skiabox Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Παιδιά υπάρχει άλλο thread για τι τρομερό Xiaomi redmi note 5 (χωρίς pro). Επειδή δημιουργείται σύγχηση (εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση που για τέτοια κινητάρα το σωστό thread δεν έχει κίνηση) καλύτερα συνεχίστε εκεί! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Στο kimovil το global το έχει με κάμερα f/2.2 : https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-5 Έκαναν λάθος. Χθες έγινε η επίσημη παρουσίαση της global έκδοσης στην Ινδονησία. Έχει τα specs της κινέζικης έκδοσης με τις επιπλέον μπάντες που περιμέναμε (Β20). Απουσιάζει η έκδοση με τα 6GB αλλά ίσως παρουσιαστεί αργότερα. Η τιμή για το 4άρι εκεί θα είναι 176€. Ο κωδικός του είναι MEG7S (δηλαδή global) και στο κουτί έλεγε "made in indonesia". http://www.mi.com/id/redmi-note-5/specs/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Αλλο to redmi note 5 και αλλο το redmi note 5 pro Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Redmi note 5 pro υπάρχει μόνο για Ινδία. Ο υπόλοιπος κόσμος θα πάρει το Redmi note 5 (δες kimovil.com) Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 To ξέρω αλλά όλοι στο thread μιλάμε για την έκδοση της Κίνας/global γι'αυτό πόσταρα εδώ. Πρέπει να γίνει μια συγχώνευση των δύο θεμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 To ξέρω αλλά όλοι στο thread μιλάμε για την έκδοση της Κίνας/global γι'αυτό πόσταρα εδώ. Πρέπει να γίνει μια συγχώνευση των δύο θεμάτων κλείσιμο , όχι συγχώνευση , έτσι και αλλιώς δεν λέμε κάτι που θα πρέπει να υπάρχει :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Τηλέφωνο φίλου μου έπεσε στο νερό...στέγνωσε, και τώρα δουλεύει κανονικά. Με τον καιρό το μόνο του πρόβλημα ήταν ότι σιγά σιγα μειωνόταν το σήμα του τηλ ώσπου και εξαφανίστηκε...και τώρα είναι απλά μία παιχνιδομηχανή.Το τηλ δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΑ εκτός που δεν παίρνει τηλ ούτε δέχεται. Πιστεύετε ότι με μία αλλαγη κεραίας θα διορθωθεί.??? Θα ήθελα την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Τηλέφωνο φίλου μου έπεσε στο νερό...στέγνωσε, και τώρα δουλεύει κανονικά. Με τον καιρό το μόνο του πρόβλημα ήταν ότι σιγά σιγα μειωνόταν το σήμα του τηλ ώσπου και εξαφανίστηκε...και τώρα είναι απλά μία παιχνιδομηχανή.Το τηλ δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΑ εκτός που δεν παίρνει τηλ ούτε δέχεται. Πιστεύετε ότι με μία αλλαγη κεραίας θα διορθωθεί.??? Θα ήθελα την γνώμη σας.Ίσως με άνοιγμα και ένα καθαρισμό μπορεί να φτιάξει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έπρεπε να το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή αυτό, τώρα είναι αργά, όσο προχωρά η οξείδωση θα χειροτερεύει μέχρι κάποια στιγμή να μην δουλεύει καθόλου το τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Struggler Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 παιδια εκανα την αναβαθμιση στη 9.5.8 απο 8.5.4 και στην lock screen εχει την camera στα δεξια και το mi remote με φακο στα αριστερά. πως γίνεται να το βγάλω το mi remote και να βάλω τις κλήσεις, γιατι δεν θελω να ξεκλειδώνω και να μπαίνω μετα στις κλήσεις. στο 8.5.4 υπήρχαν οι κλήσεις κανονικα. εψαξα παντού μια μια όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτε. ή είμαι γκαβός ή ................ Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Ο Επιμένων Νικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ρυθμίσεις, κλείδωμα οθόνης, συντόμευσεις οθόνης κλειδώματος Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spell Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Καλησπέρα σας , μου εκαναν δωρο ένα Xiaomi Redmi note 4X το οποιο πραγματικα δεν περιμενα να ηταν τοσο καλο. Θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας, δοκιμασα να κανω update από το κινητο και λεει ότι εχω την τελευταια MIUI 8 , android 6 Global, εχω δοκιμασει να κατεβασω από το site της xiaomi την official global δοκιμασα και το πρόγραμμα αναβαθμισης από το PC , τιποτα μου βγαζει error είμαι προφανος εντελος ασχετος , μηπως λοιπον υπαρχει καποιος οδηγος βημα βημα σε καποια σελιδα ώστε να δοκιμασω? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Πιθανόν να μην έχεις επίσημη ROM. Μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό την επίσημη από http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=321&mobile=no#474 και να δοκιμάσεις να κάνεις ενημέρωση μέσω του updater επιλέγοντας το αρχείο που κατέβασες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε πια ρομ είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spell Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλημέρα αυτές είναι οι φωτο συγνωμη για την κακη ποιοτητα, θα ειμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε βημα βημα για αρχαριους , να βαλω την επισιμη global , ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Screenshot σου είπε να πάρεις για να φαίνεται καθαρά, όχι φωτογραφία . Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλημέρα αυτές είναι οι φωτο συγνωμη για την κακη ποιοτητα, θα ειμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε βημα βημα για αρχαριους , να βαλω την επισιμη global , ευχαριστω . Η ROM που έχεις είναι ανεπίσημη. Έκανα σε ίδια περίπτωση με την δική σου , ότι σου έγραψα παραπάνω και έβαλα την επίσημη global σε πέντε λεπτά . Αν έχεις αμφιβολίες μπορείς να περιμένεις να σου γράψει και κάποιος άλλος τη γνώμη του. Επίσης επειδή η συσκευή είναι σχεδον ίδια με το note 4 global θα σου πρότεινα να γράφεις στο θέμα του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spell Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Η ROM που έχεις είναι ανεπίσημη. Έκανα σε ίδια περίπτωση με την δική σου , ότι σου έγραψα παραπάνω και έβαλα την επίσημη global σε πέντε λεπτά . Αν έχεις αμφιβολίες μπορείς να περιμένεις να σου γράψει και κάποιος άλλος τη γνώμη του. Επίσης επειδή η συσκευή είναι σχεδον ίδια με το note 4 global θα σου πρότεινα να γράφεις στο θέμα του . Οκ να σε καλα σε ευχαριστω για το κοπο σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλημέρα!Έχω την συγκεκριμένη συσκευή και έχω πρόβλημα με το ραδιόφωνο.Οταν έχω βάλει τα ακουστικά,xiaomi piston,το ραδιόφωνο παίζει μόνο από το μεγάφωνο.Δεν έχει καν επιλογή για να παίξει από τα ακουστικά.Για να παίξει από τα ακαθάριστα, πρέπει να σηκώσω λίγο τα ακουστικά από την υποδοχή τους,έτσι παίζει αλλά σε χαμηλότερη ένταση,αλλά σε περίπτωση κλήσης έτσι δεν με ακούει ο συνομιλητής.Αν καρφώσω τα ακουστικά μέχρι μέσα όπως πρέπει δηλαδή,σε κλήση και σε άλλες λειτουργίες,εκτός ραδιοφώνου,δουλεύουν κανονικά,στο ραδιόφωνο όμως κλείνει.Στις ρυθμίσεις όταν πάω και είναι μέχρι μέσα τα ακουστικά στην υποδοχή,δεν τα βλέπει,μόνο αν τα σηκώσω λίγο τα βλέπει Μπορεί να μου πει κανείς τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 (edited) Δίκτυο: GSM / HSPA / LTE Διαστάσεις: 158.6 x 75.4 x 8.1 mm Βάρος: 181gr SIM: Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Οθόνη: 5.99 inches (~77.4% screen-to-body ratio) Ανάλυση: 1080 x 2160 pixels, 18:9 ratio (~403 ppi density) Προστασία:Corning Gorilla Glass Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1.2 (Nougat) Επεξεργαστής: Qualcomm SDM636 Snapdragon 636 (Octa-core 1.8 GHz Kryo 260) Κάρτα γραφικών: Adreno 509 Αποθηκευτικός χώρος: 64 GB, 4/6 GB RAM Κάρτα μνήμης: Ναι μέχρι 256 GB Κάμερα (κύρια) : Dual: 12 MP (f/2.2, 1.25µm) + 5 MP (f/2.0, 1.12µm), phase detection autofocus, dual-LED flash Βίντεο: 1080p@30fps Εμπρόσθια κάμερα : 20 MP (f/2.2, 1/2.8", 1µm), LED flash, 1080p Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot Bluetooth: 5.0, A2DP, LE GPS: A-GPS, GLONASS, BDS Ράδιο: FM Ράδιο USB: microUSB v2.0 Μπαταρία: Li-Po 4000 mAh "μη-αφαιρούμενη" Edited May 17, 2018 by tollisth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Αναρωτιέμαι τι χρησιμότητα έχει το παρόν τόπικ για μοντέλο (και με λανθασμένη εικόνα) που προορίζεται μόνο στην ινδική αγορά. Το θέμα είναι η global edition που περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Αναρωτιέμαι τι χρησιμότητα έχει το παρόν τόπικ για μοντέλο (και με λανθασμένη εικόνα) που προορίζεται μόνο στην ινδική αγορά. Το θέμα είναι η global edition που περιμένουμε. Η εικόνα όντως λάθος και θα διορθωθεί,γιατί μόνο για την Ινδική αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Η εικόνα όντως λάθος και θα διορθωθεί,γιατί μόνο για την Ινδική αγορά? γιατι είναι μόνο για την Ινδική αγορά ;;; :) το κινητό έχει θέμα και ονομασία για εμάς τους υπόλοιπους , είτε στην κινέζικη είτε στην global έκδοση του Redmi Note 5 btw Vangelis βγήκε η global ήδη την έχουν άτομα , μέχρι και η infoquest άρχισε να ανεβάζει Post στο fb για αυτήν (οπότε θα έρθει σύντομα και στα κλασικά μαγαζιά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 γιατι είναι μόνο για την Ινδική αγορά ;;; :) το κινητό έχει θέμα και ονομασία για εμάς τους υπόλοιπους , είτε στην κινέζικη είτε στην global έκδοση του Redmi Note 5 btw Vangelis βγήκε η global ήδη την έχουν άτομα , μέχρι και η infoquest άρχισε να ανεβάζει Post στο fb για αυτήν (οπότε θα έρθει σύντομα και στα κλασικά μαγαζιά) Οκ δεκτό μας ξέφυγε αυτό,το να απαντάς κανονικά χωρίς ειρωνία σου είναι δύσκολο η δεν έχεις την νοημοσύνη να το κάνεις η αισθάνεσαι άνετα πίσω από το πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 (edited) Οκ δεκτό μας ξέφυγε αυτό,το να απαντάς κανονικά χωρίς ειρωνία σου είναι δύσκολο η δεν έχεις την νοημοσύνη να το κάνεις η αισθάνεσαι άνετα πίσω από το πληκτρολόγιο? πέρα από τα άκυρα μπλα μπλα που έγραψες την ειρωνεία που την είδες ακριβώς ; γιατί αν πήρες ως ειρωνικά τα "γιατι είναι μόνο για την Ινδική αγορά ;;; :) " ή το "το κινητό έχει θέμα και ονομασία για εμάς τους υπόλοιπους , είτε στην κινέζικη είτε στην global έκδοση του" μάλλον έχεις πρόβλημα "γιατι είναι μόνο για την Ινδική αγορά ;;; :) " === ε γιατί είναι , η συσκευή βγήκε μόνο για την ινδία , εκεί και το redmi 5 plus το "δικό μας" λέγεται Redmi Note 5 , τι να κάνουμε έτσι τα έκανε η εταιρία για εμάς τους υπόλοιπους = για εμάς που δεν ζούμε στην Ινδία Edited May 17, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts