CharlessS Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Xiaomi Redmi Note 4X vs Xiaomi Mi5 https://www.youtube.com/watch?v=pWHHn2wQ4GQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosbar Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Μα δεν είναι το Χ. Τι εννοείς ? εγώ καταλαβαίνω ότι είναι το 4Χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τι εννοείς ? εγώ καταλαβαίνω ότι είναι το 4Χ Αν δεν με απατάει το μυαλό μου,το Χ θα έχει 4gb ram. edit.Παίζει και να με απατάει,δε παίρνω όρκο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Aυτο ειναι το 4x.. Το θεμα ειναι τι παιρνουμε??? Αυτο εδω ή το απλο note με τον helio?? Τσεκαρα διπλα διπλα στο media markt το 4αρι με το 625 και το note με τον helio και η διαφορα γρηγοραδας-αποκρισης υπερ του helio για μενα ηταν ξεκαθαρη. Αλλη αλλαγη πλην επεξεργαστη εχει αυτο εδω? Edited February 20, 2017 by mitsos7777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Αλλη καρτα γραφικών και ίσως αυτονομία Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Αλλη καρτα γραφικών και ίσως αυτονομία Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk την αυτονομία την θεωρώ δεδομένη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Έχει αγοράσει κανένας από giztop; το έχει σε πολύ καλή τιμή. Να είναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Αν μπορείς ένα λινκ. Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ναι ρε συ mol ξεχάστηκα https://www.giztop.com/xiaomi-redmi-note-4x.html/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 170 ντολλαρς??? Μια χαρα τιμή! Το μαυρο θελω να δω!!! Δε το ξερω το κατάστημα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Νταξ η τιμή είναι τρελή. Αυτό έχει την 800άρα μπάντα και γενικά όλες τις ελληνικές μπάντες; Εάν όχι, ποιο 4άρι είναι που τις έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Αν δε κανω λαθος κανενα 4αρι νοτε δεν εχει την 800 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Τώρα βλέπω στην σελίδα του Κ/λου ότι το 4άρι που φέρνει είναι με τον mediatek, άρα το παρόν δεν θα έχει την 800άρα... Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Έχει και 20 δολάρια μεταφορικά και εγγυάται ότι δεν θα περάσει τελωνειο. Πίσω από το κατάστημα είναι το gizmochina, δεν ξέρω το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το χτυπήσω για δώρο στην κοπέλα μου σε χρυσό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Αν δε κανω λαθος κανενα 4αρι νοτε δεν εχει την 800 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αν κάνετε υπομονή υπάρχει και αυτο που έχει την 800άρα όπως φαίνεται http://www.honorbuy.com/1068-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-black.html Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Αυτό μάλιστα. Με τελωνεία κλπ ποιος να ξέρει τι παίζει όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 (edited) 170 ντολλαρς??? Μια χαρα τιμή! Το μαυρο θελω να δω!!! Δε το ξερω το κατάστημα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Το εκανα σημερα γιατι ειμαι κ εγω σε αναζητηση κινητου.Το εχει σε μαυρο ο Κωτσος στο mall(το κανονικο αλλα πρακτικα το ιδιο αφου εξωτερικα δεν εχει καποια διαφορα).Δεν ειναι καθολου καλο.Περα απ οτι για καποιο λογο ασχημενει την συσκευη και την κανει να φαινεται πλαστικη η πισω πλευρα βρωμιζει με το παραμικρο.Νομιζω το χρωμα του ειναι το ασπρο(το εχει το media markt Αμαρουσιου) Edited February 21, 2017 by mitsos7777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Αυτό μάλιστα. Με τελωνεία κλπ ποιος να ξέρει τι παίζει όμως... Αν εννοείς το δικό μου ποστ με +30ε σε τρεις μέρες σπίτι σου από Ιταλία με dhl Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos3 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Νομίζω ότι χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή, ώστε να στοκάρουν στα ευρωπαικά καταστήματα, και να αρχίσει μάλιστα να διατίθεται η international έκδοση με τα 4Gb μνήμης! Αυτό με τα τελωνεία αρχίζει και ακούγεται όλο και περισσότερο πλέον, και δεν έχει καθόλου πλάκα. Με λίγα χρήματα παραπάνω, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το τηλέφωνο εδω σε 2-3 μέρες από τη παραγγελία. Πιστεύω οτι σε ενα μήνα θα μπορούμε να κάνουμε δουλίτσα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Οτι πρεπει για δωράκι πασχα :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Xiaomi Redmi Note 4X vs Redmi 4 https://www.youtube.com/watch?v=FWcv57VrI6A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Νομίζω ότι χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή, ώστε να στοκάρουν στα ευρωπαικά καταστήματα, και να αρχίσει μάλιστα να διατίθεται η international έκδοση με τα 4Gb μνήμης! δε θα υπάρχει international έκδοση με την 800αρα band όπως το 3άρι, εκτός αν μιλάς για global version απλά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) δε θα υπάρχει international έκδοση με την 800αρα band όπως το 3άρι, εκτός αν μιλάς για global version απλά Για το 4άρι πάντως βγαίνει σε λίγο καιρό http://www.honorbuy.com/1070-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-gray.html Edited February 22, 2017 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Άρχισα να το ζαχαρώνω και εγώ, επιτέλους μετάβαση από coolpad f1 μετά απο 2 χρονάκια. Να το χτυπήσω από vickmall λέτε με κανα παζάρεμα για δωράκι και να τους πως να το στείλουνε μέσω Γαλλίας ? Πόσο πάει, 19 Ε ( άτιμα τελωνεία...) ? 800αρα μπάντα δν βλέπω να έρχεται σε κανένα 4, δν κατάλαβα και αν αυτό με την ''international'' version που ποστάρατε όντως θα έχει... edit: βλέπω Β20 (aka 800) στη συχνότητες στο λινκ που παρείχε το παιδί πριν εδώ : http://www.honorbuy.com/1068-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-black.html ...αναμονή? Edited February 22, 2017 by nikolaos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Γιατι τα εχουν ξεχωρίσει στο global site σε redmi note 4 Qualcomm κ redmi note 4x δεν μπορω να το καταλάβω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts