Jump to content

Αναβάθμιση BIOS??

elina28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο BIOS αλλα δέν ξέρω τι ακριβώς τύπο εχω. ειναι gigabyte πάντως. υπάρχει περιπτωση μέσα απο το device manager να βρώ κάτι?? είναι και dangerous αυτά τα πράματα...! :O

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο BIOS αλλα δέν ξέρω τι ακριβώς τύπο εχω. ειναι gigabyte πάντως. υπάρχει περιπτωση μέσα απο το device manager να βρώ κάτι?? είναι και dangerous αυτά τα πράματα...! :O

Δεν θα βρεις τίποτα στο device manager, το μοντέλο του motherboard θα το δεις την ώρα που ξεκινάει ο υπολογιστής και μετράει την μνήμη, ακόμα καλύτερα ανοίγεις το κουτί και κοιτάς τι γράφει επάνω το motherboard. Γιατί θέλεις να αναβαθμίσεις το BIOS?

Δεν θα βρεις τίποτα στο device manager, το μοντέλο του motherboard θα το δεις την ώρα που ξεκινάει ο υπολογιστής και μετράει την μνήμη, ακόμα καλύτερα ανοίγεις το κουτί και κοιτάς τι γράφει επάνω το motherboard. Γιατί θέλεις να αναβαθμίσεις το BIOS?

Yparxoun polloi logoi gia tous opoious na anagkastei kapoios na anavathmisei to motherboard tou. Emena to ASUS P4C800-E Deluxe pou exw spiti me to bios pou eixe panw den itan simvato me to SP2 twn xp kai kollouse sto startup. Meta tin anavathmisi ola itan OK..

Ελίνα αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα, μην το επιχειρήσεις. Στο λέω για να αποφύγεις πιθανούς μπελάδες.

Μεταφέρεται στο hardware.

Πρώτα από όλα, αν δεν σου χρειάζεται οπωσδήποτε το update στο BIOS, μην το κάνεις. Αν δεν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα δηλαδή, μπορείς να το αποφύγεις. Αν όμως μια καινούργια version λύνει κάποιο πρόβλημα, τότε πρώτα πρέπει να βρεις ποια μητρική έχεις. Μετά θα πας στο site του κατασκευαστή όπου θα βρεις οδηγίες μαζί με τα απαραίτητα utilities και αρχεία.