elina28 Δημοσιεύτηκε August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2005 Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο BIOS αλλα δέν ξέρω τι ακριβώς τύπο εχω. ειναι gigabyte πάντως. υπάρχει περιπτωση μέσα απο το device manager να βρώ κάτι?? είναι και dangerous αυτά τα πράματα...! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο BIOS αλλα δέν ξέρω τι ακριβώς τύπο εχω. ειναι gigabyte πάντως. υπάρχει περιπτωση μέσα απο το device manager να βρώ κάτι?? είναι και dangerous αυτά τα πράματα...! :O Δεν θα βρεις τίποτα στο device manager, το μοντέλο του motherboard θα το δεις την ώρα που ξεκινάει ο υπολογιστής και μετράει την μνήμη, ακόμα καλύτερα ανοίγεις το κουτί και κοιτάς τι γράφει επάνω το motherboard. Γιατί θέλεις να αναβαθμίσεις το BIOS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Δεν θα βρεις τίποτα στο device manager, το μοντέλο του motherboard θα το δεις την ώρα που ξεκινάει ο υπολογιστής και μετράει την μνήμη, ακόμα καλύτερα ανοίγεις το κουτί και κοιτάς τι γράφει επάνω το motherboard. Γιατί θέλεις να αναβαθμίσεις το BIOS? Yparxoun polloi logoi gia tous opoious na anagkastei kapoios na anavathmisei to motherboard tou. Emena to ASUS P4C800-E Deluxe pou exw spiti me to bios pou eixe panw den itan simvato me to SP2 twn xp kai kollouse sto startup. Meta tin anavathmisi ola itan OK.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ελίνα αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα, μην το επιχειρήσεις. Στο λέω για να αποφύγεις πιθανούς μπελάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Μεταφέρεται στο hardware. Πρώτα από όλα, αν δεν σου χρειάζεται οπωσδήποτε το update στο BIOS, μην το κάνεις. Αν δεν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα δηλαδή, μπορείς να το αποφύγεις. Αν όμως μια καινούργια version λύνει κάποιο πρόβλημα, τότε πρώτα πρέπει να βρεις ποια μητρική έχεις. Μετά θα πας στο site του κατασκευαστή όπου θα βρεις οδηγίες μαζί με τα απαραίτητα utilities και αρχεία. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Μπορεις να κατεβασεις το PC wizard 2005 που σου δινει πολλες πληροφοριες οπως ποια motherboard εχεις και το version του bios! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts