Jump to content

Δυο Μέρες Μόνο (Mega)

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

nice end..

ολα τα λεφτα το παιχνιδι της τζινας αλοιμονου..εγραψε ;)

"το βιβλιο δεν εκδοθηκε γιατι η κυριως ιστορια κριθηκε ανεπαρκης":lol:

η σειρα πατωσε γιατι ο σεναριογραφος ειναι ψυχακιας......

Παιδιά ας γράψει κάποιος αναλυτικά τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί το έχασα! Με λεπτομέρειες παρακαλώ!!

Τhanks a lot!!! :)

o Papakaliaths pantreythke 4 xronia meta thn Kopelia. O Loulhs apodexthke to gegonos kai egine xazompampas. Oi tzibitziloudes megalwsan mazi to paidi. H Mana pethane ki afhsa proika kasetes na thn akouei o Senariografos. e ayta! Polla antio, skepsou, balitses, aerodromia, kai h Aloimonou-Bardinogiannh lesbioxwristra

ρε παιδάκια ξέρετε ποια διασκευή του μικρού τυμπανιστή ακούστηκε χθές στο δυο μέρες μόνο??? και γενικά ποιά τραγουδάκια έπαιξαν????

Σαν το χαρτί που καίγεται,

η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται...

κι ανάσα μου βαραίνει,

διψασμένη περιμένει...

[sIGPIC]

ρε παιδάκια ξέρετε ποια διασκευή του μικρού τυμπανιστή ακούστηκε χθές στο δυο μέρες μόνο??? και γενικά ποιά τραγουδάκια έπαιξαν????

Δεν τα συγκρατησα να πω την αληθεια. Το μονο που θυμαμαι ειναι το υπερτατο "Christmas is all around" του Billy Mack απο το soundtrack του Love Actually που επαιξε και στην τελευταια σκηνη που συναντηθηκαν στο Καρουσελ. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

episis epaikse to i want you toy elvis costello otan i biki itan sto spiti toy sava.

nice end! isos na perimena kati pio sintaraktiko. oxi gia to telos alla sto endiameso toy epeisodioy. anyway. ΤΕΛΟΣ

clubs.pathfinder.gr/charmed_site

Εγώ έχω μια άσχετη απορία..Πού είναι το σπίτι του Παπακαλιάτη στο έργο? Πωπω..όποτε το βλέπω..:cry:

Καλα νταξει ο Παπακαλιατης ειναι τερμα γελοιος. Σε ολα τα σηριαλ του, οι ηρωες μενουν σε παλατια. Ο υπερκαταναλωνισμος και η κεφαλαιοκρατια σε ολο της το μεγαλειο, εχει παραγινει καραγκιοζης ο τυπος.

Ασχετο, η Ερση τι απεγινε?

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Εγώ έχω μια άσχετη απορία..Πού είναι το σπίτι του Παπακαλιάτη στο έργο? Πωπω..όποτε το βλέπω..:cry:

Ειναι οντως θεϊκο!!!!! απιστευτο το μερος!!!!! πανω στην παραλια, πισινα, τεραστιο.....!!

Δυστυχως μονο στα σηριαλ..........:( :( :(

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Καλα νταξει ο Παπακαλιατης ειναι τερμα γελοιος. Σε ολα τα σηριαλ του, οι ηρωες μενουν σε παλατια. Ο υπερκαταναλωνισμος και η κεφαλαιοκρατια σε ολο της το μεγαλειο, εχει παραγινει καραγκιοζης ο τυπος.

Ασχετο, η Ερση τι απεγινε?

καλά η γελοιότητα δεν φαίνεται από την επιλογή των σπιτιών. λίγο άκυρο αυτό που είπες. στο κλείσε τα μάτια θυμίσου το σπίτι που έγινε ο πυροβολισμός. σιγά το σπίτι.... και εκτός από αυτό συγγραφέας υποτίθεται ότι είναι, και πλούσιος μάλιστα. τι ήθελες? καλύβα?

clubs.pathfinder.gr/charmed_site

καλά η γελοιότητα δεν φαίνεται από την επιλογή των σπιτιών. λίγο άκυρο αυτό που είπες. στο κλείσε τα μάτια θυμίσου το σπίτι που έγινε ο πυροβολισμός. σιγά το σπίτι.... και εκτός από αυτό συγγραφέας υποτίθεται ότι είναι, και πλούσιος μάλιστα. τι ήθελες? καλύβα?

Kαθολου ακυρο.Ολα τα σηριαλ του Παπακαλιατη ειναι η χαρα της κεφαλαιοκρατιας. Αυτος υποτιθεται οτι εχει απειρα λεφτα, φευγει εξωτερικο, εχει βιλαρες, κανει ο,τι γουσταρει.Στο κλεισε τα ματια ΤΟ ΣΠΙΤΙ που εγινε ο πυροβολισμος ηταν παλιο αρχοντικο, μεγαλης αξιας αν θυμασαι.

Και χωρις καν να δουλευει , επαιρνε λεφτα απο τη γιαγια του και ενω ηταν ενας απλος φωτογραφος ειχε ενα διαμερισμα απο δω μεχρι τον πειραια.

Δηλαδη αυτη ειναι η νεα γενια?Ολοι ετσι ζουνε?Χωρις να δουλευουν,το μονο που τους νοιαζει ειναι να γαμ.ανε τη μανα και την κορη ταυτοχρονα..

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Ο Αρης έχει τη δυνατότητα να ζει πολυτελώς και να γράφει επειδή έχει κληρονομήσει πολλά χρήματα από τον πατέρα του που είχε εκδοτικό οίκο και πέθανε αρκετά χρόνια πριν. Αντιθέτως η Σοφία με το Χρήστο για παράδειγμα, ζουν σε ένα κανονικό και μικρό θα έλεγα σπίτι.

Γενικότερα, μην ξεχνάμε ότι τα μέσα διασκέδασης τηλεόραση/κινηματογράφος συχνά αποτυπώνουν καταστάσεις υπερβολικές ή εξωπραγματικές είτε για να προσελκύσουν το κοινό είτε για να του δείξουν κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να ζήσει. Επίσης, πολλές ιστορίες μπορεί να βιώσει κάποιος ή να ακούσει από τον περίγυρό του που δεν είναι στα πλαίσια του «φυσιολογικού» αλλά όλα για τους ανθρώπους είναι και όλα μπορούν να συμβούν.

Προσωπικά αδιαφορώ για το ότι η σειρά δεν πήγε καλά στις μετρήσεις της τηλεθέασης και αν δεν άρεσε στον κόσμο καλά έκανε και έληξε πιο γρήγορα για να μην φθαρεί χειρότερα. Αυτό που ξέρω είναι ότι με έκανε να «περάσω καλά» στα πλαίσια που μπορεί να το κάνει μια σειρά και με έναν απίστευτα συμπτωσιακό τρόπο, χρησιμοποιήσε μέρη, τραγούδια και ιδέες από σειρές/ταινίες που λατρεύω. Δε μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο από μια σειρά αυτή τη στιγμή και ειδικά όταν βλέπω ελάχιστη τηλεόραση. Σε ευχαριστώ Χριστόφορε (αν διαβάζεις στείλε μου pm):lol:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Δεν το πιστευω με τι καθεστε και ασχολειστε. Και γιατι ο Παπακαλιατης θα επρεπε να δειχνει τα πραματα οπως ειναι στην πραγματικοτητα; Σε ποια ταινια/σειρα ειδατε να συμβαινει κατι τετοιο; Αφηστε τον ανθρωπο πια, αρχιζετε και γινεστε κουραστικοι και μονοτονοι...

Δηλαδη αυτη ειναι η νεα γενια?Ολοι ετσι ζουνε?Χωρις να δουλευουν,το μονο που τους νοιαζει ειναι να γαμ.ανε τη μανα και την κορη ταυτοχρονα..

Δεν μας νοιάζει μόνο αυτο, αλλά σίγουρα είναι στην κορυφη της to do list μας.:p

Μιας και πιασατε τα αρνητικα του παπακαλια...

ο ανθρωπος το εχει πει παντως οτι ειναι μυθοπλαστης..δε νομιζω οτι διεκδικει τον τιτλο του καταγραφεα της ελληνικης καθημερινοτητας...

anyway για να πω και γω ενα αρνητικο..

ο παπακαλιατης ειναι περα για περα ψυχακιας...

και πολλες φορες στα σεναρια του μου δινει την αισθηση οτι βαζει προσωπικα βιωματα..οπως οι σποντες οταν συζητουσε με την μανα του για τον πατερα του κλπ..δεν ξερω μπορει να κανω λαθος αλλα αυτη την αισθηση μου βγαζει και νομιζω ειναι βλακεια να περναει τοσα πολλα βιωματα του στα σεναρια..:confused:

ωραια ηταν φραση στο τελος "το βιβλιο δεν εκδοθηκε γιατι η ιστορια κριθηκε ανεπαρκης" το εξελαβα κατι σαν αυτοσαρκασμο για τη σειρα..κατι σαν να λεει η σειρα πατωσε γιατι οι θεατες αδιαφορησαν για το ριχο σεναριο..:D

Παπακαλιατη γυρνα το στην κωμωδια..!!;) :D

θα΄θελα τη βοηθεια σας για ένα μουσικό κομματι της σειρας. Είναι από τον πρωτο κύκλο. Στο πρωτο επεισόδιο, στο τελος εκει που η Σοφία νυφη μπροστα στον καθρεφτη και θυμαται που κάνανε έρωτα στο ξενοδοχείο, ακουγεται μια μουσική. ποια μουσικη ειναι?Μου είπαν οτι ειναι το Requiem for a Dream αλλα οταν το άκουγα παραλληλα με το έργο ειδα οτι δεν είναι αυτο.Ισως λιγο να μοιαζει αλλα δεν ειναι. Ξερει κανεις να μου πει ποιο ειναι;

paidia kapoios na mou pei an 3erei site gia torrents na katevasw to teleutaio episodio tis seiras....?i estw na mou pei poio noumero einai...

''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes...

all you need is ONE...''

• 5 months later...

Είμαι κι εγώ φαν των σειρών του Παπακαλιάτη. Δεν έχω χάσει σειρά, θεατρική παράσταση, συνέντευξή του. Πραγματικά, είναι φοβερό το ταλέντο του.

Διάβασα την τελευταία του συνέντευξη στο ΕΤ-Weekly και διαπίστωσα για ακόμη μια φορά την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα που τον χαρακτηρίζει. Κρίμα που δεν θα κάνει τηλεόραση του χρόνου. Η έλλειψη θα είναι τραγική. Ελπίζω να ησυχάσει και να βρει χρόνο να ετοιμάσει με μεράκι(όπως πάντα) το νέο του τηλεοπτικό........ χτύπημα!