lympero Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ελπίζω να μην έχει τεράστια bezel όπως το z γιατί θα ξεφεύγει σαν μέγεθος και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 επιτέλους μετά από πολύ καιρό βγαίνουν κινητά με κανονικές φωτογραφικές και μεγάλες οθόνες. είμαι μεταξύ του 1020 της ΝΟΚΙΑ και αυτού εδώ. θα προτιμούσα βέβαια αντροιντ. ελπίζω να έχει ένα λογικό μέγεθος. Αν έστω πλησιάζει το ΝΟΚΙΑ στις φώτο θα το προτιμησω. άντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Τούμπανο είναι μακάρι να βγει και σε λογική τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Ελπίζω να μην έχει τεράστια bezel όπως το z γιατί θα ξεφεύγει σαν μέγεθος και αυτό Δυστυχώς θα είναι μεγαλύτερο και από το Z όπως φαίνεται :( http://www.theverge.com/2013/7/16/4527704/sony-i1-honami-20-megapixel-smartphone-picture-specs-rumor Αυτό είναι το τίμημα της αδιαβροχης κατασκευής. Θα προτιμούσα αλουμίνιο πχ συν ότι άλλες βελτιώσεις σε κάμερα,CPU,μπαταρία,τεχνολογία οθόνης και να διατηρήσει το πιο compact μέγεθος του ZL. Αλλα η Sony μας έχει συνηθίσει να βγάζει τακτικά μοντέλα δεν ξέρεις μπορεί να βγάλει και κάποιο άλλο που να ταιριάζει στα γούστα μας. Εώς τότε μένουμε με το ZL. Edited July 17, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 144×73.9×8.3 δεν είναι απλώς μεγάλο αλλά τεράστιο .αρκετά μεγαλύτερο από το z που είναι ήδη κουμουτσα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Δυστυχώς τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι θα έχει αισθητήρα 1/2,3'', δηλ λίγο δύσκολο να χτυπήσει το 1020 σε χαμηλό φωτισμό... Ακόμα λόγω διαστάσεων μόνο ως διακριτικό δε θα περνάει για φωτό δρόμου. Πραγματικά κρίμα. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 http://www.gsmarena.com/leaked_images_of_honamis_camera_ui_surface-news-6396.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 144×73.9×8.3 δεν είναι απλώς μεγάλο αλλά τεράστιο .αρκετά μεγαλύτερο από το z που είναι ήδη κουμουτσα. :( Συμφωνώ μαζί σού,μακριά λοιπόν κι ας είναι τούμπανο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τι γίνεται ρε παιδια,δεν βλέπω κανένα νέο.Μας έφαγε η nokia στην κάμερα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Sony Xperia i1 Honami.... είναι η τελευταία μου ελπίδα για να μην αναγκαστώ να πάω σε windows phone.. (Νοκια 1020) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Sony Xperia i1 Honami.... είναι η τελευταία μου ελπίδα για να μην αναγκαστώ να πάω σε windows phone.. (Νοκια 1020) :( Συμφωνώ απολύτως!Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σοβαρή κάμερα σε android.Και εγώ σκέφτομαι να πάω σε nokia αν δεν δώ καμιά κάμερα της προκοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Σε ενα μηνα ανακοινωνεται και σε 2 μηνες θα αρχισει η κυκλοφορια του δειλα δειλα http://www.gsmarena.com/sony_xperia_honami_visits_fcc_confirms_launch_date-news-6470.php Ειδωμεν. Για να δουμε αν θα ενσωματωνει 3000 χωρητικοτητα μπαταριας διοτι εχω τις αμφιβολιες αν και εφοσον χωραει στο καλουπι του Honami οταν στο κατα πολυ μεγαλυτερο Ultra Z θα ειναι εξισου 3000. Επισης αν κυκλοφορησει με την 4.2.2 αρχικα δηλαδη Οκτωβρη σημαινει οτι θα παει πολυ πισω η αναβαθμιση στην 4.3 στο Z/ZL διοτι σιγα μη κατσει η Sony να αναβαθμισει την προηγουμενη σειρα, αν πρωτα δεν εχει αναβαθμισει την πιο προσφατα(Ultra Z/Honami) Αρα τελη του 13 με αρχες του 14 και βλεπουμε. Πως τα καταφερνει ετσι παντα μια γενια πισω σε οτι πρωτοκυκλοφορει σε οτιδηποτε ειναι να απορεις. Edited July 29, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Και τα 2GB οριακά μου φαίνονται (που φτάσαμε...) όταν όλοι αρχίζουν σιγα σιγα να "δηλώνουν" ότι οι νέες τους συσκευές θα εχουν 3GB μνήμη. Μου φαίνεται αστείο, για να μη το πω αλλιώς το γεγονός ότι θα έχει παλιά έκδοση os Ελπίζω δώσουν τα ρέστα τους σε ότι αφορά την κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Συμφωνώ απολύτως!Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σοβαρή κάμερα σε android.Και εγώ σκέφτομαι να πάω σε nokia αν δεν δώ καμιά κάμερα της προκοπής. Συγνώμη,αλλά η κάμερα είναι πια τόσο κύριο θέμα ώστε να εγκαταλείψει κάποιος ένας σχετικά καλό λειτουργικό και να περάσει σε ένα άδειο λειτουργικό? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Συμφωνώ απολύτως!Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σοβαρή κάμερα σε android.Και εγώ σκέφτομαι να πάω σε nokia αν δεν δώ καμιά κάμερα της προκοπής. Το S4 εχει άσχημη κάμερα? εκτός απο το 808 ποιο άλλο εχει καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Συγνώμη,αλλά η κάμερα είναι πια τόσο κύριο θέμα ώστε να εγκαταλείψει κάποιος ένας σχετικά καλό λειτουργικό και να περάσει σε ένα άδειο λειτουργικό? Για μερικούς ναι, ειναι θέμα προτεραιοτήτων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Για μερικούς ναι, ειναι θέμα προτεραιοτήτων.. Συμφωνώ απολύτως! Για μένα είναι σημαντικότατο στοιχείο η κάμερα. Όσο για το λειτουργικό, μου αρέσει το Android και το έχω συνηθίσει, αλλά τόσες συσκευές και τόση τεχνολογία δεν μπορούν να βάλουν μια κάμερα αντίστοιχη έστω με κάμερες που υπήρχαν σε κινητά 5 γενιές πριν? (βλ. Cybershot) Προσωπική άποψη πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Συμφωνώ απολύτως! Για μένα είναι σημαντικότατο στοιχείο η κάμερα. Όσο για το λειτουργικό, μου αρέσει το Android και το έχω συνηθίσει, αλλά τόσες συσκευές και τόση τεχνολογία δεν μπορούν να βάλουν μια κάμερα αντίστοιχη έστω με κάμερες που υπήρχαν σε κινητά 5 γενιές πριν? (βλ. Cybershot) Προσωπική άποψη πάντα. Συμφωνω.!!!!!!! Αρε το c905.......!!!!!!!!!!!!! Μετα απο κει και περα ολα σε θεματα καμερας.........ειναι αστα να πανε......!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Συμφωνω.!!!!!!! Αρε το c905.......!!!!!!!!!!!!! Μετα απο κει και περα ολα σε θεματα καμερας.........ειναι αστα να πανε......!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό είχα και εγώ. Και μετά από τόσα χρόνια και τόση τεχνολογία δεν μπορούν να βάλουν μια έστω ίση αν όχι καλύτερη κάμερα? Απαράδεκτο! Συγνώμη, βγήκαμε λίγο off, αλλά τά πα και ξαλάφρωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MattN Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Τώρα που ανακοινώθηκε και το G2 έχω την αίσθηση ότι ο ανταγωνισμός θα πατήσει τη Sony κάτω για άλλη μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Το Honami θα βγει οπως φαινεται και σε μωβ χρωμα οπως και το Ζ http://www.xperiablog.net/2013/08/08/official-teaser-for-sony-honami-leaked/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter http://img854.imageshack.us/img854/1534/kg4d.jpg Αντε να δουμε και αυτην την προταση επιτελους:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Δυστυχώς πάλι δεν βλέπω xenon φλας. Νυχτερινή φωτογραφία χωρίς αυτό είναι απαράδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Επιβεβαιωνονται οι πληροφοριες για 20mp camera στο Xperia Honami Εδω μπορειτε να δειτε και δειγμα της καμερας http://www.xperiablog.net/2013/08/11/sony-honami-picture-sample-appears-on-picasa-confirms-20-7mp-sensor/ Και εδω εχουμε επιβεβαιωση της hardware camera button στο Honami και καποιες ενδειξεις γυρω απο το υλικα κατασκευης περιμετρικα της συσκευης+ καποιες αλλες παραμετρους. http://www.xperiablog.net/2013/08/12/so-what-can-we-tell-from-the-latest-honami-leak/ Edited August 12, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Το θέμα στην φωτογραφία είναι και το πόσο ευρυγωνιος είναι ο φακός. Δεν φτάνει μόνο να είναι καλές οι φωτογραφίες, αλλά να μπορείς να βγάλεις και μια φωτογραφία χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθείς πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 είδα το εν λόγο κινητό . φωτογραφικό κινητό χωρίς ξένον είναι ανάπηρο . μια ακόμη πατάτα της σονυ. την Nokia σε αυτόν τον τομέα δεν την φτάνει καμιά εταιρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts