Jump to content

Δυο Μέρες Μόνο (Mega)

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:( SOS :( Καλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούρια εδω και θα ηθελα να μαθω τον τίτλο ενός κομματιου που με τρελαίνει κυριολεκτικά!Έχει παίξει και σε άλλες σειρές αλλά και διαφημίσεις (όπως εκείνη η πρόσφατη που διαφημίζει κάποιον οργανισμό και δείχνει διάφορα παιδάκια απο την Αφρική).Λοιπόν,έχει παίξει και στον παπακαλιάτη και μάλιστα στο "κλείσε τα μάτια" αλλά δεν θυμάμαι σε ποιόν κύκλο.Είναι ένα απίστευτο κομμάτι με πολύ γρήγορο πιάνο και πολύ ένταση και πάθος!το ψάχνω σαν τρελή!!Βοηθήστε με αν μπορείτε!!Μοιάζει πολύ μα το "Pluvius Aestivus" απο τους "Pain of salvation" αν το ξέρετε!!! :( SOS:(

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:( SOS :( Καλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούρια εδω και θα ηθελα να μαθω τον τίτλο ενός κομματιου που με τρελαίνει κυριολεκτικά!Έχει παίξει και σε άλλες σειρές αλλά και διαφημίσεις (όπως εκείνη η πρόσφατη που διαφημίζει κάποιον οργανισμό και δείχνει διάφορα παιδάκια απο την Αφρική).Λοιπόν,έχει παίξει και στον παπακαλιάτη και μάλιστα στο "κλείσε τα μάτια" αλλά δεν θυμάμαι σε ποιόν κύκλο.Είναι ένα απίστευτο κομμάτι με πολύ γρήγορο πιάνο και πολύ ένταση και πάθος!το ψάχνω σαν τρελή!!Βοηθήστε με αν μπορείτε!!Μοιάζει πολύ μα το "Pluvius Aestivus" απο τους "Pain of salvation" αν το ξέρετε!!! :( SOS:(

Καταρχήν καλωσόρισες στο foroum! :)

Κατά δεύτερον, μπορείς να ρωτήσεις και εδώ, που είναι το ειδικό θέμα για την αναζήτηση μουσικών κομματιών γενικά, αλλά και εδώ, που είναι το ειδικό θέμα για τα τραγούδια σε διαφημίσεις και εκπομπές (όπως π.χ. σειρές).

Καλή επιτυχία και πάλι καλωσόρισες! :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Δείτε ξένες σειρές και μετά δείτε επίπεδο ελληνικών σειρών.... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. τουλάχιστον ο παπακαλιάτης σώζει την κατάσταση.

Την σώζει; Μήπως κλέβει;

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Κι άλλοι κλέβουν αλλά δεν έχουν την ίδια επιτυχία... ;)

kalispera!!! exei kaneis idea poio einai to tragoudi pou akougetai sti seira 2 meres mono kai leei se kapoia fasi "i want you...". Einai se stil blues+to epaixe sto xtesino otan skeftotan o enas ton allon... thanx a lot!!!

Κι άλλοι κλέβουν αλλά δεν έχουν την ίδια επιτυχία... ;)

Κοίτα για να μην λέω ψέματα, εγώ την βλέπω τη σειρά του. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει κάτι το τόσο καλό για να κολλήσω με αυτήν. Απλά επειδή δεν έχω τι να κάνω. Βλέπω βέβαια παράλληλα και τα σκερτσάκια όταν υπάρχουν σκηνές που μου την δίνουν ελεεινά!

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

kalispera!!! exei kaneis idea poio einai to tragoudi pou akougetai sti seira 2 meres mono kai leei se kapoia fasi "i want you...". Einai se stil blues+to epaixe sto xtesino otan skeftotan o enas ton allon... thanx a lot!!!

Μάλλον λες το "I Want You" του Costello.

I LOVE MY BABIES

Κάθησα και είδα το ΣΒΚ τον πρώτο κύκλο για να θυμηθώ τι είχε γίνει και συνέχισα με τα 4 του 2ου.

Ενώ όπως είχα πει σε προηγούμενο post μου πως είχα κολλήσει με αυτή την σειρά όταν πρωτοξεκίνησε, ο 2ος κύκλος δε μπορώ ότι έχει το ίδιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ενώ η σκηνοθεσία συνεχίζει να είναι πολύ καλή (αν και απ' ότι είδα παρέδωσε τα ηνία ο Παπακαλιάτης) το σενάριο πλέον ξεφεύγει από την αρχική του πορεία και πλατιάζει κάπως. Αυτό είναι το feeling μου.

Δεν έχω κάτσει να παρακολουθήσω τα "Να με προσέχεις" και "Κλείσε τα μάτια", αν και γνωρίζω το βασικό story καθώς και το τέλος των δύο σειρών :(.

Ποιο από τα 2 μου προτίνετε να ξεκινήσω να βλέπω?

Σαφέστατα το Κλείσε τα μάτια.Νομίζω πως ήταν ότι καλύτερο έχει κάνει ο Παπακαλιάτης!Όμως είμαστε off topic νομίζω..:P

''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes...

all you need is ONE...''

παιδια, a little help.. δεν επιασα στο τελος την ατακα του "κακου" στη Σοφία μετά τον χορο? κανεις πιο... προσεκτικός :O σπο εμένα? .... ευχαριστώ!

παιδια, a little help.. δεν επιασα στο τελος την ατακα του "κακου" στη Σοφία μετά τον χορο? κανεις πιο... προσεκτικός :O σπο εμένα? .... ευχαριστώ!

Είχε πει λίγο πιο πριν ότι πως θα τους φαινόταν (σε όλους τους ήρωες), αν έβγαινε κάποιος από την μέση. Οπότε μάλλον το έκανε πράξη...

Αυτος ο κακος παντως ειναι οτι πιο spooky εχει περασει απο την ελληνικη tv...σαν δαιμονισμενο gollum ειναι!! :scared: :shifty:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

ΚΑΚΟΣ: Τι θα κάνεις τώρα;

ΣΟΦΙΑ: Θα πάω σπίτι.Έχω αργήσει, με περιμένει κι ο Χρήστος......

ΚΑΚΟΣ: Μην είσαι τόσο σίγουρη!!!!

Καθόλου δεν μ' αρέσει η σειρά, όπως βλέπετε :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

πάντως το όλο το σκηνικό είναι φρίκη! φαντάζεσται να ζούσατε κάτι αντίστοιχο;

ιιιιιιιιιιιιιιιιι

δεν θα με έπιανε ύπνος, θα είχα τρελλαθεί, θα ήμουνα με έναν μαχαίρι μέσα από το μανίκι και με την πρώτη ευκαιρία θα του την έκανα του κακού.

απαπαπ

δεν έιναι για εμένα αυτά:!:mad:

Τρομερη φαση πραγματικα!!

Για αλλα 3 επισοδια,θα ειναι ετσι,ο "κακος" θα τους βγαζει το λαδι:)

μετα θα ανατραπει ολο το σκηνικο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΑΚΟΣ: Τι θα κάνεις τώρα;

ΣΟΦΙΑ: Θα πάω σπίτι.Έχω αργήσει, με περιμένει κι ο Χρήστος......

ΚΑΚΟΣ: Μην είσαι τόσο σίγουρη!!!!

Καθόλου δεν μ' αρέσει η σειρά, όπως βλέπετε :lol: :lol:

καλα παιζει κ το "Μην είσαι τόσο σίγουρη!!!!" να σημαινε οτι την ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ο Χρηστος κ οχι δεν προκειται να φυγεις.. :wacko:

ξερω γω .. λες να την "φαει"? :cry:

γαματο παντως! πολυ πιο ενδιαφερον να το γυρισει σε θριλερακι φουλ παρα να συνεχισει τη νιανια ιστορια που μοιαζει με ΟΟΛΕΣ τις προηγουμενες δουλειες του...

πολύ σασπένς , μπορεί να φαίνεται ότι έχει πάρει λίγο από όλααα , αλλά το έχει δέσει μια χαρά!

νομίζω δεν μας νοιάζει πια αν θα τα βρει με την άλλη ( ούτε όνομα δεν ξέρω :X :lol: ) , αλλά το τι θα γίνει με το "γκόλουμ" .

Αυτό που μου άρεσε, ήταν ο μονόλογος του και καλά ότι οι άλλοι είναι ανώμαλοι και κεινος θα τους "σωσει":p

Πράγματι. Όπως και να το κάνουμε, είναι κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες σειρές του.

Προσωπικά, μου αρέσει όλη αυτή η αγωνία, από το να "ψάχνω" ποιός θα τα φτιάξει με ποιά, κι αν θα τους πιάσει ο άντρας της ή η κόρη της. Από τις σειρές του Παπακαλιά μόνο το "Να με προσέχεις" έχω δει, ολόκληρο και μπορώ να πω ότι μ' άρεσε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!Είμαι καινούριος και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τη μουσική που ακούγεται στο καινούριο τηλεοπτικό τρέϊλερ του 2 μέρες μόνο.

Καλησπέρα!Είμαι καινούριος και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τη μουσική που ακούγεται στο καινούριο τηλεοπτικό τρέϊλερ του 2 μέρες μόνο.

Καλοσώρισες στο foroum! :)

Εδώ μπορείς να ρωτήσεις και να βρεις τα πάντα σχετικά με την μουσική του Δυό Μέρες Μόνο και όχι μόνο. :wink:

Και πάλι καλοσώρισες! :)

Θα το βρούνε μην ανησυχείς. Έχουν τη μουσική στο αίμα τους στο συγκεκριμένο θέμα. :)