pik. Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 bellissimo...... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 εννοειται παντως οτι παω για ασπρο.. Τελικά ίσως και να πέσω μέσα για την νέα πολιτική τιμών της SE που κουβεντιάζαμε... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Αυτό το κινητό ακόμα κι 700 να κάνει θα το πάρω.φοβερό πραγματικά,και με την ανάλυση οθόνης όπως επίσης και με τα 342ppi????θα σκίζει χαλαρά.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Τελικά ίσως και να πέσω μέσα για την νέα πολιτική τιμών της SE που κουβεντιάζαμε... Ναι φίλτατε.το πες και έπεσες ακριβώς μεσα.και εννοειται οτι μόνο καλό θα κανει στην εταιρία αυτη η τιμολογιακή πολιτική... Δεν θελω να πω μεγάλα λόγια καθώς στα χέρια μας δεν έχουμε κανένα κινητό την καινούριας σειράς Xperia,αλλά νομίζω ότι θα δουμε μεγάλα πράγματα από την εταιρία πλέον.. Αυτό το κινητό ακόμα κι 700 να κάνει θα το πάρω.φοβερό πραγματικά,και με την ανάλυση οθόνης όπως επίσης και με τα 342ppi????θα σκίζει χαλαρά.:) Φιλε μου αυτές οι τιμές ειναι για αλλα στρατόπεδα και άλλες εταιρίες... Ονόματα δεν λεμε,οικογένειες δεν θίγουμε...;) sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Edited January 14, 2012 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Εδω πάντως το έχουν σε πιθανή ημερομηνία και φυσικά χωρις τιμή! http://www.expansys.com.gr/sony-xperia-s-32gb-black-227837/ Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ico_13 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το καλύτερο hands on για μένα. Η οθόνη όντως είναι πεντακάθαρη από ευκρίνεια. Αρχίζω και το γλυκοκοιτάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ναι φίλτατε.το πες και έπεσες ακριβώς μεσα.και εννοειται οτι μόνο καλό θα κανει στην εταιρία αυτη η τιμολογιακή πολιτική... Δεν θελω να πω μεγάλα λόγια καθώς στα χέρια μας δεν έχουμε κανένα κινητό την καινούριας σειράς Xperia,αλλά νομίζω ότι θα δουμε μεγάλα πράγματα από την εταιρία πλέον.. Φιλε μου αυτές οι τιμές ειναι για αλλα στρατόπεδα και άλλες εταιρίες... Ονόματα δεν λεμε,οικογένειες δεν θίγουμε...;) sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Είναι πολλές εταιρείες στα κόλπα των άνω 600 ευρώ συσκευών Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Είναι πολλές εταιρείες στα κόλπα των άνω 600 ευρώ συσκευών και εκει ακριβως πρεπει να χτυπησει η SONY για να φαει λιγη πιτουλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Παιδια αν ισχυουν οι τιμες που λετε, αρχιζω να μαζευω λεφτα να το χτυπησω το καλοκαιρακι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 και εκει ακριβως πρεπει να χτυπησει η SONY για να φαει λιγη πιτουλα.. Σωστοτατος. Μακάρι να χέι καλη τιμη και κάτω απο 600 ευρω,οτι ακούμε και διαβάζουμε τωρα είναι φήμες,ώσπου να το δούμε επίσημα στα καταστηματα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Αχ ρε φουκουσιμα με την ραδιενεργεια σου! Δεν θα τα ακουμπησω εγω παιδια ,λογω ακτινοβολιας. ποσο σαρ εχει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Αχ ρε φουκουσιμα με την ραδιενεργεια σου! Δεν θα τα ακουμπησω εγω παιδια ,λογω ακτινοβολιας. Nα ναι καλα τα ακουστικα!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 ποσο σαρ εχει? δεν εννοει το SAR αλλα το οτι στην Ιαπωνια εχει ακομα ραδιενεργεια... αν και δεν νομιζω να κατασκευαζεται εκει αλλα στην Κινα οποτε.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 :lol::lol::lol: Και εγω καταλαβα οτι εχει υψηλο SAR.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 τουλαχιστον φανταστικο και σε πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει!!!! must buy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Sony Xperia S 32GB (Black) € 559.99 http://www.expansys.com.gr/sony-xperia-s-32gb-black-227837/ Τα μαγαζάκια στη Γερμανία 110 euro λιγότερα. Edited January 19, 2012 by Ctg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Προτιμω το ασπρο!!Αλλα περα απο αυτο, για Ελλαδα, παραμενει σε πολυ καλη τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Με την τιμή που είδα ποιο πριν, πιστεύω θα έρθει τουλάχιστον 50 ευρώ ποιο κάτω. Κάπου διάβαζα ότι στην αγγλία δεν θα το έχει η vodafone, λέτε να κάνει καμιά τέτοια και εδώ και να μην το έχει? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ας μην το εχει. Αυτη θα χασει. Εγω παντως θα το παραγγειλω απο skroutz. Δεν εχω αγορασει ποτε κινητο απο καταστημα! Τα δοκιμαζω και μετα τα παραγγελνω απο ιντερνετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ας μην το εχει. Αυτη θα χασει. Εγω παντως θα το παραγγειλω απο skroutz. Δεν εχω αγορασει ποτε κινητο απο καταστημα! Τα δοκιμαζω και μετα τα παραγγελνω απο ιντερνετ... στο καταστημα τα δοκιμαζεις? και κατι ασχετο..ποσα κινητα ακομα θελεις:lol::lol:? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ας μην το εχει. Αυτη θα χασει. Εγω παντως θα το παραγγειλω απο skroutz. Δεν εχω αγορασει ποτε κινητο απο καταστημα! Τα δοκιμαζω και μετα τα παραγγελνω απο ιντερνετ... και απο Ελληνικα μενού; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 και απο Ελληνικα μενού; ελληνικο μενου εχουν ολα τα android νομιζω ειναι στανταρ εγκατεστημενα ας με διορθωσει καπιοος αν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 ελληνικο μενου εχουν ολα τα android νομιζω ειναι στανταρ εγκατεστημενα ας με διορθωσει καπιοος αν κανω λαθος 100% σωστος..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 στο καταστημα τα δοκιμαζεις? και κατι ασχετο..ποσα κινητα ακομα θελεις:lol::lol:? Στο καταστημα παω και τα δοκιμαζω! Βρε παιδια γιατι ολοι ψαρωνετε με το nexus; Δεν το εχω!!! Απλα μου αρεσει και το εχω στο avatar! Και αλλο ενα παιδι την πατησε ετσι!!:lol::p και απο Ελληνικα μενού; Απαντησαν ηδη τα παιδια πριν απο εμενα! Εχει προεγκατεστημενο το android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ας μην το εχει. Αυτη θα χασει. Εγω παντως θα το παραγγειλω απο skroutz. Δεν εχω αγορασει ποτε κινητο απο καταστημα! Τα δοκιμαζω και μετα τα παραγγελνω απο ιντερνετ... Θα χάσω και εγώ αν δεν το φέρει γιατί από εκεί έχω επιδότηση και το περιμένω για να το πάρω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts