Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Conn-x Internet & Ομιλία

Μοναδική Προσφορά Internet + Ομιλία

Για πρώτη φορά το Conn-x προσφέρει σε μία ενιαία τελική τιμή απεριόριστο γρήγορο Internet σε υψηλές ταχύτητες, και επιπλέον απεριόριστες κλήσεις, συμπεριλαμβανομένου του παγίου τηλεφωνικής σύνδεσης!

Χαρακτηριστικά

- απεριόριστο Internet στα 8 Mbps

- απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλους

- πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεση

- Δωρεάν ενσύρματος εξοπλισμός

- μόνο €43,90/μήνα τελική τιμή με πάγιο!

* Αφορά οικιακούς πελάτες. Απαραίτητη προϋπόθεση η 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία.

Η τιμή περιλαμβάνει το πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεσης (€14,76)

http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html

Παρε στο 134 και ρωτα. ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι ουσιαστικα για νεους συνδρομητες.

Παντως απ'οτι ακουσα και να μην ειναι, πρεπει να διακοπει αυτο που εχεις και να γινει απο την αρχη αιτηση για το double play του ΟΤΕ.

Αλλα παρε 134 και ρωτα για σιγουρα.

Samsung S21 Ultra

Τους παλιούς σε όλα τα δίκτυα αντί να τους επιβραβεύουν μάλλον τους περνάνε για @@λάκες.

Θα πάρω αύριο τηλ να μάθω. Ευχαριστώ!

Επιτέλους η πρώτη καλή προσφορά από ΟΤΕ!

Σε κινητά δεν υπάρχει δωρεάν χρόνος, σωστά?

"There's a story still unread"

Να ρωτησω κατι που με απασχολει...Εχω 24 συνδεση conn-x αλλα οσες φορες μπηκα στο speedtest.net για να μετρησω την ταχυτητα μου δεν μου εχει βγαλει ποτε πανω απο 10Mbps..Κανω κατι λαθος?Διαλεγω λαθος server?

Εχεις ΕΩΣ 24. Δηλαδη δεν κλειδωνεις υποχρεωτικα 24. Μπες στο ρουτερ σου και πες μας στα ποσα κλειδωνει.
Samsung S21 Ultra

Να ρωτησω κατι που με απασχολει...Εχω 24 συνδεση conn-x αλλα οσες φορες μπηκα στο speedtest.net για να μετρησω την ταχυτητα μου δεν μου εχει βγαλει ποτε πανω απο 10Mbps..Κανω κατι λαθος?Διαλεγω λαθος server?

Τι ρουτερ εχεις; μηπως εχεις ενεργοποιημενο κανενα firewall που τρωει ταχυτητα;

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked

Τι ρουτερ εχεις; μηπως εχεις ενεργοποιημενο κανενα firewall που τρωει ταχυτητα;

Eχω ενα MATR-X οπως επισης εχω ενεργοποιημενο και το conn-x secure...

Eχω ενα MATR-X οπως επισης εχω ενεργοποιημενο και το conn-x secure...

Ακου μπορει το ρουτερ σου να εχει καποια ρυθμιση για εξτρα firewall. Ψαξε μηπως αυτο ειναι ενεργοποιημενο. Τωρα δοκιμασε και να απενεργοποιησεις το conn-x secure μηπως τρωει αυτο ταχυτητα.?

Αν δεν πιασει τιποτα, στειλε στοιχεια του ρουτερ σε ποια ταχυτητα κλειδωνει

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked

Μιας και μιλάτε για router, τώρα που ξαναγύρισα στον ΟΤΕ και μάλιστα με υπερπλήρες πακέτο, μου έδωσαν την επιλογή για ενσύρματο router + πολυμηχάνημα ή μόνον ασύρματο router. Διάλεξα το ασύρματο router αλλά δεν τους είπα ποιό θέλω να μου στείλουν. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μάρκας και αν ναι, ποιο είναι στην πράξη (κι όχι στα χαρτιά) το καλύτερο; Ευχαριστώ.

Νομίζω ότι για να επιλέξεις μάρκα θα πρέπει να πληρώσεις διαφορά τιμής.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Λοιπον παιδια εβαλα φοιτητικο connx 8mbps απ'την diodos.gr πηγα στον οτε εκανα εγγραφες κλπ κλπ μου δινουν σημερα το μοντεμ ote-connx sagem κανω εγκατασταση το ρουτερ ολα καλα,βαζω τον κωδικο admin που θελει και μετα μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης....το ονομα χρηστη ειναι xxxxx.aegean@otenet.edudsl.gr αλλα στο πεδιο ονομα χρηστη λεει πως πρπεει να τελειωνει σε @otenet.gr οποτε οπως καταλαβαινετε δε μπορω να συνδεθω γι'αυτο τον περιεργο λογο....Ξερετε τιποτα εσεις;

Θα δω τι ταχύτητες θα πιάνω μόλις το πάρω και θα πράξω αναλόγως. Μένω κάπου 10 μέτρα από τον ΟΤΕ, οπότε η 24ρα λογικά θα πιάνει τουλάχιστον 18+. Για να δούμε τι θα δούμε...

Δεν είχες πριν καθόλου γραμμή adsl από άλλο πάροχο; Εαν όντως μένεις 10 μέτρα από το dslam (και όχι απαραίτητα από τον ΟΤΕ (oteshop κτλ)) τότε θα πιάνεις 24 εάν δεν υπάρχει εσωτερικό καλωδιακό πρόβλημα
Samsung S21 Ultra

Νομίζω ότι για να επιλέξεις μάρκα θα πρέπει να πληρώσεις διαφορά τιμής.

Modem router sagem του ΟΤΕ στα 64 ευρω. Στην ιδια τιμη απο ΠΛ#ΣΙΟ modem router BELKIN WIRELESS G.

Ποιο απο τα δυο θα διαλεγατε?:lol::lol:

Λοιπον παιδια εβαλα φοιτητικο connx 8mbps απ'την diodos.gr πηγα στον οτε εκανα εγγραφες κλπ κλπ μου δινουν σημερα το μοντεμ ote-connx sagem κανω εγκατασταση το ρουτερ ολα καλα,βαζω τον κωδικο admin που θελει και μετα μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης....το ονομα χρηστη ειναι xxxxx.aegean@otenet.edudsl.gr αλλα στο πεδιο ονομα χρηστη λεει πως πρπεει να τελειωνει σε @otenet.gr οποτε οπως καταλαβαινετε δε μπορω να συνδεθω γι'αυτο τον περιεργο λογο....Ξερετε τιποτα εσεις;

Σου λέει απλά ότι πρέπει να τελειώνει σε otenet.gr ή στο έχει και ήδη γραμμένο; Αν απλά στο λέει αγνόησε το. Αν στο έχει ήδη γραμμένο, μήπως έχεις ακολουθήσει την εγκατάσταση για τους κανονικούς συνδρομητές; Έστω ότι σου περάσει αυτά τα στοιχεία στο modem, μπορείς εσύ να πας μέσω του web interface και να βάλεις το σωστό username.,

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Λεω να κανω το νεο πακετο του οτε, αλλα απο οτι καταλαβα, πρεπει να διακοψω την παλια συνδεση(2mb) την μονη βλακεια που εχω κανει ειναι οτι χρησιμοποιω το e-mail που μου ειχε δωσει παντου, μπορω να κανω την νεα συνδεση χωρις να χασω το παλιο e-mail, γιατι αλλιως φαγαμε πακετο

Κανε μια ερωτηση στο 801-11-35555. Το σιγουρο ειναι οτι το email σου θα δουλευει για 6 μηνες μεχρι να τους ενημερωσεις ολους για τυχών αλλαγή του.
Samsung S21 Ultra

Σου λέει απλά ότι πρέπει να τελειώνει σε otenet.gr ή στο έχει και ήδη γραμμένο; Αν απλά στο λέει αγνόησε το. Αν στο έχει ήδη γραμμένο, μήπως έχεις ακολουθήσει την εγκατάσταση για τους κανονικούς συνδρομητές; Έστω ότι σου περάσει αυτά τα στοιχεία στο modem, μπορείς εσύ να πας μέσω του web interface και να βάλεις το σωστό username.,

Δεν δουλεύει με τον οδηγό της otenet!

Όπως είπες πρέπει να τα βάλει χειροκίνητα και μόνο μέσα από το web interface.

مفاجأة

Modem router sagem του ΟΤΕ στα 64 ευρω. Στην ιδια τιμη απο ΠΛ#ΣΙΟ modem router BELKIN WIRELESS G.

Ποιο απο τα δυο θα διαλεγατε?:lol::lol:

Να υποθέσω ότι το Belkin είναι καλύτερο έτσι; Ποιά τα κριτήρια αξιολόγησης; Σταθερότητα γραμμής; μέγιστες επιτεύξιμες ταχύτητες; εμβέλεια WiFi; πως τα αξιολογείς;

Να υποθέσω ότι το Belkin είναι καλύτερο έτσι; Ποιά τα κριτήρια αξιολόγησης; Σταθερότητα γραμμής; μέγιστες επιτεύξιμες ταχύτητες; εμβέλεια WiFi; πως τα αξιολογείς;

Well....το SAGEM τα εφτυσε στις πρωτες 2 βδομαδες, ενω το BELKIN μεχρι στιγμης το εχω 3 μηνες και δουλευει :).

Το S τουλαχιστον εμενα μου βγηκε ελλατωματικο. Μετα απο 2 βδομαδες δεν εβρισκε ADSL ενω το Β οταν το δοκιμασα βρηκε. Εκανα τα παντα αλλα τελικα το SAGEM βγηκε μουφα δυστυχως.

Επισης το S δεν ειχε κεραια και τοσο καλη εμβελεια, ενω το Β εχει κεραια και ελαφρως καλυτερο σημα

εδώ και λίγες μέρες χάνεται συχνά πυκνά η γραμμή adsl μου.μία συνδέεται μία χάνεται..τί προτείνετε να κάνω? ισχύει να πάρω στον οτε για να την "καθαρίσουν"? επίσης, έχω router το baudtek wireless του οτε.λέτε να φταίει αυτό για το μπλε΄ξιμο με τη σύνδεση? να πάρω άλλο?

ADSL Firmware Version : FwVer:3.6.0.0_A_TC3084 HwVer:T14.F7_1.0

Line State : Showtime

Modulation : G.DMT

Annex Mode : ANNEX_A

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Downstream Upstream

SNR Margin : 33.0 31.0 db

Line Attenuation : 26.0 7.0 db

Data Rate : 2048 256 kbps