodos.gr πηγα στον οτε εκανα εγγραφες κλπ κλπ μου δινουν σημερα το μοντεμ ote-connx sagem κανω εγκατασταση το ρουτερ ολα καλα,βαζω τον κωδικο admin που θελει και μετα μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης....το ονομα χρηστη ειναι xxxxx.aegean@otenet.edudsl.gr αλλα στο πεδιο ονομα χρηστη λεει πως πρπεει να τελειωνει σε @otenet.gr οποτε οπως καταλαβαινετε δε μπορω να συνδεθω γι'αυτο τον περιεργο λογο....Ξερετε τιποτα εσεις; Σου λέει απλά ότι πρέπει να τελειώνει σε otenet.gr ή στο έχει και ήδη γραμμένο; Αν απλά στο λέει αγνόησε το. Αν στο έχει ήδη γραμμένο, μήπως έχεις ακολουθήσει την εγκατάσταση για τους κανονικούς συνδρομητές; Έστω ότι σου περάσει αυτά τα στοιχεία στο modem, μπορείς εσύ να πας μέσω του web interface και να βάλεις το σωστό username., Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Λεω να κανω το νεο πακετο του οτε, αλλα απο οτι καταλαβα, πρεπει να διακοψω την παλια συνδεση(2mb) την μονη βλακεια που εχω κανει ειναι οτι χρησιμοποιω το e-mail που μου ειχε δωσει παντου, μπορω να κανω την νεα συνδεση χωρις να χασω το παλιο e-mail, γιατι αλλιως φαγαμε πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Κανε μια ερωτηση στο 801-11-35555. Το σιγουρο ειναι οτι το email σου θα δουλευει για 6 μηνες μεχρι να τους ενημερωσεις ολους για τυχών αλλαγή του. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Σου λέει απλά ότι πρέπει να τελειώνει σε otenet.gr ή στο έχει και ήδη γραμμένο; Αν απλά στο λέει αγνόησε το. Αν στο έχει ήδη γραμμένο, μήπως έχεις ακολουθήσει την εγκατάσταση για τους κανονικούς συνδρομητές; Έστω ότι σου περάσει αυτά τα στοιχεία στο modem, μπορείς εσύ να πας μέσω του web interface και να βάλεις το σωστό username., Δεν δουλεύει με τον οδηγό της otenet! Όπως είπες πρέπει να τα βάλει χειροκίνητα και μόνο μέσα από το web interface. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Modem router sagem του ΟΤΕ στα 64 ευρω. Στην ιδια τιμη απο ΠΛ#ΣΙΟ modem router BELKIN WIRELESS G. Ποιο απο τα δυο θα διαλεγατε?:lol::lol: Να υποθέσω ότι το Belkin είναι καλύτερο έτσι; Ποιά τα κριτήρια αξιολόγησης; Σταθερότητα γραμμής; μέγιστες επιτεύξιμες ταχύτητες; εμβέλεια WiFi; πως τα αξιολογείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Να υποθέσω ότι το Belkin είναι καλύτερο έτσι; Ποιά τα κριτήρια αξιολόγησης; Σταθερότητα γραμμής; μέγιστες επιτεύξιμες ταχύτητες; εμβέλεια WiFi; πως τα αξιολογείς; Well....το SAGEM τα εφτυσε στις πρωτες 2 βδομαδες, ενω το BELKIN μεχρι στιγμης το εχω 3 μηνες και δουλευει :). Το S τουλαχιστον εμενα μου βγηκε ελλατωματικο. Μετα απο 2 βδομαδες δεν εβρισκε ADSL ενω το Β οταν το δοκιμασα βρηκε. Εκανα τα παντα αλλα τελικα το SAGEM βγηκε μουφα δυστυχως. Επισης το S δεν ειχε κεραια και τοσο καλη εμβελεια, ενω το Β εχει κεραια και ελαφρως καλυτερο σημα Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstamatopoulos Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 εδώ και λίγες μέρες χάνεται συχνά πυκνά η γραμμή adsl μου.μία συνδέεται μία χάνεται..τί προτείνετε να κάνω? ισχύει να πάρω στον οτε για να την "καθαρίσουν"? επίσης, έχω router το baudtek wireless του οτε.λέτε να φταίει αυτό για το μπλε΄ξιμο με τη σύνδεση? να πάρω άλλο? ADSL Firmware Version : FwVer:3.6.0.0_A_TC3084 HwVer:T14.F7_1.0 Line State : Showtime Modulation : G.DMT Annex Mode : ANNEX_A -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Downstream Upstream SNR Margin : 33.0 31.0 db Line Attenuation : 26.0 7.0 db Data Rate : 2048 256 kbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts