Jump to content

Φήμες και νέα για τα Sony Xperia

KOUNELOS1986
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

επιτέλους μετά από πολύ καιρό βγαίνουν κινητά με κανονικές φωτογραφικές και μεγάλες οθόνες. είμαι μεταξύ του 1020 της ΝΟΚΙΑ και αυτού εδώ. θα προτιμούσα βέβαια αντροιντ. ελπίζω να έχει ένα λογικό μέγεθος. Αν έστω πλησιάζει το ΝΟΚΙΑ στις φώτο θα το προτιμησω. άντε να δούμε.

Ελπίζω να μην έχει τεράστια bezel όπως το z γιατί θα ξεφεύγει σαν μέγεθος και αυτό

Δυστυχώς θα είναι μεγαλύτερο και από το Z όπως φαίνεται :(

http://www.theverge.com/2013/7/16/4527704/sony-i1-honami-20-megapixel-smartphone-picture-specs-rumor

Αυτό είναι το τίμημα της αδιαβροχης κατασκευής.

Θα προτιμούσα αλουμίνιο πχ συν ότι άλλες βελτιώσεις σε κάμερα,CPU,μπαταρία,τεχνολογία οθόνης και να διατηρήσει το πιο compact μέγεθος του ZL.

Αλλα η Sony μας έχει συνηθίσει να βγάζει τακτικά μοντέλα δεν ξέρεις μπορεί να βγάλει και κάποιο άλλο που να ταιριάζει στα γούστα μας.

Εώς τότε μένουμε με το ZL.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

144×73.9×8.3 δεν είναι απλώς μεγάλο αλλά τεράστιο .αρκετά μεγαλύτερο από το z που είναι ήδη κουμουτσα. :(

Δυστυχώς τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι θα έχει αισθητήρα 1/2,3'', δηλ λίγο δύσκολο να χτυπήσει το 1020 σε χαμηλό φωτισμό...

Ακόμα λόγω διαστάσεων μόνο ως διακριτικό δε θα περνάει για φωτό δρόμου.

Πραγματικά κρίμα.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

144×73.9×8.3 δεν είναι απλώς μεγάλο αλλά τεράστιο .αρκετά μεγαλύτερο από το z που είναι ήδη κουμουτσα. :(

Συμφωνώ μαζί σού,μακριά λοιπόν κι ας είναι τούμπανο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Sony Xperia i1 Honami.... είναι η τελευταία μου ελπίδα για να μην αναγκαστώ να πάω σε windows phone.. (Νοκια 1020) :(

Συμφωνώ απολύτως!Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σοβαρή κάμερα σε android.Και εγώ σκέφτομαι να πάω σε nokia αν δεν δώ καμιά κάμερα της προκοπής.

Σε ενα μηνα ανακοινωνεται και σε 2 μηνες θα αρχισει η κυκλοφορια του δειλα δειλα

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_honami_visits_fcc_confirms_launch_date-news-6470.php

Ειδωμεν.

Για να δουμε αν θα ενσωματωνει 3000 χωρητικοτητα μπαταριας διοτι εχω τις αμφιβολιες αν και εφοσον χωραει στο καλουπι του Honami οταν στο κατα πολυ μεγαλυτερο Ultra Z θα ειναι εξισου 3000.

Επισης αν κυκλοφορησει με την 4.2.2 αρχικα δηλαδη Οκτωβρη σημαινει οτι θα παει πολυ πισω η αναβαθμιση στην 4.3 στο Z/ZL διοτι σιγα μη κατσει η Sony να αναβαθμισει την προηγουμενη σειρα, αν πρωτα δεν εχει αναβαθμισει την πιο προσφατα(Ultra Z/Honami)

Αρα τελη του 13 με αρχες του 14 και βλεπουμε.

Πως τα καταφερνει ετσι παντα μια γενια πισω σε οτι πρωτοκυκλοφορει σε οτιδηποτε ειναι να απορεις.

Edited by alextrela

Και τα 2GB οριακά μου φαίνονται (που φτάσαμε...) όταν όλοι αρχίζουν σιγα σιγα να "δηλώνουν" ότι οι νέες τους συσκευές θα εχουν 3GB μνήμη.

Μου φαίνεται αστείο, για να μη το πω αλλιώς το γεγονός ότι θα έχει παλιά έκδοση os

Ελπίζω δώσουν τα ρέστα τους σε ότι αφορά την κάμερα...

Συμφωνώ απολύτως!Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σοβαρή κάμερα σε android.Και εγώ σκέφτομαι να πάω σε nokia αν δεν δώ καμιά κάμερα της προκοπής.

Συγνώμη,αλλά η κάμερα είναι πια τόσο κύριο θέμα ώστε να εγκαταλείψει κάποιος ένας σχετικά καλό λειτουργικό και να περάσει σε ένα άδειο λειτουργικό?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το S4 εχει άσχημη κάμερα? εκτός απο το 808 ποιο άλλο εχει καλύτερη?

Συγνώμη,αλλά η κάμερα είναι πια τόσο κύριο θέμα ώστε να εγκαταλείψει κάποιος ένας σχετικά καλό λειτουργικό και να περάσει σε ένα άδειο λειτουργικό?

Για μερικούς ναι, ειναι θέμα προτεραιοτήτων..

Για μερικούς ναι, ειναι θέμα προτεραιοτήτων..

Συμφωνώ απολύτως! Για μένα είναι σημαντικότατο στοιχείο η κάμερα. Όσο για το λειτουργικό, μου αρέσει το Android και το έχω συνηθίσει, αλλά τόσες συσκευές και τόση τεχνολογία δεν μπορούν να βάλουν μια κάμερα αντίστοιχη έστω με κάμερες που υπήρχαν σε κινητά 5 γενιές πριν? (βλ. Cybershot) Προσωπική άποψη πάντα.

Συμφωνώ απολύτως! Για μένα είναι σημαντικότατο στοιχείο η κάμερα. Όσο για το λειτουργικό, μου αρέσει το Android και το έχω συνηθίσει, αλλά τόσες συσκευές και τόση τεχνολογία δεν μπορούν να βάλουν μια κάμερα αντίστοιχη έστω με κάμερες που υπήρχαν σε κινητά 5 γενιές πριν? (βλ. Cybershot) Προσωπική άποψη πάντα.

Συμφωνω.!!!!!!! Αρε το c905.......!!!!!!!!!!!!!

Μετα απο κει και περα ολα σε θεματα καμερας.........ειναι αστα να πανε......!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνω.!!!!!!! Αρε το c905.......!!!!!!!!!!!!!

Μετα απο κει και περα ολα σε θεματα καμερας.........ειναι αστα να πανε......!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό είχα και εγώ. Και μετά από τόσα χρόνια και τόση τεχνολογία δεν μπορούν να βάλουν μια έστω ίση αν όχι καλύτερη κάμερα? Απαράδεκτο! Συγνώμη, βγήκαμε λίγο off, αλλά τά πα και ξαλάφρωσα!

Το Honami θα βγει οπως φαινεται και σε μωβ χρωμα οπως και το Ζ

http://www.xperiablog.net/2013/08/08/official-teaser-for-sony-honami-leaked/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

http://img854.imageshack.us/img854/1534/kg4d.jpg

Αντε να δουμε και αυτην την προταση επιτελους:)

Επιβεβαιωνονται οι πληροφοριες για 20mp camera στο Xperia Honami

Εδω μπορειτε να δειτε και δειγμα της καμερας

http://www.xperiablog.net/2013/08/11/sony-honami-picture-sample-appears-on-picasa-confirms-20-7mp-sensor/

Και εδω εχουμε επιβεβαιωση της hardware camera button στο Honami και καποιες ενδειξεις γυρω απο το υλικα κατασκευης περιμετρικα της συσκευης+ καποιες αλλες παραμετρους.

http://www.xperiablog.net/2013/08/12/so-what-can-we-tell-from-the-latest-honami-leak/

Edited by alextrela

Το θέμα στην φωτογραφία είναι και το πόσο ευρυγωνιος είναι ο φακός. Δεν φτάνει μόνο να είναι καλές οι φωτογραφίες, αλλά να μπορείς να βγάλεις και μια φωτογραφία χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθείς πολύ.

είδα το εν λόγο κινητό . φωτογραφικό κινητό χωρίς ξένον είναι ανάπηρο . μια ακόμη πατάτα της σονυ. την Nokia σε αυτόν τον τομέα δεν την φτάνει καμιά εταιρία

• The title was changed to Φήμες και νέα για τα Sony Xperia
  • The topic was pinned